FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arcok is lesznek benne?

ForzaInter
érdekes a elõzõket megutdták csinálni hamarébb... ebbõl hétvégébõl meg semmmi nem lesz.

Yo, Bitch!

Kmarha
figyelj, azért összetett munka ennyi csapatot, mezt, arcot, stadiont és hangot összedobni. Fõleg akkor ha az egész adatbázisodba kerül egy hiba, és kezdheted elörõl. Nem két napi munka az elhiheted.

Értelme meg van, mert még igy is letöltik páran, szerintem majd valamikor, egy hó múlva én is.

De csináld meg hamarabb mint egy év, utána pancserezheted õket! 😉 Addig max csak ámulhatsz azon, hogy ennyi idõ kellett hozzá.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ForzaInter
semmi értelme már kiadni, mekkora pancserek azok FH-ok majdnem 1 évig csinálták a HSP-t<#wilting><#levele> ennnyi idõ allat kb. ennyi idõ latt készült el a FIFA 07, ebbõl hétvégébõl se lesz semmi sztem...

Yo, Bitch!

Kmarha
elvileg hétvégén kijön a HSP, csupán csak mezszám láthatósági hibával. Nem tudom, a borsodi liga patchet már felraktam.. pár szezonik lekötött aztán tovább nem. Kiváncsi vagyok ebbe tudtak e olyan feelinget belenyomni, hogy kicsit tovább lekösse az embert!?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Magic Boy
Akkor mégegyszer fölraktam a Program eredeti frissítését, de meég mindig 8. havinak írja ki az adatbázist és a Januári igazolások hiányoznak a programból.
Miért van ez?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hunbasser
még mindig nincs reklám.köszönjük.

ReaL MaDRid x siempre

Aha...köszi...

kas123
ha nem megy a lan-os módszer akkor játszatok direkt IP-vel.
Haverod megadja neked az IPjét, te beírod (hozzáadod a "partnerlistádhoz" a haverod)->kijelölöd a "partnerlistán" a haverod, és õ HOST (gazda) te pedig KAPCSOLÓDÁS (join) "gombra" kattoltok (kb egyszerre).

Magic Boy
Sziasztok!
Lrtöltöttem a FAQ frissítését és a Fifahungry-n fennlevõt is.
Firissebb nincs (modjuk olyan aminen benne vannak a Januári igazolások.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Randal
FAQ-ban esetleg nézted már a lehetõségeket?
Ott van egy progiról is szó, ha simán nem menne.

Sziasztok!!

Bocs, lehet hogy a kérdésem már kilett taglalva de 14000 üzenet közül nehéz kihámozni.
Az a problémám hogy hálón akarunk játszani haverrala 07el, látja is a szervert de nem tud rámcsatlakozni...
ugyebár a folyamat úgy néz ki, hogy rámegyek..beirom a nevet és akkor megjelenik a listában havernál a szerverem neve..rákattint.. ki is irja neki hogy kapcsolódás de nem lép be hanem kiirja nekem hogy a kapcsolódás sikertelen...neki meg ugyebár auto matice ledobja...

régebben játszottam máér haverral így lanon de akkor is volt ilyen gond hogy nem tudtunk kapcsolódni csak nagy nehezen mire rájöttem mi a lényeg...de aztán siekrült mindig a kapcsolódás..de most mivel jó idõ telt el azóta nem tudom már mi a megoldás..

tudnátok benne segíteni...elõre is thx

II Rocky II
Fifa menüben negyedik gomb majd mellette harmadik és kiválasztod a csapatot amelyik playerét szerk.ni akarod majd a lentt a felsõ sor negyedik menü a szerkesztés-és tudod szerkeszteni.

24 - Exile -Nov.23

kas123
Boltban olyat adnak amit tuti fel tudsz rakni =)

fenegyerek1
Az én problémámra senki nem tud gyógyírt!!!!

II Rocky II
megjegyzem már rájöhettél volna ha probálgattad volna.😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
holnapra utánalesek.bocsi elfelejtettem....:S

24 - Exile -Nov.23

akkor tud valaki nekem segiteni?

kas123
nekem idény közbe is fejlõdtek 😄

hunbasser
ha pl csatárról van szó,akkor fejleszd a csatáredzõt,ez fontos,minél jobb az edzõ,annál gyakrabban/gyorsabban fejlõdik

ReaL MaDRid x siempre

Randal
Ez így van.
De mivel nem tudod, hogy egy adott játékosodnak milyen képességei lesznek, ezért zsákbamacska.
Nekem se nagyon fejlõdnek, igaz 3-4 körüli az edzõk fejlettsége és 40-60-as játékosok és a többsége már idõsebb.
Fejleszd fel a tehetségkutatódat és akkor jobb játékosokat is tudsz venni.
És valóban nem mindig éri meg saját emberrel szórakozni.
Ha pl gyenge de fejleszteni szeretnéd, de nem tudod, akkor inkább add kölcsönbe, ott fejlõdik.
Igaz ez akkor jó ha már 18 éves korától számítva 3-4 évad eltelt.

