FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#14489: ez még jó régi, régebben fifáztam sokat, mikor kiadták. akkor tényleg kockultam, és nagyon jól is ment, amint látod😊. azóta nem fifázok, csak az sg bajnokság keretein belül, habár most a hsp miatt megint többet játszom.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Yo, Bitch!
ReaL MaDRid x siempre
grat amúgy,nem tudom h csináltad,de grat.jól bekockulhattál,ha ilyen jól játszol 😄DDDdddd
ReaL MaDRid x siempre
Egyébként milyen fizus kérdés? :S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Eladó listánál se volt nagyobb a kínálat, szal marad a kivásárlás.
Amúgy thanks a választ!<#wave>#wave>
Egyébként, ha nagyon nem haladok majd vele és, aki Bp-i és nyáron van kedve ilyesmivel foglalkozni, eljöhetne személyesen és megbizonyosodna róla, hogy velem tényleg szemétkedik a Fifa pff.
Vagy mentést is elküldhetem, ha lehet olyat.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ha sok pénzed van akkor fejleszd fel a tehetségkutatót is és küld ki szétnézni. Ha a saját országodba küldöd akkor olcsó.
Viszonylag jó és fiatal (!!!) játékosokat talál neked.
Nekem pl. 4-5-ös szinten van asszem és 17-19 éves 60-as értékû játékoskat talál.
Ezeket szépen rakd a szûkített listába amit az átigazolásoknál bármikor el tudsz érni. Itt sajna nem tudsz szórakozni, hogy mennyi fizut adj neki, mert õ határozza meg, de szerintem nem probléma.
Másrészt mielõtt leszerzõdtetnéd mentsd el a játékot, mert nem biztos hogy egybõl leszerzõdik és akkor eltûnik! ilyenkor töltsd vissza és próbálkozz.
Ez azért is jó, mert az így szerzett játékoskat el is tudod amjd jó pénzért adni.
Bár ez a valóságba is megtörtént már ugye😄DD
24 - Exile -Nov.23
Vannak hülye dolgai a fifának. Én az XBOX-on tapasztalom. pl véletlenül felrúgtam 2 embert két külön meccsen és egyikért se kaptam lapot, viszont mindkettõ lesérült. Az egyik a Juve-s Bouqe.. szerûség volt, a másik a Milanból Kaka. Örültem mint állat. Igaz már így is le ford fáradva a csapata, úgy jött meccse😊
Fizus kérdésemre még mindig senki semmit?
<#buck>#buck>
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Nekem az a kedvencem, mikor jó kis játékosokat kiszemezgetek a mexikói bajnokságból - ott nagyon jók vannak olcsón - aztán próbálom megvenni, erre: XY nem fogadja el az ajánlatot, mert a csapatnak nincs elég játékosa. <#falbav>#falbav>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nem fogadta el.
Szerintem velem direkt kicsesz a Fifa...
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
Mikor nem én hosszabítok szerzõdést a játékosokkal hanem év végén a gép, akkor az mi alapján adja a fizetést? Mert némelyik játékosnak szerintem túl sok.
És csillagot mi után kap az ember? Mert most már kaptam egy felet, így már 2és fél csillagos az Arezzo😊
24 - Exile -Nov.23
Legalábbis nekem nem hozza be a képeket.
Egyébként nagyon-nagyon ritkán szoktam meccset újrajátszani,de van mikor megteszem.
Nagynéha ha már nagyon fáradt avgyok és nem koncentrálok akkor szoktam, de csak ha vmilyen kupa. Egyébként nem.
Meg ha csal a gép.
Imádom mikor pl a Fenerbache-s játékosok úgy lõnek gólt, hogy háttal állnak a kapunak. Meg a többi csalás.
Komolyan mondom, érzõdik mikor a gép csal. Akkor egyszerûen képtelenség gólt lõni.
