FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikerült, újra fel kellett raknom az isot 😊

és próbáltam azt is ami a faqban van...

hali emberek! úgy döntöttem újra elkezdek játszani, de van 1 gond:
Még régen letöltöttem a Fifa 07 - Reloaded-et kiírtam lemezre, most felmásoltam az iso-t bemountoltam, stb stb, telepíteném, és amikor a License Agreement-hez érek nagy üresség nagy semmi... rámegyek h YES erre meg kiírja h a legfrissebb DirectX-el lehet csak feltelepíteni... az a gáz h nekem a 2007 áprilisi DX van meg, szal nem tom mi a baja -.- aki tud az help please!

Sztem má írtam többször is a dátumot. 2013.04.27-nél járok. szal nem sok van hátra az idénybõl.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Atti12

Hopp kössz 😄 erre szokták azt mondani hogy egyszerü de nagyszerü 😊

II Rocky II
akkor ne szoljak??de hiszen csak kérdezel. 😊( smilet figyled) 😄
mértne?csak ugy érdekességbõl,de jolvan akor is joo ha vége lssz.amugy még talán 8 meccsed van akor hátra a bajnokságból?Jah egy kérdés.: m ikor kezdted el a módot,ugy dátumot ha kaphatunk,köszi.nah de mára jóéjt.

24 - Exile -Nov.23

Lol, akko ne szóljá 😄, honnan tudjam, hogy mit akarsz 😛.
Egyébként meg képek azé nicnsenek a statról, mert még nem ért végett a bajnokság. Majd, ha véget ért, akkor, de addig minek?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

II Rocky II
te megbolondultál??? éncsak szépen kérdeztem hogy mien szinten nyomod.profin meg jo az hogy veretlen vagy...sõt.D de nem tom honnan vetted hogy fikáztalak volna,mert semmi arra utalot nem tettem...de bazzeg akkor nem szoolok neked semmit.LOL

24 - Exile -Nov.23

Profin és, akko? Ha nem tetszik, maradjál scendben a sarokban, nem kértem a véleményed. Úgy játszom, ahogy nekem jólesik, a többiek fikázását meg leszarom és kész 😛.
No comment.

II Rocky II
veretlen???félprofin ugye?most adjál már képet,vagy még nem lehet akkor?mikor kapunk képet?kb mikor tolod le aaz évet?😄sok sikert.😊én még a Juveval vok otthon veretlen.😊Idegenben meg nyeretlen,vagy tán egy mecset nyertem a 6 ból.:S

24 - Exile -Nov.23

Nah, sínen vagyok a Manchaster Cityvel!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>
2013.április. 27-nél járok, én meg azt hittem, mindjárt vége a Futball Liga bajnokságnak, vagy, hogy írják.
Már néhányan a 40-dik mérkõzésüket is lenyomták, én csak a 38-dikat, nah és találjátok ki, ki az elsõ? 😛 Én, vagyis Manchaster City 100 ponttal asszem, vagy picivel többel és veretlenül!!!!<#eljen><#hawaii>
Nah, de majd, ha vége a bajnokságnak, beteszem a statot.
Hovatovább most má anyagi gondjai sincsenek a csapatnak és nem is lohol mögötte a pénz hiány, mivel, mint említettem korábban, a stadiont fejlesztettem 8-dik szintre és most meccsenként + 700 000 jön, vagy nem tudom mennyi :S.
Szal király minden!<#eljen> Jahh és a játékosok is alig-alig fáradnak, csapat morál 47<#eljen>.

hunbasser
vedd össze a méretét,olyan 200 körül legyen a szélessége,és a mentésnél optimalizáld a 3-mas fokozattal.egyébként 150 frame felett már próbálkozni sem nagyon érdemes :\

ReaL MaDRid x siempre

sikerült egyet csinálnom de 10mega<#wow1><#gun><#merges2><#boxer><#violent><#falbav><#fejvakaras>
kösz!!
hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

hol lehet leszedni ezt--->JASC Animation Shop 3??
mert ami faqba van onnan nem tudom letölteni
Jó lett a banner, grat!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii> Nekem tetszik!<#eljen>

hunbasser
gyorsban összedobtam egy bannert,most csináltam meg image mappel a linkeket,nem lett vmi jó banner,de megteszi.aki tud jobbat,nyugodtan csinálhat 😊

ReaL MaDRid x siempre

Atti12
minél elõbb.

