FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Szóval nem hiszem el, hogy a játéknak ennyi memóriája se legyen. Simán lementhetné az addigi tevékenységedet is, ahogy a kupákat meg mindent elment.
meg olyat is beletehetnének,h más csapatok hívnak edzõnek,ha jól teljesítek,plusz szövetségi kapitánynak is lehet mellette lenni.
ReaL MaDRid x siempre
Az elsõ kupameccs alkalmával azt tapasztaltam, hogy már szinte az összes játékosom fáradt, ezért ha nehezen is, de fejlesztettem az orvosi személyzetet 6-osról, 7-esre. Így a 6 millióból már csak 5 millió van😄
Már decemberben járok, szóval mindjárt itt az átigazolási szezon.
Továbbra is azon vagyok, hogy szabadúszókat vegyek.
Sajnos még mindig a második vagyok a Barca után, hisz a Barca mindig egy meccsel elõttem jár, de ha nem járna és minden oké lenne, akkor 1 ponttal én lennék elõtte!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nottinghammel felküdzdöttük magunkat a PL-be, 5-6-os szintûek voltak az edzõim, 4-es a stadion igazgató. 3 évnyi serie a tarolás után merészet gondolva visszaültem a Notts kispadjára, erre jött a feketeleves: edzõk 3-4-esek, stadion igazgató 3-mas, pénz meg semmi.
Erre szokták azt mondani, hogy innen szép gyõzni, dehát könyörgöm, azér pár év alatt néhány dolgot összehoztam már elõtte ennél a csapatnál.
Újabb demoralizáló hiba a játékban. <#shakehead>#shakehead>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Az egyiké Raelos a másiké Barcás😄
Egyébként láttátok mát már a két cspatról külön-külön készült ál-filmeket?
Dokumentumfilm valamennyire filmnek álcázva.
Az Atleticot sikerült megvernem 2:0-ra, és így a második vagyok, de a Barca még 2 ponttal elõttem van, szerintem még ez nagy csata lesz kettõnk között, nah de mindegy!
ReaL MaDRid x siempre
Ugyanis emlékszem hogy a stadionom legalább 4-en volt, ugyanúgy kb. a többi beállítás is és most meg csak 2-n😞
Játszottam a Real Madrid ellen, de nagyon rosszul nyomtam ennek az lett az eredménye, hogy 1:0-ra kikaptam. Utána következett a Depor elleni meccs, itt S.Garcia góljával megszereztem a vezetést, de aztán kiegyenlített, végül 2:1-re nyertem. Mivel a Real ellen kikaptam az elsõ helyemet is elvesztettem a tabellán. Most a 3. vagyok a Barca és az Atletico elõtt, igaz csak 2 pont hátrányom van az elsõ helyezett Barcahoz képest. Most fogok az Atletico ellen játszani, remélem nyerek. Már a januárt is várom, hogy a szabadúszók között szétnézzek. 5 millió euróval kezdtem és a 10. fordulóra már 5 millió 500 ezernél járok, remélem januárra meglesz a 6 milla és még talán a stadion igazgatót is tudom fejleszteni.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
24 - Exile -Nov.23
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Egyébként szerintem annál a játékosnál, amire a rajongók gondoltak, van egy kis nyil, ami azt jelzi, hogy eladó (gondolom ezt tudod).
Ha a többi mellett nincs akkor csak az lehet, majd nézd meg! Sok szerencsét<#wave>#wave>
Átigazolási idõszakban a rajongók kivánsága eg Alex nevû játékos volt. Alapból nem dobta ki az átigazolási piacon, ezért rákerestem, és kiderült, hogy van vagy 6 ilyen nevû játékos. Most honnan tudjam, hogy a már 3. osztályú csapatom rajongói melyiket akarják?
!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Meg ha gyorsak a védõid. Különben gólzápor és telejs kifáradás😄
Bár azért legtöbbször jól fogható a támadás.
Címem: [email protected]
Egyébként a gólkijelzõnél a kék csíkok micsodák? Fáradtságjelzõk vagy mi?
Dexantreal: Ahogy jedimarsi mondja, kisebb csapathoz nem mindig mennek. Ha meg sokat ajánlasz és nem mennek, hagyjad. Nem érik meg a szenvedést inkább valóban keress más játékosokat. Plusz figyelj arra, hogy ha kis csapattól vásárolsz mennyi embere van. Ezt egyszerûen megnézheted az átigazolásánál is, csak arra a csapatra állítod be ugye a listát.
Mert ha kevés embere van nem szól ha rálicitálsz egy nem jelzett emberre.
Másrész ajánlatos szinte minden játékosnál ha tudod az állóképességet nézni. Ha jó, akkor vedd meg. Ha még futni is tud akkor meg simán.
És legyen mondjuk a csapatba legalább 3-4 csatár, plusz 1-2 ember a középpályára és még 2-3 hátulra. Tehát max olyan 25-26-os kereted jó ha van. A többi legyen esetleg fiatal játkosoknak fenntartva, akiket ha mondjuk nem játszasz próbálj meg kölcsönadni.
Figyelj arra, hogy a MC-nél kik az õs játékosok és azokat játszasd sokat.
pl. ha a Liverpoolnál Gerardot nem játszatom 2-3 meccsen keresztül akkor elkezdenek piszkálni a rajongók.
A csapatfellállást is próbálgasd, hogy melyik az ami neked jó, de ha mondjuk szenvedsz a pályán akkor az ellenfél felállása szerint változtass.
Én pl. van hogy 4-4-2 ellen 4-4-2-t vagy 4-2-2-2-t alkalmazok. 4-3-3-at nem mert nekem nem jön be, de kinek mi a jó.
Manchaster Cityvel vagyok, de lehet, hogy, akkor a két év a baj, nem tudom. Még próbálkozok mindenesetre.