FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duby
Ez tényleg nem semmi! Grat!
Én a 6. évemet nyomom a Nottinghamben, de 3-4 hetvenes értékû játékosom van, a többi alatta. Hogy a fenébe lehet összeszedni ilyen keretet?
Az idény elején megvettem Reyest és Ewertont, de januárban el kellett adnom õket, mert nem lassan, de biztosan a csõd felé sordódtunk. És én nem is worldclasson játszom, csak pro-n. Szívesen vennék pár tanácsot.

Randal: Miért kell újra kezdeni a menedzser módot? Két meccs között a profilban simán lehet nehézséget váltani nem?

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

John Cena
én a manchesterrel gamelek 😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Randal
A Legendet hogy lehet elõhozni?
Amúgy miért nem lehet játék közben változtatni a nehézségi szintet? Profiból váltanék felfele, de ahhoz meg újra kellene kezdenem a Menedzser módot.
Nem igazán szerettem a Profi szintet, mert marha sok 11-est nem fújt be a rohadék bíró és olyan gólokat kaptam néha hogy csak lestem.
Volt olyan jópárszor, hogy a MU-t, Chelseat, Arsenalt 4-0-ra vertem, de a Watforddal 5-5 lett a végeredmény...
Szóval vannak benne vicces dolgok.

kas123
kezdõ csapat:

cserejátékosok:

Ezt sikerült kihoznom a herefordból 4 év alatt =). Nem csaltam benne! Végig World Classon votl a minimum játékszint, de a PL-ben már Legenden játszom =).

67-99-99 (csapatösszhang-munkabiztonság-szurkólói szeretet)
Most kb 3 000 000 dollárom van =).
A dokim 8as szintû.
A stadium igazgatóm 7es.
A tehetségkutató 7es.
A többi 5ös.

Kmarha
szerinted akinek megvan a kód, az nem szeretné nyomni online? 😄 Nem hiszem. Aki meg nem szeretné mert mondjuk nincsen nete, az természetesen forumokra sem fog fellátogatni.

De legyen szerencséd! 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

II Rocky II
jaha ahogy mondják a stadionigazgatód feljesszd és a pénz is sok lessz.Én a Wycombbal kezdtem a módot még anno (1 éve?) és évvégére a pénzem csak növekedett,szal nem volt minusz.😊

24 - Exile -Nov.23

Vedd meg, s benne van a tokban. <#eplus2>

WANNA PLAY???

Dave00
szijjasztok nekem 1 reg kód kéne a neten való játékhoz!elõre is köcce

Jagumo
thx!
<#eljen><#vigyor4><#gonosz1><#vigyor2>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

hunbasser
túl magas a játékosok fizetése.vagy csökkentsd nekik(új szerzõdéssel),vagy adj el játékosokat,vagy fejleszd a stadion igazgatót

ReaL MaDRid x siempre

Jagumo
Hello
én elkeztem Menedzser modban nyomni a fifát. és már nyertem 1 kupát de az egész bajnokság alatt 25milló Euroóról 6 millióm lett a végére.
pedig az elvárásokat is néztem.
mi lehet a baj mit csináltam rosszul?
a fõ kérdésem hogy kell pénzt csinálni a Menedzser módban pls help😊
elõre is thx

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Randal
Célom valami hasonló😄
Most éppen az 5. évadot húzom a Liverpoollal. asszem itt ez lesz az uccsó évadom aztán váltok az olaszokhoz.
Csak eddig nem tudtam, hogy kis vagy nagy csapattal kezdjek-e, de most már tudom😄

petike20
Nyerd meg pl. egy olasz 2. osztályú csapattal az olasz kupát és akkor az UEFA kupában fogsz indulni. 😊

II Rocky II
vagy olyan helyen végzel ami uefa kupa indulást jelent.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Randal
Közben rájöttem én marha, hogy akkor jutok oda ha kiesek a BL-bõl. Annyit emg nem ér az egész.
Hiába no, nem értek a focihoz😄

köszi!
DjCooll
nem reklámnak szántam.. sorry

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

hunbasser
sztem nem.ugyanis akkor be kéne állítani a nehézségi módot külön multiplayerre,ilyen meg nincsen.de hát próbáljátok le,lehet,h mégis lehetséges,de sztem nem fogja engedni,h két játékos egy csapatot irányítson,de mondom,puding próbája az evés

