FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah én is elkezdtem egy szezont a Chelseavel világklasszison. Még csak a 3. fordulóban járok, de már 3 játékost vettem, mégpedig: Daniel Alves, Rafael Sobis, Quaresma. Most azon vagyok, hogy fiatalokat vegyek és a fiatalokat is játszatom, mert inkább most legyen gyengébb csapatam, de 4-5 év múlva szinte mindenki 90TP felett lesz, sõt van aki már jövõre fölötte lesz. A két csatárom Kalou és R.Sobis, Kalouval már 5 gólt vágtam a szezonba Sobissal még csak az Everton ellen játszottam, de máris duplázni tudtam. Daniel Alves igaz még csak 79-es, de az 5. szezonba már 87-es lesz, bár még több is. Egyébként tökéletesen "helyettesíti" Ferrariat. Quaresmaval sokat próbálkozok kapura lövök meg minden, de a gól még sajna nem jött össze, remélem egyszer az is össze jön.

Erre majd valaki.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gabi89
Felraktam szûz fifára és semmi baj nem volt vele szóval nem lépett ki nem fagyott le stb.
Vélemény: Végülis tetszik fõleg a stadionok azok amik feldobják ezt a mostani HSP-t. 😊
Az egyedi arcokat azért hiányolom de mind1.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ForzaInter
kösz,

felraktad már?😄

ha igen mondj vmit véleményt😄

Yo, Bitch!

gabi89
Igen

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ForzaInter
eza 200 megás háespé a stadionokat is tartalmazza?

Yo, Bitch!

Ha már HSP. Ha felteszem, akkor menedzser módban benne lesz és nem kell újat kezdenem? Most Manchaster Citynél vagyok 2012-ben azt hiszem. Nincs kedvem újra kezdeni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hi all!
Feltettem a FIFA-t a HSP miatt, de a magyar kommentár hiányzik 😞
Linkelne nekem vki egy oldalt ahonnan letölthetném a fájlokat vagy valaki feltöltené valahova õket?
PLZ!
Amik a régebbi oldalakon vannak azokat már törölték! 😞
Kérlek segítsetek!
Sir, yes sir! Csak az az értelmetlenje nem értette meg, hogy úgy is azt tettem volna. Mármint amit te írtál.

hunbasser
na jó,itt volt elég.legközelebb a káromkodásokat tessék csillagozni,vagy ha túl sok trágár szöveg van a mondanivalódban,akkor tedd spoilerbe.

ReaL MaDRid x siempre

Jah és 90-dik percben Ronaldo a 3perces hosszabbítás vége felé lõtte a gyõztes gólt, mert a 90-dik percben egyenlítettek a franciák. Szal szoros volt.

hunbasser
most nem törlöm,de ha ilyen rondán szeretnéd magad kifejezni,akkor legközelebb azt tedd spoilerbe

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jó,de neki az még egyelõre nehéz lenne.

én meg lusta vagyok megcsinálni a próbákat -.- patchet meg nem akarok feltenni,szal majd egyszer rászánom magam,és akkor megcsinálok 2 zónát,h meglegyen a legend mode

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
"jobban megizzadsz"😄DDDdddd

Word Class is kurva egszerû, Legend se nagyszám...

Yo, Bitch!

hunbasser
egy idõ után nem lesz kihívás ez a professional.sztem válts world classra,így fejlõdsz,és jobban megizzadsz a meccseken.egyébként nem kell ehhez akkora megerõltetés,h átválts világklasszisra,alul a beállításokban átváltod és ennyi. 😛

sok szerencsét!

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
world class sokkal jobb.Reálisabb azért.gondolom a legend meg még reálisabb.Am a két riporter télleg jol végzik a munkájukat.De lehet hogy mások még jobbak lennének. Kituggya.

