FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
én velük kezdtem a menedzser modba, és world class szitnen feljutottam a PL-be. Már 2szeres UEFA kupa gyõztes vok, eddig minden bajnokságot megnyertem, 1 FA kupa, 1 lgiakupa, 1 Communiton shield...asszem így van...
szal Hereford rulez =). és onnan fõleg Fleetwood =)
Ha úgy érted az érdemes elmennit, hogy olyan csapatba akarsz, ahol nagyon kihivás a játék, ajánlani fogjuk a 3. 4.-ed osztályokat, mert az az igazi harc, onnan felkerülni az élmezõnyben.
HA úgy érted hogy könnyü játékot szeretnél, keveset törödni azzal honnan szerezz pénzt meg fejleszt a személyzetet, akkor pedig minimum egy Barcelonát vagy egy MU-t fogunk ajánlani.
Ha közepes játékot akarsz, kihivásokkal bár, de azért nem vérkemény pénzforgatással, akkor pedig elzavarunk valami 3 csillagos csapatnál. Nekem a francia Bordeaux tökéletesen bejött. Nem voltak csoda csatárjaim, de legalább nem is feküdtek ki 10 perc játék után is. Minden csodaembert nem vehettem meg mert szponzor nem jött, viszont korrekt állapotban tudtam tartani a csapat kasszáját végig.
Szóval elnézést hogy segíteni akarunk neked, és megszóllak hogy pontosits a kérdésedet, mert az kb olyan volt mintha én megkérdezném tõled: éhes vagyok, mit egyek?
Talán egyszerübb pontosan kérdezni és akkor az embernek nem kell válaszként felesleges sorokat legépelnie!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ilyen hülye kérdést sem láttam még itt 😄 Mit rejt nálad az érdemes elmenni kifejezés?
24 - Exile -Nov.23
1.-: te vagy a béna, és nme tudsz játszani
2.: nem bajnokit játszól, hanem kupa mérközést. De pont ez tetszik benne , hogy keményebben nyomja az ellenfél, mint álltalában, igy legalább van kihivás: megnyerni azt a kupamérközést, amit éppen játszhól.
Szar lenne, ha minden meccs ugyan olyan kihivás lenne. Szerintem. (a helyesíratlanságért meg bocs, csakvan már bennem kicsi pörgetyüóün italocska)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Megcsináltam azt amit a faq is írt, remélem úgy is jó!
semmi ne legyen felrakva a fifára (semmilyen patch)...
az leygen a host aki-nek jobb a nete =)
Amikor LANon játszok vele akkor nagyon szaggat. Ha egyedûl játszok akkor nem csinálja!
Köszi
Valahogy 3-3 (én-gép) állásban sem nagyon érdekli a gépet hogy 16-oson belül vagyok, simán megragad és a földre ránt, vagy becsuszik hátulról. Talán mikor nem kéne erõltetnie a dolgot, és a nyerésre kéne koncentrálnia nem szabadna minden egyes esetben megkockáztatnia vagy a 11-est vagy a piros lapot. Fõleg mikor egyszerre 4 olyan játékost hagyok magam mögött a 16-os vonalán és beljebb aki alám probál becsúszni 😊
<#falbav>#falbav><#finom>#finom>
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Aztán egy kis párbaj. Vajon a kapus vagy a csatár kerül ki belõle gyöztesen?:
Hát persze hogy mindkettõ olyan tehetség, hogy a labdát csak akkor szerezhetik meg, ha az a földön pihen, mozdulatlanul. Bár még akkor is kétlem:
Szinte komédiába illõ volt ahogy ugranak a labda felé, ki kézzel, ki fejjel, azt elsuhannak nem hogy egymás, de a labda mellett is, majd nagyokat pislogva és nyögve mindkettõ a földön köt ki 😊 Meg is állt a játék egy röhögésnyi szünet erejéig 😄
Ez sem! 😄DD
Szerény csapatom, alázta a Realt is... 😊))
Tiszta 99! (Bayern- MU 1-2)
Az ilyen dolgoktól vagyok csak igazán ideges:
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
max,ha nagy szerencséd van
ReaL MaDRid x siempre
Szóval nekem speciel nem hiányzik a jobb analóg! <#ravasz1>#ravasz1>
Azért köszi az útbaigazítást!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
HSP már kijött? Nem látom sehol...
24 - Exile -Nov.23
sztem(probáld meg).
fifa fel->crack hogy menjen->magyar hangokat megcsinálod->borsodi liga->
de ha nem akkor ahogy mondod igy van a sorrend:
fifa fel->borsodi liga fel->crackeled->(ha akarod akkor magyar hangot benyomod)->Videoton-Arsenal meccset lejátszod vagy amit akarsz....
24 - Exile -Nov.23
Mert akkor így kell, hogy felrakom a fifát, nem indítom el, sem crackelem, (mert nekem muszály, hogy elinduljon),utána rögtön felrakom a borsod ligát, crackelem, amivel elindul nekem, és ennyi, utána a mecsnél nem fog kilépni?😄
Most feltettem újra én is és jó a magyar kommentár hozzá, csak a játékosok neveit nem mondja.
pl: megvan az alapverzióé, meg az 1.1patch-é, ezek is jók hozzá?
ifiakadémiás srácokhoz,hát,nem tudom.sztem fejlõdhet gyorsabban is,sztem olyanokat biztos nem jelez ki elõre,h 5 év múlva 25-öt fog fejlõdni egy játékos,pedig a Corinthiansnál Ramón 70-esrõl 95-ösre nyomta fel magát-igaz,nem az én irányításom alatt,de akkor is(most ifi,vagy nem ifi,itt sztem tökmind1)
ReaL MaDRid x siempre
ezt mért írja ki, kell hozá mégis crack?, mert én nem crackeltem, és úgyis elindult
tom, hogy warez egy kicsit, hogy aki tudd segíteni üzenetben mondja el😄
Yo, Bitch!
A másik: az ifiakadémián lévõ játékos várható fejlõdését 5-6 évre elöre jelzõ grafikonnak mennyire lehe hinni? Lehet gyorsabb is a fejlõdés nagyságrendekkel?
lenne egy Oriási kérésem😄
tudtok adni a fifa 07-hez CD-Key-t?:s
lécci adjatok eggyet..elõre is köszi!!😄
lent találod a keresõt,így gyorsan megtalálhatod(egy konfig fájlt kell azt hiszem átírni)
ReaL MaDRid x siempre