36657
-
#18045 Hmm nekem se sikerült hiába csináltam
ezekel a fájlokal valami még mindig hiányzik pedig tavaly ugyanigy csináltam és müködött az átnvezős módszerel.. :(
dat_eng.big 434 MB
eng_memc.loc 668 bájt
audio.big 3,01 MB
eng.db 843 KB -
gszp #18044 Ja és "természetesen" nekem sem eredeti. :) -
gszp #18043 Nem kell crack, az exe fájllal nem foglalkozik. Nyugodtan tedd fel, még az eredeti exét sem kell visszamásolni. -
#18042 köszönjük,benne lesz a FAQ-ban! -
#18041 neked eredeti a játékod?
mert akinek eredeti, annak ezt tök jó(köztük nekem is)
de akinek nem... ehhez gondolom lesz crack.
az a szar, hogy akinek ez fent van, az nem tud nem eredeti fifás emberrel játszani, csak online -
gszp #18040 Ja és a roster patch még egyszer: Roster Patch
Akinek az FLT verzió van meg, az a NORDIC, akinek pedig a magyar, az az EASTERN patchet szedje le! -
gszp #18039 Na akkor leírom a roster-frissítés menetét, akár a faq-ba is mehet.
1. Letöltöd a patchet, dupla klikk, rendben.
2. Elindítod a játékot. A főmenüben ki kell írnia, hogy változtattál a csapatfelállásokon. -> Csapat kezelése/Saját csapatok visszaállítása/Online frissített csapatok betöltése (Nem 100%, hogy ez a menük pontos neve). Ok, és kész is van.
U.I.: Részemről egyértelmű, de ha valakinek nem, akkor ezt is leírom: a frissítés csak ÚJ játéknál fog jelentkezni, tehát ha valaki egy korábban elmentett játékállást tölt be, az hiába keresi mondjuk Javi Guerrerót a Recrében.
Remélem érthető, ha nem szóljatok! -
#18038 FIFA topic
Új banner és új GY.I.K. hamarosan lesz!
NINCS WAREZ,FLAME,OFF ÉS SPAM!
(ha nem tudsz crackelni szerintem ne itt kerdezoskodj.) -
#18036 én próbálom leszedni csak minden rész után kajak sokat kell várni mire tölhetem a következőt :S -
#18035 na latom mar vagy 50-en leszedtek a szinkront. vki nem jelezne vissza hogy mukodik-e neki?D -
#18034 az hogy nem probaltad meg 3x-ra is.... -
#18033 ha visszalapozol egyet,akkor fogsz látni 5 linket.azokat szedd le.linkelője dotkom.
én személyszerint még nem teszteltem le,mert tegnap amikor le akartam tölteni,akkor nem lehetett -
#18032 te is sokáig bírtad... -
#18031 Sziasztok
valaki meg tudná nekem mondani hogy honnan tudnék leszedni szinkront a game-hez nagyon megköszönném mert angol a játékom....
THX Üdv SrAta
-
#18030 ha a meglepetés Logi cuccnál megfejted, h hogy kell a vibrát aktiválni vendégem vagy egy sörre! :D
most pedig szórakozok tovább a 08-cal :P -
#18028 "Nekem több mont 3 gigát foglal a progik törlésénél. De egyébként, hh ez a rész kevesett tartalamz mint a 07?! Utóbbi több mint 4 gigát. Arról volt szó, g duplarétegűre jön ki a 08. nemde?"
megsúgom neked,hogy maga a játék kb 1giga össz vissza
a többi az csak a hang meg videó....
egyébként a 07is ezért volt nagyobb,mert abba több videó volt -
#18027 A64 3700+, 2 giga ram, Radeon X1950GT -
karajjj #18026 persze, nagyon egyszerű... csak nyomogatni kell a billentyűket... -
GeRa256 #18025 Csá. Tudja valaki hogy a fifa 08-ba hogyan lehet cselezni? -
ricsa008 #18024 vágjatok ki asse érdekel de én nem fogom keresni hogy hol lett leírva a warez topic
leszedtem a magyart és kapásból az első rar CRC-s leszedtem még1x és akkor is mi a gond? -
Tom Tom #18023 Nos gamepad:
Megcsináltam mindent átolvastam nemegy fórumot sőt találtam a fh-n olyan padot mint ami nekem van és ott összehozták a dolgot a 07ben.nos azt megcsináltam én is és semmi.megicsináltam a devadata-s cuccot is de akkor csak annyi értem el hogytotál meghülyült a gamepad és a passzolások alkalmával ha a játékosom átvette a labdát olyat csinált mintha shifteltem volna billel.egyszóval még egy hétig ügyeskedek aztá meglepem magamat szülinapomra egy rumblepad 2essel. -
#18022 Haverok mondták nehéz bennne gólt lőni kell a taktika! -
#18021 Nekem több mont 3 gigát foglal a progik törlésénél. De egyébként, hh ez a rész kevesett tartalamz mint a 07?! Utóbbi több mint 4 gigát. Arról volt szó, g duplarétegűre jön ki a 08. nemde?
Na szal nem tom mi van most...
Profin kikaptam a Mallorcától 3-1-re basszus. szal nem tom.... Barca ellen 3-0-ra vezettem otthon, egészen a 85. percig!!! De 5 perc alatt 2 gólt rúgott a kecsegje. Végül megnyertem 3-2-re.
Most megint a Real jön :SS -
#18020 Akkor mégis csak uninstall, letölten másik fifa 08-at és install :/ -
#18019 Üdv! A coop modot nem lehet elmenteni?? PLS HELP -
#18018 akkor az már más tészta, valami gáz van nálad, de ehhez már nem értek:) -
sibireski5 #18017 Akkor menj szépen PES-ezni és jegyezd meg, hogy ez FIFA topik! Nah pápá -
#18016 De amikor el akarom indítani akkor azt írja h a vindóz hibát észlelt ezért.... -
#18015 nekem is ezt írja, szerintem mindenkinek. ne töröld le, így van ez jól. -
#18014 Asszem akkor lekell töltenem egy másikat, megnéztem a 'programok telepítése és törtlése'-be és azt írja a 08-ra h 23,34 Mb -
Joe1987 #18013 -
#18012 Üdv! A coop modot nem lehet elmenteni??? -
Curesz #18011 köszönjük...de ez jelenleg nem megoldás a problémánkra -
#18010 bocs gyerekek de ez a fifa ez szanalmas:( a beka segge alatt van a peshez kepest -
cucmalajmc #18009 ha tudtatok volna várni+3-4 napot és egyből a magyar verziót szeditek, most nem lenne gond a szinkron fájlokkal stb. -
#18008 nektek műxik a #17921-ben +adott hun szinkron? már átneveztem dat_hun. biget engre is, de semmi -
Curesz #18007 Hát az angolt töltöttem le...aztán leszedtem a magyar kommentátort meg minden, felraktam és nem csináltam biztonsági másolatot és naná, hogy elszarodott...újratelepíteni meg nem akarom 1fájl miatt:S -
nirdo #18006 Üdv! Ez a Gamevision-os videó melyik platform FIFA 08-áról készült? Merthogy nem a PC az biztos. PS3? Érdemes lenne PS3-at venni ezek szerint? -
#18005 rajta van a DVD-n -
Tom Tom #18004 no most teszem újra a cumót mert nem volt hajlandó elindulni.bejött egy fekete semmi cillogott párat és megint az asztal.