24 - Exile -Nov.23

#14230: jaja, jó beszólások vannak Hajdú B.-nél, meg Faragó R.-nél és én is nagyon remélem, hogy a Fifa nem felejtette el õket és ott lesznek a 08-ban, meg az azutániakban is!<#eljen>
Elvégre a 07 megjelenése elõtt ,vagy, a megjelenéskor mondta valaki, vagy volt egy cikk valahol, hogy megvoltak elégedve nagyon a két riporter munkájával a Fifa készítõi<#eljen>. Tehát semmi olyan indok nem lehetne a Fifánál, hogy elfelejtsék a két riportert.

#14231: nah jahh, de azt nem tudom, hogy elfelejtettem-e mondani, hogy profi szinten játszom 😛. Még nem váltottam world classra, szal a realitás profi szinten talán még nem annyira van, mint esetleg world classon, bár még ezt nem tapasztaltam world classon se, mivel nem is próbáltam még ki.

dotkom
szeretem az ilyen eletszeru dolgokat a fifaban minthogy argentina 21. camerun meg 2. xD ertem en hogy lehet rossz meg jo passzban egy csapat, na de hogy ennyire? kicsit tul nagy a szerencse, es keves a realitas a fifaban..

http://atwwebmaker.tx.hu/

Count Adyn
Én a "Kilõtte a felsõ sarkot. A Stadion felsõ sarkát" beszóláson még mindig röhögni szoktam😄 Remélem köv részeket is magyar kommentárral kapjuk.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Illetve nem tudom, a spanyolok ellen, mintha a Románok játszottak volna 3-2-t és a kameruniak meg 4-1-t legutóbb valakik ellen :S. Talán Olaszország-Románia és Kamerun-Spanyolország? :S Mindegy.

Nem rég elindítottam The League néven egy bajnokságot, ahol a válogatottak szerepelnek.
Ötödik forduló után ez az állás:

Magyarok az elsõ helyen!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii> Svédek meg hátul 😛<#hehe>. Sokszor szivattak meg a valóságban, most úgy kell nekik 😛.

Góllövõ lista:

Eto' egyszer dupla mesterhármast vágott Paraguay ellen, ami 7-1, vagy 9-2 lett, nem tudom és ott Hajdú B. a második mesterhármas után közölte, hogy: Egyszerûbb, ha azt számoljuk, hány mesterhármast szerez.
Valahogy így mondta. Utána talán lõtt még egy hetedik golt Eto'o, nem tudom :S.

Régen - egy-két meccsel ezelõtt - 2.5 volt Eto' gólátlaga, de most lement 2.2-re.

Most a spanyolok elleni 3-2-nél adott egy szép gólpaszt Eto' Doualanak a 16-oson belûl.

Király Gábor a király!<#eljen><#hehe>

Sajna két brazil ki lett állítva az egyik meccsen.

Mit szóltok? Profi szinten még mindig 😛. Hunbasser szerint alkalmas vagyok world classra, ma közölte msn-n, csak én meg lusta vagyok átváltani, a több csapattal való játszás meg azért, mert szeretem ezeket a válogatottakat és így jobb és kész 😛.
Majd valamikor váltok world classra is.

ForzaInter
nm

Yo, Bitch!

Attila889
jah igen azt olvastam a PC-s újságokban.De azért köszi.Mondjuk a World Cup topicban már leírták.De azért köszönöm 😊

hunbasser
ugyanazok az irányítások 😊 csak sok kombináció nincs benne,mint a fifa 07ben

ReaL MaDRid x siempre

Attila889
Aham értem.Köszönöm.De gondolom ti a sima Fifáról beszéltek mindketten 😄
De én eggyelõre a World Cup-al kezdtem el,és tetszik csak hogy én még nem játszottam ehez hasonló gammával azért vok ennyire buta benne 😄 😄
De ha a sima Fifához mondtátok akkor köszönöm mert a 07-et is kiszeretném próbálni 😊

kas123
milyen hibát?😛

nekem a regisztrációnál,amikor a kódhoz ér valami hibát ír ki
hunbasser
😄DDDDDddddd

amúgy fifa 07-ben a billentyûkonfigurálásánál meg lehet szépen nézni,ha magyarítva van,akkor még csak a szótárban sem kell kutakodni.

