FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
Értelme meg van, mert még igy is letöltik páran, szerintem majd valamikor, egy hó múlva én is.
De csináld meg hamarabb mint egy év, utána pancserezheted õket! 😉 Addig max csak ámulhatsz azon, hogy ennyi idõ kellett hozzá.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Yo, Bitch!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Miért van ez?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Haverod megadja neked az IPjét, te beírod (hozzáadod a "partnerlistádhoz" a haverod)->kijelölöd a "partnerlistán" a haverod, és õ HOST (gazda) te pedig KAPCSOLÓDÁS (join) "gombra" kattoltok (kb egyszerre).
Lrtöltöttem a FAQ frissítését és a Fifahungry-n fennlevõt is.
Firissebb nincs (modjuk olyan aminen benne vannak a Januári igazolások.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Bocs, lehet hogy a kérdésem már kilett taglalva de 14000 üzenet közül nehéz kihámozni.
Az a problémám hogy hálón akarunk játszani haverrala 07el, látja is a szervert de nem tud rámcsatlakozni...
ugyebár a folyamat úgy néz ki, hogy rámegyek..beirom a nevet és akkor megjelenik a listában havernál a szerverem neve..rákattint.. ki is irja neki hogy kapcsolódás de nem lép be hanem kiirja nekem hogy a kapcsolódás sikertelen...neki meg ugyebár auto matice ledobja...
régebben játszottam máér haverral így lanon de akkor is volt ilyen gond hogy nem tudtunk kapcsolódni csak nagy nehezen mire rájöttem mi a lényeg...de aztán siekrült mindig a kapcsolódás..de most mivel jó idõ telt el azóta nem tudom már mi a megoldás..
tudnátok benne segíteni...elõre is thx
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
De mivel nem tudod, hogy egy adott játékosodnak milyen képességei lesznek, ezért zsákbamacska.
Nekem se nagyon fejlõdnek, igaz 3-4 körüli az edzõk fejlettsége és 40-60-as játékosok és a többsége már idõsebb.
Fejleszd fel a tehetségkutatódat és akkor jobb játékosokat is tudsz venni.
És valóban nem mindig éri meg saját emberrel szórakozni.
Ha pl gyenge de fejleszteni szeretnéd, de nem tudod, akkor inkább add kölcsönbe, ott fejlõdik.
Igaz ez akkor jó ha már 18 éves korától számítva 3-4 évad eltelt.
Ha ez így van kitalálva akkor szar az egész mint állat. Mert ha évente 2õt fejlõdik és most 27 akkor ugye 10 év múlva lesz 47es. Akkor nem éri meg szarakodni a saját fejlesztéssel, inkább veszek egy 18 évest aki alapból 61es szintû...
Egy-két erõsebb ellenféllel vívott meccs után szoktak inkább erõsödni a srácok. Persze ezt nem tudod elõre.
Meg ált. ha másik posztra helyezed õket vagy valamit nagyon sokszor csinálnak, akkor szokott még.
és akkor elõrõl kezdi de nem fejledik dem az átlag pontja sem semelyik tulajdonsága. ez bug vagy mi?
http://csuknorisz.mybrute.com
és látni fogod,h minden meccs után a csapatösszhang menni fog fel.
nekem olyan 25 a csapatösszhang,mert sokszor kicserélem az egész csapatot erõnléti problémák miatt :\ de a Realnál volt 99-es csapatösszhangom is(ez a max)
ReaL MaDRid x siempre
És sajna ilyen kor azt vettem észre, hogy a focistáim egyéni teljesítménye is megsínyli ezt.
Tehát: mitõl függ a csapatösszhang? Mivel tudom javítani?
Elõre is köszi!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nem csak úgy lehet megcsinálni a rabonát ahogy a faqban van.én úgy már meg se tudom csinálni jóformán.
ha érdekel valakit leírom szívesen hogy kell(persze billetyûzettel.)
24 - Exile -Nov.23

http://media.proxnet.hu/upload/20070501/12455485375.gif
http://media.proxnet.hu/upload/20070501/12455466234.gif
24 - Exile -Nov.23
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
24 - Exile -Nov.23
Az mitõl lehet hogy nálam a vizuális szimuláció és a mezszámok mentése tök lassú?
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!