FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
új banner majd lesz
ReaL MaDRid x siempre
Ha 2000-re állítom akkor megsem nyitja az Autorun-t.
CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware
Windows XP x64-et használók, és nem tudom feltelepíteni a Fifa 07-t.
Az írja hogy neki DirectX 9.0c vagy frisebb kell.
Namár most frissitettem DirectX 9.0c(most áprilisi)-re, de még mindig írja.
32 bites XP-re viszont felment régebben.
Help please.
CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware
http://www.fifavictormarcao.hu/fvm/modules/PDdownloads/visit.php?cid=6&lid=40
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Légyszi írjatok!
OS Name Microsoft Windows Vista Ultimate
ReaL MaDRid x siempre
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Csak beírtam hátha valaki nem tudja. . .
nem kell egybõl leszólni .. .
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Fradi patch van a gémhez?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
24 - Exile -Nov.23
Valencia 1-2 Chelsea
Hát szerintem a MU megnyeri a BL-t ha így játszanak továbbra is!!!
ReaL MaDRid x siempre
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Van valami ini fájl buhera? Vagy valami extra patch vagy okosság?
24 - Exile -Nov.23

http://media.proxnet.hu/upload/20070407/20350513828.gif
Ha tudtok a fifa07-hez billentyûn valami jó cselt lécci irjátok le!
elõre is köszi
hát ingyen jött szinte az összes jó játékos
nekem jöttek új sponzorok (alap fifám van), minden új szezon eljén 1re jobb szponzorok jöttek,
+ nyertem sorra a kupákat és azokkal is kaptam a pénzt
+ sok ilyen "gyengébb" játékost attam el 500ezerét vagyt többért (Connel, Travis...õk voltak a hereford alapjai az alsó 2 osztályban...)
Most a fizetésüket már könnyû fizetni, mivel ha nyerek 1 meccset (hazai pályán) kapok 400e-er eurót.
Növeld fel a stadium igazgatót min. 7-es szintûre.
Nézd a szerzõdés nélküli játékosok listátját.
Más tippet nemtok adni, max annyit h több pénzed legyen nyerjé minnél több meccset és minnél több kupát =).
Tehetségkutatásra 210.000-et költöttem és sikerült 3 tehetséget eladnom kb. 5.500.000-ért. Plusszba eladtam még a 3.számú kapusomat.
Most van 6.700.000-em. Vezetõség nagyon örül most.
Egyéb európai országokból jó kis támadókat lehet szerezni.
24 - Exile -Nov.23
A BARÁTOMMAL SZERETNÉK NETEN JÁTSZANI,DE 1 PERC UTÁN SZÉTKAPCSOLUNK!VALAMI MEGOLDÁS RÁ.?????
ha visszaolvasnál,látnád,h válaszoltak már a kérdésedre,csak hát lusták vagyunk visszaolvasni,nem igaz?
ReaL MaDRid x siempre
nagy respect Realos testvérem <#worship>#worship> 😊
ez igen szép munka tényleg,egy ilyen kis csapattal.h sikerült ennyi pénzt elõteremtened?és h tudod õket egyáltalán kifizetni?neked jöttek év végén jobb szponzorok?mert nekem nem nagyon akarnak jönni...
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
Valaki ne mtudja hogy lehet Növelni a csaptmorált
Bár már most a szabadúszós kiskapúval sikerült a személyzetet odáig fejlesztenem mint neked.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nehézséget váltogatni a Lenti középsõ menüvel szoktam (profil beállítás, v. ilyesmi). Az elõzõ két szezonban az idegenbeli pl-meccseket wc-ban próbáltam, csak felidegesít az örökös csalása, inkább maradok a nyugis pro-n.
De van itt még egy kérdés, ha már hozzászóltam. Szoktunk neten, direkt ip-n játszani. Megy is rendesen, de sokkal jobb volna, ha tudnék gazda lenni, de nem sikerül, mióta megvan az új rúterem. Olvastam a FAQ-ot, hogy melyik portot nyissam meg a gazdasághoz ott a 3658-ast javasolják nem túl nagy meggyõzõdéssel. Nem is megy. Tud valaki egy helyes portszámot mondani, vagy meg tudom valahogy nézni, hogy a program melyiket használja? Nekem stabilabb a kábelem, mint haver adsl-e, praktikusabb lenne nekem hostolni.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)