illetve a FAQ-ban még ott vannak a különbözõ cselek és különbözõ kombinációk(mint pl a finesse shot is)

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
x-el rugsz, q-val passzolsz, pont-al becsúszol

Yo, Bitch!

kas123
w - indítás
a - becsúszás / átadás
s - passzolás
d - lövés / szerelés

+ nyilak😄

Attila889
Sziasztok.Bocs a láma kérdésért de mivel lehet irányitani PC-n? 😊
Tudjátok most játszok elösször gépen Fifával és hát a World Cup-al kezdek.És eddig a W a passzolás az A a gáncsolás vagy mi....a d meg a nagy rugás.Van még esetleg valami?Kérlek segítsetek,nagyon szivesen játszanék Fifával mert tetszik csak nekem az irányitása bonyolult 😞

Randal
Én meg megint küzdöm fel magam az Arezzoval, az Olasz 2.-ból az elsõbe. Keményen keresek egy meccsen 10ezer eurót, a játékosok meg elvisznek 50-et. Enyhén deficites a cucc. De majd a végére meglátom hogy állok, meg vagy 5 játékost kidobok a cspatból. a 45-50-es értékeikkel már nem érik el a minimum 55-60-as határt😄 És még fejlõdni se fognak😄

Count Adyn
Én most 100 millió eurón állok, és termelek évi 5 millió veszteséget😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Atti12
Fabianskinál én még nem találtam jobb kapust 😄. Megvettem Chech-et, 92-es volt, akkora szar volt hogy hihetetlen 😄. Fél év alatt eladtam 😊. Õ nagyon jól véd, ahoz képest hogy csak 81 es.

Hunbasser: igen, tudom szerencsére 😄. De most selejtezni fogok, mert van egy csomó olyan játékosom akiket rég elkellett volna adnom, csak mindig megfeledkeztem róla :/. Egyébként ne feledkezzünk meg Dixonrol, aki 18 éves és most 86-os, 20 éves korára lesz 94 es azt hiszem 😊. Õ most a kispadon pihen, de ebben az évben kifogok próbálni egy új felállást, 3 csatárral.

hunbasser
azanyád 😊 jól tolod.fizukat tudod fizetni?

ReaL MaDRid x siempre

kas123
nem rossz...de mondjuk 1 nevesebb kapus...Casillas...😊

Atti12
ja és itt van az ez évi csapatom 😊.

Csak 40 millám maradt, de sztem megérte ezt a sok pénzt belefektetni 😊

Atti12
elég jó lett ez az idény😊

hunbasser
sztem igen

ReaL MaDRid x siempre

Randal
Ha egy cspattal játszok két idényt, majd elmegyek egy másik, aztán vissza, akkor az addigi személyzetfejlesztéseim megmaradnak vagy sem?

hunbasser
ez sztem kissé Football Superstars koppintás :S

ReaL MaDRid x siempre

Randal
Az angol bajnokságokban elõfordul hogy 1 nap 2 meccset is játszol. Ezért érdemes mindig elõrre megnézni 1-2 hónapot hogy miylen és mennyi meccsed lesz.
Ilyet egyébként se az olasz, se a spanyol bajnokságban nem tapasztaltam.
Ami számomra még bosszantó, hogy évad közben nem tudok elbocsátnai embereket, így fizethetek nekik is. Vagy csak akkor kell fizetni ha meccs van?

jugen
Most olvasom a cikket a Fifa2008-ról
http://www.sg.hu/cikkek/52863/fifa_2008_megvenned

Van itt egy ilyen:
"Az igazi újdonságot az úgynevezett "Be A Pro" játékmód adja majd amely, az EA Sport játékait erõszeretettel forgató emberek számára már ismerõs lehet a Madden NFL-bõl. A lényege, hogy a csapat tizenegy emberébõl mindössze egyetlenegyet irányítunk majd mi, játékosok."

