FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
A törülközõsre a harmadikat választottam, az a jó válasz szerintem😄

Hali, az lenne a kérdésem, hogy össszeigazoltam magamnak egy team-et, de hogy lehetne megcsinálni hogy online játékban is megmaradjon? hiába töltöm elõtte be saját team-et, nem jó.. úgy is próbáltuk hogy átküldtem ellenfelemnek, és õ is betõltötte de semmi.
Bazzeg, faszom a picsába, mi a faszért menti így rá az elõzõre a képet?? Gyökér paint ehh.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Okés, thanks!<#wave>
Tehetségkutatáson W. Mesnah-t leszerzõdtettem, afrikai játékos; ha jól emlékszem és elsõ meccsén ,ami a Liverpool ellen volt angol kupának az elsõ fordulójában; beállt és szabadrúgás gólt lõtt, mert Samaras helyett õ vele próbálkoztam.
Azóta bajnokságban is megszerezte a szabadrúgásból az elsõ gólját, nagyon jól lövi!<#eljen>
Vagy csak szerencsém volt<#hehe>

W. Mensah Liverpool elleni találatának örül:

A szabadrúgás gólja, amivel nyert a Manchaster City 2-1-re sokadik meccs újra játszsá után, mert a kcösög Liverpool nagyon nagyzolt és levert els õfélidõben pffff.

Továbbá neked volt ilyen?<#hehe>
J. Barton a csapat címlapsztori embere és vele adnak el jó sok rajongói tárgyat is a csapatnál, de most vele ez történt és hát nem a legjobb választ adtam rá.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
igen,minden játékos 1 évre megy kölcsönbe.

ReaL MaDRid x siempre

Okés, thanks!<#wave>
Kapusnál, de lol, hogy visszafelé nõ. Fejlesztéseknél igyekszem majd.
Kölcsön adott játékosok mennyi idõre mennek el? Szezon végén visszatérnek? :S
Nem figyeltem, csak kölcsön adtam.

hunbasser
amúgy az posztokra való edzõk csak a fejlõdést segítik szvsz.inkább a stadionigazgatót fejleszd,meg tárgyalót.mondom:stadionigazgató:drága,de több jegybevétel.tárgyaló:felfejleszted 10-es,azt sok játékossal úgy tudsz szerzõdést hosszabbítani,h kevesebb zsét ajánlasz.néha még a 10-es tárgyalóval sem tudsz szerzõdést hosszabbítani még ugyanannyi fizuért sem,ilyenkor védõknél be lehet ajánlani a 15%-os fizunövekedést gólonként(védõk úgy sem szereznek gól,vagy olyan játékosnak simán beajánlhatod,akiket úgysem játszatsz,de kapusnál be ne állítsd,mert ott védésenként nõ neki annyival 😄D)

aztán ugye jó tárgyalóval könnyebben igazolhatsz játékosokat.a szerzõdéshosszabbításra visszatérve:a hûséges játékosok simán elvállalják kevesebb pénzért is a játékot,meg a fiatalok is.
ha meg sehogy sem tudsz szerzõdést hosszabbítani(még ugyanannyi pénzért sem),akkor add el a játékost,de csak akkor,ha magas fizuja van.

ReaL MaDRid x siempre

😛, pedig ez volt, ne mtudom mi van :S, de nem baj.
Fejlesztettem orvosi stábot 8-dik szintre, meg csatár edzõt 7-re, most van olyan 28 millám.

hunbasser
:|

ReaL MaDRid x siempre

Vártam szerintem egy percet és semmi nem történt :S.

ForzaInter
na most énis elkezdtem fifázni Lokival kezdtem egyet 3 meccset nyomtam le 3 gyõzelem természetesen😄

Yo, Bitch!

