FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráorditok a szemét játékra hogy törlöm a gecibe. Elbikázom a labdát, megpattan egy játékosán, neki a kapusának a fejére, rá a felsõ kapufára és be a kapuba (kiegyenlítés)
Hát nem, a játék megijedt hogy kitörlöm, de nem ver át. Én most egy ideig nem fogok vele szenvedni az hétszentség.
baahhh <#boxer>#boxer>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
elsõ
masodik
Bl-döntõ utolsó percében 0-0 nál 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Csak a döglött halak úsznak az árral!
(egyébbként a letöltött iso valamelyik könyvtárában ott kell lennie, ha nem is a kulcsnak, legalább egy nfo fájlnak amiben benne van)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
gép is szokott ilyen öngólokat lõni -.- csak úgy rúgja föl a filóba 😊
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
Elöször is itt az unatkozó kapusom, aki megunta hogy soha nem rúg gólt. Így hát bebikázta a saját kapujában. Mondanom sem kell hogy az elsõ átigazolási napon ment is a klubtól:
Nem tudom ilyen elõjött-e nektek, de a szobatársamnak sikerült 😊 Így jár aki feltölti a csapatát huszonvalahány 20 év alatti játékossal:
Ez is nála jött elõ, jól ki is röhögtem:
És ez a személyes kedvencem! Azt hiszem már volt egyszer, de hátha valaki még nem látta (megjegyzem, ez is a szobatársamnál jött elõ) :
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
ha nem tévesztettél topikot,és arra vagy kíváncsi,h hány szezonból áll a manager mode,akkor megmondom:15
ReaL MaDRid x siempre
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
A frissitések meg idáig is szerintem töltödtek le és mégse szakadt mega kapcsolat ! Úgy vettem észre hogy eza probléma azóta van mióta a UPC menövelte a sávszélt 512 rõl duplára ! Ezek szerint gyorsabb internetnél nem lehet játszani ?? Tényleg itt tartunk?? Ha igen akkor ez már tényleg gáááz !!
ya,azt nem is kell mondanom,h online alatt ne menjen msn meg semmi letöltés,én szoktam ajánlani a valósidejû vírusírtók kikapcsolását is,ugyanis az is szokott letölteni frissítéseket,és ettõl is laggolhat/megszakadhat a kapcsolat.
ReaL MaDRid x siempre
Szeretnék kérni tõletek egy kis ssgítséget ! Több mint fél éve vettem mega Fifa07 -et és eddig nem volt különösebb problémám a szaggatáson kívül ! De most már van sajnos ! Az utóbbi idõben szinte nem tudok befejezni egy online meccset sem mert megszakad a kapcsolat a másik játékossal ! Mi lehet a gond? Chello-m van /1260/512/ !! A gépem nem elég jó? Vagy netán le kell tölteni valami frissitést ?? Segítsetek lécci mert így nem lehet élvezni ezt a játékot !! Elõrei is kösziii és jó játékot mindenkinek !!!
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23