FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#levele><#kocsog><#bdead><#banplz><#lama>

Szerintem te ilyet se tudsz, te láma. Akkor meg ne pattogj te atomgyökér és gurulj vissza oda, ahonnét jöttél.
Farok 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Atti12
ha nem tetszik, ellehet menni! kösszpá

hunbasser
akkor nem kell idejönni,szia

ReaL MaDRid x siempre

szavulyzsolt
cumi. gyenge ez a forum. van mar ennel sokkal jobb is, mar csak ha a FAQ szempontjabol is

Csak a döglött halak úsznak az árral!

Duby
Ez nagyon LOL 😊) <#eljen>

Olyan jelenségre akadtunk még direct ip-s játékozások során, hogy az esetek 80%-ában, ha én vezetek félidõben, megszakad a kapcsolat. Ha haver vezet, vagy x, akkor 60%-hogy megy tovább a meccs. Nem szereti, ha nem a host vezet? <#nemtudom>
De amúgy mostanában sajnos elég sûrûn megszakad a játék félidõben, meg elég lassú is. <#shakehead>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

hunbasser
puff

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
nem

Yo, Bitch!

II Rocky II
és ezzzel is lehet multizni?
vagy ezzel neM????

24 - Exile -Nov.23

Igen.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Ezt a magyar bajnokságot a fifahungary-rol szedtétek le?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Van ez így, ilyenkor próbálj meg becsúszni, hogy felrúgd az ellenfelet. Ha kicsikarsz valahogy egy animációt a játékból általában megjavul. A hiba nem a te készülékedben van, hanem a magyarosításban.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Count Adyn
Szép😄 Eddig profin a nagyobb csapatoknak csak ontom a gólokat, a kisebbek meg szopatnak😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Félprofin nyomom Váccal! 😄 Így nyerjétek meg a meccset! Vki megmondhatná, hogy történt ez, hogy eltüntek a játékosok!!!!!!!

ForzaInter
gecc te már profin nyomod?<#wow2>

akkor váltanom kell félprofira<#idiota>

Yo, Bitch!

Count Adyn
Na átálitottam profire a nehézséget a MU-t igy is sikerült megverni 5-2 re, ebbõl 6 gólt én rugtam😄 Most igy néz ki a kezdõm:

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
elhiszem csak vicceltem😊 mondjuk ilyen játékosokkal nem nehéz😄D

menny kisebb csapathoz jobbaz😄

mondjuk most énis kezdek belejönni Diósgyõrt 6-0-re vertem Honvédot meg 6-1-re, de ennél jobbat is tok😛

Yo, Bitch!

Atti12
vazz most hogy bizonyítsam be? 😄DDD Lefotózom azt mondod hogy átállítottam <#vigyor>. egyébként összesen 2 90 alatti játékosom van, a többi mind 90 felett szal így nem nehéz. Egyébként 2-3 idény óta tényleg durva hogy milyen jól megy a bajnokság, már egyszer megnéztem hogy nem állítódott e vissza, de nem.

ForzaInter
valld márbe😄DDDDdddd

Yo, Bitch!

Atti12
world class on... -.-

ForzaInter
tuti amatõrön nyomod valld be:ASD:dasdassasdadaas

Yo, Bitch!

Atti12
és így néz ki menedzser módban a tabella:

Elég jól megy a szekér 😄

Count Adyn
Ne félj, énis csak félprofin boldogulok mindenkivel😄

ForzaInter
hú engem word classon mindig megszórnak vagy 10 gólal😄

Yo, Bitch!

Atti12
world class -.- 😄

ForzaInter
demenõeza messi😄

teis amatõrön nyomod?<#idiota>

Yo, Bitch!

Atti12
hajrá Loki! 😄

Nekem meg:

Milyen sunyin néz Messi <#hehe>

ForzaInter
én csak ennyit tudok amatõrön😄

Yo, Bitch!

kas123
amatõrhöz képest... :/ az 50 rúgott gól az úgyah jó...de a 17 kapott... az sok

ForzaInter
amatõr,most készüéök felmenni félprofira.

Yo, Bitch!

II Rocky II
milyen szinten nyomod?legend?????debrecennel vagy ugye?akkor tényleg szarul állsz.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter

nem megy:SS

Yo, Bitch!