Randal
Szerencsére én már begyakoroltam, hogy milyen távból milyen szögbõl a csapatból kivel és milyen erõsen kell ellõni a labdát😄

hunbasser
ellövi.elõször akkor voltam érte ideges,amikor váltogattam,h kivel lõjjem a szabadot,és ugye egy idõt után ellövi magától a gép,csak jó gyengén.ha közel vagy,akkor gól lesz belõle,de ha már távolabb vagy,akkor belelövi a sorfalba :\

ReaL MaDRid x siempre

Huhh, jó sokat írtál. Röviden és tömören:
Ezer thanks!<#wave>
Magától ellövi a szabadrúgást? Lol. Mikor? Én szoktam lõni és, akkor megfogja, vagy kapufa, néha meg gól.

hunbasser
elõször is:a játékos szerzõdéseknél a játékosokkal hosszabbíts szerzõdést úgy,h kevesebb fizut nyomsz nekik.de elõtte a tárgyalót fejleszd fel magasra.ha ilyen sok pénzed van,fejleszd a stadionigazgatót,akkor a jegyekbõl több bevételed lesz.azt nem tudom,h melyiket érné meg elõbb fejleszteni(tárgyaló vagy stadionigazgató),de az a lényeg,h ha a stadionigazgatót fejleszted,talán nem leszel meccsenként mínuszban,viszont csomó pénzed elmegy a fejlesztéssel,és nem lesz sokkal több lovettád.ha a tárgyalót fejleszted,akkor H.M.-el is sikerülni fog a szerzõdéshosszabbítás,meg a többiekkel is,és könnyebben tudsz majd igazolni is.másodszor:a csapatod nincs ereje teljében,úgy látom:fejleszd az orvost,vagy kit,szóval azt,aki az erõnlétért felelõs(rég manager modeoztam már :S),õt húzd fel legalább 7-8-ig.legjobb persze a 10 😛
a Realnál nekem minden maxon volt,és így azt is tudtam csinálni,h nem cseréltem soha,nem fáradtak ki a játékosok,és a bajnokság felét már szimulálni is tudtam:80-as csapategységrõl(vagy mi fene -.- olyan régen játszottam,h már is nem emlékszem már rá 😄) fel tudtam tornászni a maxra,azaz 99-re.ha nem szimulálgatsz,akkor ez az összeszokottság nem annyira fontos,viszont azért az fontos lenne,h a legjobb játékosaid ne dõljenek már ki egy meccstõl 2-re.
aztán,akiknek nagyon magas fizujuk van,és nem akarnak olcsóbban focizni,azokat add el.hidd el,jobban megéri azt csinálni,h megveszel fiatal játékosokat,majd azokat 2-3 év múlva a többszöröséért adod el.szoktam máshonnan is igazolni fiatalokat,de lehet az ifiakadémiáról is hozni,meg a tehetségkutatót is kiküldheted.

a lerántáshoz meg annyit,h törõdj bele,ez a játék ilyen.ezt a lerántást úgy tudod kivédeni,h cikázol össze-vissza,akkor az életben nem fog lerántani.engem már csak akkor rántanak le,ha én azt akarom 😛 pl.16-osnál elõttem áll vagy 3 játékos,azok mellett az életben nem fogok elmenni,így sprint nélkül viszem a labdát a 16-os elõtt,párhuzamosan megyek a csíkkal,a védõ belémkapaszkodik,csak idõ kérdése és le is ránt.a szabit meg már belövöd,mert 17-18 méterrõl meg sem kell nyomni a D-t,úgyis ellövi automatikusan a gép,és úgy akkor pont olyan kicsit lõ,amilyen neked kéne 😛

ReaL MaDRid x siempre

Ezer thanks a választ!<#wave>

Az elrontás az meglehet, nem nagyon néztem eddig, de itt, a Manchaster Citynél most próbálom rendesen kikalkuálni.
Fejlesztésnél csak annyit fejelsztettem és eddig is mindig néztem a fejlesztési költséget, ami az elvárásban volt, tehát a kapus edzõt.
Mint említettem, az ifjiakadémiáról érkezett zöldfülût kölcsön adtam ingyen - nem láttam olyat, hogy fizetnének kölscönért. Legalábbis még nem láttam -, meg egy kisebb szintû csatárt eladtam.
Ám még mindig veszi le meccsenként a fizetésem mínuszba olyan pár százezer dollára és nem ezer valamennyivel. Elnéztem az összeget.
Játszogatok alapcsapattal, de azért fáradnak kicsit már.

