FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Farok 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Olyan jelenségre akadtunk még direct ip-s játékozások során, hogy az esetek 80%-ában, ha én vezetek félidõben, megszakad a kapcsolat. Ha haver vezet, vagy x, akkor 60%-hogy megy tovább a meccs. Nem szereti, ha nem a host vezet? <#nemtudom>#nemtudom>
De amúgy mostanában sajnos elég sûrûn megszakad a játék félidõben, meg elég lassú is. <#shakehead>#shakehead>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Félprofin nyomom Váccal! 😄 Így nyerjétek meg a meccset! Vki megmondhatná, hogy történt ez, hogy eltüntek a játékosok!!!!!!!
akkor váltanom kell félprofira<#idiota>#idiota>
Yo, Bitch!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
menny kisebb csapathoz jobbaz😄
mondjuk most énis kezdek belejönni Diósgyõrt 6-0-re vertem Honvédot meg 6-1-re, de ennél jobbat is tok😛
Yo, Bitch!
24 - Exile -Nov.23
Gratulálok! Brutális. Hát, van még hova fejlõdni a Nottingham-emnek <#nyes>#nyes>
Dex: nem egyszerû kiscsapatba sztárt/nagy játékost igazolni, még akkor sem, ha 10es a tárgyaló. Az átigazolási összeg nem fontos, nálam általában ha 10-15%-kal többet kínálok, mint amit kér a klub, azt el is fogadják, de többször elfogadták már az alapösszeget is. A fontos a fizetés és a szerzõdéses évek száma, valamint a kapott gól nélküli, vagy a rúgott gólok utáni százalékolással át lehet billenteni a tárgyalási elõzményeknél látható mutatót, hogy jöjjön a muki. Sztem nagy név kis csapatba 1 max 2 éves szerzõdéssel szívesebben jön. Másrészt nagyobb esélye van olyat leigazolni, akit nem kivásárol az ember, hanem átigazolási listán van. Spórolós megoldásnak meg ottvannak a szabadlistások, közöttük is lehet nagy góréra akadni, ráadásul ingyen.
Összességében azonban jó ha figyeli az ember a meccsek utáni bevétel/kiadás információkat, mert nagyon elengedett fizetésekkel hamar apadhat a bankszámla.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
ReaL MaDRid x siempre
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
24 - Exile -Nov.23
én most leszdtem ezt a legujabb HSP-t mit mondjak elég jó, stadionok nagyon feldobják, arcok kellenének és akkor nagyon jólenne bár ígyis elég jó, 200 mb:|
Yo, Bitch!
ReaL MaDRid x siempre
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
komolyan,ez az egyik legnagyobb bug a játékban,de lehet,h ez csak nálam van így :\
ReaL MaDRid x siempre
Rocky: MU val kezdtem, aszem 4. vagy 5. évadba járok, mert sokszor ujra kellett kezdenem 😞.