Itt az lenne a lényeg, hogy egy emberrel kariert fuss be? Kitünj a többiek közül és így felfigyelnek rád nagy klubbok?
Mert, hogy így esélytelenek leszünk kis csapattal a nagyok ellen az biztos...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
Ja és persze a drága szabadúszók közül is kénytelen voltam pályára küldeni (micsoda különbség, ezek tényleg tudnak futni és lõni pl. Siradze😊))). Szóval szép deficites hétvége volt, de csak nyertem mindenhol, ha nyögvenyelõsen is😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
Mókás dolog történt minap.
Mint ahogy régebben már írtam az angol 4. osztályú Darlingtonnal kezdtem el nyomni word classon menedzser módban. Szép eredményeket értem el, mint lentebb láthatók, fel is jutottam a 3. osztályba (ugyebár ez az Angol 1. Liga). Itt is továbbra is menetelek minden szinten, nemzetközi kupákban is😊 Menetközben szerzõdtettem a fiatal tehetségeimet, és az elõirányzott posztokra embereket, plussz még amit ajánlottatok, hogy szabadúszókat igazoltam (persze õket nem játszattam, mert ki birja kifizetni azt az összeget, amit ajánlottam nekik meccsenként). Így a keretem szépen felduzzadt olyan 28 emberre, szerencsémre!!!
Mert történt, hogy elérkezett 2008. február, amikor már a naptárt nézve fogtam a fejem, mikor láttam, hogy úgy kezdõdik a hónap a januári 29-ei keddi "vlmilyen van Trophy" összecsapás után, hogy egymás után két kupameccset kell játszani szombat és vasárnap (ráadásul, mint látható a képen, a vasárnapi Liga kupa döntõ az Everton ellen). Elosztogattam úgy a játékosokat, hogy a szombati kupameccs után a legjobbjaim pihentek legyenek a vasárnapi döntõre. ÉS EKKOR JÖTT A MEGLEPI!!!
Ami pedig az alsó sorban látható a képen és a naptárban azonban nem, hogy szombaton volt még bajnoki meccsem is az 1. ligában! Hát itt nagy mákom volt, hogy sok játékosom van és a 20 év alatti gyerekek kihúztak a bajból.

És melyik gyepcsomagot vagy gyepet rakjam föl, mert az tény hogya "fû" nem valami szép...
Duby
Ezt a szögletest nem tapasztaltam eddig, de a labdanézõs odanemmenõs eset többször is megvolt már.
Aztán nálam már volt olyan is, fõleg mikor multiban játszunk, hogy egy meccs közbeni büntetõnél nem azt a kaput mutatja, ahol a 11-est rúgják, hanem a másikat, ahol éppen a rúgó csapat kapusa nagyban izgul, hogy meglesz-e. <#hehe> Érdekes így rúgni, vagy védeni 11-est.

A legjobban azonban az a nagyon gyermeteg hiba tud idegesíteni, ami már évek óta bennevan, és amúgy tök egyszerû lenne kivenni, csak nem tudom miért nem figyelnek erre. Menedszer módban a csapatommal a BL negyeddöntõt és az elõdöntõt is a Fenerbakcse ellen játszottam, ugyanis a csapat a biztonság kedvéért kétszer is be volt nevezve az azévi sorozatba. S ezt, hogy egy csapatot egy sorozatba kétszer is belesorsol, már hosszú évek óta lehet tapasztalni a fifákban.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Count Adyn
Hát valami "füvest" mindenképpen szerintem😊

Sziasztok!
Szûz fifához milyen pecseket ajánlotok? Mert láttam jópár gameplay pecset meg ugye hsp.....mit tegyek föl alap játékra hogy minden frankó legyen?
hunbasser
a gond ott van,h ez így már reklám(lesz majd)

ReaL MaDRid x siempre