FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és akkor lép ki,amikor azt írja, hogy "kutatás" 😞
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Yo, Bitch!
Ok,nincs harag,de azért fontold meg amit javasolnak az itt "lakók".
24 - Exile -Nov.23
[email protected] msn címem vegyél aszt mhete is😄 amúgy nem vok valmi király gammer😄
ReaL MaDRid x siempre
ha lesz idõm,majd én is nyomok be gólokat (most már tudok az új videokártyával 😛)
ReaL MaDRid x siempre
párszor már beraktam ezt a gólt de nekem nagyon tetszik😊

24 - Exile -Nov.23
Yo, Bitch!
A másik meg egy kis érdekesség. Pár percig elkapott a röhögögörcs mikor megláttam:
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Eddig a Fulhammel játszottam, folyamatosan gondot jelentett a játékosok fizetése. A szponzor az elsõosztályba való feljutás után csak 20.000-rel növelte meg meccsenként a pénzt, majd a következõ idényben, az elsõ osztályban elért elsõ helyezés, a BK elõdöntõ, ligakupa negyeddöntõ és angol kupa gyõzelem után szintén ennyivel emelt. Visszavonult szinte az egész védõsorom, de lehetetlenség lett volna hasonló szintu játékosokat venni egy átigazolási idõszak alatt (ami nagyon rövid, 1-2 lehetõség van csak ajánlatokat adni). A Fifa 2004-ben jobban meg volt csinálva szerintem, hogy volt 10-12 heted menedzselni a csapatot nyáron, és akkor léptél a következõ hétre, amikor akartál.
El is mentem a Fulhamtõl, mert nem volt pénzem a jó játékosok szerzõdéseinek meghosszabbítására, 4-5 új játékosra lett volna szükségem, hogy fenntartsam a 3 és fél csillagos szintet, és volt kb. 20.000euróm. Az más dolog, hogy world classon nyilván ezzel a gyenge csapattal is megnyertem volna a premier league-t (még nincs legendás szintem), de úgy gondoltam, hogy abban nincs sok fantázia, hogy a középpályások játszanak a védõsorban.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
http://atwwebmaker.tx.hu/
kössz a tapsot nagyon jól esett.
most elsõ vagyok a Wycombbal az angol 2.osztályban.(nem dicsekvés csak ne legyen off a hszom)
24 - Exile -Nov.23
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Amugy meg irhatnál vmit hogy mi is a gond pontosabban,ugy lehet jobban menne a degitségnyújtás.
24 - Exile -Nov.23
Más: a lövõcsel muködik még a c-vel? Vagy van rá esetleg valami más billentyu? A 2006-ban nagyon jól muködött.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
és nagyon jó 😄😄
GGMU
http://atwwebmaker.tx.hu/
ReaL MaDRid x siempre
én ezért rontottam el,nem a próbákat néztem,hanem azt,h mi a nagyobb kihívás.úgyh majd sima bajnoksággal kell kipótolnom a hiányosságaimat(pl spanyol 2. bajnoki cím)
ReaL MaDRid x siempre
aztán a próbáknál zónánként van kb 10 próba,nos 2 zónát kell végigcsinálni,és megkapod a legend modeot.úgy érdemes csinálni a manager modeot,h 2 zónát meg tudj vele csinálni(ugyanis egy zónában általában kupákat meg bajnokságokat kell nyerni)
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
Kéne valami überbrutál szint is, mert lassan ráunok a játékra (bár a netes game még marad)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.