FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Tehetségkutatáson W. Mesnah-t leszerzõdtettem, afrikai játékos; ha jól emlékszem és elsõ meccsén ,ami a Liverpool ellen volt angol kupának az elsõ fordulójában; beállt és szabadrúgás gólt lõtt, mert Samaras helyett õ vele próbálkoztam.
Azóta bajnokságban is megszerezte a szabadrúgásból az elsõ gólját, nagyon jól lövi!<#eljen>#eljen>
Vagy csak szerencsém volt<#hehe>#hehe>
W. Mensah Liverpool elleni találatának örül:
A szabadrúgás gólja, amivel nyert a Manchaster City 2-1-re sokadik meccs újra játszsá után, mert a kcösög Liverpool nagyon nagyzolt és levert els õfélidõben pffff.
Továbbá neked volt ilyen?<#hehe>#hehe>
J. Barton a csapat címlapsztori embere és vele adnak el jó sok rajongói tárgyat is a csapatnál, de most vele ez történt és hát nem a legjobb választ adtam rá.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Kapusnál, de lol, hogy visszafelé nõ. Fejlesztéseknél igyekszem majd.
Kölcsön adott játékosok mennyi idõre mennek el? Szezon végén visszatérnek? :S
Nem figyeltem, csak kölcsön adtam.
aztán ugye jó tárgyalóval könnyebben igazolhatsz játékosokat.a szerzõdéshosszabbításra visszatérve:a hûséges játékosok simán elvállalják kevesebb pénzért is a játékot,meg a fiatalok is.
ha meg sehogy sem tudsz szerzõdést hosszabbítani(még ugyanannyi pénzért sem),akkor add el a játékost,de csak akkor,ha magas fizuja van.
ReaL MaDRid x siempre
Fejlesztettem orvosi stábot 8-dik szintre, meg csatár edzõt 7-re, most van olyan 28 millám.
Yo, Bitch!
ReaL MaDRid x siempre
Ezer thanks!<#wave>#wave>
Magától ellövi a szabadrúgást? Lol. Mikor? Én szoktam lõni és, akkor megfogja, vagy kapufa, néha meg gól.
a Realnál nekem minden maxon volt,és így azt is tudtam csinálni,h nem cseréltem soha,nem fáradtak ki a játékosok,és a bajnokság felét már szimulálni is tudtam:80-as csapategységrõl(vagy mi fene -.- olyan régen játszottam,h már is nem emlékszem már rá 😄) fel tudtam tornászni a maxra,azaz 99-re.ha nem szimulálgatsz,akkor ez az összeszokottság nem annyira fontos,viszont azért az fontos lenne,h a legjobb játékosaid ne dõljenek már ki egy meccstõl 2-re.
aztán,akiknek nagyon magas fizujuk van,és nem akarnak olcsóbban focizni,azokat add el.hidd el,jobban megéri azt csinálni,h megveszel fiatal játékosokat,majd azokat 2-3 év múlva a többszöröséért adod el.szoktam máshonnan is igazolni fiatalokat,de lehet az ifiakadémiáról is hozni,meg a tehetségkutatót is kiküldheted.
a lerántáshoz meg annyit,h törõdj bele,ez a játék ilyen.ezt a lerántást úgy tudod kivédeni,h cikázol össze-vissza,akkor az életben nem fog lerántani.engem már csak akkor rántanak le,ha én azt akarom 😛 pl.16-osnál elõttem áll vagy 3 játékos,azok mellett az életben nem fogok elmenni,így sprint nélkül viszem a labdát a 16-os elõtt,párhuzamosan megyek a csíkkal,a védõ belémkapaszkodik,csak idõ kérdése és le is ránt.a szabit meg már belövöd,mert 17-18 méterrõl meg sem kell nyomni a D-t,úgyis ellövi automatikusan a gép,és úgy akkor pont olyan kicsit lõ,amilyen neked kéne 😛
ReaL MaDRid x siempre
Az elrontás az meglehet, nem nagyon néztem eddig, de itt, a Manchaster Citynél most próbálom rendesen kikalkuálni.
Fejlesztésnél csak annyit fejelsztettem és eddig is mindig néztem a fejlesztési költséget, ami az elvárásban volt, tehát a kapus edzõt.
