FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a 6. évemet nyomom a Nottinghamben, de 3-4 hetvenes értékû játékosom van, a többi alatta. Hogy a fenébe lehet összeszedni ilyen keretet?
Az idény elején megvettem Reyest és Ewertont, de januárban el kellett adnom õket, mert nem lassan, de biztosan a csõd felé sordódtunk. És én nem is worldclasson játszom, csak pro-n. Szívesen vennék pár tanácsot.
Randal: Miért kell újra kezdeni a menedzser módot? Két meccs között a profilban simán lehet nehézséget váltani nem?
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Amúgy miért nem lehet játék közben változtatni a nehézségi szintet? Profiból váltanék felfele, de ahhoz meg újra kellene kezdenem a Menedzser módot.
Nem igazán szerettem a Profi szintet, mert marha sok 11-est nem fújt be a rohadék bíró és olyan gólokat kaptam néha hogy csak lestem.
Volt olyan jópárszor, hogy a MU-t, Chelseat, Arsenalt 4-0-ra vertem, de a Watforddal 5-5 lett a végeredmény...
Szóval vannak benne vicces dolgok.
cserejátékosok:
Ezt sikerült kihoznom a herefordból 4 év alatt =). Nem csaltam benne! Végig World Classon votl a minimum játékszint, de a PL-ben már Legenden játszom =).
67-99-99 (csapatösszhang-munkabiztonság-szurkólói szeretet)
Most kb 3 000 000 dollárom van =).
A dokim 8as szintû.
A stadium igazgatóm 7es.
A tehetségkutató 7es.
A többi 5ös.
De legyen szerencséd! 😉
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
24 - Exile -Nov.23
WANNA PLAY???
<#eljen>#eljen><#vigyor4>#vigyor4><#gonosz1>#gonosz1><#vigyor2>#vigyor2>
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
ReaL MaDRid x siempre
én elkeztem Menedzser modban nyomni a fifát. és már nyertem 1 kupát de az egész bajnokság alatt 25milló Euroóról 6 millióm lett a végére.
pedig az elvárásokat is néztem.
mi lehet a baj mit csináltam rosszul?
a fõ kérdésem hogy kell pénzt csinálni a Menedzser módban pls help😊
elõre is thx
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Most éppen az 5. évadot húzom a Liverpoollal. asszem itt ez lesz az uccsó évadom aztán váltok az olaszokhoz.
Csak eddig nem tudtam, hogy kis vagy nagy csapattal kezdjek-e, de most már tudom😄
24 - Exile -Nov.23
Hiába no, nem értek a focihoz😄
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
ReaL MaDRid x siempre
Olyan kérdésem lenne, hogy a játékban hogy lehet EFA kupába bejutni?
Profi szinten játszok menedzser módban a Liverpoollal, asszem már a 4. évadot tolom. A tavalyi egyenlegem 32-3-1 és az EFA kupafordulók eltûntek, de nem tudom miért. Tud valaki segíteni? A többi kupát megnyertem, de ezt nem tudom miért veszi ki mindig év közben.
Kerestem már választ máshol is, de nem találtam.
Igaz, hogy XBOX-on tolom, de szerintem ez itt nem számít.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Menedzser módot játszom és sehogy se megy fel a csapat összhangjam mit kell tennem hogy valami fejlõdés legyen az összhangban
Menedzser módot játszom és sehogy se megy fel a csapat összhangjam mit kell tennem hogy valami fejlõdés legyen az összhangban
u.i.: Amúgy a Barca a kedvenc külföldi csapatom már évek óta szóval nem véletlen választottam õket 😛
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
ReaL MaDRid x siempre
Eto'o és a fejes meg a bug 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Elkezdtem a spanyol bajnokságot és pár keményebb meccs után egész jól ki lehet tapasztalni a játékot...
Azért annyira még sem rossz 😊
Jah és mielõtt elkezd itt mindenki találgatni a Barca -val vagyok, de még így is volt, hogy azért elkapalpáltak 😊 De volt olyan is, hogy már magam sem hittem el annyi gólt szerzett a csapat 😄
+ néhány ritka eset amikro amatõrön van kedvem hülyéskedni =)
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Félreértés ne essék, én is legenden érzem jól magam 😄 mert akkro van 1 kis kihívás is...
Yo, Bitch!
De végülis 2-3ra megnyertem =).
Yo, Bitch!
tegnap én is játszottam megint a fifával,és...UCL-nél jobb.de komolyan,másabb.
és az a fura,h régen 800x600-ban mediumon játszottam,utóbbi idõkben már feltoltam 1024-re is,de a részletesség maradt közepesen,és hát nagyon rossz volt a játék(így visszagondolva).mióta megvan az új videókártya,magson van a részletesség,és így az igazi a játék,teljesen más,még a játék fizikája is(és ezt most sem értem még,h miért,de sokkalta jobb így)
ReaL MaDRid x siempre
Egyszerüen átigazolásnál ki kell nézni pár nagyon jó, számodra megfizethetetlen játékost a szabadúszók között, majd rárakni a max összeget a fizetésére. Elsõre és másodszorra nem fog eljönni, persze másodszorra is újra fel kell maxolni. Aztán a 3. alkalommal újból felmaxolni, és rárakni 10-15%-os bonusz pénzt, és lehetsz akármilyen csapatban, a csodajátékos már jön is a klubbodba. Persze igy megtartani nem szabad õket mert két meccs alatt elköltik a csapat összes pénzét, de ha eladod néha horribilis összegeket lehet igy kis csapatoknál keresni.
Meg is fogadtam hogy ha kijön a HSP azzal csak úgy fogok játszani, hogy ami játékost megveszek, azt nem adhatom el abban az évben. 😄 Muszály nekem nehezíteni a játékon, ha már a készítõk ilyen kiskapukat hagytak 😛
Yo, Bitch!