FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Batistuta007
Hát akkor sztem is csak windows újratelepítés lesz ebbõl mert awindows 2000-res dolgot megcsináltam megint és semmi!Egyébként mitõl forulnhatnak elõ ilyen hibák ,vagy mi hozhatja õket elõ?(csak hogy ne kövessem el megint)
És köszönet mindenkinek aki írt!!

Nekem nemrég volt ilyen problémám, pedig fent volt a DirektX9!
Én azt csináltam, hogy havertól kértem el a Fifaját és föltettem. Nekem úgy sikerült.
Azt hozzáteszem, hogy már a saját DVD-mel indítom el a játékot, ami egykor a telepítésnél csõdöt mondott!<#nevetes1>

Randal
Ez sajna nálam is elõfordult és nem tudom hogy miért.😞
Próbálj meg szerezni egy directx eltávolítót és próbálkozz utánna.
Nekem sajna nem volt, így csak a gép újratelepítésével oldódott meg a probléma.

Duby
Igen, nagy múltú, szép mezü kis társaság, ezért kezdtem velük. Jó nagy kihívás õket újra visszavazetni európa trónjára. <#hehe>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

gabi89
Akkor elb*sztad mert nálam is ezt csinálta mint nálad és evvel oldottam meg amit kimásoltam a Faq-ból.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Batistuta007
Igen próbáltam!De nem csinál semmit ugye mert frissebb van fennt!Méa windows 2000-res dolgot is próbáltam akkor meg nem jön be semmi!Ezt a directx-es dolgot azután írja ki mikor megkérdezi hogy elfogadom-e a licence-t!Viszont az is gyanús hogy eddig ott volt szöveg most viszont ahol a licence szerzõdés szövegének kellenne lennie csak nagy üresség!!

gabi89
FAQ:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék telepítõje azt írja,hogy nem megfelelõ a Direct x-em.Mi erre a medoldás? -
1.lehet,hogy nem a legújabb dirext x van fenn(9.0c)
2. Ez esetben a csinálj egy parancsikont az autorun.exe-nek,és állítsd be a kompatibilitását(jobb klikk,Tulajdonságok,Kompatibilitás,Futtatás a következõ kompatibilitási üzemmódban->pipa,Windows 2000) win 2000-re,és úgy telepítsd a játékot.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Atti12
próbáltad azt ami a fifa lemezen van?

Batistuta007
Az volt fennt!Eddig mindig az volt fennt ami a windows lemezen volt rajta!eddig soha nem volt vele baj!CSak mikor ezt kiíra azután raktam fel az újat de s.arik rá😊!ilyenkor mit lehet tenni???

II Rocky II
csináld ugy ahogy elõtte.azt adirectxet tedd fel és kész.😄mást én nemtok.

24 - Exile -Nov.23

Batistuta007
Hali !

Szóval olyan problémám van hogy fel akartam rakni a fifa 07-et ismét mert ki akartam próbálni az új patcheket meg cuccokat!Csakhogy ebbe az üzenetbe botlok :
Sp2 winwows-om van és ment is rajta a játék már párszor!most pedig ez van!leszedtem neki a legfrisebb júniusi directx-t,de persze õt ez nem izgatja😊Szóval mi lehet a gond?mit tehetek hogy újra élvezhessem a fifa-t?Éget a fifa láz megint😊))
Ami a F.A.Q.-ban próbáltam!
Elõre is köszi

Fejleszd az orvosi személyzetet maxra, ahogy Hunbasser is mondta nekem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Burdi
szasztok.

nincs arra v.mi trükk hogyha az embereim elfáradtak akkor ha visszatöltöm a játékot maxra ugrik a "kitartásuk"??

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

hunbasser
én még nem tapasztaltam olyat,h ha fejlesztem a stadionigazgatót,akkor változik a stadion,szóval 1-2 fokozatot sztem simán javíthatsz

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
pénzaz van😄 stadiont nem akarok cserélni😄

Yo, Bitch!

Randal
Lentebb írtam egy jó pénzszezési módszert, de azért mégegyszer.
Ha a tehetségkutatód legalább 4-es akkor küld ki keresgélni. Jobb esetben a játékoskat meg tudod venni oylan 200e euro körül és kb. a duplájáért eladni.
Én most így min 3 misit szedtem össze plusz még pár játékost meg is tartottam.

ForzaInter
nekem kevés a bevételem mert kicsi nagyon a stadion, de annyira sajnálnám lecserélni a Loki stadiont jó látni hogy megvan csinva😄 de így meg kevés a bevétel, lenne pénz nagyobbra amugy.

Yo, Bitch!

Atti12
grat! 😊 Te is Nottinghammal nyomulsz? 😄

jugen
Tegnap megvertem a Community Shield-ért 2-1-re a Chelsea-t a kis Darlingtonommal (immár a Championship-ben indulunk tegnap óta😊), csakhogy a meccs után úgy vette, mintha kikaptam volna, esett a szurkolói támogatás, csalódott levelek... Ez elég nag hiba a programban, vagy a klubbom fõnökeit lefizették?😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

hunbasser
grat,csak így tovább! 😊

ReaL MaDRid x siempre

Duby
Írok egy kis élményt én is, elvégre ilyenekért érdemes evvel játszani. World class szint. Tegnap befejeztük a 2013-mas idényt a Nottinghammel. Ez volt az elsõ idény a 3 éves (3 BL, 2 bajnoki, 3 kupa) olasz kitérõ után. Kiélezett csatában, az utolsó fordulóban elsõ lett a csapat és feljutott a premier ligába. A nagyon vészes anyagi helyzet is megoldódni látszik, igaz, miután valamennyi jobb játékost eladtam, s jöttek a fiatalok, így nehéz lesz a PL 40-50-es játékosokkal. (Jó volna most az átigazolási idõszakban pár épkézláb szabadúszó erõsítésnek.) A bajnoki cím után meg következett a Chelsea elleni FA-kupa döntõ, ahova érthetõen nem sok téttel futottak ki a játékosaink. Erre az idénybeli legszebb játékkal 3:0-ra elhódítottuk a kupát. Szuper szezonbefejezés! <#eljen> <#wink>

