FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem,nem,igen

Akasztott embernek lába se éri a földet

kas123
de =), illetve én nyomogatok is látod az eredményét =)

wincseszter hiba? vírus? rendszergazda vagy?

Csá!Miért van az hogy felrakom a fifat játszok vele minden ok.Kikapcsolom a gépet/újraindítom utána meg megint játszani akarok és nem indul el.Ez reinstall után is fentáll.Tehát csak 1X tudok vele játszani.Miért van ez?

Akasztott embernek lába se éri a földet

dotkom
mer van az, hogy nekem az y+d-vel sosem csavar ilyen szepeket? nem kene valami nyilat is nyomogatnom neki?

http://atwwebmaker.tx.hu/

kas123

A kapusom is feliratkozott a góllövõ pityura.

Amúgy a Hereforddal haladtam elég sokat.
Most jutottam fel a Premier League-ba.
Eddig:
3 Bajnoki cím
1 FA kupa
1 Liga kupa
2 EFA kupa
1 Európai Szuperkupa
1 Community Shield
2 LDV Vans Trophy

kas123
Köszi =)

Nem játszok neten, mer állandóan laggolok =(. De majd mostanság fogják megnövelni a sávszélességemet 1 megabitesre, remélem utánna nem fogok laggolni.

vmvr
O_O ezek nagyon szép gólok!

nincs kedved jönni a fifa07sg bajnokságra?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
fu,most nem jó,majd holnap 😊

ReaL MaDRid x siempre

kas123
köszi =)
Amint lesznek még rakom fel õket ide =).
De most te jössz 😉

hunbasser
ezek annyira szép gólok 😊

és a képek is azok <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

kas123
world class/legend játékszint
normál/gyors játékmenet
4/6 perces félidõ

pl: kupadöntõket legenden, gyors játékmenettel 6 eprces félidõkkel játszom.

sima bajnoki meccseket: world class szinten, normál / gyors sebességgel, 4 perces idõvel

leho94
milyen fokozaton jáccol?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

kas123
Itt egy újabb 3mas 😊 mind a 3 gólt ugyanazon meccsen lõttem (6-0 =), mindet be lehetett volna rakni, de ezek votlak a legszebbek)

Fleetwood

Claudio

Claudio

II Rocky II
igy lehet egyszerûnek tûnik és nemis annyira szépnek pedig az.Mondom a gáz hogy elmentettem csak rosszul.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
na az enyém egyszerûen fantasztikus volna ha beraknám.Szögletbõl vagyis majdnem szögletbõl. jobb felsõbe.Igazi pikantérikus góól.Nagyon szép és az benne a jó hogy beadásnak szántam és gól lett.Jah és ez volt a 3adik gólóm a fifa07 ben.
De has sikerül megint megcsin akkor berakom én is.

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
szééppekkk!! <#eljen>

mégmégmég 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
rakd fel nyugodtan vhová,ide linkeld be,és megnézzük 😊
5 mb-nál csak nem lehet több -.-

ReaL MaDRid x siempre

kas123

Gwynne lõtte

William lõtte

Claudió (új fiatal tehetség) lõtte

hát figyu nekem a croppolást megoldja max 20 mp alatt se homokóra se semmi csak lenet egy szürke csík betölt és ennyi.van egy olyan szép gólom még lyonnal csak nemtom berakni mert túl hosszú lenne.azt meg lehet csinálni hogy feltöltöm a fifa által mentett file-t mondjuk rapidra ti letöltitek és berakjátok a megfelelõ helyre és fifában nézitek meg?

kas123
na sikerütt megoldanom a problémámat, hamarosan berakok 1-2 videót, csak most Real meccs van =)

II Rocky II
te profi vagy!!!
<#worship>

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
nem is csinálok többet 😄
mindjárt kezdõdik a meccs,utána még lehet,h nyomok pár képet.

kérdés:croppolásnál nálatok is ilyen sokáig tölt?nekem vagy 5-7 percig csak homokóra,utána 1 perc amíg végigtölti,és utána egy kis idõ múlva csinálja csak meg a cropot.a betöltés maga 1 perc sincs

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én most azt csináltam,a kamera a labdára van ráállva,és ráközelítettem kicsit,így viszonylag középen marad(sõt,így teljesen csak a labda lesz a középpontban 😊)

ReaL MaDRid x siempre

kas123
😞 nekem mindig el van csúszva...akárhogy próbálom :@ de ma megcisnálok 1et (ha kell képkockánként)

hunbasser
itt bénázik az ellenfél,és ha megnézitek nem egy kiscsapatról van szó,hanem a Valenciáról.a kapus term. Canizares

ya,és persze gól lett -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
no,akkor induljunk be,indítom a fifát és nyomom majd a képeket 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
kösz 😊

szép mozzanatok <#eljen>

de mostmár jöjjenek a meccses cselek/gólok <#vigyor1>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
az szép 😊

mostmár olvasgassad majd az újakat mindig,meg tegyél be te is gólokat

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Naxos,Super Mario 64 : Y+D(ha alapbeállításra van állítva a bill.kiosztás),ez a finesse shot,egyébként FAQ-ban is le van írva

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
3333 új üzenet😄
Nem tom hogyan lehet ilyen szépen megcsavarni...

kas123
Szépek =), nekem is vannak hasonlóak csak nem sztárokkal hanem 40-50es pléyákkal.

