FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
Megcsinálom már én is a legendet =)

ForzaInter
Annyira nem nehéz azért nagyjából verek mindenkit bár azért a 4 és fél csillagos csapatok ellen már nehéz de nem kurva nehéz.

Yo, Bitch!

ha legendásat akarsz elérni akkor bizony nem elég a menedzsermódot vinni.Teljesíteni kell a probákat is

Taranov
Muszáj a próbákat csinálni, vagy elég ha menedzser módban sokat játszom, és teljesítem a próbákat, ahogy jönnek?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

éles??Nem inkább k@rva nehéz meccsek?

ForzaInter
Azt meg kell szerezni a több próbát megcsinálsz és megadja, ott már éles meccsek vannak.

Yo, Bitch!

kas123
elõsször meg kell szerezni =)

Taranov
Én nem tudom, hol kell kiválasztani a legendás szinten, bevallom õszíntén, a boltban sem láttam a lehetõségek között.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ForzaInter
Vki nyomja a Fifát legendáson??? Naon fasza szint.

Yo, Bitch!

Na felraktam és csak az elsõ benyomást és elsõ lépéseket tudom megosztani veletek. Kb. 3 perces tesztrõl volt szó. Feletelepítve szépen átír mindent a vaskos patch. Köztük a nyelvi fájlokat is, ami várható volt. No mindegy nézzük meg szerepel e benne a kívánt bajnokság. Igen, úgy tûnik a felsorolt bajnokságok benne vannak, a magyar elsõ és másodosztály is megtaláltam. Itt szeretném leszögezni, hogy már jó pár éve nem követem a magyar focit, szóval az aktuális játékoskeret nem nagyon tudtam összehasonlítani a patchben szereplõvel. Ez nálam nem is kizáró ok. A mezeket is végigpörgettem és nagyjából stimmelnek is. A probléma ott közdõdött, hogy én naívan azt gondoltam kicserélem az angol nyelvi fájlokat a magyarral és behatóbban is nekiállok tesztelni. A kommentárral nem is bajlódtam. Na ez nem volt jó ötlet. A felülírás után hibával kilép, ha el akarod indítani. Természetesen nem csináltam biztonsági mentést úgyhogy újra kell telepítenem 😊 Nálam felejtõs, mert ha egyszer magyar Fifám van nem akarok vele angolul játszani.

Talán még egyszer visszateszem és jobban megnézem 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

hunbasser
oké,várjuk majd a véleményt! <õ is kíváncsi,azonban most menedzser módozik>

ReaL MaDRid x siempre

Olyan hûdenagyon én sem bízom benne. Azonban a puding próbája az evés. Majd megnézem. Aztán, ha sikerül mondok róla véleményt.

hunbasser
szûz fifára érdemes felrakni,mert egyébként elrontja a manager modeos mentéseket.még nem próbáltam,majd talán egyszer,de sztem nem lehet vmi nagy szám,azért is,mert a megjelenés után 3 hónappal kész volt már ez a patch(ha jól emlékszem),és hát elég sok bajnokságot,kupát meg miegymást beletettek.

ReaL MaDRid x siempre

Gondolom ez egy patch féle ami jópár bajnokságot még beilleszt az alapjátékba. Ami ebbõl elsõsorban érdekel:

Hungary Borsodi Liga (1st div)
Hungary NB II Kelet (2nd div)
Hungary NB II Nyugat (2nd div)

Csak elég vaskos 450 mega körül mozog és nekem gyengén jön a szerverrõl, ezért is érdeklõdök.

köze van a fifa07 hez?????

Valakinek valami tapasztalata van e kapcsán: CEP07 3.0 Released
Megéri leszedni? Aki próbálta nyilatkozzon felõle 😊

INFO

kas123
Topikot tévesztettél, ez kérlek szépen a Fifa 07 topik, és semmi köze nincs a CM-hez. Szevasz

fenegyerek1
Tud valaki UTE mezeket a CM07-hez?

