FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
nyugi, még most készül a telepítõ. Majd este, késõ délután! (vagy nem 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ForzaInter
😄DD

Yo, Bitch!

hunbasser
hát pedig a hsp-t a fifahungary csinálja,és ha máshová is feltöltik akkor is csak ugyanez lesz.

ya,és péntek van,de hsp még mindig sehol :\

ReaL MaDRid x siempre

tigerbácsi
csak azt hallottam, hogy ezen a honlapon a pachek nem mindig mûködnek. én is le töltöttem Öcsinek innen valami kiegészítõket, s gatyravágta a játékot hiába is az eredeti a játék.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
köszi szépen! naon rendes vagy!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Ha nem nézel be és ha észlelem, hogy kiadták akkor küldök privátot.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

hunbasser
fifahungary.hu

itt meg fogod találni a fõoldalon

ReaL MaDRid x siempre

tigerbácsi
köszönöm szépen! azt mondta Öcsi, hogy megvárnánk azt a pénteket. ha meglesz megkérhetlek, dobsz rám egy privit az elérhetõséggel, vagy itt jelzed nekem? köszi szépen!

ForzaInter
haver már indítja a magyar bajnokságot😄D

Yo, Bitch!

II Rocky II
jah nem kamu ám......n is nyomtam vele...megis lepõdtem hiszen a pecseket szidják nagyba hogy elb@ssza a multit,de ez nem....káár hogy a neveket nem mondják a kommentátorok,de sebaj😄Mükszik a lényeg ez....

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
most kaptam havertól egy infót, hogy ezt a fifavictormarcaost lehet neten is nyomni:| else akartam hinni, de igaz haver már 5 meccset nyomott vele:| és most nyomunk mindjá:d remélem nem kamu😄

Yo, Bitch!

Hungarian Borsodi League Patch - FVM Project 20

Letöltés

De ha vársz péntekig akkor a fifahungaryn már kész lesz a profibb bajnokság és aktuális játékoskeret, továbbá jövõhét körül érkezhetnek hozzá a szurkolói hangok és a magyar stadionok is. ---> Már biztosra ígérik, hogy nem csúsztatják el a megjelenést.

tigerbácsi
sziasztok! volna egy kérdésem. Öcsém szeret játszani a FIFA 07 - tel, s hallotta, hogy léátezik hozzá borsodi liga. meg szeretném kérdezni, hogy honnan tom neki letölteni, amelyik egyáltalán mûködik, mert tán létezik olyan mi csak elcseszi a game-et. elõre is köszy! s yoooo játékot Nektek!

Sziasztok, nem tudja valaki hol találom meg a FIFA 07-hez a legujjabb Premier League Patch-et (amiben stadionok, összes arckép, minden csapathoz külön kapusmezek, reklámtáblák stb), mert már megvolt, csak valszeg letöröltem géprõl, a játékot meg újra kellett telepíteni.
Aki tud segíteni köszi !
Randal
Nem nagyon változtatod a keretet a meccsek elõtt, meccsen nem mindig cserélsz. Ennyit tudok.

Amúgy most lett elegem ebbõl a rohadék játékból. Játszom még vele, de amit ez csinál.
Profi szint, 4perces félidõ, Olasz 2. osztályú kiscsapat, 3. idény, 1. osztályban.
Az elõzõ szezonban szintén elsõ osztályban vertem az ellent rendesen. Néha 1-1 döntetlen meg vereség, de nem jellemzõ. Most meg izzadok mint a fene, hogy ne kapjak ki stb. stb. Szuperkupa döntõnek 3x is nekiestem a Milan ellen és mindháromszor vesztettem. Néha az az érzésem, hogy csak azért kapok gólokat meg úgy van beprogramozva a játék hogy az ellenfél erõsebb, tehát õ gyõz, én meg akármit csinálhatok.

A másik amit utálok az irányítókar. Enynire elcseszett irányítógombokat... Rajta az ujjam, kapu elõtt vezetnem az embert egyenesen, erre ferdén megy. arrrrgghhh

Iceman2007
Mit tegyek ha a csapat morálja már csak 30? Hogy tudom növelni azo kívül hogy a levelekre jól válaszolok?(fifa 07-rõl van szó)

II Rocky II
jah és az volt az egyetlen hozzászólása...😄

24 - Exile -Nov.23

Mattboy
Nagyon LOL!

😊))

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

Kmarha
Fifa 09 topic 😄DD Elsõ hozzászólás a készítõjétõl: "Hamarossan..."

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Mattboy
Itten mi volt?

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

dotkom
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1179765300
nem szarozik a srac. en meg csak a fifa 08-hoz keszulok videokartyat venni o meg xD

http://atwwebmaker.tx.hu/

Ja...<#gunyos1>

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

II Rocky II
gondoltam berakok egy képet.Multiban nyomtam és a Sochaux al voltam.Nagyon jó meccs volt.Sajna a statisztikáról nem csin. képet.de amugy a góllövökrõl igen.szal lessétek meg.....😊

24 - Exile -Nov.23

dotkom
En mar eljutottam arra a szintre hogy nem is izgat igazabol.<#schmoll2>

http://atwwebmaker.tx.hu/

ForzaInter
hátha ezt kiadják az idén akkkor nagy öröm lesz😄DDD

Yo, Bitch!

Kmarha
<#vigyor2>

ForzaInter
<#wilting> ebbõl se lesz semmi😄D

Yo, Bitch!