ReaL MaDRid x siempre

sziasztok, meg tudná valaki mondani, hogy lehet-e lanban ketten úgy játszani hogy egy csapatban legyünk(kooperativ mód)? köszi a segítséget
hunbasser
DjCooll,akkor viszont sajnálom,de ez így reklám

ReaL MaDRid x siempre

Randal
Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy a játékban hogy lehet EFA kupába bejutni?
Profi szinten játszok menedzser módban a Liverpoollal, asszem már a 4. évadot tolom. A tavalyi egyenlegem 32-3-1 és az EFA kupafordulók eltûntek, de nem tudom miért. Tud valaki segíteni? A többi kupát megnyertem, de ezt nem tudom miért veszi ki mindig év közben.
Kerestem már választ máshol is, de nem találtam.
Igaz, hogy XBOX-on tolom, de szerintem ez itt nem számít.

hunbasser
és ez hol lesz megrendezve?

ReaL MaDRid x siempre

fifa 07 hez kodokat irja ki vki kosz?.!
Helló! Nem eredeti a játékom de egyszer már megvolt a januári át igazolások patch de formatáltam a gépet és most akárhonnan töltöm le nem rakja be. Most buktam is vagy létezik megoldás azon kívül hogy megvenném a játékot boltban...?
Kmarha
ne cserélgesd a játékosokat. ha lehet ugyanaz a felállás játszon minnél többet és többet, hgoy összeszokjanak.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Segítség kellene!!!
Menedzser módot játszom és sehogy se megy fel a csapat összhangjam mit kell tennem hogy valami fejlõdés legyen az összhangban
Segítség kellene!!!
Menedzser módot játszom és sehogy se megy fel a csapat összhangjam mit kell tennem hogy valami fejlõdés legyen az összhangban
InfectedMann
Eto'o megéhezett csak nem fért bele a labda a szájába 😄

u.i.: Amúgy a Barca a kedvenc külföldi csapatom már évek óta szóval nem véletlen választottam õket 😛

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

hunbasser
lááál 😄DDDDDDDDD

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
sztem jól választottál,h nagycsapattal kezdtél.majd az idõk folyamán úgyis belejössz,és nehezebb fokozat kell,ilyenkor kell egyre gyengébb csapattal lenni,a csillagos ég az,ha legend fokozaton félcsillagos csapatot feljuttatsz a PL-be,és meg is nyered 😊 ez nem kicsit nehéz -.-

ReaL MaDRid x siempre

InfectedMann
jah a lényeget kihagytam:

Eto'o és a fejes meg a bug 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
No tegnap esti kis dührohamomat ma visszvonom 😄
Elkezdtem a spanyol bajnokságot és pár keményebb meccs után egész jól ki lehet tapasztalni a játékot...
Azért annyira még sem rossz 😊
Jah és mielõtt elkezd itt mindenki találgatni a Barca -val vagyok, de még így is volt, hogy azért elkapalpáltak 😊 De volt olyan is, hogy már magam sem hittem el annyi gólt szerzett a csapat 😄

kas123
persze =), kivétel ha neten nyomom, ott world class =).
+ néhány ritka eset amikro amatõrön van kedvem hülyéskedni =)

hunbasser
2 zónát kell teljesen megcsinálni

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
jó de kettõ legallja csapatról volt a kérdés. Ezt a két csapatot nincs értelme hasonlítgatni, én igy értettem a reagomat.

ForzaInter
most legenden nyomod???

Yo, Bitch!

DjCooll
A legedhez hány zónát is kell kivinni? tudom hogy volt márvhol írva.... bocis hogy nem olvasok vissza

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

kas123
Azé hasonlíts már össze 1 amatõr szintet 1 world classal 😛. Nagyon nagy a különbség. És sokaknak nincs meg a legend szint...

Félreértés ne essék, én is legenden érzem jól magam 😄 mert akkro van 1 kis kihívás is...

