FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már van Sg bajnokság, katt ide és jelentkezz a kövire. Hozhatsz a kövire majd embereket, zajlik épp a mostani, tehát arra nem lehet jelentkezni.
Szal szerintem felejtsd el egy újabb bajnokság indítását, de nekem végülis mindegy.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

jugen
Nekem is volt már szerencsém hasonló dolgokhoz:
- kifordult a kamera szögletnél, csak a saját kapumat láttam a pálya másik végén,
- futó játékos fejéhez ragadt a labda és addig cipelte úgy, még irányt nem változtattam.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

II Rocky II
ilyennel elég gyakran találkoztam már én is...De a szögletessel még egyszer sem😄

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
😄DD

ReaL MaDRid x siempre

kas123
nekem is volt már ilyen, a saját 16osomon belül...odapattant és a többiek csak leték 😄 (kb 9 mérettõl😄) én odafutottam azt simán ellõttem😄

Count Adyn
Hmm én ma ugy jártam, hogy elrugtam a labdát, az meg is állt ellenfél térfelének közepén, de minden játékos csak átszaladni tudott rajta, nem vitték magukkal, gép is csak nézte messzirõl😄 Aztán sikerült egy trükkös rácsúszással életet lehelni bele😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hunbasser
nekem olyan volt már,h kirúgtam a labdát a kapussal,és ottmaradt a kamera a kapuson...még szerencse,h a végén volt,össze-vissza nyomkodtam a D-t,teljesen magatehetetlenül 😄D

ReaL MaDRid x siempre

Meg trójai vírus 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kas123
grat mester 😄😄😄:😄

Én meg erre mondom, hogy így rúgjatok szögletet és nem gólt belõle, hanem egyáltalán rendesen belõni az irányt a játékosok felé:

Már többször is volt és nem csak ez a két alkalom, amit lekaptam és nem tudom miért tette ilyen kamera állásba hírtelen :S, de rohadt idegesítõ. Legtöbbször, akkor fordul elõ, mikor belépek a menübe cserélni és utána visszamegyek a játékba.
Amúgy ezért mondom, hogy a mez beállítás így kurva szar Hunbasser, még, ha te magad be is állíthatod, ahogy felhívtad a figyelmem rá korábban. Mi a faszért nem tudja a gép magától beállítani? MI bazzeg! Erre nem képes a gép, de több más bugra, meg minden féle dologra igen?? Lol. Alap lehetne a 08-ban, hogy a gép automatikusan kiválasztja ezt és nem egyforma színek!
Ki a fasz látná még a pályán is ebbõl az egészet élõben?? Senki! Gondolkozzanak azért a készítõk már reálisan!
Livornoban 90-92-es overállú játékosok?? Az nem egy olasz ,vagy spanyol másodosztályú csapat? :S Vagy elsõ osztályú :S.

hunbasser
így játsszatok le egy meccset -.-

meccs elõtt elfelejtettem beállítani a mezeket,fene gondolta volna,h ugyanolyanban lesznek,ráadásul a gatya és a sportszár is ugyanolyan 😄

egyébként ez a Livorno,és teli van 90-es játékosokkal,meg is lepõdtem,még az MU meg ilyen nagyobb csapatok nincsenek ilyen erõsek.2-1-re nyertek is :\

ReaL MaDRid x siempre

kas123
😄😄😄😄

hunbasser
akkor kezdj el gyûjteni 😛P

ReaL MaDRid x siempre

2040-ben Fifa? Gondoljatok bele, lehet hogy már nem is élünk akkor (ne legyen így), vagy világ sem lesz, szerintem hagyjuk a jövõre.😄

hunbasser
grat,jól tolod

ReaL MaDRid x siempre

jugen
Most a második évem elején tartok és az egyik legkedvesebb fiatal játékosom egy Fry nevû gyerek, aki csak 33-as!!!!!! KTK, de magas, így szögletnél jól jön, és jó a lövõkéje a tizenhatos tájáról😊 Fura...😉

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
Az Angol negyedosztályú Darlingtonnal már az elsõ évben sikerült néhány meglepetést okozni a kupákban word class szinten😊

Az még arra ment, hogy nem láttam, mikor te tegnap írtál, mert valamiért nem jelezte a topik az új hsz-t.

hunbasser
hát,én azért még bizakodok,nagyon ígérték a 08-ra a nextgen grafot,de ez csak amolyan fél nextgen szvsz

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
hát én az EA-vel ugyvagyok hogy hiszem ha látom :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hunbasser
tuti h nem xbox360,ennél azért sokkal jobb már a fifa 07 xbox360-as változatának grafja is,szarabb grafot meg csak nem nyomnak rá 😄

ReaL MaDRid x siempre

kas123
én meg remélem h nem 😄 mer akk én nem jácchatnék a 08cal 😄 mer nem bírná el a masina 😄...am nemtom h mi bajotok van a grafjával...nem az a lényeg -.- hanem a játékélmény...azon dolgozzanak h minnél jobb legyen az AI, minnél több mozdulat legyen benne...

ForzaInter
hát sztem ebbõl graf újításból meing tnem elsz semmi, inkább a gameply-en dolgozzon az ea ott anagy lemaradás...