Köszi mindenkinek a válaszokat,
akkor tömöm a szájukba az ajánlatokat, elõbb-utóbb elfogadják
ForzaInter
<#boxer><#violent><#idiota><#falbav>

Yo, Bitch!

sztem patchel megoldható a probléma,de javitsatok ki ha tévedek.

vmvr
nem minden gémpadot támogat a fifa, nem Te vagy az elsõ akinek ez a problémája.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Hááát,nem büszkélkednék vele.Nem egy neves darab. (Impact) <#rolleyes>
De eddig bármilyenjátéa (NFS,stb) helyt állt és a win-ben is mozog rendesen a kalibrálásnál.
dotkom
en meg nem. milyen gamepad?

http://atwwebmaker.tx.hu/

Sziasztok!
Analóg joystickkal játszom a játékot,de a jobb analóg kar nem mûködik semmilyen formában a játékban,pedig a cseleket azzal lehetne megcsinálni a játék szerint.
(Más játékban hibátlan a jobb analóg kar!)
Találkozott már más is a problémával?
Taranov
Nálam is elõ szokott ez fordulni, de nem kell kétségbeesni: mikor vége van az idénynek, és a lejáró szerzõdéseket kilistázza a Fifa, van még lehetõséged hosszabbítani. Ilyenkor (sajnos) minden játékos hosszabbít egy adott összegért, szóval ennek az egész idény közbeni szerzõdésmenedzselésnek semmi értelme. (Csupán annyi, hogy így alacsonyabb fizuval is lehet hosszabbítani, ha belemegy a játékos)

pekka!!!!!
Nos hányszor probáltál már hosszabbítani???,
Nekem sem akartak engedelmeskedni,de többszöri proba után már igen.Szal nyomjad nekik,és nem kell 15%ot adnod meccsnként,ugyis sikerel fogsz járni.

jedimarsi
Tudod van olyan hogy FAQ és elé is van írva hogy MIELÕTT KÉRDEZNÉL!!!!!!Ott mindent megtalálsz,h mégsem akkor kérdezz!!!!!!!!!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

kas123
FAQ bazze MINDENKI OLVASSA EL AZT A NYOMORÉK FAQ-t

hogy lehet ip-én játszani??
Megpróbálom elérni, de jövõre még nem indulhatok kupában, mert most a 3. osztályban vagyok, de nem baj, majd idõvel feljutok a PL-be (remélem), de ha ott nem is sikerül kupában indulnom az sem baj, csak megpróbálok nem kiesni onnan! Szerencsére a pénzem úgy van, hogyha idegenben játszok levesz 20.000 fontot, de ha hazai pályán pedig kapok 150.000 fontot, szóval idõvel vehetek "jó játékos", de ehhez tényleg idõ kell!!!<#eljen>

Szevasztok, lenne egy kérdésem..
Menedzser módban feljutottam a spanyol 2. ligából az elsõ osztályba, és most az a helyzet, hogy egyetlen játékosom sem akarja meghosszabbítani a szerzõdést, hiába kínálok nekik legmagasabb fizetést, 15% 5 évre, vagy 2 évre, mindegy mit kínálok, senki sem fogadja el..
Ez miért van? Vennem kell akkor egy csómó játékost pluszba?
Köszi a válaszokat
vmvr
az nem teljesen igaz.

végülis a direkt ip-t is érthetjük online alatt

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

nemlehetne röviden kiirni hogy:
online játék=eredeti játék
és akkor nem foglalna annyi helyet.
????????

dotkom
en meg eloszor azt hittem, hogy valami fontos van kiirva.. <#idiota>

http://atwwebmaker.tx.hu/

okés kössz mindenkinek!!!!!!!!
ForzaInter
Maradjon így a sok láma még ígyse veszi észre.

Yo, Bitch!

