FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
be vagy rúgva Rocky? A:_SDAFAGDDSGAS ez most itt nem a bajnokság topik 😊

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
pedig én akartam nyitni a fifa 08 topikot😄DDD

Yo, Bitch!

II Rocky II
jah,jó ötlet.Csak hát ez arról szól hogy bajnokságot lehet nyomni.Vagyis akkor mindenkori fifa bajnokságtopik lessz?avagy mindenkori fifa topic,és a bannerben lesz látható majd hogy valójában najnokságot is lehet játszani?Akkor mivan a pénteki hat. idõvel.??Elkezdjük holnap?

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
telepítésnél amikor megkérdezi,h akarod-e telepíteni a direct x-et,és a nem-re kattintasz,akkor nem telepíti tovább a játékot?ha csak simán nem folytatja,és ha utána megpróbálod megint telepíteni,és bejön a direct x-es ablak,akkor nem tudok mit mondani.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
moderátorok megadták az engedélyt,topik átnevezve,ezentúl ez a topik is úgy fog mûködni,mint a Football Manager topik,ez lesz a mindenkori fifa topik.14000 hsz sincs még,nincs értelme szvsz újabb topikot nyitni pl fifa 08-nak,és minden fifa játék kijöveletekor megy a warezolás,offolás,flémelés és a hsz jogot meg nehéz megkapni,moderátorok meg nem lehetnek mindig itt,így úgy döntöttem,h vállalom a házigazda jogot,és megpróbálom a lehetõ legjobban fenntartani a rendet 😊

új banner majd lesz

ReaL MaDRid x siempre

Elolvastam, de sajna nem oldja meg.
Ha 2000-re állítom akkor megsem nyitja az Autorun-t.

CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware

hunbasser
FAQ-ban írtam rá egy megoldást,nézd meg,lehet,h megoldja a gondodat

ReaL MaDRid x siempre

Hali
Windows XP x64-et használók, és nem tudom feltelepíteni a Fifa 07-t.
Az írja hogy neki DirectX 9.0c vagy frisebb kell.
Namár most frissitettem DirectX 9.0c(most áprilisi)-re, de még mindig írja.
32 bites XP-re viszont felment régebben.
Help please.

CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware

FLeT
Na itt egy link a borsodi ligához!
http://www.fifavictormarcao.hu/fvm/modules/PDdownloads/visit.php?cid=6&lid=40

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

hunbasser
én nem tudom.googleval próbáltál már rákeresni?

ReaL MaDRid x siempre

Hello!Honnan lehetne letölteni a Fifa 2007 hez a CEP 3.0-t?
Légyszi írjatok!

OS Name Microsoft Windows Vista Ultimate

hunbasser
magyar liga patch van,fradi patch nem hiszem.CEP 07-ben mondjuk nb2 is van,azt szedd le.linket nem tudok adni,googleval keress rá

ReaL MaDRid x siempre

jedimarsi
jah különben boccs az off-ért!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

jedimarsi
Jól van na .. . . . ..
Csak beírtam hátha valaki nem tudja. . .
nem kell egybõl leszólni .. .

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

FLeT
csá nép!
Fradi patch van a gémhez?

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Hát igencsak semmi köze a Fifahoz!

II Rocky II
sztem az Otaka bolygó topicba akart irni és eltévesztette a kooordinátákat.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
de hogy ez h jön a fifa 07-hez... -.-

ReaL MaDRid x siempre

jedimarsi
MU 7-1 Roma

Valencia 1-2 Chelsea

Hát szerintem a MU megnyeri a BL-t ha így játszanak továbbra is!!!

hunbasser
elõször is a játéknak kéne támogatnia ezt a felbontást...utána jöhetnek azok az apróságok,h videókártya meg monitor.

ReaL MaDRid x siempre

AMugy ez egyáltalán nem a képernyõtöl függ hanem a videókártyátol nagyrészben vagy pasz-.

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

hunbasser
hát,sztem ez nem lehetséges :\

ReaL MaDRid x siempre

repvez
Üdv Urak! Valaki tudna abban segíteni, hogy a Fifa07 felbontását 1280*1024-nél magasabbra tudjam állítani??? Ugyanis a natív felbontást (1680*1050), a widescreen képernyõmön egyenlõre így nem tudom kihasználni...
Van valami ini fájl buhera? Vagy valami extra patch vagy okosság?
hunbasser
samu13:ez nem chat

ReaL MaDRid x siempre

kas123
hello <#banplz> csá

II Rocky II
ahogyan mondják FAQ-illetve ha nem elég akkor bannerre nézz avagy olvass visssza 1-2 oldalt.Jó szórakozást.

24 - Exile -Nov.23

FAQ - ott minden szépen levan írva!!!!!<#nevetes1>

amúgy ténleg adhatna valaki egy két tippet hogy hogyan lehet billentyûzeten jól és jókat cselezni
Segítek szerintem te Horti Gáborra gondolsz szerintem is naon jó l nyomja sõt szerintem õ most a leg eredetibb kommentár
2008-ba ha lesz magyar kommentár akkor remélem a sport klubos csávó nyomázza aki most a budeszligát komnmentálja😊😊 a nevét nemtudom, de nem semmi amit az mûvel:😊😊😊 Szerintem még el is válalná😊
Valaki játszon már velem a Fifa 07-ben.
kas123
szép =)

óó elnézést

egy régi gif csak most bukkantam rá
http://media.proxnet.hu/upload/20070407/20350513828.gif

kas123
szia, FAQ =), szia

sziasztok

Ha tudtok a fifa07-hez billentyûn valami jó cselt lécci irjátok le!
elõre is köszi
kas123
Köszi =)

hát ingyen jött szinte az összes jó játékos
nekem jöttek új sponzorok (alap fifám van), minden új szezon eljén 1re jobb szponzorok jöttek,
+ nyertem sorra a kupákat és azokkal is kaptam a pénzt
+ sok ilyen "gyengébb" játékost attam el 500ezerét vagyt többért (Connel, Travis...õk voltak a hereford alapjai az alsó 2 osztályban...)

