36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• DaEMoN007
    valaki tud megoldast a buta frizurákra? torres meg deco pl ugy nez ki mint a tarzan benne!!!
  • KeKKSZike
    Én azt sajnos nem tudom megváltoztatni...
  • FLeT
    elvilag van egy analóg irányítás ki-be kapcsoló a gamepadon (legalábbis nálam van: Logitech Rumble II)
  • KeKKSZike
    Srácok... Gyorsan kéne nekem segítség! Lehet olyat csinálni, hogy... Ugye van két kar, bal oldalival mozgatom a játékosokat, jobb oldalival meg cselezgetek és van egy amivel, a játék közben lehet a taktikát változtatni? Én nekem azzal sokkal jobban menne az irányítás... Nem lehet valahogy megcserélni? Hogy azzal tudjam irányítani az embereket?? Mert nekem ezzel a bal oldali analog karral egyszerűen nem megy, össze-vissza mennek a játékosaim! Köszi a segítséget!!
  • Rockynhooo
    Geeforce mx 440-el tényleg nem megy a game? :Ss
  • Atti12
    valami szebb képet a háttérbe meg 1 FAQ feliratot majd ha lesz ^^. Amugy
  • ragobynara
    Nah hello srácok, itt vagyok nem vesztem ám el... Végre volt időm elkezdeni a fejlécet, nincs még befejezve, de innentől szükségem lenne javaslatokra/ötletekre, hogy mit lenne érdemes változtatni rajta, mivel lenne érdemes kibővíteni :)

• Larvin
    Ez a Be a Pro nagy baromság. A szezon közben nem lehet megnézni, hogy hogyan áll a csapatod. Azt se, hogy az épp aktuális mérközésed bajnoki, vagy kupameccs. Abszolút hülye missziókat kapni meccsenként pl: ne kapj fejesből gólt, max 5x fuss lesre (bírói ítélettől függetlenül)! Az majdnem lényegtelen, hogy te voltál a meccs legjobbja, vagy, hogy lőttél-e gólt, vagy adtál-e gólpaszt. Az összes kameraállás egy nagy kalap ... Többjátékos módban lehet el lehet vele szenvedni, bár azt megnézném milyen helyzetek alakulnak ki mikor a saját csapattársadat kell felülmúlnod elsősorban (:D nem passzol neki)
    szóval ez így nagyon lol. A többi része elmegy a játéknak, de nem köt le. A grafikával nincs bajom (nem vagyok nagy igényű), örültem, hogy fut a gépemen. Összeségében Uninstall kategória. A FIFA Manager-t viszont várom. Szóval nem azért fikázom, mert szerintem szar játék. Nem az én stílusom. A Be a Pro-tól viszont többet vártam.
  • Mayorpapa
    megvenni nem kötelező egyiket sem, enélkül is lehet játszani, ez csak afféle inspiráció, hogy szerezz sok pontot, hogy vásárolhass a boltban (ha egyre gondolunk)
  • ricsa008
    szasztok
    ha lenyomtam a co-op szezont akkor a készitett játékossal lehet valamit kezdeni?
  • piamania
    Köszi,de azért engem mégis csak érdekelne,hogy melyiket kéne megvenni.KÖszi
  • Mayorpapa
    Sztem hagyd a boltot, inkább szerezz rangot a menedzserek között, és akkor majd hívnak nagy csapatokhoz is. Érj el minél jobb eredményt a kiscsapatokkal, nyerj kupát, bajnokságot, és akkor majd jönnek a sztár klubbok :) Türelem, kell két három szezon, talán négy is, mire leszerződtet az Arsenal mondjuk (vagy a Barca, vagy bármelyik klub, de lehet, hogy előbb csak az Ajaxot vagy a Rangerst kapod...)
  • Breki33
    Ha lenne konzolom ott nem hagyagolnám P
  • piamania
    HEllo!

Az a kérdésem lenne,hogy mit kell megvenni a boltba ahhoz,hogy menedszermódban leszerződjek nagyobb csapatokhoz?KÖszi
  • Mayorpapa
    kár, hogy a Fifát hanyagolni fogod, de a képek meggyőztek...megértelek...
  • jugen
    Kellene egy kis segítség!

Légy profi módot játszom. Most volt egy feladat, hogy 3 beadást hajtsak végre a meccsen. Én adtam be középre szélről, rugtam szögleteket, messziről ívelgettem a kapu elé a labdákat, de nem számolt a gép egy beadást se. Mi a gépnek a beadás???
  • Breki33
    A Demoval játszottam és megcsináltam hozzá a füvet, a teljest még nem raktam fel. CSak aztán elkezdték követelni, hogy a teljeshez is legyen.

