FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayorpapa
Help please: amikor betöltené a kövi szezont, egyszerûen kilép, miközben fut a feltöltõ csík. Ötlet? (ilyet még sose csinált...)
Ja, és akkor lép ki,amikor azt írja, hogy "kutatás" 😞

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

ForzaInter
A:S_DDD:?DDDSS:ASSD Jól jönne ha megmentene.😄DD

Yo, Bitch!

vmvr
"A lámahullámtól ments meg uram minket!"😛

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ForzaInter
Nem azért van és normálisan megtanulhatnál beszélni bazz, ott a fifa sg bajnokság topik mennyetek oda.

Yo, Bitch!

II Rocky II
figyelj azért a hangnembõl vegyél vissza picit!!!!
Ok,nincs harag,de azért fontold meg amit javasolnak az itt "lakók".

24 - Exile -Nov.23

mostnába sajnos bármikor játszhatunk mert beteg vok😄😄
[email protected] msn címem vegyél aszt mhete is😄 amúgy nem vok valmi király gammer😄
hunbasser
jaaaj,ezeket a "játszik velem vki?" típusú hsz-eket hanyagoljuk már plz,thx

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
de te mikor szeretnél?

24 - Exile -Nov.23

valakinek nincs kedve játszani???????😄😄
hunbasser
üdv!rég voltál már itt 😊 ne hanyagold a topikot 😊

ha lesz idõm,majd én is nyomok be gólokat (most már tudok az új videokártyával 😛)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
gondolom még túl fiatal a játékos 😊 15-16-ra tippelem

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Tökmindegy ezt egy kapus se fogná ki a fifában. ennyi

Yo, Bitch!

II Rocky II
igaz,szép ez a gól!!De ki kiellen ment ez a meccs ha meglehet kérdezni.

24 - Exile -Nov.23

utána nyomva tartod azt az irányt amerr csavarni akarod.ellövöd d-vel és utána rögtön nyomod a nyilat.
párszor már beraktam ezt a gólt de nekem nagyon tetszik😊

Hogyan lehet szabad rugásoknál megcsavarni a labdát?

ezt nézzétek meg: http://www.youtube.com/watch?v=so5uvbV7354

II Rocky II
sztem a fifa 2006ban is két Fenerbahce volt és ez valahogy végkíséri a fifa szériát.Lehet a 2008 ban már 3 bahce lessz....<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
lol😄D ilyennel még nem talákoztam, de viszont a BL-ben nálam is 2 Fenerbahce van😄DDDD

Yo, Bitch!

Kmarha
No elöször is egy hibára hivnám fel a figyelmet. Nálam és szobatársamnál is jelentkezett: Fenerbache. Ugye mindenki találkozott már ezzel a csapattal a játék során. Nem véletlenül. Ugyanis egy-egy bajnokságon õ kétszer is szerepel 😊 Egyik Fenerbache kiesik, a másik meg gyöz. Igy könnyü, szeretnék én is kétszer részt venni a játékban 😄

A másik meg egy kis érdekesség. Pár percig elkapott a röhögögörcs mikor megláttam:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Taranov
Én úgy látom, hogy ebben a menedzser módban elsõsorban a klub anyagi helyzetének javítása a nehéz feladat.
Eddig a Fulhammel játszottam, folyamatosan gondot jelentett a játékosok fizetése. A szponzor az elsõosztályba való feljutás után csak 20.000-rel növelte meg meccsenként a pénzt, majd a következõ idényben, az elsõ osztályban elért elsõ helyezés, a BK elõdöntõ, ligakupa negyeddöntõ és angol kupa gyõzelem után szintén ennyivel emelt. Visszavonult szinte az egész védõsorom, de lehetetlenség lett volna hasonló szintu játékosokat venni egy átigazolási idõszak alatt (ami nagyon rövid, 1-2 lehetõség van csak ajánlatokat adni). A Fifa 2004-ben jobban meg volt csinálva szerintem, hogy volt 10-12 heted menedzselni a csapatot nyáron, és akkor léptél a következõ hétre, amikor akartál.

El is mentem a Fulhamtõl, mert nem volt pénzem a jó játékosok szerzõdéseinek meghosszabbítására, 4-5 új játékosra lett volna szükségem, hogy fenntartsam a 3 és fél csillagos szintet, és volt kb. 20.000euróm. Az más dolog, hogy world classon nyilván ezzel a gyenge csapattal is megnyertem volna a premier league-t (még nincs legendás szintem), de úgy gondoltam, hogy abban nincs sok fantázia, hogy a középpályások játszanak a védõsorban.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

dotkom
sztem ha egymas alatt vannak az osszekapcsolodo hsz-ek, akkor tok folos a valasz gomb, de azer jo ha van 😊

http://atwwebmaker.tx.hu/

II Rocky II
na azért eddig is volt hogy nyomtam,csak véletlen nem mindig mert gyors akartam lenni...
kössz a tapsot nagyon jól esett.
most elsõ vagyok a Wycombbal az angol 2.osztályban.(nem dicsekvés csak ne legyen off a hszom)

24 - Exile -Nov.23

kas123
<#taps><#taps><#taps><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

II Rocky II
kösssz.Mostmár nem félek!!!

