FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki még nem váltott billentyûzetrõl gamepadra, mert erre van kitalálva!
Felsejlettek a Ps1-es idõk, amikor éjjel- nappal nyomultam a fifa 2001-el...<#hehe>#hehe>
5 meccs elég volt ahhoz, hogy belerázódjak!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
semmi
hajrá,lilák!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Fifa 07 Goodie-PLM verzió ez milyen vagy miben más?
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
c:\program files\EA SPORTS\Fifa 07\data->cmn->fe->itt hun.db -t átirod eng.dbre és hoppá magyar.
24 - Exile -Nov.23
de amúgy lehet vhogy,csak nem tudom h
ReaL MaDRid x siempre
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
ReaL MaDRid x siempre
melyik fájlokat kell másolni? angol kommentár helyére szeretném a magyart betenni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ami viszont nagyon nem jött be, az a fekete fu volt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egy taktikai kérdésem lenne.
Jelenleg a Bayernnel játszom (a közép-európai próbákat akarom teljesíteni), de sajnos a Premiere-ligakupát nem nyertem meg.
Még két év kell a próbák teljesítéséhez, egy az osztrák bajnokságban, egy a svájciban.
A kérdésem az, hogy a premiere ligakupát meg lehet-e szerezni osztrák vagy svájci csapatnál, vagy maradnom kell még egy évet a bayernnél?
Köszi.
Meg honnan lehetne letölteni a legújabb hívatalos patch - eket,és azt hogy kell felrakni?
Végre rászántam magam egy gamepad vásárlására.
Asszem az elkövetkezendõ napokban össze fog törni néhány billentyûzet... <#hehe>#hehe>
Eddig klaviatúráról nyomtam, de a cselezés "picit" problémás volt, mivel folyton sprinteltetek, s nehéz hirtelen váltani. <#rinya>#rinya>
de a gémsz tetszik😊 Bár már unom jöhetne már a hsp07