Mostmár valószínű a PES-hez csinálok ott jobban ki lehet teljesedni grafikailag P

két kép példaképpen

http://s5.directupload.net/images/071009/76nnz92i.png

http://s4.directupload.net/images/071008/ahbkdj3v.jpg
  • Mayorpapa
    Breki, Te tényleg nem játszol a teljessel, csak kiegészítőket csinálsz hozzá? Vagy csak a demóhoz csináltál? És mostmár nem csinálsz többet?
  • Mayorpapa
    igen, én először azt tettem fel, aztán ma a tiedet, és működik!
  • Breki33
    akkor ez a Next Gen Rasen ? P
  • Breki33
    akkor jól működik?
  • Breki33
    Igen tudom, hogy a Fifakoreás oldalon lévő csak a demóhoz való csak elcsodálkoztam, hogy megláttam kint.

Az én két demo-s zdata-m van benne ez alapján készítették el leírásom alapján a teljest.

köszi a gratulációt :-)
  • Mayorpapa
    egyébként kipróbáltam a tiedet is, nekem az jobban tetszik, valahogy szebben néz ki :)
  • Mayorpapa
    mezeket Fifavictormarcao oldaláról és a Fifahungary oldaláról tudsz leszedni, no meg még legalább 10 külföldi fifás oldalról, nézz körül a neten
  • Mayorpapa
    EZ MÉG A 07-ES FIFÁHOZ KÉSZÜLT! FEL NE RAKD! (nézd meg a dátumot, mikor készült: július...)
    Egyelőre ninsc még ilyen teljes NG patch, de majd lesz, szrtem...
  • Mayorpapa
    Feltenném nagyobban is, de ide csak max. 20 kbyt-et lehet, máshová meg most nincs időm feltölteni (épp dolgozom:D ).
    Én nem a Fifa4Fans oldaláról töltöttem le, hanem a Fifaserwis-ről. nekem tetszik ez a gyep :)
    A Fifakorea oldalán úgy hírdetik, hogy ez a demóhoz való: New Turf 08 for FIFA 08 Demo - ez a neve. Én le is töltöttem, de zdata 11 és 12 van benne, tehát az demo.
    Ettől függetlenül én gratulálok neked! Tényleg szép munka volt! csak így tovább!
  • Breki33
    tudtommal a teljeshez, de én se tudtam most megnyitni

itt van róla bővebben
    http://www.fifavictormarcao.hu/fvm/modules/news2/article.php?storyid=48
  • Breki33
    Mezeket sztem innen érdemes leszedni

korábban a jobbakat javítgatni szoktuk kicsit hogy még jobban nézzenek ki aztán kiraktuk ide

http://soccergaming.com/forums/forumdisplay.php?f=199
  • Laca1985
    Breki ez :Next Generation Graphics Patch a fullhoz jott ki vagy a demohoz?
    De nem jon le a Fifa4Fansrol sajna:(
  • Laca1985
    Mayorpapa mezeket honnan tudok letolteni a fullhoz?
  • Breki33
    Akkor neked most nem a Fifa4fans-osban lévő gyep van?

• Breki33
    DE igen ez amit készítettem a demohoz és ezt rakták most be a full-hoz
    lásd #18615

Csak korábban a Fifakorea volt az egyik legjobb Fifa oldal mindig oda jártunk új letöltésekért és soha nem gondoltam volna, hogy egyszer kiraknak oda is. Számomra ez megtisztelő.
  • Breki33
    nem lehetne nagyobban így nem igazán látszik
  • Mayorpapa
    igen, ezt raktam be én is, jobb híján :)
  • Mayorpapa
    ez még a demóhoz készült, nem? a FifaKoreánál legalábbis ahhoz "kínálják"
  • Mayorpapa
    Old Tarfford:
  • Breki33
    van egy ilyen is

http://www.fifaserwis.com/?serwis=fifa08&page=news&id=9494
  • Breki33
    Oppá le vagyok maradva most látom, hogy a FIfaKoreára is felkerültem P

klikk

MOndjuk ez a kép speciel egy korábbi volt.......
  • blackcalibra
    Üdv. Megtalálható még esetleg valahol a 08 magyarosítás, mondjuk az ami itt: #18572 van megemlítve? Nálam 5% -nál megáll a letöltés.
  • Breki33
    mivel a patchet nem én készítettem nem tudom, hogy működik, előtte érdemes menteni (felrakás előtt)