Jól tetted,hogy kiirtad.Nekem is feltûnt hogy sajna elég sokan kérdezik meg hogy hogyan tudnának onlineon játszani.De esetleg a betûméretet nem lehetne csökkenteni?Csak egy picit,mert túl sokat foglal el.
Kössz
<#worship>

Taranov
<#eljen>

Taranov
Idõ kell hozzá.
Szerintem legyen idén csak az a célod, hogy feljebb juss. Ezt nem olyan nehéz elérni, aztán majd jövõre foglalkozhatsz a kupákkal éd a BL indulást jelentõ hely megszerzésével.

hunbasser
muszáj 😊

nem tudom már megszámolni 2 kezemen,h hányan kértek már kódot,fõleg a játék megjelenésekor...meg úgy látszik,most is beindult a nép

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
😄DDDDDDDASD😄DDSSSS

Yo, Bitch!

hunbasser
no,kiírtam szép nagy betûkkel,h ha vki onlineban akar nyomulni,akkor eredeti gameel kell játszani.faq-ban is le van írva,de ad1:b@sznak beleolvasni a faqba ad2:lehet,h nem veszik észre a faq-ot?azt hiszem,ez jól látható

ReaL MaDRid x siempre

Én is világklasszison viszem, de csak ma kezdtem el! 2 meccs - 1 gyõzelem - 1 döntetlen (2:0, 1:1)! Most a 6. vagyok, de feljebb kell jutnom és ott is kell maradnom, hogy feljebb jussak! Bár mondjuk nekem az is jó lenne, ha feljutnák a PL-be és ott elkerülném a kiesést, az nagy teljesítmény lenne! Természetesen továbbra sem mondok le az UEFA és a BL trófeáról, csak az a baj, hogy pl.: BL negyeddöntõ, és mondjuk kikapom a Barcat, na akkor szinte tuti a kiesés, tehát még van dolgom bõven, hogy nagy célokat érjek el, de remélem sikerül profira csinálnom a csapatot!

kas123
Bemész 1 boltba megveszed a játékot és meglesz a kódod...

kas123
Hát figyi =). Én a hereforddal kezdtem, és eddig másfél szezon alatt:
-1 FA Kupa (Itt is jól állok 😊)
-1 Ligakupa (és mostvok a negyeddöntõbe, a 8addöntõbe picsáztam ki a liverpoolt)
-1 Bajnoki ( most is vezetem a táblázatot...)
-1 LVD kupa (ez még nem kezdõdött el)
-1 Communiton shield (emjól írtam sztem 😄 de nembaj, ezt is megnyertem a Man Utd ellen)
-Gólkirály lettem =) (Flettwood-dal (õ a legjobb csatárom))
-És most játszok az UFE kupába ahol a Bayernnel játszottam egy 2-2es döntetlent, meg kikaptam 1 kisebb csapattól...de ha jól osztom be a játékosok energiáját sztem továbbjutok a csoportból)

Szal ezek megvalósítható álmok =). Én World Classon nyomom 6 perces félidõkkel. Igaz hogy még mindig 1es szintû menedzser vagyok 😄 de majd fejlõdik ez is. Végre sikerütl 8asra kifejlesztenem a dokit is, így a fitness is jó lesz =).

császtok nemtudnátok leírni nekem a fifához azt a kódot amelyikkel be birnák jelentkezni az interaktív ligákba?????????
Helló! Én a Nott. Foresttel viszem, és a cél a csillagos ég! Most kinevettek, mert a célom feljütni a PL-be, és a BL-ben indulni, netán megnyerni azt, de az UEFA kupával is kiegyeznék!<#nyes>Még egy dolgot szeretnék megvalósítani, mégpedig egy nagyobb játékos megszerzése, na szép álmok ezek, de remélem legalább egy megvalósul!

arty
This fix includes the following fixes and additions:

1. Reduced accuracy of goalkeeper's lobbed passes and through balls.

2. Updated squad database:

- Added 257 new players
- Edited 13 players
- Updated approx. 2500 lineups, shirt numbers and positions
- Updated captain, kick takers and formation data for 51 teams

3. Fixed crash bug dealing with uploading a crest for your EASO Club.

4. Fixed crash bug dealing with goalkeeper backing into goal post while using pace control.

Forza.

arty