FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, FIFA 07-em van, csináltam egy saját csapatot de mikor akarok játszani nem találom õket sehol, csak a csapatszerkesztõbe van benne, mi lehet ennek az oka? van valami kiegészítés amibe magyar csapatok vannak benne? lehet magyar csapattal valahogy bajnokságot játszani? mert én csak a kezdõrúgásnál láttam magyar csapatot, ha tudtok kérlek segítsetek.

mindegy hagyjuk simán félreértettem ami az fh-n van és amire kíváncsi vagyok.amit ide beraktam fhról abban ezek szerint nincs benne.itt egy vidiebben van a 4 perc 50 tõl azok a cselek amikre kivi vagyok.ha eezekben tudsz segíteni azt megköszönném

Nekem se mennek az álló helyzetes cselek...

II Rocky II
bocsi,de én vagyok a hülye tuti,de nem vágom melyiket mondod.De ha benyomod ide hogy melyik nem megy akkoe tudok segiteni ,nagyon szivesen.Ami a FH_n van és nem megy azt a sort másold be és segitek,ha tudod.Mert állóhelyzetbõl sokféle van.

24 - Exile -Nov.23

így utólag rájöttem hogy tényleg faszság volt berakni de hátha majd valakinek jóljön
hát nemtom ez az álló helyzetes cucc akkor sem megy.áll a játékos aztán meg nyomom a shift+ nyilas dolgokat de detto azt csinálja mint futás közben.tudom hogy elbaszok valami csak aztnem hogy mit.rocky neked hogymegy???

kas123
ebbõl szinte az összes megy, de meccsen nem szoktam ezeket alkalmazni...(multiba)

II Rocky II
müködnek amugy nekem,sikerült.Nembaj hogy válaszoltam remélem.😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
jaj,nemarra gondoltam,hogy másold be ide.mert még ez kevés.van ennél is több.Mindenki tud olvasni,nemtom mi a ******ért kellett ide bekurni ide ezeket.Jolvan van ki örül neki és van ki nem.Én nem.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

És sikerült neked?

Tess
Álló helyzetben úgy tudsz, ha elõtte megnyomod a C-t, azzal megáll. Utána mondjuk shift+fel+le vagy ilyenek!!

lövõcsel az A+S-el

a SHIFT + fel, le vagy ugyanez csak fordítva! ezzel azt csinálja a játékos hogy a jobb lábáról a balra rúgja át gyorsan!! vagy ugyanez fordítva

Shift+>< vagy <> egy nagyon jó csel, testel jobbra/balra, majd labdával gyorsan balra/jobbra(elõrét el kell engedni)

Shift+!gyorsan! le-le(vissza-vissza) akkor átemeli sarokkal.(nem mindig jön össze)

Shift+>> vagy << akkor simán elhúzza.

Shift+ le(vissza) akkor átugorja a becsúszót( nem mindig jön össze)

D+S+S legurítja egy érkezõnek lövésre

shift + fel-> le - balról indított biciklicsel (le->fel = jobbról indított csel)

ronnie flip flap = shift, közben : bal gombot tartani, és a le gombot egyszer megnyomni

shift + jobbra->balra->jobbra - labda megemelése(úgy, mint a 2005-ben) (becsúszások ellen kiváló)

shift + (gyorsan)bal->le->jobbra - 360 fokos fordulat (zidane csel)

shift + fel->balra->le - rálép a labdára.

c.ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni

Shift + jobb(hosszab ideig nyomni, ha futsz)->fel->bal->le gyorsan(csak akkor, amikor a ladbához ér a játékos) - sarokkal hátulról megemeli, majd leveszi mellel

shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna (J. COLE-os)

------------------------------------------------------------------------------------------
FIFA07 kézikönyvben leírt trükkök!!

Shift + nyilakkal természetesen..

A következõ kombinációk feltételezik, hogy a felfele nyilat lenyomva a játékos elõre néz.