de ezek ifi játékosok. 27es csak és 1 idény alatt vagy 5ször eléri a 100XP-t de csak az idény végén fejlõdik és akkor is csak 29re.
Ha ez így van kitalálva akkor szar az egész mint állat. Mert ha évente 2õt fejlõdik és most 27 akkor ugye 10 év múlva lesz 47es. Akkor nem éri meg szarakodni a saját fejlesztéssel, inkább veszek egy 18 évest aki alapból 61es szintû...
Randal
Szerintem csak annyi, hogy nem tanult újabb dolgokat vagy az edzõk már csak ennyit tudnak neki tanítani.
Egy-két erõsebb ellenféllel vívott meccs után szoktak inkább erõsödni a srácok. Persze ezt nem tudod elõre.
Meg ált. ha másik posztra helyezed õket vagy valamit nagyon sokszor csinálnak, akkor szokott még.

AZ normális hogy manager módban a játékos eléri a 100 meccs tapasztalati pontot de nem fejlõdik?
és akkor elõrõl kezdi de nem fejledik dem az átlag pontja sem semelyik tulajdonsága. ez bug vagy mi?
HELO NEMTUDJA VKI HOGY KELL A FIFA 2007 BEN GAMEPADRA ÁLITANI?

http://csuknorisz.mybrute.com

hunbasser
próbáld a csapatot "egyben tartani".ezt úgy értem,ha lehet,ne cserélgess,inkább akkor fejleszd az erõnléti edzõt,csak ne kelljen kicserélni mindig a fél csapatot minden meccs elõtt.

és látni fogod,h minden meccs után a csapatösszhang menni fog fel.
nekem olyan 25 a csapatösszhang,mert sokszor kicserélem az egész csapatot erõnléti problémák miatt :\ de a Realnál volt 99-es csapatösszhangom is(ez a max)

ReaL MaDRid x siempre

Hello! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy miként tudom a csapat összhangomat javítani? Vezetem a Bundesligát, ott vagyok a német kupában és a BL-döntõben is, a csapat összhangom mindig folyamatosan romlik.
És sajna ilyen kor azt vettem észre, hogy a focistáim egyéni teljesítménye is megsínyli ezt.
Tehát: mitõl függ a csapatösszhang? Mivel tudom javítani?
Elõre is köszi!
gabi89
Hát akkor nagyon béna vagy ha keresni se tudsz.Mit írtál be keresésnél?? mert ha értelmes dolgot akkor találnia kellett serialt...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

fenegyerek1
sziasztok! Megvan a fifa07 iso-ban.Neroval kiirom lemezre,nem indul.Beimportálom a demontoolsba ugysem.Kérlek segitsetek!

még igen mert nem tom hogy kell sajnos de kösz elöre is a választ

kas123
bocs de ez nem warez fórum, bocs...-.-

ja!ez stim már kerestem a googleba de nem találtam és gondoltam ha nektek van nem tart semiböl beirni és elkuldeni.de bocs!
A google arra való, hogy keress! Hát használd

kas123

erre gondolt ha nem vágod =)

ez mi?
gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

helló!Tudnátok nekem adni fifa 07 hez szériaszámot?elöre is köszi!
hát nem nehéz megcsinálni csak 20 ból egyszer ha összejön és ezek közül is csak minden 3. jóesetben a agól.
nem csak úgy lehet megcsinálni a rabonát ahogy a faqban van.én úgy már meg se tudom csinálni jóformán.
ha érdekel valakit leírom szívesen hogy kell(persze billetyûzettel.)

II Rocky II
sztem lentebb amit látsz trükkök közül vmely gombkombinácoót használva lehet az ilyen lövéseket és egyéb cseleket elõállítani.😊

24 - Exile -Nov.23

Ezt hogy csináltad??😮

ohh elnézést:

Ez szép:
http://media.proxnet.hu/upload/20070501/12455485375.gif
http://media.proxnet.hu/upload/20070501/12455466234.gif

II Rocky II
ok.akkor a mondatom második fele tárgytalan.Amugy a kérdésed még mindig aktuális?

24 - Exile -Nov.23

Nem számitogépen van meg hanem psp-én ezért nem magyar

kas123
:S, pedig ez jó...akkor nemtom =)

DjCooll
p4 celeron 2.60 GHz 768 Mb RAM GeForce 6600 320 Gb Hdd

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

kas123
milyen géped van? 😛

II Rocky II
mértnem csin.meg magyarra?????????????Szar érzés magyar látni a funkcio gombokat,mi?

24 - Exile -Nov.23

DjCooll
Sziasztok!

Az mitõl lehet hogy nálam a vizuális szimuláció és a mezszámok mentése tök lassú?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Hol lehet embert meg csapatot csinálni a fifán mert nekem Angolul van meg légyszi segitsetek