Randal
Ejha. De dühös itt valaki.
Kicsit lassabban ha kérhetném.
Pár tipp:
-Az alapcsapattal játszál sokat, mégha fáradtak is. Akkor nõ a moráljuk.
-Add el azokat a játékosokat akik nem kellenek vagy add kölcsönbe õket, hogy legalább fejlõdjenek.
-Ne fejlessz össze-vissza. Nézd mindig az elõrejelzést hogy mennyi pénzed van és próbálj meg kalkulálni.

Én most jöttem el az Olasz 1. osztályból úgy hogy 2. osztályból léptem fel. Most Spanyol 2. osztály és mivel elcsesztem így lesz -100E euró mínuszom, bár még nem biztos.

Szóval valamit nagyon elronthatsz, hogy ennyi a veszteséged.

Jól van baszki, nekem pöcsöm tele ezzel a szarral!<#violent>
Most is 16-oson belûl ráviszem oldalról Vassellel, cselezést nyomom, védõ hátulról lerántja, Vassel nyög és semmi.
Dugja fel a bírói programot az a fejlesztõ a seggébe, aki ezt a részt készítette a játékban!<#violent><#boxer>
Nem igaz, hogy nem ad ezért tizenegyest!
A másik meg mé mindig, ha hátulról leránt, csak szabadrúgás, de, ha én rántom le, akkor már sárga is sokszor.

Menedzser módban 2012-ben járok a Manchaster Cityvel - Frankfurt után ide mentem és rögtön az a hír fogadott, hogy Rooney a szabadúszói státuszból leigazolt a Chelseahez looool. Szerencsére erre a valóságban nagyon kevés az esély - a futball liga bajnokságban, vagyis gondolom az angol másodosztályban vagyok és 30 millió költségvetés állt rendelkezésére a csapatnak érkezésemkor. Dollárban.
Most 29 647 700 dollár és azt nem értem, mi a rákért vesz le a meccsek után ilyen - 3 500 meg ilyen kis minimális levonást a fizetésembõl? Ez persze levevõdik a csapat bankszámlájáról is és majdnem lement 29 millára, de eladtam egy játékosomat, kettõt kölcsönbe adtam; fiatal, ifjiakadémiáról jött zöldfülûeket és fejlesztettem a kapus edzõt, mert elvárásban az benne volt.
Emellett valami M. H , vagy H. M izé muksóval kéne szerzõdést hosszabbítanom több, mint három évre, de elbuktam. Késöbb még tudok próbát tenni nála a szezon alatt? Emlékeim szerint igen :S.
Szóval, hogy tudom megakadályozni, hogy szép lassan elemésszem ilyen kis piti levonásokkal a csapat lóvéját?
A Frankfurttól - 6 milla tartozással jöttem el, lol. Ez a bajom: nyerem profin a bajnokságokat, kupákat, de tartozással hagyom el önszántambóla csapatot. Egyébként hosszabbítani akartak velem a Frankfurtnál. Inkább passzoltam, úgyis úgy gondoltam, kell a váltás.
Na, meg a játékosaim fáradsága: folyton cserélgetem és kicsit más a kezdõ 11 mindig midnen meccsen a Manchaster Citynél, a csapat összhang egyenlõre változatlan: 38. Ám nem fogják ezt így bírni és szerintem hamarosan a cserék is fáradtak lesznek, nah, de ,akkor; ha beteszek frisseket a tartalékból, romlik az összhang.
Mit tegyek?
Azt hiszem, midnent leírtam, ami probléma most nálam.

Lcapitant
hello!
szerintem mennyél rá a menedzser módra pl:angol bajnokság 1.osztály.ott az utolsó sorban csere... és beadja a csapatodat
szerintem

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

hello a fifa 07 ben csináltam magamnak egy csapatot de nem tudom elindítani a karier módban mert mindig a "rest of world" be rakja Valaki mondja el hogy kell!!!!

dotkom
huh milyen kepet vag mar az az interes<#idiota>

http://atwwebmaker.tx.hu/

DaemoonHunter
Elnézést, kis hozzáfûznivaló: ezek tudtommal ps3-as képek.
Itt van még pár

leoon
igen, ezt már én is hallottam valakitõl és naon fasza lenne már ez is!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

gabi89
Jól mondod de csak a motort ültetík át és a mozgásokat ha igazat mondtak a grafikát nem.Szóval nem lesz itt nextgen graf szerintem ami nem is annyira érdekelne (nem mintha nem futna el 😛 ) csak maga a foci ne legyen ennyire arcade mint eddig.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