24 - Exile -Nov.23
nos,lerí az írásodból,h rám is céloztál.nem szoktam nagyképûsködni,az nem az én stílusom,és nem is szoktam lenézni a másikat,azt pedig,h olvassa el a faq-ot,nem véletlenül mondtam.amióta megvan ez a topik,azóta én még egy hsz-t sem hagytam ki,mind az elõttem íródott 14466 hozzászólást elolvastam.az meg h a faq nem jó,hát nem tudom mit mondjak erre.tényleg nem szép,és nem a legátláthatóbb,de van nekem más dolgom is,ezt csak mellékesen csináltam meg a szabadidõmben.összegyûjtöttem a kérdéseket,és megírtam hozzájuk a választ.anno,mikor még pörgött a topik(napi 300-400 hszek),jöttek a láma kérdések,olyanok is,amik már 3 hsz-el elõtte le voltak írva,amikre már válaszoltak is,alul ott a keresõ,ezt itt így szokás,elõbb keresünk,utána kérdezünk.de még visszakeresnie sem kell az illetõnek,mert ott a faq,ott is van a bannerben:mielõtt kérdeznél,olvasd el a faq-t.de 10 emberbõl 9 észre sem veszi azt a szöveget,nem hogy bele is nézne a faq-ba...
egyébként ha nem tetszik a faq,és úgy érzed,h tudnál jobbat csinálni,hát rajta,itt az alkalom arra,h megmutasd,te mennyivel jobb faq-ot tudnál csinálni.ha jobbat csinálsz,eskü,h bekerül.de akkor tartalmasabb legyen ennél!
ReaL MaDRid x siempre
Grat hozzátok. Én nem vettem még észre itt hibát. Nagyképû embereket nemigen látok. Ja, hogy valaki kirakja a sikerét, hogy milyen szinten hogy vezet? Istenem, ennyire béna a játék.
Segíteni meg szoktak itt is, csak ugye nem mindig van itt az illetõ. Pl. hunbasser.
Másrészt aki jár az SG-re az két dolgot tud:
Mielõtt valami hülyeséget kérdez elolvassa a FAQ-t. Úgy is figyelmeztetve van rá. Ha nem teszi, akkor nem tud olvasni lehet.
Ha még mindig nem érti, akkor kérdezhet nyugodtan. De addig legalább ennyit megtehetne.
Nálunk itt az országban nagyon sokan szeretik ezt a fórumot és sok másikat is. Kicsit nagyobb mint az egyetemed. És istenem, kit érdekel hogy egyetem? Tõlem akár még bölcsödés is kérhet segítséget...
Csak a döglött halak úsznak az árral!
"Akkor meg ne pattogj te atomgyökér és gurulj vissza oda, ahonnét jöttél" - de azért figyelitek, még rímel is!<#nevetes1>#nevetes1>
na hagyjuk inkább az OFFot 😊
Juventussal elkezdtem a menedzseri módot.Eddig 2 gy 3 d 1 vereségnél járok.hmm-gáz hogy mindig kapok 1 gólt,igaz eddig egy olyan meccs volt aholnem kaptam golt és ahol 2 gólt kaptam.szal ha kapok akkor én kapom elsõnek és így forditanom kell.Érdekesség hogy mindig csereként beáált Bozsinoval áll fel a csapat.Mido-t sikerült ingyé megszereznem.Nah ennyit szerettem volna irni....Szal lassan már végzek is vele,igaz még 14 éveet kell nyomnom a fifaval. 😛<#nevetes1>#nevetes1>
24 - Exile -Nov.23
Martinho csak az a bajom, hogy elõbb is egy kisebb adag káromkodásért rakta be a bann jelecskét és nekem itt ne ajánlgasson bannt, mikor én régebb óta vagyok itt és tudom, hogy ez még simán a bann határán volt. Esetleg csak bünti pont járna érte. Meg engem szekállt, szal visszakéne adnom, de jahh, inkább hagyom.
24 - Exile -Nov.23
Szerintem meg ez a fórum nagyon is jó és mindig jönnek az üzenetek nem mondható elhanyagolt fórumnak!
El nem hiszem te nagyon állat!
Azért, mert valakit elküldök a fenébe, mert fikázza a fórumot, attól még nem kell engem támadni! Menjél te is a tudod hova te nagyon agyilag....!
Be sem fejezem, semmi értelme veled és ilyenekkel kommunikálni.
Láma.
Hunbasser, takarítsá majd má a topikban, egy-két alak nagyon kezd itt idegesíteni.