Szép csavarások --> http://www.youtube.com/watch?v=cUgsSD0jKTg

Naxos
valaki le tudná írni pontosan (mit kell nyomni és mikor kell elengedni a bill-t) a csavarási technikát nem rögzített akciónál? magyarul hogyan kell úgy kapura lõni hogy csavarodjon a labda?

dotkom
OK koszi. Majd megprobalom kontrollerrel is, hatha azzal jobban megy.

mirc quakenet #fifa.hu
itt a fifaonlinesek tudanak dumcsizni és persze játszai

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hát amelyik irányba mész annak az ellentéte a vissza.mész jobra akkor a vissza=balra ha balra mész akkor vissza=jobbra.
szal viszed a labdát jobra akkor gyorsan elengeded a jobb nyilat nyomod a shiftet majd gyorsa a balra fel és az a-t.
nekem kurvasokat kelllett gyakorolnom de még néha most se sikerül.
és nem tudja mindenki megcsinálni a játékosok közül csak:ronaldinho c ronaldo deco messi és kaká õk tuti de lehet hogy mégvalakik

dotkom
A rabonnát hogy csinálod? Mert a faqban ez van benne:
- Shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna -
de itt mit jelent a vissza?

na így talán

4 rabonna és 1 góól:
http://media.proxnet.hu/upload/20070303/18343182573.gif

Hunbasser a kötényeid odabasznak😊😄
Most pár régi klasszikus:

i love rabonna😊

én még rakok fel párat mert van jópár szép megmozdulás:

hunbasser
azt hiszem,mára elég ennyi gif részemrõl.

vannak olyanok még,h egy játékossal végigviszem,ezzel megéve 5-6 emberke+kapus,de az túl hosszú lenne,meg ilyen szépen kidolgozott támadások is vannak elmentve,de az nem férne bele 1 mb-ba(a Ramónos is alig fért bele)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egy kis bemutató Ramóntól 😊 amikor a 6.évemben a Corinthianshoz mentem,ez a játékos már 95-ös szintû volt !!! pedig alapból csak azt hiszem,h 70-es,vagy vmi hasonló értékû.tehát 5 év alatt 25 pontot fejlõdött,és nem is az én kezem alatt nevelkedett 😊 mint láthatjuk,egy igen technikás játékosról van szó.nem hiába,brazil 😛

el sem hiszem,h ez az animáció belefért 1 megába 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nincs.én azt csinálom ilyenkor,h kamerát váltok.ajánlom azt,h csináld meg, h a labda nézetébõl legyen,és akkor csináld meg úgy,h viszonylag egy helyen maradjon a képen,vagy a rúgó játékos nézetébõl csináld meg a videót

ReaL MaDRid x siempre

kas123
ha kicsi a képméret akkor el van csúszva minden, nem látszik az ember, és kicsit rossz lenen ha képkockánként kéne megicsnálnom =), van vmi ami az összeset eltolja 1 bizonyos irányba?

hunbasser
ez 2 és fél megás 😄DD

elõször is:ronts a minõségén(úgy mint én),és vedd kisebbre.általában 150 pixelesre szoktam csinálni a képek szélességét,ha nagyon muszáj,akkor 200-asra.

ya,és fontos az is,h pl csak a lövéstõl indítsd a felvételt,és akkor állítsd le,ha érinti a hálót.ez is fontos,a méret szempontjából

és most mindenkinek mondom:1 MB-NÁL NAGYOBB KÉPEKET NE RAKJATOK BE!!!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Jasc Animation Shop 3.04

30 napos trial,de van hozzá crack.itt mentésnél lehet optimizálni,így egy 3 mp-es 200x100-as gif olyan 600 kbyte.

itt egy újabb gól,Cohen szereztem a Grimsby Town színeiben.egy teljesen átlagos szabadrúgás gól,de nekem mégis tetszik,mivel a felsõ lécrõl lepattanva talán még a gólvonalat is érinti belülrõl

ReaL MaDRid x siempre

kas123

Na 1et azé belinkelek:
A gólt Gwynne ((Hereford) 37-44es tudású) lõtte. =)

kas123
OFF(bocsi érte):
Ti milyen progival csináltok GIF-et, mer amivel én próbálom az 2 megásat csinál...és az kicsit nagy 😄, pedig szeretnék én is közzétenni pár Herefordos gólt =).