FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szavulyzsolt
hello. tudnatok segiteni, hogy honnan lehet leszedni magyarositast ill magyar kommentart?

Csak a döglött halak úsznak az árral!

Sziasztok !
Hogy lehet kihívni egy álltalam kiválasztott játékost egy online meccsre?? Segítsetek lécci
dotkom
ilyen nekem is volt. kiirt egy nagy ujsag cikket, hogy "Reading(csapatom):nem tom ki 6:0. Veget ert a reading gyozelmi sorozata"
<#merges2>

http://atwwebmaker.tx.hu/

Nekem ilyet szerencsére nem írt ki

hunbasser
ilyen sok van.volt olyan is,h 5-0-ra elgyepáltam az ellenfelet,erre a végén egy ellenfél játékos majd kibújt a bõrébõl,annyira örült.ya,és a meccs után meg jött,h "véget ért a hosszú sorozat" -.-

ReaL MaDRid x siempre

Érdekes dolog történt ma a Fifaba! A Birminghammel vagyok, és az 1. fordulóban 1:0-ra vertem a Derby County csapatot! A mérkõzés végén egy ellenfél játékos örült!<#fejvakaras>

II Rocky II
meg gondolom azon kivül is van némi teendõje.<#nevetes1><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Õ most azon dolgozik, hogy csodás gólokkal lepjen meg minket!<#nevetes1>

hunbasser
de,lenne,csak most idõm nincs éppen,teljesen mást csinálok 😊

ReaL MaDRid x siempre

Hody
és nincs kedved multizni???

hunbasser
akinek eredeti fifája van,valószínû,h szoktak onlineban nyomulni.multizni direct ip-n meg elég sokan

ReaL MaDRid x siempre

Hody
CSá...

Szokott valaki online fifázni??? hogy lehet ??? vagy esetleg multiba?? valaki játszik?

hunbasser
na,megcsináltam 12-t,többit majd holnap.lehet,h hétfõn meg is lesz az összes,és felrakom a honlapra.majd csinálok neki külön honlapot 😊
galériámban nem hiszem,h elférnének

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
most tartok a 6.-nál -.-

a többi,amiket meg még régebben beraktam ide,a galériámban megtalálod,valószínüleg azokat is odabiggyesztem majd a honlapra

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
hajrá!sok sikert hozzá!Majd meglessük a szépségeket<#nevetes1><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
na,a 67 elmentett momentumból 40-et választottam ki,vagyis 39-et,de azt hiszem az egyik gólt 2 szögbõl is felvettem,na,hozzá is kezdek szépen megcsinálgatni õket,aztán majd szépen egy honlap formájában megtekinthetõek lesznek

ReaL MaDRid x siempre

kas123
=), ennek a kitapasztalását már rád bízom =). De am a nyilakkal kell trükközni =).

nekem a MÉGSE/TESTCSEL + D-vel megrúgja belsõvel de nyílegyenesen.neked meg kimegy vagy 5métert jobbra mielõtt elindulna a kapu másik felébe ezt h csinálod? Amúgy azt pl megtudom csinálni ,hogy a pálya baloldalán hozom leelé a labdát a kapu felé és onnan becsavarom és ott cavarodik is de ha szembõl rûgom meg akkor csöppet sem.
kas123
=), várjuk õket, ha nem is mindet legalább 1-2õt =)

hunbasser
18 gólt vettem fel eddig,még lesz sok,de ezeket megcsinálni majd gifben...:S

ReaL MaDRid x siempre

de majd kipróbálom kösz<#buck>
y ra nincs is bindelve semmi
kas123
y+d =)

Azt a fél pályás ivan akárkis gólt hogyan rugtad h ilyen g**i nagyot csavarodott?😄
kas123
nem rossz =)

hali! szevasztok! én az újpesttel nyomom 1.évbe bajnoki 4.hely(világklasszis szinten), de kupagyõzelem. 2.évben bajnoki cím, UEFA nyolcaddöntõ 3. évben bajnoki 2.hely, BL csoprtkör( Real,Porto,Fenerbahce). A kezdõcsapatom:Balajcza 65
Vaskó 62
Vermes 63
Böjte 60
Füzi 63
Kõhalmi 65
Tóth B. 69
Davids 72
Sándor T.69
Bartha L.69
S. Kuqi 74
kas123
thx, várjuk 😉

Randal
Köszi, ezekre már rájöttem. Vettem is így egy játékost.
2. osztályban a tárgyalót, orvost meg a csatár avgy kapusedzõt fejlesztettem.
Játékosokat általában 18-22 éves korig veszek minimum 55-ös átlaggal, de legyen 60-80-as futása és kb hasonló állóképessége.
Még azt nem tudom, hogy a jelenlegi kapusomat lecseréljem-e mert már sehova se fejlõdik.
Gondolom ahhoz hogy a kérdõjelek eltûnjenek a játékosok adatai mellõl, ahhoz a tehetségkutatót kell fejleszteni.

