FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nekem is bajom volt. A bajnokságban kiállították emberem, mondom, akkor védekezõ felállás rulz! Erre nem lehet beállítást állítani lol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

forzajuve5
üdv

kellene egy kis help: multiplyerben mikor direkt ip-ben játszunk, a csapat beállítás résznél lehet valahogyan felállást változtatni?

hunbasser
ne,ezt itt ne.az apróhírdetést fent találod,a fórumon ilyesmit nem szabad csinálni.egyébként most néztem pont egy gamestarban,h 3-4-ért már van...

ReaL MaDRid x siempre

Vezesd be úgy, hogy ahhoz már van HSP 😉

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Lui76
Gondolom egy eredeti bontatlan Fifa06 már nem érdekel senkit ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

kas123
igen -.-, valami bajod van vele?

Robinho14
és az a neve hogy hereford?

Atti12
😄😄😄😄_D:_D?D:

hunbasser
egy csapat... Angol 2.-ban van,ott ahol a Grimsby Town is 😊

mondjuk...mifasz az a hereford -.-

ReaL MaDRid x siempre

Robinho14
mifasz az a hereford?😄 sose tom

Kmarha
2018-ban

Lényegében egy régi Herefordos játékosom sincs, mindegyik visszavonult, vagy eladtam.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kas123
:| mennyiben jársz már te?

Kmarha
kár hogy nálam már évek óta visszavonult :S

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Talán leszedem, ha lesz valami belõle. Thanks infot!<#wave>

Kas, te meg csak így tovább a bajnokságoddal!<#eljen> Nem kommentálom mindegyik hsz-t, ha nem baj<#hehe>, mert egyszerûen nem mindig van kedvem hozzá, meg lustaság miatt<#hehe>.
Majd néha én is teszek be enyémrõl<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kas123
😄😄 igyekeztem 😄😄,csak most a csõd veszélye fenyeget =( és nem szivesen adok el senkit se =(...de majd pár gyengébb alakot kipenderítek 😄

fleetwood nagyon jól fejlõdik =), nagy tehetséges 1 srác, már a kezdetekkor olyanoakt lehet vele csinálni h csak elsek 😄, de így h már közel 70es a szintje, nincs az a védõ aki megállítja =).

hunbasser
azta rohadt,milyen csapatod van 😄

egyébként jó sokat fejlõdött Fleetwood.

ReaL MaDRid x siempre

kas123
EZ a fleetwodd a 2010es fleetwod =):
infó
kép
kép
kép
kép
kép

õ pedig az alap fleetwood:

kép
kép
kép

hunbasser
lehet.létrehozol jegyzettömbbel egy locale.txt-t a játék fõkönyvtárában,és beleírod,h WINDOW MODE=1.de nem biztos,h ez,lehet,h WINDOWED=1,vagy csak simán WINDOW=1.de azt hiszem,az elsõ.utána total commanderben átnevezed locale.txt-rõl locale.ini-re,és voila.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
bazz,bezzeg a Realt megverted 😊

engem egyáltalán nem zavarnak ezek a hoszú hsz-ek,én elolvasom ezeket is.
látom Fleetwod és Connel viszik a csapatot 😊 lehet,h a Grimsbyhez én is leigazolom Fleetwoodot.tolsz róla egy képet?kíváncsi vagyok az értékeire.

ReaL MaDRid x siempre

kas123
góllövõk
statisztika

Atletico Madrid 1-1 Hereford

Sokkal jobb voltam, mint az atletico, de pechemre 1ik lövésem se lett gól =(...

------------------------------------------------------------------------

góllövõk
statisztika

Hereford 2-0 Real Madrid =)

Megtaláltam a nyerõ felálásomat =) + újra hozzászoktam a régi Herefordhoz. Mostantól cél a tabella elsõ fele =).
4 meccs után 7dik vagyok a bajnokságban. Vezetem a góllövõlistát (Fleetwood 4 gól).

II Rocky II
lenne egy kérdésem.: a fifat(07) lehet ablakosan játszani?vagyis hogy ne teljes képernyõben hanem ablakba menjen.

24 - Exile -Nov.23

Magyar bajnokság a FIFA07-hez. Amihez külön kiadnak több magyar stadiont és szurkolóhangokatis.

"Állítólag" legkésõbb szombaton kiadják.