ForzaInter
Del Pierot eladni a Juve-ból<#wilting><#banplz>

Yo, Bitch!

II Rocky II
köszi....megnéztem Del Pierot és neki 87,86,85,84 van irva.vagyis 4 év múlva gyengébb lessz????(öregeszik és azért?)Bozsinov meg 83 ról 94 re megy fel a 4 év alatt.akkor jot nézek ezekszernt....vagyis pierot adjam el ugye?😄

24 - Exile -Nov.23

Atti12
csapat kezelés/fejlõdési információ (?)

kipróbálom.. kössz a tanácsot <#wink>
Randal
Nekem is lesz érdekes meccsem. Tegnap este fáradtan még nyomtam egy kupamérkõzést. Lecce-Arezzo 3-0. Fasza. Visszavágón 3 gólt be kell varrni, csak nemtom hogyan. Egyik csatáromat lerugták, amradt 2. Fajin. Most épp tehetségkutatóval keresgetek pótlék után.
Viszont Lyont az 2-2-es BK után kivertem 5-0-ra. Milant szintén 5-0-ra. Intert úgy, hogy vizuális mittoménmit nyomattam neki 3-2-re.
Viszont ilyen csapatot mint a Cagliari, meg a többi szutyok képtelen a gép elverni vizuálisba. ember esze megáll.

Egyébként egy jótanács: használjátok a tehetségkutatót legalább 3-4-es szinten, a játékoskat pakoljátok be a szûkített listába és aztán vegyétek meg õket átigazolási idõszak elõtt. Vagy ha jók akkor a csapatba hamarabb.
Átigazoláskor meg passzoljátok el. Legrosszabb esetben ugyanannyit kapsz amennyiért vetted, de általában ha megveszed 500-ért akkor a piaci értéke lesz 700. Szal min egy 100-200e Eurót lehet velük keresni. Ezek csak az 59-60-as játékosok.

de kemény meccsem volt az elõbb.. az Everton ellen játszottam és eléggé szoros meccs volt erre meg a 88. percbe olyan bombagólt vágtam be egy védõvel hogy az hihetetlen....mellesleg 2.vagyok a tabellán a Readingel 15 ponttal....még most jön egy Wigan elleni meccs az szerintem könnyû lessz...utána egy Fulham elleni LigaKupa meccs...utána meg 2kemény meccs az Arsenal és a Manchester United ellen...<#fejvakaras>
II Rocky II
nah inkább mondj vmit...😊 köszi.

24 - Exile -Nov.23

van olyan a manager modeba hogy játékos feljõdések ott van egy grafikon
a jobb oldalon
John Cena
én kb. 3-dik seasonomnál vok Manchesterrel olyan a csapat hogy mindent levédekezek Hátvédek: R.Ferdinand,J.Terry,Sergio Ramos,G.Neville Középpálya: C.ronaldo,J.Cole,P.Scholes,Beckham csatárok: W.Rooney és M.Owen (kispad: J O'shea,Rivaldo,Evra,stb.) JA rivaldot Szabadúszóként vettem meg😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

<#wow3>
ForzaInter
<#wilting>

Yo, Bitch!

II Rocky II
deh azt honnan tudom hogy mennyire tud felfejlõdni egy játékos?

