FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://atwwebmaker.tx.hu/
nem igazán tiszta 😄 ezt a C gombozást nem értem,de mind1.szóval,az 5-ös gomb,az a mentalitás állítgatása.ha felfelé mutat a nyíl,akkor mindenki támad,ha meg lefelé mutat,akkor védekezõbb stílusban játszik a csapat.
nem értem,h mit akarsz a c gombbal,azzal sétálni tudsz,meg biztos lehet vele még dolgokat csinálni,de azokat nem használom
ReaL MaDRid x siempre
Most a háromszögnél ha a támadást állítom, akkor a háromszög mit csinál, ha lefele mutat?
Védekezést állítom, akkor mit csinál a háromszög, ha felfelé mutat?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Karikában kijön egy egy háromszög és azt lehet változtatni.
Ez mi célt szolgál?
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Most tettem fel újra a játékot és a Fifa Hungary oldaláról leszedtem hozzá két patchet.Az egyik az elsõ javítócsomag,a másik pedig az átigazolásokat tartalmazta.De egyiket se tudom felinstallálni.Vmi ilyesmit ír ki:File does not exist.Vagy mi.Tudtok segíteni,hogy hogyan tegyem fel?KÖszi
Vagy ha nem emlékszem jól, akkor meg a szerzõdésekkel van kapcsolatban.
A másik problémádra nem vágom a megoldást...
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Újratelepítés után visszamásoltam manager mentésemet meg is van ugyanonnan folytatom viszont a pontjaim eltüntek 0-át mutat.Lejátszottam pár meccset és nem emelkedik a pontom amit a rajongói boltban költhetnék el😞
Mitõl lehet ez?
Jah és mostanában kapok piros felkiáltó jeleket a játékos nevek mellé.
Azt miért?
★ 汤姆 李
ReaL MaDRid x siempre
Lenne 1 kérésem hozzád, mielõtt ekkora hülyeségeket mondasz gondolkodj egy kicsit. Nem tudnak kirúgni ebbõl a topikból...vagy az egész SG-rõl rúgnak ki, vagy sehonnan. Nemtudom, hogy ez eljutott-e a kicsi agyadig, de bízom benne. Amúgy egy olyan ember aki 3 büntipontot kapott káronkodásért, ne mondja másnak, hogy beszéljen szebben, mivel õ se tud...
Köszönöm szives figyelmedet, és még annyit, hogy ne járj az SG-re. Nem kellenek az ilyen emberek ide, mint te. Elõre is köszönöm. Hello
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nekem az lenne a problémám hogy má vagy 10 csapatom volt de nem tudtam efa kupát nyerni de nem azért mert vesztetem hanem mert nem volt olyan kupa a statisztikáknál és nekem az lenne a gondom hogy melyik csapatal lehet megcsinálni hogy beadja a kupát a statisztikákban legyen b<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
elöre is kösz
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
idetõcsd fel a képeket
" -Hogyan készíthetek a góljaimról animált képet?
Leszeded a FRAPS nevû programot.
Beállítod a Movies fülnél hogy melyik beillentyûvel akarod a felvételt elindítani és befejezni (ajánlatos az F9).
Ezután így hagyod az egészet, és elindítod a játékot.
Kikeresed az elmentett gólt amit fel akarsz venni.
Ha megvan megnyomod a kiválasztott billentyût amikor el kívánod indítani a felvételt, majd ugyanezt megteszed amikor meg szeretnéd állítani azt.
Ezek után kilépsz a játékból, leszeded a JASC Animation Shop 3-at. Elindítod, File->Open ott kiválasztod a Fraps mappáját ahova elmentetted a gólt AVI formátumba, megnyitás.
Ezután felugrik egy ablak arra simán ok gombot nyomsz.
Érdemes minden második képkockát beállítani.
Ezek után tölt egy darabig. Ezután levágod CROP-al a felesleges részeket. Ha szükséges, Animation->Resize, oda beállítod a kívánt méretet %-ban. Megnézed, hogy tetszik-e amit alkottál, illetve jó-e a méret. Ha nem Optimization. (max 1M😎 Ha tetszik, akkor File->Save As-> ott kiválasztod a mappát ahoval el akarod menteni, de GIF-ben. Ezt beállíthatod ha alul a "csíkon" nem AVI-n hagyod hanem átállítod GIFre. Ezután jön pár beállítás, itt beállíthatod a minõséget stb. Esetleg szükség esetén tovább csökkentheted a méretet. Ezt a gif-et feltöltöd az egyik ingyenes tárhelyre, pl.: www.zenesznet.com -on, közel 50MB képet lehet tárolni. Kijelölöd a linket, majd ctrl+c. Belépsz ide a fórumba, és belinkeled a képet a (max egy mega) képet. Ezt megteheted úgy ha alul
"
ezt annyival kiegészíteném,h mondjuk töltsd fel a gólt máshová.pl iaro.srv.hu(ha egyáltalán még mûködik),de van még sok képfeltöltõs oldal
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
avaava: fogadd el h kikaptál...ésh én vagyok a mákos?! 18-3 a kapuralövések aránya (a javamra)! 56-44 a labdabirtoklás... tanulj meg veszteni... [ am csodatörtént 😄 nem laggoltam 😄]
lécci mond má ükanyádnak h rakjon már be pár gólt...és kiállok ellened 1 meccsre...dobj meg 1 msn-címmel és lerendezzük...
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Egyre jobban megy. Mostmár vagy mindig a gólvonalról mentenek, vagy kapufa lesz =( . De az eddigi legszebb ez volt:

Figyi várom a góljaidat öcsipók! Meg van weblapom, kicsit szebb mint a tied 😄😄😄. Amit te csináltál az kb 5 perces munka, légy büszke magadra =).
Egyszerüen ha az õ nevét láttjátok a hozzászólásnál ne is kezdjétek el olvasni, nem érdemes 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.