FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a borsodi liga patch jó
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a borsodi liga pach nem jó
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Ha külön importálod akkor meg csak külön meccseken lehet kiválasztani a stadionokat, aminek meg nem sok értelme van egy idõ után.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
tök mind1,én úgy sem tettem volna fel, a magyar nb1 engem nem nagyon hoz lázba 😄
ReaL MaDRid x siempre
A legjobb az lenne, ha FVM-el lehetne kombinálni a stadionokat meg a hangokat.
Yo, Bitch!
leszedtem neki a FVM-es peccset
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
hát gyorsan elkapkodták a végét és kiadtak egy sz*rt, mert az azért vicc hogy a magyar Bajnokscsapatból egy játékos sincs megcsinálva pedig tavaly meg volt többis most meg egyse😞 keretek jók teljesen valósághûek, lenyomtam egy bari meccset Milan ellen Word Classon 5-3-ra nyertem mondom nem olyan rosszez, utána mondom kezdek egy Menedzser módot ebállítok mindent kezdeném is erre kilép hiba üzivel, modnom ujrarakom ujra raktam mindent töröltem ami fifa-val kapcsolatos volt, ere megint kilép hibaüzivel ahogy a bajnokságból is, csak bari meccsen mûködik, tehát az FH fél év alatt csinált egy naygon rossz peccset, még az FVM 3 hónap alatt csinált egy olyan peccset ahol több játékos is megvancsinálva és nem lép ki hibaüzevel és még multiban is mûködik bár ott a keretekbõl jópár jáékost kihagytak, de akkor is sokkal jobb lett😊 nekem eza véleményem, remélem vol 2-be már jópár játékos is meglesz csinálva és nem lép ki hibaüzivel stb. erre osztán várhattunk fél évet...
Yo, Bitch!
Ha meg tudják csinálni zökkenõmentesre a stadionokkal meg a hangokkal együtt akkor viszont megérte a fáradtságot, mert nem lenne csúnya.
De tény, játszani lehet vele, hspbõl meg nem láttam semmit, szóval hasonlítani nem tudok. De rosszabbat nem lehet létrehozni, csak jobbat vagy hasonlót.
Ami dicséretre méltó náluk az a gyorsaság, meg hogy több ország csapata is helyet kap a patchükben.
Szerk.: bár a mai világba minden megtörténhet, lehet a HSP mgé ennél is rosszabb lett, több munkaidõ ráfordítása mellett is 😄
meg sztem a magyar bajnokságot is csak õ csinálta,max 1-2 gyerek segítségével.simán lekörözte a fifahungary csapatát.aztán ott van a cep.vagy 40 új bajnokságot kreáltak(nb1 és nb2 keleti-nyugati csoporttal!!!) és kupákat csináltak adatbázis frissítéssel meg új mezekkel.
na de mind1,végülis ezzel is csak egy szívességet tesznek nekünk,csak így már nincs értelme szvsz
ReaL MaDRid x siempre
A letargiában lévõ fifatársadalom meg új életre kellne! 😄
Ja es en tokre egyetertek Jeff-el. Ha vmit nem tudsz megcsinalni, akkor ne igergesd masodszorra, es harmadszorra is, es most tok mind1, hogy milyen indokod van ra, hogy csusztal vele.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Ismerem a történetet. Azt mondom neked ezek beleférnek, nekem nem. Errõl nincs mit beszélni. Én ilyen vagyok, de félreértés ne essék én egyáltalán nem szídom õket (ezelõtt sem tettem soha) és még bajom sincs velük. Továbbá tiszteletteljes, hogy tényleg marha sokat dolgoztak vele(látatlanban is grat nekik) csak legközelebb legyenek okosabbak.
Az elsõ igéretük az volt, hogy december végére kész lesz. Aztán történet egy adatbázis hiba, és mindent dobhattak ki a kukába. Ezért elitélhetjük õket?
Azóta csak annyit lehetett hallani, hogy készítik, és remélik már áprilisban mindenki HSP-zet.
Szóval nincs itt semmiféle 20adszori átverés.
a szívás akkor lesz, ha ez a verzió se jó, és egy rakás gagyit kapunk a kezünkbe.
Tisztában vagyok vele, hogy teljesen ingyen és bérmentve dolgoznak azért, hogy nekik és sok más embernek is jó legyen, de
- ez nem jogosítja fel õket arra, hogy fél éven keresztül játszanak az ember idegeivel és szó szerint hülyét csináljanak belõle. Itt nem magamra gondolok, hanem a sok kisgyerekre aki csak azért virrasztott, hogy megkapja a várva várt játékát mert azt ígérték. Igen ígérték már vagy 20x-ra.
Tudod ez olyan amikor anyukádék karácsonyra azt mondják kapsz egy kerékpárt amit már hasszú ideje vársz és... Ez nem lenne csalódás? Dehogynem.
Itt a kulcsszó a felelõsség, ami a készítõkben nem volt meg. Nem a megfelelõ kommunikációt választották, ráfaragtak. Azonban ez bocsánatos bûn, hisz a készítõk maguk is gyerekek, ahogy néztem. Saját hibájukból tanulhattak volna, de nem tették.
Összeségében a véleményem, hogy megérdemlik amit most kapnak, ha jobban odafigyelne akkor most már igazán tanulhatnak belõle. SZVSZ
Anyukám mindig azt mondta, hogy ha ígérek valamit azt minden körülmények között tartsam be (régimódi vagyok) --> Ezt egyszerûen ki lehet védeni mégpedig úgy, hogy nem ígérek semmit.
No de én tényleg nem akarok ezen vitázni senkivel.
Ha fizetsz nekik, ha dolgozol keményen, hogy kész legyen, akkor illetheted õket pofátlansággal. Addig meg max egy köszönöm szavacskát lehet küldeni feléjük, akkor is ha csak egy hét múlva lesz fent.
Másrészt:
MÉG 20 PERC ÉS FELMEGY A CUCC!
2007-05-26 00:00:20 | Serman
Szóval töltik fel, csak a sok idegbeteg miatt az egész szerverük belassult.
Ilyenkor érzem, hogy mennyire gyerekes vagyok <#vigyor1>#vigyor1>
Az hagyján hogy így a HSPjüket lehetetlen feltölteni (no meg majd le), de a szervert is sikerült túlterhelniük 😄
Minek ide oktatás, mikor a népesség 80% olyan sötét, hgoy az már fáj?
Én azt hiszem majd megvárom amig a lakótársam felteszi és kiprobálja, hogy lássam, játék közben milyen hangulatot teremt.
Apropó, majd akik kipróbálják innen a HSP-t azok irjanak valami rövidke véleményt, hogy milyenre sikeredet! (A HSP-s forumokat jobb ha nem olvasom, a sok 10 éves VP miatt)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
(de tényleg, belsõ munkatárs vagy hogy igy tudod? 😄)
Utcsó infó a fórumból, hogy 10 óráig lesz valami cikk talán a HSP-vel együtt...
Ehhez képest itt tartunk, szóval elfogyott a türelem <#hawaii>#hawaii>
HSP--jövöhét...nembaj az a lényeg hogy egyszer meglessz...örüljünk,hogy van ki(k) nekiáll elkészíteni...ha õk nem készítenék el akkor soha nem lenne magyar bajnokság...meg miegyebek...szal hajrá fiúk.😄
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
én onnan húztam le az egyik kiegészítést, de be kell vallanom nem tom melyiket, s nem mûködött! de akkor valami beállítási gond is lehetett! majd utánanézek!
köszy még1szer! ekkolákko!