36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    miért lenne gond? :)
  • John Cena
    hát ha ne mműködik szervíz ha meg 1 irányba el tolod és nem ugrik vissza(úgy marad) akkor WD40
  • ragobynara
    Igyekszem! Ha 1-2 napon belül lesz csak rá időm, az ugye nem gond?
  • Mdavide5
    Sziaasztok
    Tudna valaki segteni? Nem tudom beüzemelni a jobb analógkart
    megpróbáltam már az összs módszert amit írtatok de nem sikerült.
    Tudna valaki valami tippet adni?
  • II Rocky II
    hát az hogy nincs warez,flame,off és spam felirat felsleges hiszen ez csak addig tartott amig kinem jött a fifa08 és csakis eddig.meg amint látod hiába van kiirva attol még van aki folytatta.:)de amugy az ötlet jó a banner meg még jobb lessz.:D
  • sosi81
    köszi. ezt kipróbálom
  • hunbasser
    nekem meg olyan bajom van,hogy a monitorom elég sötét,hiába van a monitor ilyen szempontból kimaxolva,még úgyis sötét,szóval szoftveresen van a gamma felhúzva,hogy világosabb legyen.ha elindítom a fifát,nekem is visszaáll,és amint a menüben vagyok már,nyomok egy windows gombot,vagy mi a francot(ami a ctrl és az alt közt van),és akkor visszaállítom a gammát,utána már marad is olyan.biztosan megoldható ez a frekvenciával is.
  • hunbasser
    ennek nagyon örülnék/örülnénk :)

pár napja már szóbahoztam,de nem nagyon volt jelentkező...szóval most tényleg örülök(én is szívesen csinálnék,csak ezt a fifa honlapot is kellene csinálni,és emelett még van más dolgom is)

én olyanra gondoltam,hogy lenne alul is és felül is egy szolíd csik,fent is lenne 4 link,alul is lenne négy link(neked nem kell szétvágni emiatt a képet,majd azt megcsinálom én image mappel) és úgy lenne a szép,hogyha rámutatunk a gombra,akkor változzon a színe,mondjuk szürkéről fehérre(tehát innentől már egyből bukik a dolog,amit az imagemapről beszéltem,ugyanis akkor a gombokat már külön képben kell megcsinálni :D)

középen meg lenne egy olyan felirat,hogy FIFA topic,kellene bele még egy igényes ea sports logo,egy kis szöveg,aminek tartalma az lenne,hogy "aktuális FIFA rész : FIFA 08" ezzel azt jelezve,hogy itt a FIFA 08-ról megy a diskurálás(gondolom mindig lesznek olyanok,akik nem fogják tudni,hogy kijött már a FIFA 08,és ő még a FIFA 07-ről kérdeznének).

kellene bele még egy olyan NINCS WAREZ,NINCS FLAME,NINCS OFF,NINCS SPAM,NINCS REKLÁM,és ezek így váltakoznának igényesen.és jó lenne,ha elég észrevehető lenne.a többi grafikát már rád bízom :)

annyi megkötésem még lenne,hogy a bannerben legyen benne a sötétszürke,a piros és a fehér szín is,és jó lenne,ha az alsó-felső linkes száv szép,fényes,sötétszürke és ízléses legyen benne halvány,ízléses átlós csíkozás,szerintem szép lenne.

