FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott a listában létrejön a "tesó",és akkor õ hostol,és te utána nyomsz rá a csatlakozás(connect) gombra.így mûködni fog
ReaL MaDRid x siempre
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Adott két gép, egyik tesóm szobájában, a másik pedig az enyémben, a két gép között routeres netmegosztás van. a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne egymás ellen játszani? bármilyen megoldás érdekel! pls help! köszi
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
24 - Exile -Nov.23
Nos vki plz!
Újrarakom a gépem ezzel eggyütt a fifat is.A profilom és a bajnokságokat elszeretném menteni.Mely fileokat kell mentenem?Elég csak a dokumentumok/fifa07 vagy máshonnan is kell menteni?
24 - Exile -Nov.23

nekem ilyenek sosem jönnek össze.mondjuk én nem is Henryval próbálom -.-
ReaL MaDRid x siempre

ah neten akarod nyomni akkor direkt ip-n vagy hálózatba kell jáccanod...
ez kavarhat be valszeg.
Zoli930810:ez ilyen,csinálj újat,vagy ha vmelyikhez csatlakozni akarsz újra,akkor csatlakozz a szobákhoz újra,úgy,mint az elején
ReaL MaDRid x siempre
játszanék,de idõm nincs :S a manager modeomból is van még ~5-6 év,ezt majd nyáron fogom lenyomni szvsz
ReaL MaDRid x siempre
Segítsetek! Ki lett törölve a Hamachi a hálózati kapcsolatokból, és nem tom visszatenni! Újratelepítettem meg minden, de nincs ott a hálózati kapcsolatoknál! Segítsetek lécci! 😞
CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!
lenne kedved egy hamachis meccshez😊?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ad 2: vedd meg eredetibe és akkor nem ír ki hibát
Tom Tom: ez 1 nagyon hasznos kombinûáció =), sokszor használom. =)
Valaki tudna nekem segíteni?
Telepítés közben valami ilyesmit ír ki: Hiba data/gui/assest.big
míndíg megismételem de nem megy.SEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGÍÍÍÍÍÍÍÍÍTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#help>#help>
A Q betûvel a taktikát lehet állítani + meg lehet emelni a labdát kapuralövésnél.
ReaL MaDRid x siempre
Arra akartam kitérni, hogy van e külömbség a felfele/lefele mutató nyilak között, ha a védekezést állítom(Q+num2,4,6,8) ill. ha a támadást állítom(num2,4,6,8).
Remélem most már érthetõbben írtam le.