36658
-
megnézem jo-e ha nem akko majd letörlöm ennyi! -
cucmalajmc #18697 magyar válogatott javító patch
nemtudom, hogy kompatibilis-e a manager móddal. -
és ha telepitek egy magyar válogatott pach-t akkor jo lesz a menedzser mód? -
egy kérdésem lenne a fifa 08-al kapcsolatban. Miért ne a megfatolitott magyar válogatott van benne?
-
campy #18694 asszem én is igy vagyok evvel! én a Juventussal kezdtem és alig bírok 1-0 ra nyerni Prof-on:S:S! és egyszer egyszer be is kapok persze 1-et akkor meg 1-1!:D -
http://www.connectedinternet.co.uk/2007/09/20/fifa-08-xbox360-and-playstation-3-trick-moves/
Hali all az itt lévő csleket lefordítaná vki?
OK tom hogy xboxos de szerintem pc-n is ugyan ezek vannak. -
Attlen2 #18692 Bolton...:) -
Ki ellen volt a gól, Spurs? -
szép
-
Attlen2 #18689 Kösszi:)
Na akkor egy hatalmas Rooney bomba:
-
proxmedia -
http://www.xs.to -
cucmalajmc #18686 www.kepfeltoltes.hu? -
Attlen2 #18685 HEllo!Mondjon valaki gyorsan egy feltöltő oldalt ahova feltehetem a golómat:) -
Véleményem a Fifa08-ról:
Grafika: 6.5
Hangok: 8.5
Hangulat: 8.5
Irányíthatóság/kezelhetőség: 6.5
Nos már félprofi szintet kivégeztem, de qrvára nem megy a játék ha profira váltom a nehézséget, és ez baromira és qrvára fölhúzz!!!!:PPPP
Most is profin a Ligakupát a Readinggel viszem ésa ManC csak 1 góllal vertem qrva nagy mázlival.
Sry a sok qrva szóért, de ez a játék qrva idegesítő. Ha félprofin qrvára vágom a gólokat: a readinggel elvertem a poolt 5-1-re!!! Fiorentinát meg 4-0-ra idegenben!!! Na és itt aszongya az ember ideje végre feljebb kerülni "agyilag":D Nos felvittem. Blackburntől kikaptam 3-1-re, és viszont a manc elleni ligakipát nyertem egy góllal qrva nagy mázlival (szögletből Kitson fejelt).
A sevillával is végigtoltam, meg a Chelseavel is. szal már több órás végigjátszás után írom e sorokat. -
Szerintem jól látod, mert kipróbáltam, és valóban jobban néz ki, ha vastagabb. -
DE ez csak az én véleményem lehet más máshogy látja -
oksi! -
A Betű is lehetne ilyesmi, sztem így túl vékony
-
Nah de mind1, délután megmutatom, milyen lett. :) -
A végleges változaton nem lesz rajta Stankovic:S bocsi :D de sztem Gerát is leszedem. -
Scapolite #18677 Szerintem véletlenül lett rajta:D
Viszont ha jól látom akkor ott van D.Stankovic az Inter színeiben
-
Ha nagyon gonosz lennék, azt mondanám, h a "zacskóját" (biztosan van, aki tudja mire célzok :D), de egyébként csak vmi "magyarosat" akartam odatenni, így jött képbe egy válogatott játékos. De ha valakinek nem tetszik levehetem. -
Gera mit kers a bannerban? -
Rendben, akkor hamarosan frissítem :) -
nice
-
amugy az nálatok is van,hogy a játék tükörsimán fut,de a visszajátszásba ha bemegyek,ott iylen kemény 8fps-el tudom lejátszani amit aakrok :| -
-
ööö nem.. ezekszerint az a baj :| -
huh, ezzel én még nem találkoztam, tippem sajna nincs. A Fathbuildert is lefuttattad? azt nem árt minden patch berakása után -
Na felraktam a Bernabeu és a kit raptor patcheket és az a probléma merült fel, hogy mikro a csapat módosításra megyek, egyszerűen nem jön be a menü, a nyomógombok nem reagálnak :S
Valami megoldás? (semmi más patch vagy mod nincs felrakva ezeken kívül) -
mi a minimum gépigénye a Fifa 08-nak ? (pc) -
igen, azt hiszem, bár még nem próbáltam menedszert, de sima játéknál alapból ott van
de ha mégse, egy DB Editorral tudsz módosítani az adatbázisban -
jó,de nem csak FAQ felirat lesz.
elmondom,hogy hogy kellene(ez a rész,most ragobynaranak szól):
fifahungary.com | fifa08.ea.com | largedownloads.ea.com
FIFA vs. PES topik | GYIK | FIFA 08 SG Bajnokság | Off topik -
ugyan ezt mondtam én is csak rövidebben :| -
oké ^^ THX
És lenne még egy kérdésem. Ha felrakom amjd a stadiont akkor alapértelmezettként hozzá lesz adva a Madridhoz? Pl ugyanúgy Bernabeuban fogok játszani a menedzser módban is? -
sztem épp karbantartják az oldalt, kicsit légy türelemmel :) -
szép,nekem tetszik,mindjárt be is rakom.
a háttérbe mondjuk mehetne valami látványosabb kép,ha nem gond.
és majd kellenének rá a gombok,amiket úgy gondoltam,hogy majd ha rámutatunk,fehérre változik,mondjuk szürkésről.tehát meg tudnád azt csinálni,hogy az alsó felső sávot kivennéd,és azt 4-4 részre szabdalnád,amiben a linkek lesznek?és akkor meg kellene csinálni azoknak a kis képekben a fehér szöveges változatát is.
és nagyon szépen köszönjük! -
HELP!! nekem nem jön be az oldal :S Márpedig a Bernabéu kellene :| -
Scapolite #18659 Nemtudjátok,hogy X360-on lehet replay-ben felvenni esetleg képet készíteni?