FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
ilyeneket szoktam csinálni mikor ugy jön a laszta.
<#hamm>

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
ezt csináljátok meg! -.- (gép csinálta)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
még egy kötény,Jesús Navas osztotta ki,még a régi szép realos idõszakomból 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egy szintén nem túl magas pontszámmal rendelkezõ játékos,a frosinonei Desbato(azt hiszem 53-mas)

imádom az ilyeneket 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nekem most 25-re van beállítva.és állítsd be,h hangot ne vegyen fel

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
lehet 😄
háttérben meg befigyel egy Arsenal zászló -.-
érted,Grimsby-Hereford meccsen 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egy lecsúszott beadás Van Nistelrooytól 😊

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
elég szép gólók ezek
😄

24 - Exile -Nov.23

nem gyenge gólok😊hogy állítsam be a frapsot hogy nemnagyon szaggasson?fps 30?

kas123
Hmm mintha ezt a Hereford ellen lõtted volna 😄.

hunbasser
egy gól Barwickel:

50-es pléya a Grimsby Townból,ilyen gyenge játékosokkal is lehet ekkora gólokat lõni

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
tudom,h szarul csináltam,meg nem nagy gól,de azért berakom:

abc sorrendben ez az elsõ,ezért kezdem ezzel 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
h mennyire?
a válaszom:nagyon

vagy megszakad a kapcsolat,vagy nem.ha nem,akkor nem tudom miért nem szakad meg,de akkor örülj neki,h mûködik 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ha lanon akarok játszani fifat akkor mennyire kavar be hogyha mondjuk nekem patchelve van az eredeti fifám, a havernak meg nincs mert nem eredeti?
hunbasser
szééépp(ek) <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

ez most nem is olyan ratyi minõségû hm?

a finesse lövést d+y de állítsd át mindenképp hogy könnyebben elérd.én átraktam r-re és a külsõs lövést pedig t-re mert még a 02es fifánál hozzászoktam.ott is olyanokat lehetett csavarni...😊

kas123
ezeket am hogy kell lõni? simán d-vel? vagy hogy ? 😄

ezt elvileg rúgja csak még nem jöttem bele a gifkészítésbe.most néztem milyen gólokat mentettem el és wow kegyetlenek.már nem is emlékeztem rá hogy ilyen finesse shotokat rúgdostam különösebb gond nélkül😊
majd rakok fel párat ha rájövök mit rontok el a gifeknél

kas123
ezt rúgja =)

kas123
azta ez aztán szép gól 😄

hunbasser
jó látom,ez egy 80 m-es fejesgól???? 😄DDDDDDDdddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
fps-en állíts

ReaL MaDRid x siempre

ejj de rég csináltam ilyen gifeket...az a baj hogy a fraps kicsit szaggatottan veszi fel akkor mit kéne ügyeskednem hogy azért elviselhetõ legyen?most kb ilyen ha megcsinálom:

hunbasser
az igen 😄

nekem meg majd ha lesz idõm,nyomok be gifeket,sztem olyan 50-60 db biztos van,amit meg is akarok veletek osztani 😊(gólok,bakik,érdekességek,szép cselek,stb)

ReaL MaDRid x siempre

oh én már fél éve nem vagyok managger módban csak bátyámmal leülünk és tolunk jópár arsenal juve meccset.én billel õ gamepaddal és mostanába valahogy mindig megver mert már nem tudok anyi finesse shotos gólt lõni és a sima d-s lövés meg nem megy😊most pl lõtt boumsonggal egy alig 60 méteres gólt a schalkei rostnak A-val és bazze kicsit ideges lettem tõle😄

DjCooll
Sziasztok!

Meg tudjátok nekem mondani, hogy fejlõdnek gyorsan az ifik?

Mert most fiatalítom a csapatom (WBA) adom el az idõsebbeket csak párat tartok meg belõlük, de vannak olyan ifijeim, akik 68-ig fejlõdnek õket érdemes megtartanom vagy õket is adjam el?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Mayorpapa
nekem sajna nem telepítõs volt 😞 sok mindent megpróbáltam már, de mindig kilép, amikor betöltené az új szezont, és a csík épp ott jár, hoghy "átigazolások betöltése" (vagy valami hasonló)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hunbasser
várjuk 😊

egyébként kilépéses hibánál,hát nem tudom...ha telepítõs roster volt,akkor uninstallt megér sztem,és esetleg manager mód közben,ha már maradtál a klubodnál,rakd fel újra.