ÁLLÓ HELYZETBEN
Átlépés balra, rúgás jobbra -----> bal, jobb
Átlépés jobbra, rúgás balra -----> jobb, bal
Lövõ csel -------> fel, fel
Visszahúzás -------> le, le
Balra csel --------> bal, bal
Jobbra csel ------> jobb, jobb
Visszahúzás, aztán balra -------> le, balra-le, balra
Visszahúzás, aztán jobbra -----> le, jobbra-le, jobbra

FUTÁS KÖZBEN
Átlépés -------> fel, fel
Testcsel jobbra -------> fel, jobbra-fel, jobbra
Testcsel balra -------> fel, balra-fel, balra
Testcsel jobbra, elfutás balra --------> jobb, bal
Testcsel balra, elfutás jobbra --------> bal, jobb
360 fokos fordulat balra ---------> le, balra-le, balra, balra-fel, fel
360 fokos fordulat jobbra -------> le, jobbra-le, jobbra, jobbra-fel, fel
Labda felpattintása ---------> fel, elengedése után le, fel

----------------------------------------------------------------------------------------

TRÜKKÖK!

Y+D : az odahívott második játékos átlépi
Q+W - nyesett átlövés
Q+S+S - kényszerítõ laposan
Q+A+S - kényszerítõ magasan
Z - testcsel
Z+D - technikás lövés
Q+D - nyesett lövés

-----------------------------------------------------------------------------
Sztárjátékosoknál eddig hármat tudok(Ronaldinho,C.Ronaldo,Robinho) saját cselt tudnak.shift+tartani→és folyamatosan nyomni ↓.Humi
Tudok még sztárjátékosokat F.Torres, C.Blanco,Ibraihimovic,és FIGO de õ nem biztos.
Ez nekem 10-bõl másfélszer jön össze de akkor nagyon nagy!!!!! shift+y+c
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

II Rocky II
ennél több is van ott,sokkal több<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

ezt most találtam fifahungaryn mindjárt leteztelem:

Álló helyzetben úgy tudsz, ha elõtte megnyomod a C-t, azzal megáll. Utána mondjuk shift+fel+le vagy ilyenek!!

a SHIFT + fel, le vagy ugyanez csak fordítva! ezzel azt csinálja a játékos hogy a jobb lábáról a balra rúgja át gyorsan!! vagy ugyanez fordítva

Shift+>< vagy <> egy nagyon jó csel, testel jobbra/balra, majd labdával gyorsan balra/jobbra(elõrét el kell engedni)

Shift+!gyorsan! le-le(vissza-vissza) akkor átemeli sarokkal.(nem mindig jön össze)

Shift+>> vagy << akkor simán elhúzza.

Shift+ le(vissza) akkor átugorja a becsúszót( nem mindig jön össze)

D+S+S legurítja egy érkezõnek lövésre

hunbasser
vannak a youtube-on oktató videók,sztem nézz szét ott.

ReaL MaDRid x siempre

Valami konkrét kellene.

hunbasser
nekem ilyeneket úgy sikerült összehoznom,h talán a c-t nyomogattam,meg lehet,h a shiftet is 😊

ReaL MaDRid x siempre

Helló srácok! Én arra lennék kíváncsi, hogy azt a cselt, hogy lehet megcsinálni, hogy áll egyhelyben a labda, és testcseleket csinál a játékos, de a labda nem mozdul! Elõre is kössz

Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy az ilyen álló helyzetbõl kiinduló cseleket hogyan tudom összügyeskedni mert nekem eddig nem sikerült sose.a rabonna meg ilyenek simán mennek de ezek most jobban érdekelnek.itt a vidi
az 1perc 58. mp-nél levõ vagy a 2 perc 10mpnél levõ és a 2perc 30diknál levõ cselekre gondolok

ja meg van hiba. a saját készítésû csapattal indítok menedszer módot akkor nem tok exportálni. Ez volt a bökkenõ

Sose becsüld le a hülyeség hatalmát!

II Rocky II
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

ez má sok
indítottam egy új menedzsermódot gyorsan, abba meg má ott volt az a menüpont
<#guluszem1>

II Rocky II
nincs ott.😊hogyhogy nincs ott?!Indits egy másik menedzsermódót és nézdd meg hogy ott ott lessz-e.Érted tökmindegy mien név...stb gyorsan továbbmgy a kérdéseken(a menedzser létrehozás,szponzor..stb) és meglesed.Sztem ott lessz.vagy nem.

24 - Exile -Nov.23

kicsit kicsi let sorry

ott van?

kas123
jó csapat =)
Napolini hány éves?

hunbasser
mindenkinek van ilyen menüpont.
ott vagy a Manager mode menüjében,és ott a Csapat kezelés,vagy ha angol a fifád,akkor ott a Team Management,és itt pedig legalul.

ReaL MaDRid x siempre

csakhogy nekem nincs olyan menü pont. így hát nem is tudtam megtalálni.