ForzaInter
WORD CLASSON SE NEHÉZ, AZ IGAZ IKIHÍVÁS A LEGEND, MINDJÁ ELKEZDEM A NOTTS. COUNTY-VAL😄

Yo, Bitch!

kas123
yah =), de azért a játékszint is függ 😄, mert amatõrön sztem mindenki nagycaspatot tud cisnálni 1 hereford szintû csapatból is...de World Classon/Legenden azért már nehéz =)

Kmarha
ezekrõl a csapatokról annyit kell tudni, hogy mindegyik lényegében ugyanaz mint a másik. Hogy mire képesek, az csak és kizárólag magától a játékostól függ 😛, attól hgoy te mire vagy képes 30as szintû játékosokkal, és 400 dollárral.

DjCooll
és mi a véleményetek a Walsalról? nem tudomjól írtam e le.... Én velük tólom most.. sztem jókis csapat... Bár nem tudom fel ér e a Herefordal😄

kas123
Huhh újra jáccottam a Hereforddal, vezetem a PL-t 6 ponttal. Most volt a Liverpool elleni második bajnoki mérközésem =), hát nagyon megszenvedtem velük :S.
De végülis 2-3ra megnyertem =).

Kmarha
dehogy voltam én durva. Csak lehülyéztem a hülyén feltett kérdését. 😊 Meg rászóltam hogy hogyan kell legközelebb kérdést feltenni (érthetõen, részletesen, magyarázattal ha szükséges). De legközelebb majd tarkitom az írásomat szmájlikkal hogy elvegyem az élét 😛

ForzaInter
ugyérzem visszatérek a fifához, mindjá elkezdem mert ez az uefa vhogy nemjön most már be, 2 meccs alatt annyo bug volt hogy...

Yo, Bitch!

hunbasser
Kmarha,igazad van,csak kicsit durva voltál szegényekkel 😊

tegnap én is játszottam megint a fifával,és...UCL-nél jobb.de komolyan,másabb.

és az a fura,h régen 800x600-ban mediumon játszottam,utóbbi idõkben már feltoltam 1024-re is,de a részletesség maradt közepesen,és hát nagyon rossz volt a játék(így visszagondolva).mióta megvan az új videókártya,magson van a részletesség,és így az igazi a játék,teljesen más,még a játék fizikája is(és ezt most sem értem még,h miért,de sokkalta jobb így)

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
édes ropogos dollárban 😄 már nem tudom melyik játékost szereztem meg, de 90-es szinten volt 26 évesen. Ahoz képest annyira nem is túl sok lóvé. A csoda az hogy eljött a 3ad osztályos fél csillagos Hereford csapatba játszani 😊

Egyszerüen átigazolásnál ki kell nézni pár nagyon jó, számodra megfizethetetlen játékost a szabadúszók között, majd rárakni a max összeget a fizetésére. Elsõre és másodszorra nem fog eljönni, persze másodszorra is újra fel kell maxolni. Aztán a 3. alkalommal újból felmaxolni, és rárakni 10-15%-os bonusz pénzt, és lehetsz akármilyen csapatban, a csodajátékos már jön is a klubbodba. Persze igy megtartani nem szabad õket mert két meccs alatt elköltik a csapat összes pénzét, de ha eladod néha horribilis összegeket lehet igy kis csapatoknál keresni.

Meg is fogadtam hogy ha kijön a HSP azzal csak úgy fogok játszani, hogy ami játékost megveszek, azt nem adhatom el abban az évben. 😄 Muszály nekem nehezíteni a játékon, ha már a készítõk ilyen kiskapukat hagytak 😛

kas123
😄😄😄

ForzaInter
Én a Notts County-val nyomtam feljutottam a 3 osztályba, csak utána elveszett a mentésem sajna, pedig jól toltam velük,)word classon nyomtam) még a MU-t is odavertem 3-0-ra be is taktam vhova, vhogy mostanában nincs kedvem gép ellen fifázni, de lehet kezdek egy uját a Notts. Countyval megnint😊

Yo, Bitch!

Elnézést, hogy megkérdezem, de miben méred azt az 55 milliót? Bár az akármibe nézzük RENGETEG! Akkor tényleg jól járhattál