FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ya,és péntek van,de hsp még mindig sehol :\
ReaL MaDRid x siempre
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
24 - Exile -Nov.23
Yo, Bitch!
Letöltés
De ha vársz péntekig akkor a fifahungaryn már kész lesz a profibb bajnokság és aktuális játékoskeret, továbbá jövõhét körül érkezhetnek hozzá a szurkolói hangok és a magyar stadionok is. ---> Már biztosra ígérik, hogy nem csúsztatják el a megjelenést.
Aki tud segíteni köszi !
Amúgy most lett elegem ebbõl a rohadék játékból. Játszom még vele, de amit ez csinál.
Profi szint, 4perces félidõ, Olasz 2. osztályú kiscsapat, 3. idény, 1. osztályban.
Az elõzõ szezonban szintén elsõ osztályban vertem az ellent rendesen. Néha 1-1 döntetlen meg vereség, de nem jellemzõ. Most meg izzadok mint a fene, hogy ne kapjak ki stb. stb. Szuperkupa döntõnek 3x is nekiestem a Milan ellen és mindháromszor vesztettem. Néha az az érzésem, hogy csak azért kapok gólokat meg úgy van beprogramozva a játék hogy az ellenfél erõsebb, tehát õ gyõz, én meg akármit csinálhatok.
A másik amit utálok az irányítókar. Enynire elcseszett irányítógombokat... Rajta az ujjam, kapu elõtt vezetnem az embert egyenesen, erre ferdén megy. arrrrgghhh
😊))
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
nem szarozik a srac. en meg csak a fifa 08-hoz keszulok videokartyat venni o meg xD
http://atwwebmaker.tx.hu/
CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!
24 - Exile -Nov.23
http://atwwebmaker.tx.hu/
HSP07: 2007. május 25. – péntek
<#wilting>#wilting>
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
egyébként most játszottam egy meccset,már 1-3-ra vezetett az ellenfél :|
a vége azért 6-3 lett,ebbõl Palmer lõtt 5-öt -.- és pont a Hereford ellen volt 😄 Williams lõtt ott 2 gólt,meg egyet Fleetwood is.
ReaL MaDRid x siempre
Csrékhez hadd fûzzem hozzá, hogy Thurk-öt leszoktam hozni, ha csatároknál cserélek - mert nem szoktam, csak középpályásoknál és védõknél -, de most bent hagytam, mivel õ lõtte a gólt és jobban is ment neki, mint Amanatidisnek.
Jól is döntöttem!<#eljen>#eljen>
Lehet, hogy nem született meg volna a gyõztes gól, ha nem Amanatidist, hanem Thurköt hozom le.
Amúgy lehet, hogy csak én vagyok béna, de miért van az, hogyha haverokkal játszom, akkor simán megvernek a MU-val és a Bayernnel, miközben én a Liverpoollal vagyok.
A MU 4-3-3 felállást használ a BM meg 1-4-3-2-t.
Én meg akármilyet, de nagyon ritkán tudok nyerni. Pedig rengeteget játszottam már vele.
Ez a 2018-as kariert nem tudom mikor kezdtem. tényleg nem. Sokat nem játszok vele, napi 1 max 2 órát, szóval elég rég óta játszom a Hereforddal már 😄
olyan létezik, hogy ifibõl bevettem egy 15 !!!! éves játékost a nagycsapatba, és azt írja hozzá, hogy elérte képességei csúcsát, lassan fejlõdik?
Nektek volt már ilyen?
24 - Exile -Nov.23