36657
-
ezt már korábban beraktam 1szer, és ez is bill-lel van :) -
Tom Tom #18941 Szerintem egy jól időzített sprint irány megváltoztatásával vagy sprint után egy hirtelen c vel többet érsz mint ezzel de te tudod.Kár hogy azok a next genes cselek nincsenek benne jó lett volna. -
#18940 Látom nemérted,akkor ezekszerint én értettem félre de lehet te nemértetted amit írtál tök mind1 már:D..:)) -
#18939 igen :D , mennek ezek fullra álló labdából is, majd megcsinálom őket és berakom őket gif-be :) -
Tom Tom #18938 ??????? -
#18937 Gondolom arra akarsz kilyukadni,hogy nem mozog a labda hanem táncol körülötte olyan cselre gondolsz..valóben nemlehet SZERINTEM olyat..:)))
Az EA arra ösztönöz minket játszunk szabályosan,hogy miért?:)Ha elakasztassz valakit és te érsz hozzá a bíró rögtön sárga/piros/+mellé szabad rúgás->vagy csak ez és nemtudod megállítani ne fusson és érjen bele a labdába...:))) -
Tom Tom #18936 a felső gifet benéztem ott tényleg úgy csinálja ahogy gamepaddal lehet csak kevertem a cronaldos csellel.de azt tényleg billel csináltad???? -
Tom Tom #18935 hát spec amiket pár hsz el alatta tettél be gifeket azok nem álló helyzetűek (gurul a golyó) szal azt a fifa úgy veszi be mintha futnál...
Szal ilyen álló helyzeteseket ahol NEM gurul a labda azt shiftel és a gamepadra rakott shift gombal se lehet megcsinálni.Nekem eddig nem sikerült egyszer se és másnak se nagyon fog. -
#18934 Mondjuk álló helyzet+elhúzod jobbra-balra a labdát..:) -
#18933 Dehogy kértem, elutasítottam. :D -
#18932 kértél többet?:D és adnak többet? -
#18931 nemtudom mi a baj, nektek milyen verzió van meg? -
Gaba22 #18930 jól döntöttél :D -
#18929 Nem fogadtam el :P
-
#18928 te tuti h direkt ip-zni akartál? :D és nem online játszani? -
#18927 kamu a fifad??? ha igen akkor minek teszed fel az online részt?:P ne tedd fel és kész...amugy meg hamachi.:) -
#18926 shift :D, de ha megmondod, hogy melyik cselre gondolsz akkor leírom h melyikeket nyomkodd még a shift mellé :D -
#18925 Billel játszol nem?Ha igen mi a csel gombja?:S -
#18924 bocs, de én billentyűzettel csinálom az álló cseleket :P, szal lehet billentyűzettel cseleket csinálni!!! csak nehez :D -
Tom Tom #18923 A billentyűvel nem lehet álló cseleket csinálni mivel ha rányomod a shiftre a megfelelelő nyilat kb csak elindul abba az irányba vagy forog mint egy elcseszet rainbownál.Szal kb baromság a dolog... -
#18922 thx :P -
Gaba22 #18921 szépek :P -
kicsit rossz lett a kameraállás, de a csel: hátrahúzza majd visszatolja (nekem sikerült már köténybe is :D) -
#18919 kiirja alulra ilyen reklámcsíkra hogy: hiba! aktiválni kell az online módhoz az EA-nel valami bejelentkezési módot. -
#18918 anélkül se ment -
#18917 mert felraktad a Roster patchot ;) -
#18916 jaja! :D ezért nem tok lövőcselt pl! nemáll rá az ujjam! :D -
#18915 Sziasztok!
Miért nem tudok Direkt IP-n játszani?
Felraktam a Roster patchot is meg az online fifát is.
Mi lehet a baj?
köszi -
campy #18914 2+3 gomb gamepadom:S úú azt nehéz egyszerre megnyomni! ez a szemétség! -
#18913 hat pl ziccerben d+s-el elfekteted a kapust vmelyik iranyba es utana beguritod. -
#18912 a gólvonalról a legkönnyebb ;) bár vki onnan is kihadja :/ -
#18911 *csel sry:D -
#18910 Valaki pls egy cselet mondjon állóhelyzetből:) -
#18909 köSZI
más valaki? -
#18908 Hát mitmondjak a készítőknek volt eszük/szerencse..nemtudom megmondani...mert ha elakasztok egy emberkét akkor hozzáérek én egyből szabad,nemlehet megcsinálni nefusson a labda után..talán ezzel is a fair play-re ösztönöznek az EA Game-sok :D lehet:) -
#18907 a 11-es pontról igen egyszerű :D -
#18906 Szevasztok!!!
valaki légyszi irjon már nekem olyat, hogy honnan lehet biztos gólt lőni??? csak mert nagyon nehéz szerintem...
vagy ha tudtok ilyen videot ..
előre is köszi... -
campy #18905 nah egész jo kezdek lenni! gyakorlom az egyik trükköt 1+2+5 gomb:) -
#18904 ami azt illeti nekem automatán sprint-en van az ujjam... és, ha cselezek, ahhoz el kell engednem, szóval... néha nagyon ügyetlen tok ám lenni én is :P :D -
campy #18903 jaja ezt akartam kössz! nekem még nagyon szokatlan gamepaddal!:D