Ui: Ez már rossz vicc amit mûvelnek vele, no de nem bántom õket

<#vigyor1>

kas123
mostantól én is rövidítek, tom h sokan el se olvassák az ilyen hosszú hsz-eket...így inkább rövidebbet írok mostantól..., mint pl az Arsenalos 😄

am köszi =), és ne add fel 3 vereség nem a világ...

kas123
góllövõk
statisztika

Na lenyomtam a 2dik meccsemet is.
Hereford 2-2 Arsenal.

Kicsit idegesítõ hogy 2-0ról döntetleneztem. 😊 De az megnyugtat, hogy szebben játszottam, mint az ARsenal =).

AZ ARsenal csak rögzített helyzetbõl volt jó =9. AZ elsõ góljuk 1 szögletbõli fejesgól. A második góljuk 1 Henry szabadrúgás =).

AZ én elsõ gólom 1 büntetõ 😄. + 1 gyönyörû lövés utáni kipattanó...
itt láthatjátok a gyönyörû lövésemet fleetivel =): (kicsit lerontottam a minõségét 😄 (nem kicsit, nagyon 😄))

ittalövés 😄

II Rocky II
nagyon vagesz kis hsz.grat.a meccshez.nemsemmik vagytok.Hereforddal és 1-4 rõl fordítani nem semmi.(am.én is nyomom a bajnokságot és háát,megkell mondjam,sorozatban 3 vereségnél tartok.(világklaszssis szinten)-Barca-Inter-Arsenal--rem a kövi meccset nyerem.Majd vmit bedobok akor én is ha lehetséges.De nem ilyen hsz-t vmi rövidebbet.😄

24 - Exile -Nov.23

kas123
Góllövõk
Statisztika

Elsõ félidõ:
Megvolt az elsõ mérkõzésem =). Rögtön a Barcelona ellen. Nagyon komoly meccs volt. Rögtön a 4dik percbe vezetést szereztem (1 szabadrugásból)...rá 3 perccel pedig kaufát lõttem (ezt is szabadrúgásból)...aztán a védõim lassúak voltak az 1ik kontránál és etoo belõtte..., utánna szögletbõl kiakartam fejelni...jött etoo rálõtte kapufa és becsorgott...Rögtön a középkezdésbõl elvesztettem a labdát (xD), és megindult messi akit éphogy sikerült felrúgnom a 16os elõtt. Jött ronaldinho és belõtte a szabadot. Ekkor felálást váltottam és cseréltem 2õt (fleetwood be, conell le...+1 védõcsere is volt)
Rögtön a beállását követõen Fleeti megindult és 1 gyönyörû csavart lövéssel kilõtte a pipát =) ezzel lett 2-3. Hiába örültem jött dinho és belõtte a 4dik Barca gólt.

2dik félidõ:
Érdekes módon ronaldinho a középkezdést követõen egészen a 16osukig visszafutott, én követtem és a passzát sikeresen lefüleltem, és megindultam a 16oson belülre. Jött puyol és felrúgott 😄. A büntetõt simán értékesítettem.
Ezzel 3-4. Innentõl kezdve átvettem az irányítást, és az 1ik szögletet követõen Williams fejelt a kapuba. 4-4 lett az állás. A Barca elkezdett bnyomni, sorra jöttek a támadásaik de mindet sikerült megállítanom. Én is támadtam de csak 1 kapufáig jutottam (Fleetivel).
Az utolsó 5 percben inkább tartottam a labdát és kerestem a rést, és meg is találtam. Travis indult meg a bal szélen és tört be a 16oson belülre de az utolsó pillanatban az 1ik Barcelona játékos kirúgta a labdát (és fura módon a bíró kirúgást ítélt...). Valdes kirúgta a labdát és lefújták a meccset.

Tehét a végeredmény: Hereford 4-4 Barcelona. Ezzel most a 10dik vagyok a táblázaton . =)

HSP?

hunbasser
várjuk 😊

holnap én is játszogatok majd,ebbõl a bajnokságból már csak pár meccs van,és irány az Angol 1.sok pléyát elküldök majd,kell a pénz,most stadion igazgató fejlesztésére gyúrok,meg remélem majd jönnek új szponzorok is.

ReaL MaDRid x siempre

kas123
nah dexantreal meghozta a kedvemet és én is elkezdek itthon játszani 1 bajnokságot /a neve SG bajnokság lesz 😄/, a csapatok az sg bajnokság csapatai lesznek + 2 (1ik a hereford, a másik az AC Milan)...én a hereforddal leszek =) és legend szinten fogok játszani =), az eredményeimet majd itt közzé teszem =).