hunbasser
ya,+stadionigazgató fejlesztésére gyúrj rá,ha már teljesen elérhetetlennek tûnik a következõ szint,akkor fejleszt az orvost és csak utána jön a többi 😊

de a tehetségkutató sem hülyeség,csak ha igazán jó tehetségeket akarsz,akkor jónak kell lennie a tehetségkutatónak.nagyon jónak...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nyerd a kupákat,otthon mindig drága jegyárral játssz,akiknek sok a fizuja,azoknak vedd le,vagy pedig add el õket,ha nem akarnak olcsóbban focizni,és vegyél helyettük 50-es pléyákat,akik ilyen 4-500 €-ért is játszanak 😊

meg vegyél szabadúszókat,vagy kölcsönözz játékosokat.ya,és nem csak azokat lehet,akiknél be van állítva a státusz,a ligát,meg országot állítsd bármelyikre,és a státuszt is a keresésnél,aztán nézd az árukat,az életkorukat...akik olcsók,azok valószínüleg kiscsapatban játszanak párszáz €-ért csupán,és velük is lehet olyanokat csinálni...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
odabasznak 😊

lenne mivel válaszolnom,8 oldalnyi felvételem van,ezek 60%-ával büszkélkednék szívesen,csak az is idõ,míg gifet csinálok belõlük 😊

majd talán holnap berakok párat

ReaL MaDRid x siempre

Randal
Oksa, abból van pár. Meg majd veszek másoktól.
Érdekes lesz a dolog.
Egyébként a gép télleg hülye. Elsõnek elvertem a Juvét 3-0-ra. Aztán asszem döntetlen lett.
Az Olasz Szuperkupában a Milan ellen 2-2 után nyertem 11-esekkel.
Most viszont télleg húzós lesz. Nemigen számítok kapásból az 1. osztály megnyerésére. De az EFA-t csak el kellene hozni😄

kas123
thx =), olyan nekem is volt már =), elég csúnya bug =).

kas123
Keress 55-63as szintû pléjákat. Õ nekik a fizetésük nem sok...és jól lehet velük játszani =)

Count Adyn
Szépek😊 Nekem olyan volt már vagy 2x, hogy a saját térfelem közepérõl elõttem egy szabadrugást fullratolt A-val, a kapus meg nézte ahogy beesett a kapuba😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Randal
A szabadúszók jók, de míg ált. a legtöbb játékosom fizetése 1000-3000 Euróig terjed, némelyiknek a minimuma 8-13000 Euró. Nekem emg jelenleg van 1,2 milla, a becsült költségvetés ezzel együtt hoz ki +2, 5 millát a végére.

ForzaInter
énis inkább délutánonként, lejárok focizni, de most holanp sztem elkezdek gyakorolni mert hanem naon szar leszek a bajnokságban, vissza kell nyerni a formámat😄

Yo, Bitch!

kas123
én is ritkán jáccok :S, ink focizok élõbe a haverokkal =). Ma is voltunk, egész jól ment a védés =).

ForzaInter
jók, olyan null szögest már énis rugtam, elkéne már kezdeni fifázni, multkor elkezdtem egy uj menedzser módot a Notts. County-val egy meccset jáccottam, utána meguntam.

Yo, Bitch!

kas123
köszi =) (am WC illetve Legend szinten voltak...)

II Rocky II
szépek,nagyon szépek.Az egész pályás is ott van valóban,de a többi se piskóta.:-)

24 - Exile -Nov.23

kas123
hát easyn akárhonann ellövöm a labdát gól, profin 90% h gól lesz és még mindig atombuta a gép. WC-n már jobban nyomja az ellenfél, szerelnek is, támadnak is, meg a kapus is jobban véd (de semmi sansza nincs még mindig😄),

legend: a kapusok jól véd, jól szerelnek, jobban támadnak, de hiába 😄, legutsó eredményem: Cselzi 0-5 Hereford 😄, angol FA kupában 😄. (23 perc után (4perces idõn) már 3-0 volt😄)

II Rocky II
amatör és profi között mi a különbség???????Profi és világklasszis között mi a különbség????Szerintem semmi.VK-on öngólókat lö a saját játékosod illetve a bíró neked adja a red card-ot minden meccset 2õt.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2>

24 - Exile -Nov.23

kas123
a stadium igazgatót és a dokit fejleszd fel minimum 6 ill 7es szintig.

vásárolj ingyenes pléjákat (szabadon igazolhatókat), nem kell világsztárokat! elég ha 60as a szintjük, azokkal már legenden szét leeht picsázni akármelyik nagy csapatot =).

Randal
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Elkezdtem 2006-os idénytõl az Olasz másodosztályt. Szépen meg is nyertem, az Olasz kupával egyetemben. Na jó, kifelejtettem hogy profi szinten és nem világklasszison( Egyébként ezek között mi különbség van? Jobban nyom az ellen vagy mi, esetleg a gép csal kevesebbet?).

Nos, most feljutottam az 1. osztályba, szép ügyes csapatok közé. milyen tippet tudtok adni, hogy milyen játékosokat vásároljak kevéske pénzembõl? Viszonylag erõsebbeket vagy pár jót sokért, esetleg azért az edzõkbe is fektessek? Szerencsétlenek mindig hamar fáradnak.

ForzaInter
értem, hát én ritkán fifázok mostanában, de legenden is nyerek nehezen.(ellenféltõl függ)

Yo, Bitch!

hunbasser
ya,még csak az :\

lusta vagyok végigcsinálgatni a próbákat 😄

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
milyen szint?, mert világklasszison énis akkor lövök gólt ha akarok😄D

Yo, Bitch!

hunbasser
én meg akkor lövök gólt,amikor akarok 😄

persze ehhez jó formában is kell lennem,meg azért nagycsapatok ellen nem tudok úgy ficánkolni,de ilyen 30-as,40-es pléyákkal verek más európai klubokat.

ReaL MaDRid x siempre