24 - Exile -Nov.23

vmvr
igen, de ne félj a "válasz erre" gombtól!

II Rocky II
talán a star sports csatornán?

24 - Exile -Nov.23

vmvr
a mostani Blackburn - Arsenal meccsen az egyik kommentátor Andy Gray, és ez azért érdekes, mert õt ismerhetjük a Fifából is kommentátorként😊

leho94
ezt az egészet nel lehetett volna egybe leírni???!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

II Rocky II
nos azzal hogy többször elküldöd azzal nem lessz jobb!Elég egyszer.
Amugy meg irhatnál vmit hogy mi is a gond pontosabban,ugy lehet jobban menne a degitségnyújtás.

24 - Exile -Nov.23

ha valaki tudja vegyen fel msn-re elõre is köszi<#wave><#wave>
valaki nem tudja hogyan kell megcsinálni a hibajelentést mert nekem nem megy!!!!!!!!!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
valaki nem tudja hogyan kell megcsinálni a hibajelentést mert nekem nem megy!!!!!!!!!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
kas123
d+s+valamelyik irány

Taranov
Igen, pont ezt akartam mondani, hogy az ollózásra nincs külön billentyukombináció.

Más: a lövõcsel muködik még a c-vel? Vagy van rá esetleg valami más billentyu? A 2006-ban nagyon jól muködött.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

kas123
Na próbálgattam, és csak a D-t kell nyomogatni =) és müxik. Már megszületett az elsõ ollózásos gólom is =). Naon faja

dotkom
ez jo. eddig mindenkinek mas bill. kombinacioval sikerult 😄

Golyo69
én már sokszor megcsináltam nemcsak edzésen...és én pl C+D-vel szoktam és nekem így szokott sikerülni 😄😄
és nagyon jó 😄😄

GGMU

dotkom
nekem training modban 1 kapus ellen bedobasbol ronaldinhovol, (vagy ilyesmi kaliberu jatekossal) szinte mindig csak ollozik kapu elott, ugy, hogy csak a d-t nyomogatom.

hunbasser
elvileg D gomb,és ha olyan jó játékossal vagy,és olyan jó helyzetben van,akkor ollózik.meg még bedobásból sikerült nekem úgy,h bedobtam,és amikor érkezett a játékos felé a labda,akkor nyomtam egy Y+D-t,meg egy felfelé-jobbra irányt,és így 5-bõl 4-szer ollóval juttatta a kapu felé a labdát.ezt edzésen próbálgattam

ReaL MaDRid x siempre

kas123
Huhh nekem eddig 1szer sikerült! =) Én is kívûáncsi vagyok, hogy hogy kell

Valaki el tudja mondani, hogy hogyan lehet ollót csinálni a 07-ben?

Robinho14
ja😄

II Rocky II
jah,mert mire végeznél akkor már itt a 2008
<#eljen>

24 - Exile -Nov.23

Robinho14
Én a 2006 ba megcsináltamaz összes próbát .De a 2007 bee már nincs erõm.megidõm.

hunbasser
nem,épp ezaz,h kisebb,ugyanis ha a mondjuk az angolos zónában vagy,akkor azt hiszem,h nyerni kell ott championshipet és premier leage-et is,meg fa kupa,liga kupa,skót bajnokság...de általában zónánként 2 bajnokság 2 kupa,de ebben nem vagyok biztos,nézd meg.

én ezért rontottam el,nem a próbákat néztem,hanem azt,h mi a nagyobb kihívás.úgyh majd sima bajnoksággal kell kipótolnom a hiányosságaimat(pl spanyol 2. bajnoki cím)

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Szóval ezekszerint ha egy csapattal viszem hosszabb ideig, nagyobb esélyem van teljesíteni a zónákat, mint a csapatok váltogatásával?

hunbasser
manager mode közben is csinálsz próbákat(pl 5 meccses veretlenség,5 meccsen gyõzelmi sorozat,meg hasonlók)
aztán a próbáknál zónánként van kb 10 próba,nos 2 zónát kell végigcsinálni,és megkapod a legend modeot.úgy érdemes csinálni a manager modeot,h 2 zónát meg tudj vele csinálni(ugyanis egy zónában általában kupákat meg bajnokságokat kell nyerni)

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Ugy izgalmas, csak én nem szeretek 2 perceket jáccani áltlába 4-et vagy 6-ot jáccok(bár 6-ot csak neten szoktam áltlában)

Yo, Bitch!

Kmarha
Hja jó szint, de még igy sincs ellenfelem. Most Legendás szinten játszom, 2 perces meccseket. Igy kb egy félédõbe 3 lehetõségem van kapu közelébe juttni és rálõni.. igy már kihivás 😄 Egyetlen egy hiba, és elvesztettem a meccset.

Kéne valami überbrutál szint is, mert lassan ráunok a játékra (bár a netes game még marad)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.