II Rocky II
menedzsermódban van olyan hogy csapatkezelése és ott van csapat exportálása menüpont.Sztem neked is ott kell lennie....<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

most lehet hogy én vagyok hülye hozzá hozzá de én nem találtam a menedzsermódba még hasonlót sem. De azé még próbálkozok

II Rocky II
aha.a menedzsermódba van egy olyan menüpont hogy csapat exportálása és ott megadod a csapat nevét és kész.

24 - Exile -Nov.23

hát én konkrétan arra gondoltram hogy a menedzser módba indítok egy csapatot. Egy idõ után lesznek benne ifi játékosok és át is igazolok és ezt a csapatot akarom konkrétan át másolni a menedzser módból a sima játéba. Lehetséges?

II Rocky II
csapatkezelés->átigazolások,,,goondolom egyik klubbol a másikba akarsz playereket átküdeni....amugy "mindent" a csapatkezelésben találsz😊

24 - Exile -Nov.23

és hol tudom megtalálnia csapat exportálás funkciót. vagy ez egy külön progi(gondolom nem)

hunbasser
miféle adatokat?pl csapattaktika?játékosok?igen,erre való a csapat exportálása funkció

ReaL MaDRid x siempre

hy. a menedzser módban lévõ adatokat át tudom e vinni a sima játékba?

Randal
Most lehet hogy én vagyok paranoiás, de ha 4 perce félidõvel játszok a 6 helyett, akkor az ellen is sokkal jobban nyom és a játékosaim is jobban fáradnak.

leho94
kösz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

II Rocky II
akkor olvasd el a FAQ -t vagy ajánlom .😊ennek az oldalnak a nézegetését.

24 - Exile -Nov.23

leho94
mintha régebben hallottam volna vmilyen teremfoci modról..ha van olyan akkor mikor lesz kész vagy esetleg ha kész van honnan lehet leszedni???
visszaolvasni meg nem akarok mert 2,5 hónapig rossz volt a gépem és arra meg nem érek rá😛

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

haveromnak pont ilyen van és egszersem volt fekete képernyõ
pussz

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Videókártyával?Dehát amikor elõször elindíottam (elõször ment utána nem amikor kiléptem) akkor ment szaggatás nélül high-on.
Hody
nem akar valaki nyomni egy derbit?

ndaveed
A videó kártyáddal van a baj gamehunter0922.

kas123
faq =)

Hody
Szasztok... ha fifa 07 el akarok multizni kell még hozzá valami??? mert igy simán nem akar összejönni

köszi

Sziasztok!
Lenne 1 nagy gondom a fifa07-el.Az hogy ha elindítom akkor fekete képernyõ és utána pedig visszadob az asztalra.Tört verzió, magyar, 1.0 verzió.Haveromnál ment , gépem jó hozzá (ati radeon 9600 series 128 mb, 512 mb RAM, 2.4 Ghz proci Intel).Mi a baj/hiba?
hunbasser
fejleszd a tárgyalót,inkább arra gyûjts.nekem is hosszabbítanom kéne vagy 6 játékossal,de azt hiszem a tárgyalóm talán 1-es vagy 2-es szintû -.- stadionigazgatóra gyûjtök.év végén meg úgyis felajánlja mindegyiknél a hosszabbítást,vki kevesebbért is hajlandó maradni.de általában többet kérnek.én ezt úgy fogom kompenzálni,hogy eladok pár játékost,talán még olyat is,akivel hosszabbítottam,majd veszek jóval olcsóbban fiatalokat.meg most az ifiakadémián is várakozik 3 gyerek,sztem õket megveszem,utána meg eladom õket,csak nyerek velük.

ReaL MaDRid x siempre

Randal
Sziasztok!
Mit tudok csinálni hogy az embereim elfogadják a szerzõdési feltételeimet?
A tárgyalóm 4-es szinten van és én átlagban 3-500Euróval emelem a fizujukat, plusz még 1 évet hozzárakok, de még így se fogadják el. Túl sokat meg nem akarok költeni, mert akkor meg fejlesztésre/vásárlásra nem marad lóvé.

kas123
vegyed meg eredetibe...

sziasztok lenne 1 kérdésem.
épp befejezném a karrier mód 1. évadát, amikor csak ugy memóriahibára hivatkozva kilép a játék. pont amikor eldönthetném hogy maradoke ugyan annál a csapatnál vagy nem. kipróbáltam a másik gépemen is és ott se mükszik. lehet hogy vlmiek patch? nemtom...
kas123
faq