36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Jahooo
    Csak röviden azt szeretném kérdezni, h a teljesen testreszabható felállás csak kint a menüben érhető el? Mert én a manager modban sehol nem találtam.( Mintha ugy lenne ez hírdetve, hogy minden meccshez külön igazíthatod a formáciot.) De még csak az sem sikerült hogy a menüben csinaltam egy új felállást és azt a meglévő manager modban berakjam. Ez igy egy nagy rakás "rossz", vagy én vagyok béna?
  • cucmalajmc
    profi fokozaton szenvedek a bayern münchennel. 5 meccs után 13. helyen állok. mindig csak x-elek. nektek is ez van?
  • Rage47
  • Carlos HUN
    Esetleg ha valakit érdekel itt a telepitős magyarositás én csináltam müködik új!

ITT
  • daver88
    engem mindenhol...:D :D
  • Breki33
    rákérdeztem a srácnál

Re: turf patch

I had some trouble.

The install hopefully is finished today evening

Sry frenkie
  • Breki33
    amúgy itt megtalálható a téma kiemelten

http://soccergaming.com/forums/forumdisplay.php?f=200
  • Breki33
    sajnos nem

engem is érdekel mert a soccergaming-on már kiemelt lett a fórum és többen kérik már illetve szeretnék ha feltölteném máshová is

nem akarod átnevezgetni?
    ha megcsinálod azt vállalom, hogy berakom a zdata-ba

most egy csomó dolgom van nincs arra időm, hogy átnevezgessek filokat egy játékba amivel nemis játszom (a teljessel)

deha valaki megcsinálja ezt az elég mechanikus munkát berakni segítek
  • Laca1985
    Breki a fupatchat meg mindig nem kuldte el neked a srac?Bocs h. ezzel zargatlak mindig csak erdekelne.
  • Breki33
    volt korábban kérdés hátha segít azoknak akinek be be lassulgat

"Fifa08/data/cmn/cfg_pc_h.ini" file-ban a "RENDER_RATE_MODE" értékét 2-re (ez fixálja az fps-t 60-ra, és sokkal simább lesz tőle a játék)."

• Breki33
    egy az egyben biztos nem ha pl telepítős

de a mezeket sztem pl külön külön berakhatod
  • Laca1985
    Sziasztok!

A demohoz keszult mezek meg kiegeszitok a full gamebe is berakhatok?
  • Carlos HUN
    Jé daver88 téged ittis megtalálni?:DD
  • Tom Tom
    Wow Hunbasser ez most meglepett:)Köszönöm szépen nem is tudtam hogy kiírta az sg ezek szerint igen.
    Az az igazság hogy a távoli gólok mostanába képtelenség finesse ként belőni inkább marad a sima d és max csavar.07 ben 40ról olyat lehetett finessként csavarni hogy azzal offoltam volna szét az egész topicot és már kitiltottatok volna innen 08ba meg aki meglő egy olyan gólt az lenne itt az isten.
  • hunbasser
    hát ez nem igaz! egy sima emelést el tudok menteni(nem kapusátemelésre gondolok),de egy gyönyörűszép RvN gólt nem! kipókhálózom a jobb felsőt,erre kilép...a nagy gólokat ezekszerint tényleg nem lehet felvenni :@@@@@
  • daver88
    szívesen, bár nem én vagyok az értelmi szerzője a dolognak, én csak "hirdetem az igét"....:D :D :D

használja mindenki egészsggel!!!!!
  • hunbasser
    a büdös életben nem gondoltam volna,hogy egy ilyen kis piszlicsáré dolog miatt nem működik a magyarítás :D

mégegyszer köszönjük,nagyon hálásak vagyunk!
  • hunbasser
    működik,nagyon szépen köszönjük!!!

a GYIK-ban mindenképp ott lesz a neved.
  • daver88
    várom a visszajelzést!!!
  • hunbasser
    ezt mindjárt ki is próbálom,nagyon szépen köszönjük!
  • daver88
    de ha nem menne a local.ini létrehozása feltöltöttem nektek:
    Katt ide!!!!
  • daver88
    aki nem ismerné: miután bemásoltad azokat a fájlokat, amiket letöltöttél azután csináld a következőt:

Menj az EASports/fifa08/data/audio mappába és keresd meg a
    dat_eng fájlt. ezt nevezd át dat_hun névre.