Most a fizetésüket már könnyû fizetni, mivel ha nyerek 1 meccset (hazai pályán) kapok 400e-er eurót.

kas123
a játékosok 90%-át ingyen szereztem...a fizujukat már könnyen kitudom fizetni mivel meccsenként olyan 400e eurót kapok.

Növeld fel a stadium igazgatót min. 7-es szintûre.
Nézd a szerzõdés nélküli játékosok listátját.
Más tippet nemtok adni, max annyit h több pénzed legyen nyerjé minnél több meccset és minnél több kupát =).

petike20
Leccevel vagyok az olasz 2. osztályban. Igazgatósági elvárás, hogy 1.700.000-re növeljem a banki mérleget 1.000.000 euróról.
Tehetségkutatásra 210.000-et költöttem és sikerült 3 tehetséget eladnom kb. 5.500.000-ért. Plusszba eladtam még a 3.számú kapusomat.
Most van 6.700.000-em. Vezetõség nagyon örül most.
Egyéb európai országokból jó kis támadókat lehet szerezni.

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
II Rocky II
,nos elõször is patch ne legyen a fifan senkninél sem feltelepitve.És akkor mükszeni fog.Sajnos ez a pecs átka.

24 - Exile -Nov.23

SZIASZTOK
A BARÁTOMMAL SZERETNÉK NETEN JÁTSZANI,DE 1 PERC UTÁN SZÉTKAPCSOLUNK!VALAMI MEGOLDÁS RÁ.?????
Dave00
szijjasztok!azt megtudnátok nekem mondani h az mitõl van h elkezdek jáccani lejáccok tán 1 meccset de vmikor még annyit se és elkezd erõsen szaggatni!ugyanezt csinálja az uefánál is!de a többi játék meg simán fut!ha vki tud segíteni annak naon megköszönném!elõre is köcce

hunbasser
gondolom a csapatösszhangra gondolsz

ha visszaolvasnál,látnád,h válaszoltak már a kérdésedre,csak hát lusták vagyunk visszaolvasni,nem igaz?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
grat!

nagy respect Realos testvérem <#worship> 😊

ez igen szép munka tényleg,egy ilyen kis csapattal.h sikerült ennyi pénzt elõteremtened?és h tudod õket egyáltalán kifizetni?neked jöttek év végén jobb szponzorok?mert nekem nem nagyon akarnak jönni...

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
csak csökkenteni lehet.<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Sziasztok
Valaki ne mtudja hogy lehet Növelni a csaptmorált
Kmarha
Nagyon szép. 😄 Nekem még van 2 évem hátra hogy meglegyen az a bizonyos 4, bár én kicsit késöbb csatlakoztam hozzájuk, igy néhány 39-es szintû játékos helyet másik 40es szintûek voltak (gondolom ez nem probléma 😄). Mostanában kicsit keveset játszom, de ha eljutok a 4. idény végére, majd rakok én is képeket hogy hova jutottam. Most az idény végén probálom majd lecserélni a játékosaim felét, fõleg a kiöregedõket, úgy 60-65-ös szintû fiatalabbakra. 😛 (ja és igen, a Herefordnál természetesen immáron. A ZTE-vel elértem mindent amit ellehet, kellett az újabb kihivás 😛)

Bár már most a szabadúszós kiskapúval sikerült a személyzetet odáig fejlesztenem mint neked.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Duby
Na én meg ezeket nem néztem, érdekes.
Nehézséget váltogatni a Lenti középsõ menüvel szoktam (profil beállítás, v. ilyesmi). Az elõzõ két szezonban az idegenbeli pl-meccseket wc-ban próbáltam, csak felidegesít az örökös csalása, inkább maradok a nyugis pro-n.

De van itt még egy kérdés, ha már hozzászóltam. Szoktunk neten, direkt ip-n játszani. Megy is rendesen, de sokkal jobb volna, ha tudnék gazda lenni, de nem sikerül, mióta megvan az új rúterem. Olvastam a FAQ-ot, hogy melyik portot nyissam meg a gazdasághoz ott a 3658-ast javasolják nem túl nagy meggyõzõdéssel. Nem is megy. Tud valaki egy helyes portszámot mondani, vagy meg tudom valahogy nézni, hogy a program melyiket használja? Nekem stabilabb a kábelem, mint haver adsl-e, praktikusabb lenne nekem hostolni.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Randal
Hmm, ezt még nem is néztem. De majd megpróbálom.
Amúgy buli, hogy a Liverpoolban csak Gerrard és Reina van 90 fölött, igaz Gerrard csak 90-es, a többi meg 80 körül, és csökken mert öregszenek.
Eközben a Mu-ban Rooney és C.Ronaldo lazán 90 fölött lesz,a többirõl nem is beszélve.