FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
kellene egy kis help: multiplyerben mikor direkt ip-ben játszunk, a csapat beállítás résznél lehet valahogyan felállást változtatni?
ReaL MaDRid x siempre
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
mondjuk...mifasz az a hereford -.-
ReaL MaDRid x siempre
Lényegében egy régi Herefordos játékosom sincs, mindegyik visszavonult, vagy eladtam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kas, te meg csak így tovább a bajnokságoddal!<#eljen>#eljen> Nem kommentálom mindegyik hsz-t, ha nem baj<#hehe>#hehe>, mert egyszerûen nem mindig van kedvem hozzá, meg lustaság miatt<#hehe>#hehe>.
Majd néha én is teszek be enyémrõl<#eljen>#eljen>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
fleetwood nagyon jól fejlõdik =), nagy tehetséges 1 srác, már a kezdetekkor olyanoakt lehet vele csinálni h csak elsek 😄, de így h már közel 70es a szintje, nincs az a védõ aki megállítja =).
egyébként jó sokat fejlõdött Fleetwood.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
engem egyáltalán nem zavarnak ezek a hoszú hsz-ek,én elolvasom ezeket is.
látom Fleetwod és Connel viszik a csapatot 😊 lehet,h a Grimsbyhez én is leigazolom Fleetwoodot.tolsz róla egy képet?kíváncsi vagyok az értékeire.
ReaL MaDRid x siempre
statisztika
Atletico Madrid 1-1 Hereford
Sokkal jobb voltam, mint az atletico, de pechemre 1ik lövésem se lett gól =(...
------------------------------------------------------------------------
góllövõk
statisztika
Hereford 2-0 Real Madrid =)
Megtaláltam a nyerõ felálásomat =) + újra hozzászoktam a régi Herefordhoz. Mostantól cél a tabella elsõ fele =).
4 meccs után 7dik vagyok a bajnokságban. Vezetem a góllövõlistát (Fleetwood 4 gól).
24 - Exile -Nov.23
"Állítólag" legkésõbb szombaton kiadják.
Ui: Ez már rossz vicc amit mûvelnek vele, no de nem bántom õket
<#vigyor1>#vigyor1>
am köszi =), és ne add fel 3 vereség nem a világ...
statisztika
Na lenyomtam a 2dik meccsemet is.
Hereford 2-2 Arsenal.
Kicsit idegesítõ hogy 2-0ról döntetleneztem. 😊 De az megnyugtat, hogy szebben játszottam, mint az ARsenal =).
AZ ARsenal csak rögzített helyzetbõl volt jó =9. AZ elsõ góljuk 1 szögletbõli fejesgól. A második góljuk 1 Henry szabadrúgás =).
AZ én elsõ gólom 1 büntetõ 😄. + 1 gyönyörû lövés utáni kipattanó...
itt láthatjátok a gyönyörû lövésemet fleetivel =): (kicsit lerontottam a minõségét 😄 (nem kicsit, nagyon 😄))
ittalövés 😄
24 - Exile -Nov.23
Statisztika
Elsõ félidõ:
Megvolt az elsõ mérkõzésem =). Rögtön a Barcelona ellen. Nagyon komoly meccs volt. Rögtön a 4dik percbe vezetést szereztem (1 szabadrugásból)...rá 3 perccel pedig kaufát lõttem (ezt is szabadrúgásból)...aztán a védõim lassúak voltak az 1ik kontránál és etoo belõtte..., utánna szögletbõl kiakartam fejelni...jött etoo rálõtte kapufa és becsorgott...Rögtön a középkezdésbõl elvesztettem a labdát (xD), és megindult messi akit éphogy sikerült felrúgnom a 16os elõtt. Jött ronaldinho és belõtte a szabadot. Ekkor felálást váltottam és cseréltem 2õt (fleetwood be, conell le...+1 védõcsere is volt)
Rögtön a beállását követõen Fleeti megindult és 1 gyönyörû csavart lövéssel kilõtte a pipát =) ezzel lett 2-3. Hiába örültem jött dinho és belõtte a 4dik Barca gólt.
2dik félidõ:
Érdekes módon ronaldinho a középkezdést követõen egészen a 16osukig visszafutott, én követtem és a passzát sikeresen lefüleltem, és megindultam a 16oson belülre. Jött puyol és felrúgott 😄. A büntetõt simán értékesítettem.
Ezzel 3-4. Innentõl kezdve átvettem az irányítást, és az 1ik szögletet követõen Williams fejelt a kapuba. 4-4 lett az állás. A Barca elkezdett bnyomni, sorra jöttek a támadásaik de mindet sikerült megállítanom. Én is támadtam de csak 1 kapufáig jutottam (Fleetivel).
Az utolsó 5 percben inkább tartottam a labdát és kerestem a rést, és meg is találtam. Travis indult meg a bal szélen és tört be a 16oson belülre de az utolsó pillanatban az 1ik Barcelona játékos kirúgta a labdát (és fura módon a bíró kirúgást ítélt...). Valdes kirúgta a labdát és lefújták a meccset.
Tehét a végeredmény: Hereford 4-4 Barcelona. Ezzel most a 10dik vagyok a táblázaton . =)
holnap én is játszogatok majd,ebbõl a bajnokságból már csak pár meccs van,és irány az Angol 1.sok pléyát elküldök majd,kell a pénz,most stadion igazgató fejlesztésére gyúrok,meg remélem majd jönnek új szponzorok is.
ReaL MaDRid x siempre
Azért kiváncsi leszek mire adják ki?!
Érdemes azért megnézni, nem lett rossz 😊
Probálta már valaki innen ezt: csekk
Iszonyat jónak tûnik csak nekem nem sikerül beüzemelnem 😞 Pedig úgy csinálom, ahogy le van írva ---> Egész pontosan a játékoskeretben, ha kiválasztom a csapatokat senki nem lesz. <#wilting>#wilting>
ReaL MaDRid x siempre
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
24 - Exile -Nov.23
http://atwwebmaker.tx.hu/
Yo, Bitch!
A hétvégés reagodat meg hagyd már magad mögött, nagyon rossz fényben állít be téged. Semmi információd nincs, csak annyi hogy megigérték. Ez alapján azt mondani hogy nem lesz, az flame. Várd meg a hétvégét, és kiderül! Hogy nem hiszel benne az más tészta, csak ne hangoztasd hogy nem lesz kész! (remélem vágod a különbséget a hiszem és a biztos szó között?!)