FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
a direct ip úgy mûködik,h ott van egy új gomb(new),és ide kell beírni a másik gép belsõ ip címét,meg vmi nevet,mondjuk tesó,vagy vmi hasonló.

ott a listában létrejön a "tesó",és akkor õ hostol,és te utána nyomsz rá a csatlakozás(connect) gombra.így mûködni fog

ReaL MaDRid x siempre

kas123
érdekes :S, a tûzfalat csukjátok ki, (a rútereset is ha tudjátok)

Elolvastam a F.A.Q-t az volt az elsõ, és mindkét verzióval próbálkoztunk! Hálózatnál nem találta meg a gépet (kapcsolódás sikertelen) direkt ip-nél pedig nem tudott választani mást, csak gazdát, és én is. magyarán nem volt aktív a kapcsolódás gomb! ezért írtam ide, hátha valaki tud valami okosat mondani!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

kas123
FAQ, direkt ip vagy hálózat, olvad el a faq-t

Hali!
Adott két gép, egyik tesóm szobájában, a másik pedig az enyémben, a két gép között routeres netmegosztás van. a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne egymás ellen játszani? bármilyen megoldás érdekel! pls help! köszi

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

II Rocky II
köszönöm.ezek szerint ezeket kimentem és ha ujrarakom akkor "ugyanolyan" lessz mint most.Okés még egyszer kösszke,

24 - Exile -Nov.23

kas123
igen, csak azt =), de még mentsd ki sztem a config fájlt is a fifa fõkönyvtárából

II Rocky II
hali!
Nos vki plz!
Újrarakom a gépem ezzel eggyütt a fifat is.A profilom és a bajnokságokat elszeretném menteni.Mely fileokat kell mentenem?Elég csak a dokumentumok/fifa07 vagy máshonnan is kell menteni?

24 - Exile -Nov.23

Na de most télleg valaki nem akar kiállni ellenem fifába?itthon punnyadok mert beteg vagyok és unom már eléggé.Itt egy régi:

Akinek eredetije van az küldje át nekem a filelist.txt fájlt a fõkönyvtárából a [email protected] címre örök hála!
rohadt életbe...viszont egyre tovább megy most a filelist.txt vel van vmi gondja valaki segítsen nem hiszem h a tört verziót nem lehet patchelni:S
kas123
faja =)

hunbasser
:oooo

nekem ilyenek sosem jönnek össze.mondjuk én nem is Henryval próbálom -.-

ReaL MaDRid x siempre

nemtom mennyire látszik:

kas123
rakd újra a fifádat, ha akkor se jó akk kérj el 1 eredeti fifát és rakd fel azt...

jójó majd berakok gólokat csak valaki jöjjön már játszani!!

nem nem eredeti segítenél végre?
kas123
és a fifád nem eredeti? érdekes 😄

de azt írja h elavlt a játékom verziója és updtaeeln kell a futattható állományt addig nem tudok játszani! és az a szar nem tudja patchelni mert avval qrva eng.db vel mindig vmi hiba van most jó? kösz
original accountom van original seriallal
kas123
figyi látom nem vágod =), online játékhoz EREDETI/ORIGINAL kell =).
ah neten akarod nyomni akkor direkt ip-n vagy hálózatba kell jáccanod...

nagyon idegesít h e miatt nem tudok online játszani segítsetek már légyszives! azon a largedownload.ea.com ról kéne leszednem lehet h rossz verziót próbáltam mert van ott 20féle meik kell? magyar játék van nekem kösz
egyéb használható ötlet?
kas123
vedd meg originalban a fifát és nem fogja kiírni

kas123
rakjá már be animációakt, a szép góljaidról =), léccike =)

helló! Újabb problem: az online játékhoz azt írja nekem ,h patchelni kéne a game-t, de a patchelés közben állandóan hibát ír...old file not found ,however the file was the same name ...valami ilyesmi és nem megy fökl általában a config.cfg vel van baja help! kösz
No valakinek nem lenne kedve nyomni egy hamachis fifát?megtanítom hogy kell szép gólokat lõni és cselezni😊

hunbasser
Jinx4169 és baddog: #13457

ez kavarhat be valszeg.