ForzaInter
én megmondtam<#idiota>

Yo, Bitch!

Kmarha
Jelentem, lehet jönni a: "sejtettem én hogy ebbõl nem lesz semmi" reagokkal, mert nincs HSP 😄

Azért kiváncsi leszek mire adják ki?!

Megoldottam a problémát. A mentésekkel nem mûködik együtt (ezt nem olvastam sehol) tehát azt a kipróbálásig félre kell tenni máshová, ha nem szertnénk elveszíteni. Plusz nekem rakoncátlankodott akkor is ha nem a C: meghajtóra lett telepítve de valószínû, hogy ez csak egyéni probléma nálam.

Érdemes azért megnézni, nem lett rossz 😊

Hello! AHogy így visszaolvastam, látom van oka annak hogy nem megy nálam gamepadon a jobb analóg kar😊 Esetleg nincs valami módja annak hogy ezt a hibát kijavítsuk?😊
Igazság szerint azt még nem néztem, mert nem vagyok regelve, de majd bepótolom. Meg még kipróbálok ezt azt hátha csak velem van gubanc.

hunbasser
pedig jól néznek ki a stadionok.fm fórumon nem írtak róla semmit?

ReaL MaDRid x siempre

Nem tudja valaki, hogy 11 játékosnál miért nem tudok többet kreálni, mert utána a többi mind torzszülött lesz, a játékban pedig grafika hibás? Szeretném megcsinálni a saját csapatom de így nem lehet...😞
Üdv!

Probálta már valaki innen ezt: csekk

Iszonyat jónak tûnik csak nekem nem sikerül beüzemelnem 😞 Pedig úgy csinálom, ahogy le van írva ---> Egész pontosan a játékoskeretben, ha kiválasztom a csapatokat senki nem lesz. <#wilting>

Köszi!
dotkom
jaja. sajna a fifa nagyon csak logitech parti.

http://atwwebmaker.tx.hu/

hunbasser
ezt a gamepadot tuti,h nem támogatja a fifa(a jobb analóg nem mûködik),de az a logitech,amit említettél,sztem igen

ReaL MaDRid x siempre

Attila8805
Pm Ment!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

II Rocky II
hardver vagy gamepad topicban nem probáltál segitséget kérni??tõlem itt is tárgyalhatjátok,csak ajánlom...😊

24 - Exile -Nov.23

Köszi!A külföldi oldalon,a Nyko AIR FLO-t ajánlották.Nem ismered véletlenül?Ahogy látom, nem sok helyen lehet kapni.
dotkom
nekem is ilyenem van. semmi gondom vele, csak azon gondokkodom el neha hogy nem lenne-e jobb hogy ha nem egy lekerekitett sarku negyzetben, hanem egy korben lennenek az analog karok. de ez izles kerdese.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Sziasztok!Tudnátok egy jó gamepadot ajánlani?Én a Logitech Dual Actionra gondoltam,ittnagyon dicsérik,itt viszonteléggé lehúzzák.Köszi!
ForzaInter
én kipróbálom, de tartósan biztos nem játszok vele, mert akkor nem tok neten jáccani.

Yo, Bitch!

Kmarha
na ez már jó hozzáállás 😄 De a kétkedés jogát meghagyjuk még neked (csak igazad ne legyen, azért páran már hétvégén biztos kiprobálnák, már akinek van ideje rá)

ForzaInter
jó reméljük akkor, hogy hétvégére végre kijön.

Yo, Bitch!

Kmarha
Persze hogy lesznek. Az hogy milyenek azt meg majd megláttjuk 😊 A stadionokat viszont nem biztos hogy kéne bele, mert azokról a képek nem igazán nyerték el a tetszésemet. Azon szépítsenek csak még! 😊

Kmarha
akkor nézz utána! HSP 06 bétája februárban lett kiadva, a javitása, mely teljesnek mondható az meg pont hogy májusban! És ott nem kellett az egész munkát kétszer elõröl kezdeniük az adatbázis miatt, mint itt.

A hétvégés reagodat meg hagyd már magad mögött, nagyon rossz fényben állít be téged. Semmi információd nincs, csak annyi hogy megigérték. Ez alapján azt mondani hogy nem lesz, az flame. Várd meg a hétvégét, és kiderül! Hogy nem hiszel benne az más tészta, csak ne hangoztasd hogy nem lesz kész! (remélem vágod a különbséget a hiszem és a biztos szó között?!)