36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Carlos HUN
    Hmm nekem se sikerült hiába csináltam
    ezekel a fájlokal valami még mindig hiányzik pedig tavaly ugyanigy csináltam és müködött az átnvezős módszerel.. :(
    dat_eng.big 434 MB
    eng_memc.loc 668 bájt
    audio.big 3,01 MB
    eng.db 843 KB
  • gszp
    Ja és "természetesen" nekem sem eredeti. :)
  • gszp
    Nem kell crack, az exe fájllal nem foglalkozik. Nyugodtan tedd fel, még az eredeti exét sem kell visszamásolni.
  • hunbasser
    köszönjük,benne lesz a FAQ-ban!
  • vmvr
    neked eredeti a játékod?

mert akinek eredeti, annak ezt tök jó(köztük nekem is)

de akinek nem... ehhez gondolom lesz crack.

az a szar, hogy akinek ez fent van, az nem tud nem eredeti fifás emberrel játszani, csak online
  • gszp
    Ja és a roster patch még egyszer: Roster Patch

Akinek az FLT verzió van meg, az a NORDIC, akinek pedig a magyar, az az EASTERN patchet szedje le!
  • gszp
    Na akkor leírom a roster-frissítés menetét, akár a faq-ba is mehet.

1. Letöltöd a patchet, dupla klikk, rendben.
    2. Elindítod a játékot. A főmenüben ki kell írnia, hogy változtattál a csapatfelállásokon. -> Csapat kezelése/Saját csapatok visszaállítása/Online frissített csapatok betöltése (Nem 100%, hogy ez a menük pontos neve). Ok, és kész is van.

U.I.: Részemről egyértelmű, de ha valakinek nem, akkor ezt is leírom: a frissítés csak ÚJ játéknál fog jelentkezni, tehát ha valaki egy korábban elmentett játékállást tölt be, az hiába keresi mondjuk Javi Guerrerót a Recrében.

Remélem érthető, ha nem szóljatok!
  • dotkom
    FIFA topic

Új banner és új GY.I.K. hamarosan lesz!

NINCS WAREZ,FLAME,OFF ÉS SPAM!

(ha nem tudsz crackelni szerintem ne itt kerdezoskodj.)
  • tcs007
    én próbálom leszedni csak minden rész után kajak sokat kell várni mire tölhetem a következőt :S
  • dotkom
    na latom mar vagy 50-en leszedtek a szinkront. vki nem jelezne vissza hogy mukodik-e neki?D
  • dotkom
    az hogy nem probaltad meg 3x-ra is....
  • hunbasser
    ha visszalapozol egyet,akkor fogsz látni 5 linket.azokat szedd le.linkelője dotkom.

én személyszerint még nem teszteltem le,mert tegnap amikor le akartam tölteni,akkor nem lehetett
  • hunbasser
    te is sokáig bírtad...
  • SrAta
    Sziasztok
    valaki meg tudná nekem mondani hogy honnan tudnék leszedni szinkront a game-hez nagyon megköszönném mert angol a játékom....
    THX Üdv SrAta
  • lemongrass
    ha a meglepetés Logi cuccnál megfejted, h hogy kell a vibrát aktiválni vendégem vagy egy sörre! :D

most pedig szórakozok tovább a 08-cal :P
  • báttyó02
    "Nekem több mont 3 gigát foglal a progik törlésénél. De egyébként, hh ez a rész kevesett tartalamz mint a 07?! Utóbbi több mint 4 gigát. Arról volt szó, g duplarétegűre jön ki a 08. nemde?"

megsúgom neked,hogy maga a játék kb 1giga össz vissza
    a többi az csak a hang meg videó....

egyébként a 07is ezért volt nagyobb,mert abba több videó volt
  • RemX
    A64 3700+, 2 giga ram, Radeon X1950GT
  • karajjj
    persze, nagyon egyszerű... csak nyomogatni kell a billentyűket...
  • GeRa256
    Csá. Tudja valaki hogy a fifa 08-ba hogyan lehet cselezni?
  • ricsa008
    vágjatok ki asse érdekel de én nem fogom keresni hogy hol lett leírva a warez topic

leszedtem a magyart és kapásból az első rar CRC-s leszedtem még1x és akkor is mi a gond?
  • Tom Tom
    Nos gamepad:
    Megcsináltam mindent átolvastam nemegy fórumot sőt találtam a fh-n olyan padot mint ami nekem van és ott összehozták a dolgot a 07ben.nos azt megcsináltam én is és semmi.megicsináltam a devadata-s cuccot is de akkor csak annyi értem el hogytotál meghülyült a gamepad és a passzolások alkalmával ha a játékosom átvette a labdát olyat csinált mintha shifteltem volna billel.egyszóval még egy hétig ügyeskedek aztá meglepem magamat szülinapomra egy rumblepad 2essel.
  • John Cena
    Haverok mondták nehéz bennne gólt lőni kell a taktika!
  • Prince23
    Nekem több mont 3 gigát foglal a progik törlésénél. De egyébként, hh ez a rész kevesett tartalamz mint a 07?! Utóbbi több mint 4 gigát. Arról volt szó, g duplarétegűre jön ki a 08. nemde?

Na szal nem tom mi van most...
    Profin kikaptam a Mallorcától 3-1-re basszus. szal nem tom.... Barca ellen 3-0-ra vezettem otthon, egészen a 85. percig!!! De 5 perc alatt 2 gólt rúgott a kecsegje. Végül megnyertem 3-2-re.
    Most megint a Real jön :SS
  • rooney8
    Akkor mégis csak uninstall, letölten másik fifa 08-at és install :/
  • rvn
    Üdv! A coop modot nem lehet elmenteni?? PLS HELP
  • vmvr
    akkor az már más tészta, valami gáz van nálad, de ehhez már nem értek:)
  • sibireski5
    Akkor menj szépen PES-ezni és jegyezd meg, hogy ez FIFA topik! Nah pápá
  • rooney8
    De amikor el akarom indítani akkor azt írja h a vindóz hibát észlelt ezért....
  • vmvr
    nekem is ezt írja, szerintem mindenkinek. ne töröld le, így van ez jól.
  • rooney8
    Asszem akkor lekell töltenem egy másikat, megnéztem a 'programok telepítése és törtlése'-be és azt írja a 08-ra h 23,34 Mb
  • Joe1987
  • rvn
    Üdv! A coop modot nem lehet elmenteni???
  • Curesz
    köszönjük...de ez jelenleg nem megoldás a problémánkra
  • grizzly21
    bocs gyerekek de ez a fifa ez szanalmas:( a beka segge alatt van a peshez kepest
  • cucmalajmc
    ha tudtatok volna várni+3-4 napot és egyből a magyar verziót szeditek, most nem lenne gond a szinkron fájlokkal stb.
  • warass
    nektek műxik a #17921-ben +adott hun szinkron? már átneveztem dat_hun. biget engre is, de semmi
  • Curesz
    Hát az angolt töltöttem le...aztán leszedtem a magyar kommentátort meg minden, felraktam és nem csináltam biztonsági másolatot és naná, hogy elszarodott...újratelepíteni meg nem akarom 1fájl miatt:S
  • nirdo
    Üdv! Ez a Gamevision-os videó melyik platform FIFA 08-áról készült? Merthogy nem a PC az biztos. PS3? Érdemes lenne PS3-at venni ezek szerint?
  • Breki33
    rajta van a DVD-n
  • Tom Tom
    no most teszem újra a cumót mert nem volt hajlandó elindulni.bejött egy fekete semmi cillogott párat és megint az asztal.