FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
zene jó, cselek is, a gólok nem nagy számok 😊 (egyedök a félpályás C.Ronaldo gól ami durva)

jugen
Azt én is hiányolom nagyon a játékból, hogy más csapatok megkeressenek. Mert ugye szezon végén errõl szoktak találgatni az újságok.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jedimarsi
Videó nézzétek meg lécci!!! elsõ próbálkozásra ez a videó sikeredett nem lett valami jó de azért elsõnek elmegy!!!!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

Ááá, egy jó adag keresgélés után megtaláltam.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg azt a funkciót, hogy egy adott játékost eladjak, vagy kölcsönadjak egy csapatnak? Átigazolási idõszak nyitva van. Ez a menü kikészít 😞 thx

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Jahh, a menedzselésbõl pont a válogatottak hiányoznak. Pl. ha a karrier szépen fut és volt az ember több nevesebb csapatnál, vagy ilyesmi, akkor mehetne valamelyik válogatott kispadjára.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sziaszttok! Tudjátok hogy, hogyan kell megcsinálnia Blanco bounce-ot?? Légyszi nézzétek meg!
hunbasser
tudom,de azért pár hónapot akkor is lehet vele várni.

ReaL MaDRid x siempre

jedimarsi
De ifiakadémán adta be és ott ha 1éven belül nem veszed fel akkor elmennek máshova!!!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

Randal
Igen ezek jók lennének. remélem azért sima XBox-ra is kidobják, bár nem hiszem.
Szóval nem hiszem el, hogy a játéknak ennyi memóriája se legyen. Simán lementhetné az addigi tevékenységedet is, ahogy a kupákat meg mindent elment.

hunbasser
hát bizony ez elég nagy hiba,a fifa 08ba ilyet már nem kérünk.

meg olyat is beletehetnének,h más csapatok hívnak edzõnek,ha jól teljesítek,plusz szövetségi kapitánynak is lehet mellette lenni.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ha vársz vele egy kicsit,gondolom egy idõ után engedik

ReaL MaDRid x siempre

jedimarsi
Nekem nemrég egy 12 éves gyereket rakott be a MU ifiakadémiájára, ha ez életbe is így lenne én már rég a felnõtt Realban játszhatnék XD XD ez elég bug gyanús . . . Gondoltam felveszem emrt elég jó volt erre azt mondja ha játékos szülei nincsenek meggyõzõdve róla h én vok a megfelelõ edzõ vagy valami ilyesmi (Ez már párszor elõfordult de h 12 éves tehetség jelentkezzen a nagycsapatba auz még sohasem)

Nah már a 15. forduló következik.
Az elsõ kupameccs alkalmával azt tapasztaltam, hogy már szinte az összes játékosom fáradt, ezért ha nehezen is, de fejlesztettem az orvosi személyzetet 6-osról, 7-esre. Így a 6 millióból már csak 5 millió van😄
Már decemberben járok, szóval mindjárt itt az átigazolási szezon.
Továbbra is azon vagyok, hogy szabadúszókat vegyek.
Sajnos még mindig a második vagyok a Barca után, hisz a Barca mindig egy meccsel elõttem jár, de ha nem járna és minden oké lenne, akkor 1 ponttal én lennék elõtte!

jugen
Arra nem gondoltál, hogy mennyi pénz ment el a végkielégítésedre? 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Duby
Tök ugyanez, és ez rohadtul igazságtalan!
Nottinghammel felküdzdöttük magunkat a PL-be, 5-6-os szintûek voltak az edzõim, 4-es a stadion igazgató. 3 évnyi serie a tarolás után merészet gondolva visszaültem a Notts kispadjára, erre jött a feketeleves: edzõk 3-4-esek, stadion igazgató 3-mas, pénz meg semmi.
Erre szokták azt mondani, hogy innen szép gyõzni, dehát könyörgöm, azér pár év alatt néhány dolgot összehoztam már elõtte ennél a csapatnál.
Újabb demoralizáló hiba a játékban. <#shakehead>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kas123
<#hehe><#hehe><#hehe><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Én még nem, amúgy kössz, hogy jó a logom, Kas mûve😛

Randal
Jajj de szép a kettõtök logója😄
Az egyiké Raelos a másiké Barcás😄

Egyébként láttátok mát már a két cspatról külön-külön készült ál-filmeket?
Dokumentumfilm valamennyire filmnek álcázva.