Atti12
kössz 😄

Duby
143 040 000 euro <#wow1>
Gratulálok! Brutális. Hát, van még hova fejlõdni a Nottingham-emnek <#nyes>

Dex: nem egyszerû kiscsapatba sztárt/nagy játékost igazolni, még akkor sem, ha 10es a tárgyaló. Az átigazolási összeg nem fontos, nálam általában ha 10-15%-kal többet kínálok, mint amit kér a klub, azt el is fogadják, de többször elfogadták már az alapösszeget is. A fontos a fizetés és a szerzõdéses évek száma, valamint a kapott gól nélküli, vagy a rúgott gólok utáni százalékolással át lehet billenteni a tárgyalási elõzményeknél látható mutatót, hogy jöjjön a muki. Sztem nagy név kis csapatba 1 max 2 éves szerzõdéssel szívesebben jön. Másrészt nagyobb esélye van olyat leigazolni, akit nem kivásárol az ember, hanem átigazolási listán van. Spórolós megoldásnak meg ottvannak a szabadlistások, közöttük is lehet nagy góréra akadni, ráadásul ingyen.
Összességében azonban jó ha figyeli az ember a meccsek utáni bevétel/kiadás információkat, mert nagyon elengedett fizetésekkel hamar apadhat a bankszámla.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

hunbasser
sima bajnoki volt,és a setúbal nem nevezhetõ sem riválisnak,sem nagy csapatnak

ReaL MaDRid x siempre

jugen
Tudod te is, hogy a gép játéka nem csak attól függ, hogy milyen szinten nyomod, hanem rivális e a csapat (rivális csapat nagyon próbálkozik), milyen meccset játszol (pl. kupa meccsen a kis csapatok is nagyon nyomnak) stb.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Count Adyn
Ne félj énis 2015 be járok, napi 2-3 meccset játszok😄

vmvr
ilyen problémám nekem is volt még régen, windows reinstall segített.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

setuh
bocsi, hulye vok😊

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

II Rocky II
nem csak neked...nekem is volt oan hogy a fokozatot fullra tettem.majd késõbb levettem és még nehezebbnek tünt.Nem istudtam mivan most....😄nem most volt. pár hónapja....sztem ezt is lehetne bugnak nevezni.röviden.nemcsaknekedvanien.😊

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
😄D

én most leszdtem ezt a legujabb HSP-t mit mondjak elég jó, stadionok nagyon feldobják, arcok kellenének és akkor nagyon jólenne bár ígyis elég jó, 200 mb:|

Yo, Bitch!

hunbasser
Grimsbyzek is kicsit 😛

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
én meg a Lokival😄 meg a Notts County-val:_:_

Yo, Bitch!

hunbasser
FAQ-ot elolvastad már?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ya,valószínüleg ez a helyzez,ha világklasszison bárkit lealázok a kis Grimsby Townnal 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

setuh
hello!nem engedi h feltegyem a jatekot mert azt irja h a direct x em regi es totlsem le a legujabbat a microsoft szajtjarol.le is toltottem a legujabbat de semmi valtozas... a 2006 world cup ot se engedi e miatt.nem tudnatok segiteni?elore is kosz!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ForzaInter
béna vagy-.-

Yo, Bitch!

hunbasser
rájöttem a játék egyik legnagyobb hibájára:tegnap a portoval csináltam a bajnokságot,és mondom nem árt most egy kis gólarányjavító meccs.a fifa 07-es pályafutásom során elõször vettem le a nehézséget amatõrre.no,ekkor jött a meglepetés:a gép amatõrön lõtt olyanokat(persze nem gólokat),h olyanokat még world classon sem lõ a gép.a kapus is olyanokat védett,még talán jobban védett,mint világklasszison,és nem ám vmi benficáról van szó,hanem már nem is emlékszem,melyik csapat volt,de nem túl nagy csapattal játszottam...hihetetlen,HIHETETLEN!persze nyertem 4-0-ra,de akkor is,az amatõr fokozat már-már világklasszis szintû játékkal játszott,sokszor meg is lepõdtem,h h szerelt le engem a gép játékosa.

komolyan,ez az egyik legnagyobb bug a játékban,de lehet,h ez csak nálam van így :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nálam meg már senkinél sem jelez elõre,h ki milyen lesz :\

ReaL MaDRid x siempre

Atti12
hát egyetlen egy olyan van aki 80 alatt van :| 😄. Egyébként köszi a tanácsot de nem szeretném leadni Rooneyt ^^. Heinze-t meg Carricet is csak azért adom el mert õk nem fejlõdnek 90 fele, egyébként a kezdõbe ha felnõnek a fiatalok mindenki 90 fölött lesz.

Rocky: MU val kezdtem, aszem 4. vagy 5. évadba járok, mert sokszor ujra kellett kezdenem 😞.