ha megcsinálod,előre is nagyon szépen köszönöm

amiket leírtam,azok mind legyenek benne, a többit már rád bízom :)
  • ragobynara
    Logitech Dual Actiont ajánlok, vagy ha van 1 picivel több pénzed, akkor Logitech Rumblepad II-t. Mindkettő fasza, csak állítólag a Rumblepad II megbízhatóbb. (mondjuk nekem Dual Actionom van 1,5 éve, szinte minden nap használom és semmi baja...)
  • 3P
    #18227-re senki?
    Azaz Bajnokok Ligája van benne? (Én nem találom).
  • sosi81
    Sziasztok!
    Miután elindítom a fifa 08-at visszavált a monitorfrissités 60hz-re, 85-ről.
    Nincs valami tipp hogy megtartsa a 85hz-es frissitést? Mert így a szemem kisül...
    Így se vagyok valami nagy játékos, de így nem is leszek
  • WartHogSon
    az enyémnél nem működik így sem
  • cucmalajmc
    Megszereztem a fifa08-at magyarban, értékelésem:
    -kommentátor: fantasztikus, mondja a kapusok neveit, helyzeteknél-góloknál a csatárok neveit.
    -be a pro mód nagyon tetszik. első meccs B.dortmund-Werder Bremen.
    Frei-vel voltam (csatár). a szélen elhúztam beadtam és az ékpárom beverte. gólpasszommal győztünk 1-0-ra, és emellet a mezőny legjobbja voltam szerintem. tehát nagyon tetszik ez a mód.
    összességében nagyon tetszik a játék és fifánál maradok.(igen kipróbáltam a pes2008 demót)
  • dalackraul
    bocsi 1024-re
  • dalackraul
    Nekem is Vista van fent a felbontást 1020 re vedd le és akkor nem fog szaggatni a game
  • Denes888
    Ahha! Akkor ilyen szar a fifa hogy a 2007-nek semmi baja ez meg szivat? Hát elszáll a fejem. Remélem dobnak hozzá egy vista patchet és akkor jó lesz.
  • dalackraul
    üdv valaki írja meg hogy milyen gamepadot vegyek a játékhoz lehetőleg ne legyen túl drága lehet privibe is a válasz köszi előre is
  • ragobynara
    Nekem is, de már megszoktam :D
  • Axl Rose
    Thanx a mindent kimerítő és főleg gyors válaszért
  • Kmarha
    igen.. pár új mondattal, főleg a kapusok neve miatt, kibővítve
  • Axl Rose
    Egy gyors kérdés:

A magyar kommentár ugyanaz, mint tavaly volt a 07-ben ?

• Jeff24
  • WartHogSon
    nem tudja senki sem? :(
  • Count Adyn
    Vistad van? Mer nekem is ezt csinálja:D
  • Denes888
    Hy! Az a problémám, hogy rohadtul akad a menüben a játék. A meccsen meg lassulgat. Ez a konfigom: AMD [email protected], 2x1Gb ram, NV 8800GTS 320. Nem hiszem hogy ezzel lenne baj.
  • 3P
    Bajnokok ligája van benne? Én eddig nem találtam, vagy elkerülte a figyelmem, ha mégi lenne.
  • Tarich
    Sziasztok!Letöltöttem a magyar kommentárosat meg az angolt is.Na most vagy a torrent oldal a szar vagy én.Felrakom,átmásolom a cracket és amikor indítanám akkor csak sötétség és se kép se hang.Mitől lehet ez?Segítsetek
  • Kmarha
    nehezebb ja.. és ennyi. MEg hogy lehet irányba ivelni, nem csak emberhez. Ettől függetlenül ugyanaz. Semmi taktika. Fellövöd oldalra, bemész a kapu elé, bevarod. Nincs kihivás, max 10 gól helyet csak 3mat lövök.
  • DaEMoN007
    hello.letoltottem a ,,magyarositast´´ bemasoltam oda ahova kellett,de semmmi valtozas,nem tudom atrakni magyarra.vki tudja,h miert van?
  • kas123
    én az A-val (ívelés,becsúszás) ugratom fel a sorfalat
  • KeKKSZike
    Tudna valaki segíteni nekem? #18175 thx
  • lecsovirsli
    Kérdeznék még egy blődséget: mivel ugrik a sorfal? :P (plíz, ne gombokat,hanem azok funkcióit írjátok)
    köszi
  • kas123
    nekem 1szer írta ki amikor a 89dik percbe szögletet rúghattam, és akkor asszem vagy a c-vel vagy a shift-tel hívtam előre (kiírta a gombot amivel lehet)
  • II Rocky II
    shift+r ha jol tom :) probáld meg.
  • M.A.D.
    Az, hogy a grafika alig változott, ok. :(( De, hogy a gameplay ini-t végre jól megbuherálták nehézre és realisztikusra az már oké! :)
    Ráadásul majd kijön a bővítés...még 30 liga, 500 csapattal...hmm...mint a fifa07-ben...
  • Forrest Gump
    Ha neten játszol, mindegy hogy ti mire állítjátok, a semi pro beállítások lépnek érvénybe.
  • hunbasser
    ha jól tudom ott is a shift.de kiírja egyébként szögletnél(de csak inkább a végén),hogy melyik gombot kell nyomni.
  • piamania
    Billentyűzettel hogyan tudom előre hívni a kapust szögletnél?köszi
  • Gaba9
    Hát az én véleményem erröl .. egy undoritó fos szar .. eddig a 98as óta végig nyomtam mindn évet a fifával de ez egy mocskos szar .. erről ennyit !!!! inkább a telefonom jáccok focit mint ezzel a ..... !! na mind1 ez csk az én véleményem ..
  • sapkafej
    jaj te kis naív. hát mivel "fejlesztenék" a következő részt? pl azzal, hogy több évet nyomhatsz le, stb.