Hát igen, egyszerûen nem tudtam egy nyomorult támadást végigvinni, mert remekül védekeztek.<#eljen>
Az Atleticot sikerült megvernem 2:0-ra, és így a második vagyok, de a Barca még 2 ponttal elõttem van, szerintem még ez nagy csata lesz kettõnk között, nah de mindegy!

hunbasser
"Játszottam a Real Madrid ellen, de nagyon rosszul nyomtam ennek az lett az eredménye, hogy 1:0-ra kikaptam." <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
az elvileg a morál lenne

ReaL MaDRid x siempre

Randal
Én meg azzal szívtam meg, hogy 3 évadot végignyomtam egy csapattal, aztán 2-re másikhoz mentem, aztán vissza és minden személyzeti fejlesztés az alapon volt.
Ugyanis emlékszem hogy a stadionom legalább 4-en volt, ugyanúgy kb. a többi beállítás is és most meg csak 2-n😞

Nah elég nagy pechem van!
Játszottam a Real Madrid ellen, de nagyon rosszul nyomtam ennek az lett az eredménye, hogy 1:0-ra kikaptam. Utána következett a Depor elleni meccs, itt S.Garcia góljával megszereztem a vezetést, de aztán kiegyenlített, végül 2:1-re nyertem. Mivel a Real ellen kikaptam az elsõ helyemet is elvesztettem a tabellán. Most a 3. vagyok a Barca és az Atletico elõtt, igaz csak 2 pont hátrányom van az elsõ helyezett Barcahoz képest. Most fogok az Atletico ellen játszani, remélem nyerek. Már a januárt is várom, hogy a szabadúszók között szétnézzek. 5 millió euróval kezdtem és a 10. fordulóra már 5 millió 500 ezernél járok, remélem januárra meglesz a 6 milla és még talán a stadion igazgatót is tudom fejleszteni.

Count Adyn
Ien morál vagy mi, ahogy észrevettem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jedimarsi
Lehet mert amikor végigönzültem a pályán C.Ronaldoval akkor lement amikor üres kapura mentem és visszatettem lõvésre és gól lett akkor meg felment szóval igazad lehet!

II Rocky II
nemlehet hogy akkor van fennt a csík hogyha a csapat nyom,szép összpasszokat adnak egymásnak,szép ivelések.vagyis játszik a csapat.😄sztem akr megy fel a csik.

24 - Exile -Nov.23

Oké, köszi!

Azé mondom, hogy van más felállás is, nem ez, de a lényeg, hogy elõl kettõ csatár legyen.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

jedimarsi
Elvileg a csapat formáját,örömét vagy valami ilyesmit!De érdekes h otthon veztetést szerzek aztán 1 kis csík van aztán már 2-0 3-0 aztán jó ha 1-et felmegy aztán 4-0 maxon van de rúgok még 1-et akkor lemegy 1re szóval nem értem.Meg ha olyannal rúgok gólt aki még nem rúgott vagy ilyesmi akkor felmegy de ha pl a 27 gólos Robinhoval akkor az nem tetszik a csapatnak aztán lemegy!De szerintem sok köze nincs a játékhoz mert én ha 1en van ha maxon akkor is tok ugyan úgy játszani!

Egyébként az eredményjelzõnél mit mutatnak azok a kék csíkok?

Halljátok az miért van, hogy nálam eltünk a csapatokból egy fél sillag pla jobb csapatok csak 4 és fél csillagosok vagy mi?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

hunbasser
ez így csak 9 mezõnyjátékos -.-

ReaL MaDRid x siempre

A legjobbat😛
Egyébként szerintem annál a játékosnál, amire a rajongók gondoltak, van egy kis nyil, ami azt jelzi, hogy eladó (gondolom ezt tudod).
Ha a többi mellett nincs akkor csak az lehet, majd nézd meg! Sok szerencsét<#wave>

jugen
Én 4-3-1-2 vel nyomom, most már a jobb csapatok ellen védekezõ felfogásban, TT, ET, EF, LES😊

Átigazolási idõszakban a rajongók kivánsága eg Alex nevû játékos volt. Alapból nem dobta ki az átigazolási piacon, ezért rákerestem, és kiderült, hogy van vagy 6 ilyen nevû játékos. Most honnan tudjam, hogy a már 3. osztályú csapatom rajongói melyiket akarják?

Én még mindíg ezekkel a gyök cherfildikkel nyomom mindent megnyertem velül elsõ szezonba de volt olyan is, hogy a védelem televolt közép pályással meg fordítva mert hát ezek olyan"vörös szemûek😄😄"
!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Szal valami ilyesmi, nem tudom jól írtam-e lol, de most nem is nagyon érdekel, lényeg, hogy a csatárokból kettõ elég nekem elõl.

Vagy 4-3-2 akár, de én is a két csatáros játékot szeretem.

