36658
-
Curesz #17963 Felraktam a kommentárt: első meccs Juve - Parma, a kommentár első mondata: A szurkolok megnyugodhatnak, mert Oliver Kahn jóformába van, és Van Der Sair sincs másképp...vagy vmi hasonló...elég mókás xD -
Azt a qrva!!!!
AS Monaco ellen játszottam, és legyűrtem 5-0-ra!!!!!! (mondom formáció váltást csináltam, nem az eredeti formával, bár lehet ügyesség kérdése most már:DD)
Na még van két bari meccsem a Fenerbahce ellen és utána jön a Real madrid, utána pedig a BAYERN MÜNCHEN!!!! Ha legyőzöm őket, akkor + 1 nehézségi szintet váltok:DDDDDDDDD (vigyor) xD -
Hy all!
Na most kéne egy kis help. Fölraktam a Fifa 08-at (immxpc-fifa08.iso) és amikor fölrakom akkor el akarom indítani és azt írja ki h a vindóz hibát észlelt.... Már újra telepítettem és az se segített
-
lol!:D:D:D
majd meglátjuk:D -
hát nekem még word classon nemjött össze győzelem 3 meccs 2 döntetlen 1 vereséf:S -
VÉÉÉÉGREEEE! 3-1-re legyűrtem a Newcastle-t:DDDD
Új szezont kezdtem a Sevillával, új formációra váltottam, nem úgy ahogy volt eredetileg. Szal most éppen 4-4-2-es felállásban focizok Kannaturéjékkel:DD
És nagyon jóóóó meccs volt, a végén majdnem 4-1 lett:DD Igaz félprofin vaok mind2-nél, de mióta új szezont kezdtem, megnyertem e meccset...Most sokkal másabb meccset játszottam.
Javaslom nektek, h változtassatok formációt. Mert én eleve a sevillai formációval kezdtem legeleőször a gémet, úgy hagytam, gondolom ti is úgy hagytátok... -
nem? azt hittem a Creation Masterrel meglehet csinálni, csak nekem nem sikerült :( Azért ha tud még valaki megoldást, írjon légyszi. -
lesz új,az nem volt vmi jó
egyébként ha valakinek van kedve bannert készíteni,csinálhat nyugodtan,vevő vagyok az igényes munkákra :) -
nem :) -
mért lett kitörölve a banner? kicsit kisebb betűvel is kilehetne tenni a szöveget.:) -
lesz majd az is :)
egyébként mindenkinek lesz külön részlege a honlapon(már aki küldött be gólokat),és majd lehet szavazni,hogy melyik a legszebb gól. -
a FIFA 07-tel kapcsolatban lenne még kérdésem: meg lehet valahogy csinálni, hogy a menedzser módot úgy kezdjem a Napolival, hogy egyből a Serie A-ban? -
lemongrass #17951 na akkor nekem vmi nagyon nem stimmel.... lehet, h csak a szemem... na, tesztelem!
és thanxx! -
Részvétem
-
de az az új mód a hallottak alapján nagyon tetszik!:D
-
na nemsoká meg lesz a játék:D
majd írok véleményt:D -
gszp #17947 "meg remélem a patch-el javi guerrero is bekerül a recre-be!"
Ott van, 72-es! -
lemongrass #17946 srácok, nemá' hogy nem csomagoltatok még dolgokat 200 rar file-ból! :D
én most beszívtam rendesen, mert a rapid hozzáférésemmel 5 nap alatt lejött 25 giga.. és most pihi! :S /úgyhogy hajdú B-éket majd csak FREE-vel, nem premium-mal! :S/
amúgy a játékot egyre jobban díjazom... jók az újítások.
meg remélem a patch-el javi guerrero is bekerül a recre-be! -
Amúgy hová kellesz bemásolni az audiokommentárt?
-
úristen eza be a pro dügunalom mekkora egy szar tejóég:S
marad mendzser mód:D -
Jó, de az érdekelne, h külön-külön csomagoljam ki az össz 4 rart? vagy kijelölöm és egybe kicsomizni? -
siman winrarral megnyitod barmelyik part-ot es o automatikusan osszeilleszti es kicsomagolja. aztan mar csak be kell masolni a megadott mappakba a fajlokat. -
Jah és egybe kell kitömöríteni? vagy külön-külön a rarokat?? -
THX
És müxik amúgy?? -
szivesen mindenkinek :) csak aztan mukodjon is nektek xD -
legolas66 #17938 köszi! -
cucmalajmc #17937 majd később csinálhatnánk gólszépségversenyt. hunbasser például a topic oldalának megnyitása tiszteletére. -
nyomod a lövésgombot,és miközben megy fel a lövéserő,közben megnyomod a passzolást. -

a topik látogatóinak nevében is :) -
legolas66 #17934 Hello a lövöcselt melyik gombal lehet csinálni? -
campy:de,ez is a warez kategóriába tartozik még...az ilyenekre ott van az off topik -
cucmalajmc #17932 jah, de ha nem tudod kiolvasni, fényképezd le és add ide nekem, hátha én kitudom
-
tényleg nem warez...
a doboz hátulján nincs ott?:) -
GazCamp3r #17929 senki nem játszik xbox360-on a full fifával? -
Aha, hát nincs nagy szükségem rá de azért kösz :D -
lemongrass #17927 hallod! kb 5 hónapja küzdök hasonló problem-mel! /magyarul, mióta először csatlakoztattam/ ha megnyomom a Vibration-t... vibrál... ha kikapcsolom, akkor is /hosszabban ugye/
de játékokban, hiába állítom be... semmi!
a software-ben is minden beállítás frankó /asszem/
na ellátogatok abba a topic-ba, amit Hunbasser írt! -
gszp #17926 Elvileg benne van minden aug. 25. utáni átigazolás. -
szivesen :) -
de ezek mire jók, mit javítanak? :o -
lemongrass #17923 isten vagy! thanx a FIFA 08-at játszók nevében... /mármint azokéban, akik nem adtak érte semmiféle fizetőeszközt! :D/