FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még régen letöltöttem a Fifa 07 - Reloaded-et kiírtam lemezre, most felmásoltam az iso-t bemountoltam, stb stb, telepíteném, és amikor a License Agreement-hez érek nagy üresség nagy semmi... rámegyek h YES erre meg kiírja h a legfrissebb DirectX-el lehet csak feltelepíteni... az a gáz h nekem a 2007 áprilisi DX van meg, szal nem tom mi a baja -.- aki tud az help please!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
mértne?csak ugy érdekességbõl,de jolvan akor is joo ha vége lssz.amugy még talán 8 meccsed van akor hátra a bajnokságból?Jah egy kérdés.: m ikor kezdted el a módot,ugy dátumot ha kaphatunk,köszi.nah de mára jóéjt.
24 - Exile -Nov.23
Egyébként meg képek azé nicnsenek a statról, mert még nem ért végett a bajnokság. Majd, ha véget ért, akkor, de addig minek?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
24 - Exile -Nov.23
No comment.
24 - Exile -Nov.23
2013.április. 27-nél járok, én meg azt hittem, mindjárt vége a Futball Liga bajnokságnak, vagy, hogy írják.
Már néhányan a 40-dik mérkõzésüket is lenyomták, én csak a 38-dikat, nah és találjátok ki, ki az elsõ? 😛 Én, vagyis Manchaster City 100 ponttal asszem, vagy picivel többel és veretlenül!!!!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Nah, de majd, ha vége a bajnokságnak, beteszem a statot.
Hovatovább most má anyagi gondjai sincsenek a csapatnak és nem is lohol mögötte a pénz hiány, mivel, mint említettem korábban, a stadiont fejlesztettem 8-dik szintre és most meccsenként + 700 000 jön, vagy nem tudom mennyi :S.
Szal király minden!<#eljen>#eljen> Jahh és a játékosok is alig-alig fáradnak, csapat morál 47<#eljen>#eljen>.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
mert ami faqba van onnan nem tudom letölteni
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
Viszont Lyont az 2-2-es BK után kivertem 5-0-ra. Milant szintén 5-0-ra. Intert úgy, hogy vizuális mittoménmit nyomattam neki 3-2-re.
Viszont ilyen csapatot mint a Cagliari, meg a többi szutyok képtelen a gép elverni vizuálisba. ember esze megáll.
Egyébként egy jótanács: használjátok a tehetségkutatót legalább 3-4-es szinten, a játékoskat pakoljátok be a szûkített listába és aztán vegyétek meg õket átigazolási idõszak elõtt. Vagy ha jók akkor a csapatba hamarabb.
Átigazoláskor meg passzoljátok el. Legrosszabb esetben ugyanannyit kapsz amennyiért vetted, de általában ha megveszed 500-ért akkor a piaci értéke lesz 700. Szal min egy 100-200e Eurót lehet velük keresni. Ezek csak az 59-60-as játékosok.
a jobb oldalon
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
24 - Exile -Nov.23
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
24 - Exile -Nov.23
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nah ma kezdtem el az Angol bajnokságot a Readingel World Class szinten..
Elsõ 2meccsem rosszul sikerült de a 3. jó lett, megvettem egy tehetséges és olcsó játékost és máris az elsõ mérkõzésen 3 góllal mutatkozott be <#taps>#taps>
elsõ 3 meccsem:
West Ham 1:0 Reading
Fulham 2:0 Reading
Ptsmouth 0:3 Reading
Ez a csatár jót tett a csapatnak, jah meg vettem egy védõt az Arsenaltól Clichy(vagy hogy irják)
Van két játékos ajánlásom:
Aaron Lennon(középpályás) 79-es össz de a futási sebessége 90alapból szerintem megéri megvenni
a másik
Park Chu Young 79es össz de jól fejlõdik és könnyû vele gól rúgni
nah egyenlõre ennyi... Ha tudtok olcsó, jól fejlõdõ játékost ajánlani akkor irjatok... elõre is kössz<#wink>#wink><#smile>#smile><#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
Jahh és átigazolási idõszakban felnyomtam maxra a tárgyalót és a védõ eladásából keletkezett összegbõl a stadiont fejlesztettem nyolcadik szintre, így a Liga kupa döntõn töltéskor és meccs játszásakor is fasza stadion fogadott. Ez most véletlen, a döntõ miatt, vagy tényleg szebb stadiont rak be a géjm, ha fejlesztem? :S
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"