FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReaL MaDRid x siempre
imádom az ilyeneket 😊
ReaL MaDRid x siempre
háttérben meg befigyel egy Arsenal zászló -.-
érted,Grimsby-Hereford meccsen 😄
ReaL MaDRid x siempre
nem gyenge gólok😊hogy állítsam be a frapsot hogy nemnagyon szaggasson?fps 30?
50-es pléya a Grimsby Townból,ilyen gyenge játékosokkal is lehet ekkora gólokat lõni
ReaL MaDRid x siempre
abc sorrendben ez az elsõ,ezért kezdem ezzel 😊
ReaL MaDRid x siempre
a válaszom:nagyon
vagy megszakad a kapcsolat,vagy nem.ha nem,akkor nem tudom miért nem szakad meg,de akkor örülj neki,h mûködik 😊
ReaL MaDRid x siempre

majd rakok fel párat ha rájövök mit rontok el a gifeknél

nekem meg majd ha lesz idõm,nyomok be gifeket,sztem olyan 50-60 db biztos van,amit meg is akarok veletek osztani 😊(gólok,bakik,érdekességek,szép cselek,stb)
ReaL MaDRid x siempre
Meg tudjátok nekem mondani, hogy fejlõdnek gyorsan az ifik?
Mert most fiatalítom a csapatom (WBA) adom el az idõsebbeket csak párat tartok meg belõlük, de vannak olyan ifijeim, akik 68-ig fejlõdnek õket érdemes megtartanom vagy õket is adjam el?
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
egyébként kilépéses hibánál,hát nem tudom...ha telepítõs roster volt,akkor uninstallt megér sztem,és esetleg manager mód közben,ha már maradtál a klubodnál,rakd fel újra.
ReaL MaDRid x siempre
és world classon 50-es kapussal 2x lõttem gólt meccsen.nem nehéz végigvinni,csak ügyesnek kell lenni,és gyakorolni kell.a végén már sprintelni sem kell mellé,csak a nyilakat nyomogatni(bár úgy eltart egy darabig)
ReaL MaDRid x siempre
és nehjogy azt higyye valaki h becsmérlem a "kis" emebrek munkáját, mer szeretem õket...de azért jobb 1 "nagy" ember munkája =)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
De részemrõl lezárt a téma, kíváncsian várom mások véleményét is ez ügyben. Nem csinált másnak is ilyet?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
😄
Amugy jól mondja a srác eredeti=jobb.(nemsokkal,de ahhoz legalább tudsz normális és mûködö rostert.
24 - Exile -Nov.23
Szezon végén, ha nem ugyanazzal a csapattal akarom tovább folytatni, mint addig, hanem egy másik csapathoz szerzõdök, akkor simán lehet tovább játszani, nincs semmi gond, csak ha maradni akarok ugyanott...Ezt nem komálom sehogyse...
én nem akarok újat kezdeni, kell legyen rá valami megoldás. nem igaz, hogy egy egész szezont végigviszek, aztán a következõ betöltésénél meg kilép. Miért????????????????
Eléggé idegesít a dolog, mert a Kitartáspróbák megvannak, a Mesterpróbákból pedig ez a kapus hiányzik.
Az Egyesült Királyság vagy a Közép-Európa szekcióhoz meg legalább 3 év kell még menedzser módban.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébklént ha másik csapathoz megyek át, minden gond nélkül tovább megy, én ezt nem értem...
és a menedzsermódban , amikor vége a szezonnak , megkérdi , hogy "szeretnék-e a jelenlegi csapatommal maradni" és amikor az
igenre nyomok, kijön egy hiba üzenet vmi fifa.exe hiba és kilép. Tudnátok segíteni, hogy mit kéne vele csinálni? ELõre is thx.