ReaL MaDRid x siempre

Hát nekem a barcánál lép ki állandóan a windowsba de azt tudom hogy én rontottam el még nagyon rég amikor stadionokat importáltam be és a neu camp nemnagyon jöt össze...Én mostanában bratyesszal szoktam fifáni és viccesek szoktak lenni azok a meccsek majd rakok fel pár gifet😊

hunbasser
a kapuspróba alatt azt érted,amikor gólt kell lõni kapussal? 😊

és world classon 50-es kapussal 2x lõttem gólt meccsen.nem nehéz végigvinni,csak ügyesnek kell lenni,és gyakorolni kell.a végén már sprintelni sem kell mellé,csak a nyilakat nyomogatni(bár úgy eltart egy darabig)

ReaL MaDRid x siempre

kas123
csak azok nem a 07-ek voltak...hanem elõbbiek...
és nehjogy azt higyye valaki h becsmérlem a "kis" emebrek munkáját, mer szeretem õket...de azért jobb 1 "nagy" ember munkája =)

gabi89
Teljesen eggyetértek veled 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Lacee86
rerew

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Mayorpapa
7 éve játszok nem erdeti fifával, mindig "kis" emberek által készített rostert használtam, és még sosem lépett ki a bajnokság végén, új szezon kezdetekor...
De részemrõl lezárt a téma, kíváncsian várom mások véleményét is ez ügyben. Nem csinált másnak is ilyet?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

II Rocky II
amugy meg nekem is nem eredeti fifam van.Én magam rostereltem.
😄
Amugy jól mondja a srác eredeti=jobb.(nemsokkal,de ahhoz legalább tudsz normális és mûködö rostert.

24 - Exile -Nov.23

kas123
nem a játékkal van a probléma, hanem a rosterrel...azt "kis" emebrek csináták, és ha van eredeti fifád akkro le tudod azt tötleni amti a "nagy" emebrek csináltak =)

Mayorpapa
Nem hiszem, hogy az lenne a probléma, hogy eredeti-e vagy sem...
Szezon végén, ha nem ugyanazzal a csapattal akarom tovább folytatni, mint addig, hanem egy másik csapathoz szerzõdök, akkor simán lehet tovább játszani, nincs semmi gond, csak ha maradni akarok ugyanott...Ezt nem komálom sehogyse...

kas123
Mer sz@r 😄. vedd meg az eredetit, és ahoz le tudod tölteni a frissítést a fifa online-ról...

Mayorpapa
fog vele tudni ha megoldjuk a problémáját (meg az enyémet is...) 😊
én nem akarok újat kezdeni, kell legyen rá valami megoldás. nem igaz, hogy egy egész szezont végigviszek, aztán a következõ betöltésénél meg kilép. Miért????????????????

Taranov
Ez a kapus próba baromi nehéz.
Eléggé idegesít a dolog, mert a Kitartáspróbák megvannak, a Mesterpróbákból pedig ez a kapus hiányzik.
Az Egyesült Királyság vagy a Közép-Európa szekcióhoz meg legalább 3 év kell még menedzser módban.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Az nem baj , ha újat kell kezdeni , csak az kéne , hogy az új átigazolások legyenek benne.
ForzaInter
Nem mindegy ugyis ujat kell kezdenie csak akkor lesz jó.

Yo, Bitch!

kas123
és szted most tud vele játszani? =P

Mayorpapa
Szted ha a manager módba törli a rostert, fog vele tudni tovább játszani? Sztem nem...

Más roster nincs amivel tudnám frissíteni az adatbázist ( a téli átigazolások) ?
ForzaInter
Töröld le a rostert ennyi.

Yo, Bitch!

Mayorpapa
Úgy látom egy cipõben járunk...
Egyébklént ha másik csapathoz megyek át, minden gond nélkül tovább megy, én ezt nem értem...

Sziasztok! Letöltöttem egy roster-t (roster patch by pedrinhito) feltelepítettem nem volt semmi (szûz fifára , cmn könyvtárba)
és a menedzsermódban , amikor vége a szezonnak , megkérdi , hogy "szeretnék-e a jelenlegi csapatommal maradni" és amikor az
igenre nyomok, kijön egy hiba üzenet vmi fifa.exe hiba és kilép. Tudnátok segíteni, hogy mit kéne vele csinálni? ELõre is thx.