Ezután menj az EASports/fifa08/data/cmn/fe mappába, ott pedig az
    eng fájlt nevezd át hun névre

ha végeztél, akkor már csak egy dolog van hátra:
    Hozz létre a játék főkönyvtárában (EAsports/fifa08) egy locale.ini és ezt írd bele AVAILABLE_LANGS = eng,hun

és kész!!!

ezután ha indítod a játékot, akkor lesz magyar zászló is...
  • hunbasser
    mondom,a locale.ini-t ismerjük,csak a megoldást nem :)

szóval? :)))
  • daver88
    komolyan nem???? :D :D :D :D :D :D

hát ez igen komoly, kezemben van a megoldás kulcsa.....
  • hunbasser
    megcsillantottad szemeim!

hallgatlak

egyébként ismerjük a locale.ini-t
  • daver88
    a locale.ini fájlról hallottatok már????
  • berizoli
    Köszi.Kipróbálom.
  • hunbasser
    a progi neve : FIFA 07.

sajnos mással nem lehet.

gondolom szeretnél olyat csinálni,hogy csak nézegetni őket,vagy valakinek átküldeni.Nos,csináld azt,hogy szedd le a Fraps nevű programot,telepítsd fel,indítsd el,visszajátszást elindítod,megnyomod az F9-et(ezzel indítod el a felvételt),majd újra F9 a felvétel megállításához.a felvett videó a C:\Fraps mappába kerül(meg lehet változtatni,hogy ne ide mentse),egy avi fájlt fogsz látni,ami ~200-300 mb méretű lesz,függően a felvett videó hosszától.ha túl nagynak találod,akkor csinálhatod azt,hogy különböző videószerkesztőkben levághatod a szélét,hogy kisebb legyen,aztán még az egészet is kisebbre veheted,vagy az elejéről és a végéről kitörölhetsz pár felesleges framet,vagy ronthatsz a videó minőségén.ugyanezt a procedúrát kell végrehajtani akkor,ha gif-be szeretnéd menteni a gólokat(olyanokra gondolok,mint amiket itt a topikban is láthatsz)
  • berizoli
    Sziasztok! A FIFA 07-ben van elmentve egy pár visszajátszás gólokról, ezt milyen progival tudom lejátszani? Előre is köszi.
  • hunbasser
    haverom is leszedett egyet,és persze azt írták a készítők,hogy tesztelve lett.hát,nem tudom milyen teszt volt az,amikor senkinek sem működik :\

elképzelhető lenne,hogy itt is a registryben kéne megtalálni a megoldást?
  • dotkom
    meg sajna nem naon jott ra senki hogy hogy kene mukodokepesse tenni.
  • Sgt Brian
    Hello, én leszedtem a másolós szinkront és sehogy nem működik! valaki segítsen!!
  • hunbasser
    Boldog szülinapot Tom Tom!
  • Gaba22
    Thx hunbasser!
    Az a poén, hogy lőttem én már szebb gólt is, csak éppen nem volt progim, nem tudtam elmenteni stb.
  • hunbasser
    én még csak igen hadilábon állok a távoli lövésekkel.

a FIFA 07-ben ez egy teljesen szokványos gól lett volna,de itt...szép gól ,Gaba!
  • Gaba22
    köszike
  • HJ
    A legtöbb játékban egyébként a multiban nincs engedélyezve a cheat :-)
  • cucmalajmc
    Gaba22 gólja:
  • Gaba22
    Hát van ilyen xD
    Sorry, nem tudom, hogy mi van, sikerülni szokott!
  • Hasan01
    császtok!!!én ps2-őn nyomom nekem egyáltalán nem jön be a menü...uncsi a gém mer szinte tök ugyanaz mint a 07...és profin nagyon nehéz nyerni félprofin meg simán lehet...sztem a kettő között kéne egy átmenet...