II Rocky II
én azt hallottam hogy a fifa08 grafja oan lessz mint a fifa07-é xboxon.....vagyis oan motorra épül.illetve a mozgás és miegymás is olyan lesssz.majd kiderül.de hogy magyar kommentár sztem nem lessz.az biztos....mondjuk azért örülnék neki.😄

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
hát persze,végleges változat még csak 3-4 esetleg 5 hónap múlva jön,addig meg ez is elfogadható állapot 😊 sõt,jó is lenne ez a graf pc-re 😊

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
valószínüleg preprealpha állapotot látthatunk, egyelõre a mozgásokkal, gyürõdéssel, a fûvel (:😄DD) na meg a gusztustalanul kinézõ izzadással törödnek. Aztán jönnek majd a finomítások, arcizmok estébé. gondolom én hozzánemértõen 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hunbasser
úristen 😄

a 07 sokkal jobb volt xbox360-on.ezek is sztem xboxos képek,bár a 08-ra már nextgen grafot ígértek.

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
😄 mondjuk grafot énis lesz*rom, játékmozgás és az élmény legyen jó!

Yo, Bitch!

Kmarha
Örülök neki. Legalább az én és szobatársam gépén is el fog futni (a fifa 07-nek köszönhejtük az évünket, nehogy már jövõre kibukjunk a fõsuliról mert nem tudunk 08-azni 😄)

Szerk.: csak nekem nem tetszenek a képek? Istentelenül ronda arcok. Rooneytól majdnem hányingert kaptam, na nem mintha élõben olyan szépfiú lenne

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ForzaInter
jó akkor PC graf sokkal szarabb lesz😞

Yo, Bitch!

gabi89
Ezek nem PC-s képek természetesen.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ForzaInter
sez pc???

végre Cambiasso megvan csinálva😊

Yo, Bitch!

DaemoonHunter
dotkom
en is en is ugy lovom 😊

http://atwwebmaker.tx.hu/

hunbasser
yah,én is így szoktam rúgni -.-

ReaL MaDRid x siempre

ToCsEk
de ez már a 2. hosszabítás utái 11-esekre gondoltam, 120. perc után

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kas123
😄, am 1 kis help ha gép ellen büntetõzöL:
nyomd a q+d-t és akkor tuti gól lesz...mert vagy bemegy középre vagy a kapus pont eléd üti ki amit simán betudsz rúgni...😊, persze ez kis bugkihasználás 😄 de mivel a gép is "csal"...

ToCsEk
oké, kösz, csak azért kérdeztem mert haverral hamachin játszottunk 3meccset és mind3-om 11sekkel végzõdött, és elég szarul rúgtam.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kas123
végig nyomni kell azt az irányt ahova akarod lõni...

ToCsEk
Hali
Kéne egy kis segítség 11-es rúgásokban.
Hogy kell 11-est rúgni? Mert elnyomom jobbra és középre lövi.
Hm? Segítsetek. thx.

Attila8805
OK thx.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hát ha a kulcsod eredeti akkor elvileg azt ellenõrzi és szerintem mennie kell a patch-ek meg simán fel lehet rakni nem eredetire is.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hunbasser
többen azt mondták itt,h nem,de tudod:puding próbája az evés

ReaL MaDRid x siempre

Attila8805
Egy kérdés nekem erdeti dvd-m van de agyonkarcolódott szegény és az lenne a kérdésem hogyha leszedem valahonnan a játékot akkor tom használni meg patcheli ugyan úgy a cd kulcsal?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sikerült megoldanom a problémámat. Ha akar valaki ellenem játszani többszemélyesbe, az vegyen fel msn-re - itt a címem: [email protected]! Azt elõre megmondom, hogy nem vagyok valami nagy játékos, a haverokat 90%-ban megverem, de ti biztosan jobbak vagytok, szóval ha valaki akar ellenem játszani az vegyen fel msn-re!!

tigerbácsi
már megjavították?
nálunk mindig kilépett!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Oké, van 1-2 ember a közelembe, akik odatudják adni. KÖSSZ!!!!<#nevetes1>

II Rocky II
a dvd-t dobd ki hozz helyette jobbat.😄

24 - Exile -Nov.23