Yo, Bitch!

báttyó02
csak nehogy pofára esés legyen,és ugyanazzal a graffal jöjjön a 08pcre mint a 07volt😊
nekem ezek a képek elég box360gyanusak :\ bár kitudja,remélem ilyen lesz pc-n is

leoon
hát nagyjábõl én is ezt írtam

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

hunbasser
ahh,hagyjátok már ezeket a találgatásokat -.-

2040-ben már így megmondom nektek,h nem szgépen fogjuk játszani a fifát

ReaL MaDRid x siempre

leoon
sztem is
hallod 2040-ben már nem a billentyûzettel irányítasz majd hanem majd neked kell valójában jáccanod 😄
de ki tudja lehet h télleg így lesz

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

II Rocky II
majd kiderül hamarosan hogy mien is lessz valójában a fifa08....😄reméljük a legjobbakat.😄majd 2015ben mien lessz gyerekek belegondoltatok már?????vay 2040ben....sztem már olyan lessz mintha igai mecset néznénk.😄

24 - Exile -Nov.23

Nem rosszak ezek a képek, kezd jó lenni a grafika, bár ez az én véleményem, döntsétek el ti, hogy milyenek, mindenesetre nekem tetszenek. Több helyen tapasztaltam, hogy a kivetítõbe a rendes meccs megy, szóval az ami a pályán zajlik, de ezek csak képek😊 Azért már várom, hogy megjelenjen a játék, és azt meg remélem, hogy magyar kommentátorral lesz.

báttyó02

hunbasser
passzolás pontossági arányra ügyelj.azaz az esetek sok százelékában legyél pontos és hatékony,és próbálj meg minél több embert bevonni a játékba.

nem volt kielégítõ a válaszom?mert mintha mondtad volna a bajnokság topikban,h vki jöjjön,és válaszoljon

ReaL MaDRid x siempre

Hmm, látványosabb játék. Igyekszem és kösz.

hunbasser
gyengébb csapatösszhangú és tudású csapatok ellen nyugodtan szimulálj,ha megnyered a meccset,általában nõ a csapatösszhang.

ya,és persze a jó,ötletes játék is növeli a csapatösszhangot.ya,és meccs közben ne cserélj 😛 ha kifulladnak a játékosok,akkor fejlesszed még a dokit

ReaL MaDRid x siempre

Mit etgyek, hogy növelõdjön a csapat aránya? Manchaster Citynél már jó ideje csak egy keret játszik, cserék se nagyon kerülnek tartalékba, néha megy egy-két középpályás, ha elfárad, de õk is a kövi meccsre már fittek és tettre készek.
Ám így is a csapatösszhang "csak" 47.
A bajom az, hogy egy ideje nem növelõdik.
Szóval mit tehetnék? :S

kas123
Lenyomtam pár meccset =)

Hereford 4-2 Everton
Bayer 04 3-4 Hereford
Hereford 2-1 Chelsea

megtalátlam a megfelelõ felállást =) Jelenleg a 2dik vagyok. 7 meccs alatt 15 ponttal. :/

jugen
A védõknél is a kapott gól nélküli jutalmat állítod, mint kapusnál, nem?

Kíváncsi vagyok majd a szezon végén visszatérõ kölcsön adott játékosokra, hogy mennyit fejlõdtek.
Vajon ott játszatták, ahova kerültek? :S
Bár még csak a szeon közepén vagyok, de már kíváncsian várom.

2012-ben járok, szóval én kapom rendesen és én örülök az ilyesmiknek, mert a monoton meccsek közt egy kis változatosság végre.

hunbasser
manager modeban mondom én.kb 2 évig ha kaptam,utána semmi -.-

mondjuk nem is nagyon hiányzik 😄

ReaL MaDRid x siempre

Játsz menedzser módot és kapsz.
Vagy jtászol és úgy nem kapsz? Hmm, nah mindegy, majd csak kapsz.

hunbasser
ilyen válaszolgatós e-mailt is rég kaptam már 😊

ReaL MaDRid x siempre

Szóval az a kérdés hogy eggyik haverom megvette eredetibe a játékot és online is játszik,de szeretne ip-n is játszani...de mivel onlinehoz kellett a javító patch ezért nem tud ipzni...A törtet szeretné felrakni mert hallotta hogy másnak is ugy van hogy fentvan az eredeti meg a tört...ez lehetséges?Ha igen akkor hogyan?elõre is köszi
kas123
ha annak is megvan az a csapat amivel te akarsz menni akivel játszol akro tudtok játszani úgy...😄

Nem tudom :S, de szerintem nem lehet, mert multiban csak alapcsapatokkal van értelme nyomni.
Várd meg a többiek válaszát, hátha mégis van rá valami megoldás.

Hali, az lenne a kérdésem, hogy össszeigazoltam magamnak egy team-et, de hogy lehetne megcsinálni hogy online játékban is megmaradjon? hiába töltöm elõtte be saját team-et, nem jó.. úgy is próbáltuk hogy átküldtem ellenfelemnek, és õ is betõltötte de semmi.

senki? 😞
Aha és véletlenül kizárta volna magát. Lol is lett volna az a helyzet.
Amúgy thanks a felvilágosítást!<#wave>

Count Adyn
Ahol kezelik az ízületi meg izomsérüléseket, rehabilitációs cucc, muterom fizikós😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fizioterápia, nah, elírtam, sry.

Jah, utólag belegondolva szerintem is.
Fizoterápia az mi a rák? :S
Véletlenül kizárta magát<#idiota><#hehe>, ügyes lenne, akkor<#hehe>.