FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Yo, Bitch!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Talán még egyszer visszateszem és jobban megnézem 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Hungary Borsodi Liga (1st div)
Hungary NB II Kelet (2nd div)
Hungary NB II Nyugat (2nd div)
Csak elég vaskos 450 mega körül mozog és nekem gyengén jön a szerverrõl, ezért is érdeklõdök.
Megéri leszedni? Aki próbálta nyilatkozzon felõle 😊
INFO
akkor tömöm a szájukba az ajánlatokat, elõbb-utóbb elfogadják
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
De eddig bármilyenjátéa (NFS,stb) helyt állt és a win-ben is mozog rendesen a kalibrálásnál.
Analóg joystickkal játszom a játékot,de a jobb analóg kar nem mûködik semmilyen formában a játékban,pedig a cseleket azzal lehetne megcsinálni a játék szerint.
(Más játékban hibátlan a jobb analóg kar!)
Találkozott már más is a problémával?
Nos hányszor probáltál már hosszabbítani???,
Nekem sem akartak engedelmeskedni,de többszöri proba után már igen.Szal nyomjad nekik,és nem kell 15%ot adnod meccsnként,ugyis sikerel fogsz járni.
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Menedzser módban feljutottam a spanyol 2. ligából az elsõ osztályba, és most az a helyzet, hogy egyetlen játékosom sem akarja meghosszabbítani a szerzõdést, hiába kínálok nekik legmagasabb fizetést, 15% 5 évre, vagy 2 évre, mindegy mit kínálok, senki sem fogadja el..
Ez miért van? Vennem kell akkor egy csómó játékost pluszba?
Köszi a válaszokat
végülis a direkt ip-t is érthetjük online alatt
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
online játék=eredeti játék
és akkor nem foglalna annyi helyet.
????????
http://atwwebmaker.tx.hu/
Kössz
<#worship>#worship>
Szerintem legyen idén csak az a célod, hogy feljebb juss. Ezt nem olyan nehéz elérni, aztán majd jövõre foglalkozhatsz a kupákkal éd a BL indulást jelentõ hely megszerzésével.
nem tudom már megszámolni 2 kezemen,h hányan kértek már kódot,fõleg a játék megjelenésekor...meg úgy látszik,most is beindult a nép
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
-1 FA Kupa (Itt is jól állok 😊)
-1 Ligakupa (és mostvok a negyeddöntõbe, a 8addöntõbe picsáztam ki a liverpoolt)
-1 Bajnoki ( most is vezetem a táblázatot...)
-1 LVD kupa (ez még nem kezdõdött el)
-1 Communiton shield (emjól írtam sztem 😄 de nembaj, ezt is megnyertem a Man Utd ellen)
-Gólkirály lettem =) (Flettwood-dal (õ a legjobb csatárom))
-És most játszok az UFE kupába ahol a Bayernnel játszottam egy 2-2es döntetlent, meg kikaptam 1 kisebb csapattól...de ha jól osztom be a játékosok energiáját sztem továbbjutok a csoportból)
Szal ezek megvalósítható álmok =). Én World Classon nyomom 6 perces félidõkkel. Igaz hogy még mindig 1es szintû menedzser vagyok 😄 de majd fejlõdik ez is. Végre sikerütl 8asra kifejlesztenem a dokit is, így a fitness is jó lesz =).
1. Reduced accuracy of goalkeeper's lobbed passes and through balls.
2. Updated squad database:
- Added 257 new players
- Edited 13 players
- Updated approx. 2500 lineups, shirt numbers and positions
- Updated captain, kick takers and formation data for 51 teams
3. Fixed crash bug dealing with uploading a crest for your EASO Club.
4. Fixed crash bug dealing with goalkeeper backing into goal post while using pace control.
Forza.
Forza.