Zoli930810:ez ilyen,csinálj újat,vagy ha vmelyikhez csatlakozni akarsz újra,akkor csatlakozz a szobákhoz újra,úgy,mint az elején

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ritkán,mostanában inkább fm,meg néha pes.

játszanék,de idõm nincs :S a manager modeomból is van még ~5-6 év,ezt majd nyáron fogom lenyomni szvsz

ReaL MaDRid x siempre

Hello! Vki segitsen..Plz ha tud ..haveral akarunk játszani hálózatba felvan rakva a hamachi mind2-nek és látjuk is egymás gépét a játékba de amiko kapcsolódást nyomunk elekezdi hogy kapcsolodok kapcsoldoik erre semmi, kapcsolodás sikertelen....plz help sámbádi
Hi!
Segítsetek! Ki lett törölve a Hamachi a hálózati kapcsolatokból, és nem tom visszatenni! Újratelepítettem meg minden, de nincs ott a hálózati kapcsolatoknál! Segítsetek lécci! 😞

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

II Rocky II
valamelyikõtõknek van feltéve az alap fifa mellé vamilyen patch?

24 - Exile -Nov.23

sziasztok ! kéne egy kis help! szeretnénk hamachival játszani haverral ez nem is lenne a probléma a meccs el is indul de utána rövidebb hosszabb idõ után szétkapcsol:S:S miért?
mike0013
hunbasser: játszol még fifa-t?
lenne kedved egy hamachis meccshez😊?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

kas123
ad 1: ne húzd szét a topikot <#boxer>
ad 2: vedd meg eredetibe és akkor nem ír ki hibát

Tom Tom: ez 1 nagyon hasznos kombinûáció =), sokszor használom. =)

Hi all!!<#wave>
Valaki tudna nekem segíteni?
Telepítés közben valami ilyesmit ír ki: Hiba data/gui/assest.big
míndíg megismételem de nem megy.SEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGÍÍÍÍÍÍÍÍÍTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#help>
hmm rájöttem mégegy lövési módra: D+Q+Y=finesse emelés.sokkalta pontosabb mint a sima d+q de csinján vele mert gyorsan elszáll a mutató.kis gyakorlás és menni fog mindenkinek.mondjuk csak emberi ellenfél ellen érdemes használni amikor kihozza a kapust és akkor...

petike20
Igazatok van!!!
Nem is tudtam, hogy ilyet is lehet csinálni.

kas123
nem, a w-vel indított passzt lehet adni, a q-val beindul a társad de nem passzolsz még

petike20
Az nem a W billentyû???
A Q betûvel a taktikát lehet állítani + meg lehet emelni a labdát kapuralövésnél.

hunbasser
a q egy nagyon hasznos billentyû.csak támadásnál tudod használni,egy szituációnál,kb olyan,mint amikor a valós életben focizol,és mondod a csapattársadnak,h "fuss,indítalak!" de ugyebár ez csak egy akcióra vonatkozik,és ilyenkor ha sokáig vársz,a játékos lesre fut,utána meg vissza

ReaL MaDRid x siempre

petike20
Bocsi. Rosszul írtam. Nem C gomb, hanem Q.
Arra akartam kitérni, hogy van e külömbség a felfele/lefele mutató nyilak között, ha a védekezést állítom(Q+num2,4,6,8) ill. ha a támadást állítom(num2,4,6,8).
Remélem most már érthetõbben írtam le.

leho94
siess😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hunbasser
várjuk! <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

kas123
Most 1 nagyobb vállalkozásba kezdek =). 1 Hereford összeállítás =). Gólok, cselek, szerelések, védések...amint meglessz közzéteszem =).

kas123
szia =)

leho94
hello😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hunbasser
szia!

ReaL MaDRid x siempre

Italiano
asszem bekapcsolódok a fifába. Azt majd meglátjuk mi sül ki belõle😄

Italiano
Hello Skacok.