Mint említettem, az ifjiakadémiáról érkezett zöldfülût kölcsön adtam ingyen - nem láttam olyat, hogy fizetnének kölscönért. Legalábbis még nem láttam -, meg egy kisebb szintû csatárt eladtam.
Ám még mindig veszi le meccsenként a fizetésem mínuszba olyan pár százezer dollára és nem ezer valamennyivel. Elnéztem az összeget.
Játszogatok alapcsapattal, de azért fáradnak kicsit már.
Kicsit lassabban ha kérhetném.
Pár tipp:
-Az alapcsapattal játszál sokat, mégha fáradtak is. Akkor nõ a moráljuk.
-Add el azokat a játékosokat akik nem kellenek vagy add kölcsönbe õket, hogy legalább fejlõdjenek.
-Ne fejlessz össze-vissza. Nézd mindig az elõrejelzést hogy mennyi pénzed van és próbálj meg kalkulálni.
Én most jöttem el az Olasz 1. osztályból úgy hogy 2. osztályból léptem fel. Most Spanyol 2. osztály és mivel elcsesztem így lesz -100E euró mínuszom, bár még nem biztos.
Szóval valamit nagyon elronthatsz, hogy ennyi a veszteséged.
Most is 16-oson belûl ráviszem oldalról Vassellel, cselezést nyomom, védõ hátulról lerántja, Vassel nyög és semmi.
Dugja fel a bírói programot az a fejlesztõ a seggébe, aki ezt a részt készítette a játékban!<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Nem igaz, hogy nem ad ezért tizenegyest!
A másik meg mé mindig, ha hátulról leránt, csak szabadrúgás, de, ha én rántom le, akkor már sárga is sokszor.
Most 29 647 700 dollár és azt nem értem, mi a rákért vesz le a meccsek után ilyen - 3 500 meg ilyen kis minimális levonást a fizetésembõl? Ez persze levevõdik a csapat bankszámlájáról is és majdnem lement 29 millára, de eladtam egy játékosomat, kettõt kölcsönbe adtam; fiatal, ifjiakadémiáról jött zöldfülûeket és fejlesztettem a kapus edzõt, mert elvárásban az benne volt.
Emellett valami M. H , vagy H. M izé muksóval kéne szerzõdést hosszabbítanom több, mint három évre, de elbuktam. Késöbb még tudok próbát tenni nála a szezon alatt? Emlékeim szerint igen :S.
Szóval, hogy tudom megakadályozni, hogy szép lassan elemésszem ilyen kis piti levonásokkal a csapat lóvéját?
A Frankfurttól - 6 milla tartozással jöttem el, lol. Ez a bajom: nyerem profin a bajnokságokat, kupákat, de tartozással hagyom el önszántambóla csapatot. Egyébként hosszabbítani akartak velem a Frankfurtnál. Inkább passzoltam, úgyis úgy gondoltam, kell a váltás.
Na, meg a játékosaim fáradsága: folyton cserélgetem és kicsit más a kezdõ 11 mindig midnen meccsen a Manchaster Citynél, a csapat összhang egyenlõre változatlan: 38. Ám nem fogják ezt így bírni és szerintem hamarosan a cserék is fáradtak lesznek, nah, de ,akkor; ha beteszek frisseket a tartalékból, romlik az összhang.
Mit tegyek?
Azt hiszem, midnent leírtam, ami probléma most nálam.
szerintem mennyél rá a menedzser módra pl:angol bajnokság 1.osztály.ott az utolsó sorban csere... és beadja a csapatodat
szerintem
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
http://atwwebmaker.tx.hu/
Itt van még pár
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a 07 sokkal jobb volt xbox360-on.ezek is sztem xboxos képek,bár a 08-ra már nextgen grafot ígértek.
ReaL MaDRid x siempre
Szerk.: csak nekem nem tetszenek a képek? Istentelenül ronda arcok. Rooneytól majdnem hányingert kaptam, na nem mintha élõben olyan szépfiú lenne
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
nyomd a q+d-t és akkor tuti gól lesz...mert vagy bemegy középre vagy a kapus pont eléd üti ki amit simán betudsz rúgni...😊, persze ez kis bugkihasználás 😄 de mivel a gép is "csal"...
Kéne egy kis segítség 11-es rúgásokban.
Hogy kell 11-est rúgni? Mert elnyomom jobbra és középre lövi.
Hm? Segítsetek. thx.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nálunk mindig kilépett!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!