FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
MU-t mostmár világklasszison kezdjed 😛 MU-val egyébként sem túl nehéz,még world classon sem,utána meg majd,ha kevés lesz a world class is az MU-val,majd átmész kisebb csapathoz.a végére meg már fél csillagos csapattal vered a 4 és fél csillagosokat -.- azt már a próbákat fogod már csinálni,h a legendet megszerezhesd -.-
egyébként most sutyiban csinálgatom a próbákat,olasz bajnokságot úgy nyertem meg,h elindultam milannal,elkezdtem szimulálgatni,végén csak 3.lett a milan,fio nyerte a bajnokságot.fioval elkezdtem szimulálgatni utána,és meg is nyertem az olasz bajnokságot 😄DD kupát ugyanígy nyomtam le,meg a portugál bajnokságot,meg kupát is.mondjuk ott kellett azért játszani meccseket is,játszottam vagy 10 meccset,de a többit leszimulálgattam.most a Real Madrid B-vel tolom a segunda divisiónt,de itt nem szimulálok,ezt rendesen lenyomom,utána már csak 1-2 meccspróba lesz,és legend mode meglesz (H)
ReaL MaDRid x siempre
A 08 mikorra várható?
Amúgy meg majd kezdem a MU-nél a menedzser módot, ahogy korábban is tettem<#eljen>#eljen>. Csak ott is lett anno rakat adóságom, mikor távoztam.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Scholes meg az elõzõ hsz-hoz hozzá szólva: azért szép gesztus lett volna tõled, hogy hagyod a MU-tõl visszavonulni. Nah mindegy.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ReaL MaDRid x siempre
?😄
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Mennyit kértek érte?
egyebkent kotve hiszem hogy rooney barhova is igazolna a valosagban.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Talán a 08-ban már Rooney az Arsenalt erõsíti, ha a valóságba átigazol.
Henryvel pedig majd a Barcelonaban találkozunk!!!
(olyan vagy mint a szobatársam, õ sem tudott senkit venni. Pedig nem nehéz. Kiszemeld a célpontot. Elsõ körben egy picit felraksz a fizetésére meg a piaci árára. Persze igy nem fog eljönni. Meccs után, megláttod, hogy esélytelen e (nem hagyja el a klubbot, a klubb nem válik meg tõle..) vagy pedig van reláció a vásárláshoz (kevesli a pénzt, a klubb kevesli a pénzt...).
Ekkora felviszed maxra a fizetését (vagy nagyon megnöveled) meg a piaci árára is rápakolsz egy hatalmas adaggal. Még igy sem fog persze eljönni, de jön az utolsó lépés. Meccs után, újra maxra vagy akörülire a dolgokat, és lent adsz mondjuk 5% plusszot.
Figyelsz arra, hogy ne legyen se túl sok se túl kevés a felajánlott klubban tölthetõ évek száma. Ha alapból 2-öt ajánl fel, akkor max 4-re de inkább 3ra viszed. Ha 5 évet jelez, akkor leviheted 4-re, de hagyhatod 5-ösön, feljebb nem.
Szinte majdnem azt szerzem igy meg akit csak akarok, ahova akarok. Persze ez a módszert mindig kis csapatnál használtam, csak így lehetett nagy neveket szerezni. Nagyobb klubban már szinte soha nem vásároltam senkit.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Eszem faszom megáll.
Yo, Bitch!
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
Szerintem ez egy bug.
Overálja 79 volt és 39 éves, gondoltam egy szezonra át hívom, de nem.
A fogalmakat meg értem, de a meccsenkénti fizetésüket azért emeltem,h csábítóbb legxen az ajánlat.
De elképzelhetõ, hogy azzal lesz, mert nem egy teljesen új játékot készítenek, hanem az elõzõ részekre alapoznak. Talán ezért is lehet a Fifa08 magyar kommentátorral, de mondom ezt még nem lehet biztosra tudni!
http://www.fifahungary.hu >> gondolom ezt ismered, de itt tudod a híreket megnézni, akár a Fifa08-ról is
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
fizetés: az az összeg amit a játékos kap meccsenként
ár: az amit adsz a klubbnak hogy megvedd a játékost
Egyébként igaza van Dotkomnak, ha nem jön 40mill ért akkor semmiért nem fog.
A csapat bankszámlája a mostani próbálkozásnál 70 milla volt, de majd újból kell kezdenem. Szal azt oda adom neki, akkor ezt látva hát szerintem erre is valami marhaságot írna, hogy nem fogadja el.
Viszont, akkor hol nézzem, ha nem ott? :S
Thanks!<#wave>#wave>
Válaszok nagyjából a következõk:
- xy szerint nem veszed komolyan õt.
- xy-nak/-nek kell xy csapat.
- xy reméli, hogy nem vesztegeted az idelyét ilyyen ajánlattal.
Mondom én, hogy itt nem stimmel valami. A mostani próbálkozásomnál a csapat nagyot kaszált az eladásokból: 70 millája lett!
Navasnak adtam a 15-ért még 40 millát másodjára és 805 000 meccsenkénti fizetést, a többieknek is a dupláját a piaci árnál.
Hogy is van ez?
Ne mondjátok nekem pls egyfolytában azt, hogy nézzem az elõzményeket: nézem én, de hát most ezekkel az árakkal se akarnak jönni. Azt megértem, ha a csapat nem engedi, nah, de, hogy ilyen 40 millás 4-5 évre szóló szerzõdésre azt mondja, hogy ne vesztegessem az idejét ilyen szörnyû ajánlatokkal?
Lol és no comment.
Egyébként idejét, vagy idelyét? :S
ReaL MaDRid x siempre
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Navast 40 milláért akartam 10-es szintû tárgyalóvál áthozni és semmi!!!! Cissé, meg nem tudom ki, Wright-Philips is hasonló csillagászati összeget kapott, de semmi!!!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Miért, miért, miért, miért????<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
Nagyon nem értem, elvilleg 10-es tárgyalóval keni-vágni kéne az átigazolásokat, de én itt szenvedek ezerrel. Van vmi patch, hogy könnyebben igazoljon?
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!