36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Curesz
    Felraktam a kommentárt: első meccs Juve - Parma, a kommentár első mondata: A szurkolok megnyugodhatnak, mert Oliver Kahn jóformába van, és Van Der Sair sincs másképp...vagy vmi hasonló...elég mókás xD
  • Prince23
    Azt a qrva!!!!
    AS Monaco ellen játszottam, és legyűrtem 5-0-ra!!!!!! (mondom formáció váltást csináltam, nem az eredeti formával, bár lehet ügyesség kérdése most már:DD)
    Na még van két bari meccsem a Fenerbahce ellen és utána jön a Real madrid, utána pedig a BAYERN MÜNCHEN!!!! Ha legyőzöm őket, akkor + 1 nehézségi szintet váltok:DDDDDDDDD (vigyor) xD
  • rooney8
    Hy all!
    Na most kéne egy kis help. Fölraktam a Fifa 08-at (immxpc-fifa08.iso) és amikor fölrakom akkor el akarom indítani és azt írja ki h a vindóz hibát észlelt.... Már újra telepítettem és az se segített
  • watto
    lol!:D:D:D
    majd meglátjuk:D
  • ForzaInter
    hát nekem még word classon nemjött össze győzelem 3 meccs 2 döntetlen 1 vereséf:S
  • Prince23
    VÉÉÉÉGREEEE! 3-1-re legyűrtem a Newcastle-t:DDDD
    Új szezont kezdtem a Sevillával, új formációra váltottam, nem úgy ahogy volt eredetileg. Szal most éppen 4-4-2-es felállásban focizok Kannaturéjékkel:DD
    És nagyon jóóóó meccs volt, a végén majdnem 4-1 lett:DD Igaz félprofin vaok mind2-nél, de mióta új szezont kezdtem, megnyertem e meccset...Most sokkal másabb meccset játszottam.
    Javaslom nektek, h változtassatok formációt. Mert én eleve a sevillai formációval kezdtem legeleőször a gémet, úgy hagytam, gondolom ti is úgy hagytátok...
  • Mayorpapa
    nem? azt hittem a Creation Masterrel meglehet csinálni, csak nekem nem sikerült :( Azért ha tud még valaki megoldást, írjon légyszi.
  • hunbasser
    lesz új,az nem volt vmi jó

egyébként ha valakinek van kedve bannert készíteni,csinálhat nyugodtan,vevő vagyok az igényes munkákra :)
  • hunbasser
    nem :)
  • II Rocky II
    mért lett kitörölve a banner? kicsit kisebb betűvel is kilehetne tenni a szöveget.:)
  • hunbasser
    lesz majd az is :)

egyébként mindenkinek lesz külön részlege a honlapon(már aki küldött be gólokat),és majd lehet szavazni,hogy melyik a legszebb gól.
  • Mayorpapa
    a FIFA 07-tel kapcsolatban lenne még kérdésem: meg lehet valahogy csinálni, hogy a menedzser módot úgy kezdjem a Napolival, hogy egyből a Serie A-ban?
  • lemongrass
    na akkor nekem vmi nagyon nem stimmel.... lehet, h csak a szemem... na, tesztelem!

és thanxx!
  • Prince23
    Részvétem
  • watto
    de az az új mód a hallottak alapján nagyon tetszik!:D
  • watto
    na nemsoká meg lesz a játék:D
    majd írok véleményt:D
  • gszp
    "meg remélem a patch-el javi guerrero is bekerül a recre-be!"

Ott van, 72-es!
  • lemongrass
    srácok, nemá' hogy nem csomagoltatok még dolgokat 200 rar file-ból! :D
    én most beszívtam rendesen, mert a rapid hozzáférésemmel 5 nap alatt lejött 25 giga.. és most pihi! :S /úgyhogy hajdú B-éket majd csak FREE-vel, nem premium-mal! :S/

amúgy a játékot egyre jobban díjazom... jók az újítások.

meg remélem a patch-el javi guerrero is bekerül a recre-be!
  • Prince23
    Amúgy hová kellesz bemásolni az audiokommentárt?
  • ForzaInter
    úristen eza be a pro dügunalom mekkora egy szar tejóég:S
    marad mendzser mód:D
  • Prince23
    Jó, de az érdekelne, h külön-külön csomagoljam ki az össz 4 rart? vagy kijelölöm és egybe kicsomizni?
  • dotkom
    siman winrarral megnyitod barmelyik part-ot es o automatikusan osszeilleszti es kicsomagolja. aztan mar csak be kell masolni a megadott mappakba a fajlokat.
  • Prince23
    Jah és egybe kell kitömöríteni? vagy külön-külön a rarokat??
  • Prince23
    THX

És müxik amúgy??
  • dotkom
    szivesen mindenkinek :) csak aztan mukodjon is nektek xD
  • legolas66
    köszi!
  • cucmalajmc
    majd később csinálhatnánk gólszépségversenyt. hunbasser például a topic oldalának megnyitása tiszteletére.
  • hunbasser
    nyomod a lövésgombot,és miközben megy fel a lövéserő,közben megnyomod a passzolást.
  • hunbasser

a topik látogatóinak nevében is :)
  • legolas66
    Hello a lövöcselt melyik gombal lehet csinálni?
  • hunbasser
    campy:de,ez is a warez kategóriába tartozik még...az ilyenekre ott van az off topik
  • cucmalajmc
    jah, de ha nem tudod kiolvasni, fényképezd le és add ide nekem, hátha én kitudom
  • vmvr
    tényleg nem warez...

a doboz hátulján nincs ott?:)
  • GazCamp3r
    senki nem játszik xbox360-on a full fifával?
  • SLICK
    Aha, hát nincs nagy szükségem rá de azért kösz :D
  • lemongrass
    hallod! kb 5 hónapja küzdök hasonló problem-mel! /magyarul, mióta először csatlakoztattam/ ha megnyomom a Vibration-t... vibrál... ha kikapcsolom, akkor is /hosszabban ugye/
    de játékokban, hiába állítom be... semmi!

a software-ben is minden beállítás frankó /asszem/

na ellátogatok abba a topic-ba, amit Hunbasser írt!
  • gszp
    Elvileg benne van minden aug. 25. utáni átigazolás.
  • dotkom
    szivesen :)
  • SLICK
    de ezek mire jók, mit javítanak? :o
  • lemongrass
    isten vagy! thanx a FIFA 08-at játszók nevében... /mármint azokéban, akik nem adtak érte semmiféle fizetőeszközt! :D/