Legújabb infó:

HSP07: 2007. május 25. – péntek

<#wilting>

kas123
én nem...

hunbasser
ezt/ezeket próbálta már vki?

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
nem

Yo, Bitch!

forzajuve5
lenne még egy kérdésem: ha létrehozok egy saját Klubot akkor azzal tudok multiban játszani? (direct ip-ben nyomjuk), mert ha nem akkor nem állok neki létrehozni

baszki! Erzebirge Auve a kis csapat a 19-dik helyen döntetlen játszott velem, a MU ellen! Áááá! 32 pont, Schalke a második 28-cal és õ még nem játszott, hajjaj. C. Ronaldo bakker mindent csinált. Emelt a kapus felett, lõtt és cselezett, szerintem õ a meccs embere, mert sokat hajtottam vele, de valahogy egyik se jött össze és centiken múlott. Jah és Neville kapufát is lõtt 16-oson belûlrõl szal ehh.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Grat a meccshez. Amúgy lehet, hogy, akkor ez a Thruk is saját nevelés :S, nem tudom :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
nálam is van egy Thurk,csak õ saját nevelés,és 37-es szintû.

egyébként most játszottam egy meccset,már 1-3-ra vezetett az ellenfél :|
a vége azért 6-3 lett,ebbõl Palmer lõtt 5-öt -.- és pont a Hereford ellen volt 😄 Williams lõtt ott 2 gólt,meg egyet Fleetwood is.

ReaL MaDRid x siempre

Azért a passzolás százalékát figyeljétek<#eljen><#ravasz1>. Nem nagyon emlékszem olyan meccsre, ahol 80 felett lett volna, szóval ebben is fejlõdtem<#eljen>.

Bajnokságban, Sg cupban, amit játszok - az Sg bajnokság topikjában lévõk tudják -, egy nem annyira színvonalas, de jó mérkõzésen profi szinten - az egész bajnokság profi szinten van, mert még gyakorlok, szokom azt a szintet -, Ein Frankfurt 2 - Zaragoza 1.

Csrékhez hadd fûzzem hozzá, hogy Thurk-öt leszoktam hozni, ha csatároknál cserélek - mert nem szoktam, csak középpályásoknál és védõknél -, de most bent hagytam, mivel õ lõtte a gólt és jobban is ment neki, mint Amanatidisnek.
Jól is döntöttem!<#eljen>
Lehet, hogy nem született meg volna a gyõztes gól, ha nem Amanatidist, hanem Thurköt hozom le.

forzajuve5
köszi a segítséget

II Rocky II
arra gondolnak õk is.Hogy a menüben a Q és E ill. C és Y-al probálkozz.😊

24 - Exile -Nov.23

Majd megmondom ma, hogy én hol tartok, de 2007 körül asszem :S, csak hanyagolom, mert az félprofin van és nincs kedvem profira váltani, de majd az lesz szerintem.

Alakzatot állítani? Lol, én arra gondolok, hogy meccs közben szünet, be a menübe, cserék meg minden és alakzatnál ott szokott lenni két nyíl, de nem lehet semmit se csinálni :S.

Randal
Lehetséges. Vagy fejleszd az edzõid, hogy kihozz belõle valamit.

Amúgy lehet, hogy csak én vagyok béna, de miért van az, hogyha haverokkal játszom, akkor simán megvernek a MU-val és a Bayernnel, miközben én a Liverpoollal vagyok.
A MU 4-3-3 felállást használ a BM meg 1-4-3-2-t.
Én meg akármilyet, de nagyon ritkán tudok nyerni. Pedig rengeteget játszottam már vele.

Kmarha
hoo én októberben elkezdtem. Milánnal nyomtam sokat meg az MU-val. A fifa lett a vizsga-zh kabalám, elötte pár óra játék és meglett minden 😄

Ez a 2018-as kariert nem tudom mikor kezdtem. tényleg nem. Sokat nem játszok vele, napi 1 max 2 órát, szóval elég rég óta játszom a Hereforddal már 😄

Szevasztok,
olyan létezik, hogy ifibõl bevettem egy 15 !!!! éves játékost a nagycsapatba, és azt írja hozzá, hogy elérte képességei csúcsát, lassan fejlõdik?
Nektek volt már ilyen?
II Rocky II
sztem a fifa 2008-al😄<#nevetes1>(am mikor kezdted nyomni?idõre gondolok,talán egy hónapja?)😊

24 - Exile -Nov.23

Kmarha
Nem egy csapattal nyomtam végig. Elöször a ZTE-vel játszottam. Mikor elértem vele mindent amit lehet, 4.-5. év, átmentem a Herefordhoz, angol 2. osztályban. Meg küzdöttem a feljutásokkal, a csapat és a személyzet felfejlesztésével, és most a PL-ben probálok megnyerni mindent amit lehet. A bajnokság és a EFA megvolt, most jön a BL meg az Angol kupa is. 21-ben vége a játéknak addig még nyomom vele, aztán nem tudom mivel kezdjem újra 😊

Randal
2018???? Ember, te aztán fanatikus vagy. Én már a 3. évad elejét is untam az Azarróval...

hunbasser
ya,tényleg,az... -.-

ReaL MaDRid x siempre

kas123
nekem c és y 😄 vagy q és e nemtom 😄

hunbasser
C-vel és Q-val lehet.

ReaL MaDRid x siempre