Atti12
én is 😄

Barragant sikerült leszerzõdtetnem csak. Én visszatöltöm és megpróbálom majd újból a napokban, csak erõt gyûjtök hozzá.

hunbasser
Navast én is megvettem a Realhoz,és nagyon is bevált (Y)

ReaL MaDRid x siempre

Count Adyn
Én maradok a jó kis olaszos 4-4-2 nél😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jedimarsi
Én 4-1-2-1-2 õt játszok a Real-lal nekem velük nagyon fekszik ez a felállás!!! Csapatok Cassilas-Barragon-S.Ramos-Mertersacker-Piqué-Diarra-J.Navas-C.Ronaldo-Fabregas-W.Rooney-Walcott

Randal
ja, nem rossz, de csak akkor ha az ellenfélnek ninscnenek gyors csatárai mint pl. Rooney, Podolsky, C Ronaldo. stb.
Meg ha gyorsak a védõid. Különben gólzápor és telejs kifáradás😄
Bár azért legtöbbször jól fogható a támadás.

hunbasser
3-4-3 az igazi 😛

ReaL MaDRid x siempre

jedimarsi
Ha akarod küldök képeket is msn-en!!
Címem: [email protected]

Randal
hunbasser: kb. csak annyit amennyit ti itt mondtatok😄
Egyébként a gólkijelzõnél a kék csíkok micsodák? Fáradtságjelzõk vagy mi?

Dexantreal: Ahogy jedimarsi mondja, kisebb csapathoz nem mindig mennek. Ha meg sokat ajánlasz és nem mennek, hagyjad. Nem érik meg a szenvedést inkább valóban keress más játékosokat. Plusz figyelj arra, hogy ha kis csapattól vásárolsz mennyi embere van. Ezt egyszerûen megnézheted az átigazolásánál is, csak arra a csapatra állítod be ugye a listát.
Mert ha kevés embere van nem szól ha rálicitálsz egy nem jelzett emberre.

Másrész ajánlatos szinte minden játékosnál ha tudod az állóképességet nézni. Ha jó, akkor vedd meg. Ha még futni is tud akkor meg simán.
És legyen mondjuk a csapatba legalább 3-4 csatár, plusz 1-2 ember a középpályára és még 2-3 hátulra. Tehát max olyan 25-26-os kereted jó ha van. A többi legyen esetleg fiatal játkosoknak fenntartva, akiket ha mondjuk nem játszasz próbálj meg kölcsönadni.
Figyelj arra, hogy a MC-nél kik az õs játékosok és azokat játszasd sokat.
pl. ha a Liverpoolnál Gerardot nem játszatom 2-3 meccsen keresztül akkor elkezdenek piszkálni a rajongók.

A csapatfellállást is próbálgasd, hogy melyik az ami neked jó, de ha mondjuk szenvedsz a pályán akkor az ellenfél felállása szerint változtass.
Én pl. van hogy 4-4-2 ellen 4-4-2-t vagy 4-2-2-2-t alkalmazok. 4-3-3-at nem mert nekem nem jön be, de kinek mi a jó.

Az igen, szép!<#eljen>
Manchaster Cityvel vagyok, de lehet, hogy, akkor a két év a baj, nem tudom. Még próbálkozok mindenesetre.

jedimarsi
Melyik csapattal is mész?? Mert pl egy kisebb csapathoz lehet h nem mennek el, pl az Uefa 06/07 írták sokszor ha valaki nevesebbet akartam megvenni kisebb csapattal h nem érez lehetõséget a klubban, meg van olyan h egy fiatal játékosnak 2 éves szerzõdést ajánlasz az is lehet baj mert pl õ fiatal és szeretné ha pl 5 éves szerzõdést ajánlanál neki nálam ez szokott a legtöbbször elõfordulni vagy h kevés az ember a csapatnál (Leszögezem általában nálam 6-7es tárgyalóval elsõre maximum 2.ra átt szoktak jönni csak jól kell rájuk hatni) Kül én meccsenkénti százalékot sohase szoktam nyomni és még is meg tok venni bárkit (kivéve rivális csapat játékosát és persze nyereségesen) pl: Real Madriddal aszem 12. szezonban vok mindenkinek igen drága a fizuja meg mindenki majdnem 85 feletti játékos és még is +140 milla a bankszámlám,mert a szabadúuszokkal nagyot lehet szakítani pl. Nálam ilyen Fabregas,Henry,Sheva szabadúszókat nyomtak ki felvettem eladtam már is kb 20 milla + !!!!!!!!!!!!!!

Köszi, megprobálhatom, bár most külön mappába van pár letöltött bõvités amit már csak be kéne raknom a játékba.