24 - Exile -Nov.23

Atti12
alap beállítás, 6 perc

Atti12
védõnek Pique, 96 os lesz, középpályásnak Anderson (93), Lennon (93), csatárnak pedig dixon, bár õt még nem biztos hogy megtudod venni mert 17 évesen kezdett a tottenhamba, õ 94 es lesz.

6
jugen
Hány perces félidõkkel?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

II Rocky II
gugli-vagy fifahungary,de sztem a faqban is ott van.😄

24 - Exile -Nov.23

nem tudom mi van velem simán nyerek world classon !! amugy a patch-et honnan lehet leszedni???
II Rocky II
hjah igy van ott.és a az összes probákból kell 2 õ megcsinálni teljesen.És akkor érhetõ el a legend szint.(én még nme probáltam,hoszu mire megcsin.2 probát illetve pecset meg nem teszek fel mert ugy nem lehet multizni.😄

24 - Exile -Nov.23

van olyan a játékba hogy fifa 07 próbák (asszem igy van ott)<#circling>
Mi ez a két próba?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

II Rocky II
két probát kell végmegcsinálnod és akkor van legend szint.addig nem fogod látni.Vagy pedig töltesz le legend pecset és ugyis ott lessz a beállításoknál.

24 - Exile -Nov.23

Ez nem beállításnál van? Vagy ez a neten van vagy mivan?<#confused>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

jaja megvan 😊 thx
Randal
Lentebb írtam olcsó, fiatal és jól fejlõdõ játékosk beszerzési módját😊

Hy all! Még új vagyok itt...
Nah ma kezdtem el az Angol bajnokságot a Readingel World Class szinten..
Elsõ 2meccsem rosszul sikerült de a 3. jó lett, megvettem egy tehetséges és olcsó játékost és máris az elsõ mérkõzésen 3 góllal mutatkozott be <#taps>
elsõ 3 meccsem:
West Ham 1:0 Reading
Fulham 2:0 Reading
Ptsmouth 0:3 Reading
Ez a csatár jót tett a csapatnak, jah meg vettem egy védõt az Arsenaltól Clichy(vagy hogy irják)
Van két játékos ajánlásom:
Aaron Lennon(középpályás) 79-es össz de a futási sebessége 90alapból szerintem megéri megvenni
a másik
Park Chu Young 79es össz de jól fejlõdik és könnyû vele gól rúgni
nah egyenlõre ennyi... Ha tudtok olcsó, jól fejlõdõ játékost ajánlani akkor irjatok... elõre is kössz<#wink><#smile><#eljen><#integet2>
Szarok én az átigazolási idõszakra. Eladtam az egyi kvédõt, nem tudom már kit a Manchaster Cityben és Chivut meg még valakit próbáltam csábítani sikertelenül, de egy fiatal, 23 éves norvég csatárt megvettem pár 100 000 dolcsiért egy évre és megmaradt Samaras, meg Vassel, a két alap csatár. Viszont csak egyikük van a pályán, mert korábban még leigazoltam az ifiakadémiáról Close-t, aki nagyon tehetségesnek tûnik és termeli a gólokat. Liga Kupa döntõn pl. kettõt vágott a Fulhamnek és adott egy gólpaszt Vasselnek, így nyerte meg a Manchaster City a Liga kupát<#eljen><#hawaii>.
Jahh és átigazolási idõszakban felnyomtam maxra a tárgyalót és a védõ eladásából keletkezett összegbõl a stadiont fejlesztettem nyolcadik szintre, így a Liga kupa döntõn töltéskor és meccs játszásakor is fasza stadion fogadott. Ez most véletlen, a döntõ miatt, vagy tényleg szebb stadiont rak be a géjm, ha fejlesztem? :S

ForzaInter
szerezd meg

Yo, Bitch!

A fifában van legend mod? ha van hol találom?

Count Adyn
Én béna vagyok, most bátorkodtam fel magam WC-ra😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

II Rocky II
legneddel hogy állsz?

24 - Exile -Nov.23