Atti12
alapból tudsz mindenhova, aztán már csak ha eléred azt a szintet.

Randal
Akkor lehet hogy valamelyik beállítás változtathatja.
Csillagokat meg akkor úgy kapok hogy minél jobb játékosaim vannak? Egyéb követelmény nincs?
A menedzserszint a választható csapatokon kívül befolyásol valamit? Pl. jobb fizetési szerzõdés, jobb csapatmorál stb. stb.

ForzaInter
Dzsudzsak beszteszt

Yo, Bitch!

kas123
70es ^^ de jól nyomja ^^, a kedvenc pléjám 😊 a Real Madridba fog tökéletesen beleilleni ^^ott gólkirály lesz ^^

hunbasser
látod,h egyeseknél ez nem így van.

és sztem az ea fejlesztõi is alapból úgy csinálták meg,h ne akárhová lehessen menni

ReaL MaDRid x siempre

Randal
Nem hinném.
Alapból le tudsz szerzõdni bárhova.

hunbasser
Fleetwood 😄DDDdddddddd

most nálad hanyas overallja van?

amúgy elég bugos lehet az én fifám,én már az elején el tudtam menni bárhová,Real Madriddal is kezdtem,és bármikor el is tudnék menni oda megint

ReaL MaDRid x siempre

kas123
rég írtam ide szal most itt az ideje 😊:

Menedszer mód:
-Elmentem a herefordtól miután megynertem velük majdnem mindent (kivétel a Bl-t...mer ott még nem indulhattunk =()
-A juventushoz szerzõdtem le...mivel a Real Madrid még nem ajánlotta fel h menjek oda (6os szintû menedzser lettem még csak a Herefordnál).
-A Herefordtól leigazoltam Fleetwood-ot 😊, a Man Utd.tól ingyen átjött C.Roni, a védelembe is igazoltam 1 játéksot + a középpályára még 1õt (anonímus játékosok de jók 😊)
-Elsõ meccsemen rögtön 0-0át jáccottam 😄, de azóta szárnyal a csapat...minden meccset simán nyerünk (Legenden jáccok).
a bajnokság állása

A célom, hogy minden kupát megyerjünk amit lehet és jövõre elmehessek a Real Madridhoz ^^.(oda is vinni fogom magammal Fleetwood-ot😄)

Atti12
Próbáld letörölni a videokodekkeket amiket felraktál, szerintem az megoldja.

Duby
Még nem találkoztam evvel.
Videokártyát nem cseréltél? Ha nem, akkor javasolnám ugyanazon driver visszarakását, amivel már jól mûködött, vagy tán a legújabbal is menni fog. Meg a fifához szükséges directx se árt, bár ha jól tévedek azt telepítésnél úgyis feltetted, ugye? Videokodekeknek szerintem semmi közük a fifa mûködéséhez.

hellotok lenne eegy nagy kérdésem és remélem tudtok benne segiteni, még pedig az lenne a bajom h tudjátok vannak ezek az animált helyzetek h amikor kapus kirugás van, vagy amikor a birotol lapot kapok nah ezeket a részeket eddig simán lejátszotta a játék de ma volt egy formázás a gépemen, és felraktam a játékot meg pár kodeket gondolván h megoldhatja a problémám, de nem sajnos és az lenne a kérésem h áruljátok el h hogy tudnám én ezt megoldani h lássam ezeket a jeleneteket, mert ugye ugy nehéz h a kapus kirugásnál szürke a monitorom és nem tom hova lövöm a labdát és amikor visszavált normál nézetbe akkor már látom h az ellenfélnél. :S
én direkt ip-vel átszom
valaki nem jön multizni?
ForzaInter
asszem nem lehet😞

Yo, Bitch!

ez tényleg jó üzlet volt !!! Van egy kérdésem: Ha átigazolásnál veszek játékost és kiváncsi vagyok rá hogy mennyit fejlõdik, azt hol lehet megnézni mielött megveszem? vagy nem lehet?<#circling>
ForzaInter
mijó üzletet csináltam, megvettem Chivu-t lokiba szabaduszóként eladtam 6 milláért, fejlesztettem legalább személyzetett, meg még megvettem Anderson-t is aki potoban nyomja õs is szabaduszó volt 89-es most, majd téli átigba megyõ is el, vezsk helyette 70-es tehetségeket akik fel fejlõdnek meg fejlsztek inkább😊 kapok érta kemény 30 millát😄 télen, abbóle gy csapat nagy tehetésgeket veszek szabaduszók közül, most is találtam egy szerb 19 éves középhátvédet 73-as lesz avgy 80-van vhánya sõ isjólesz, Dzsudzsak már 75-ös õ 90-es lesz 2 idény mulva, Stojkov 80-as õ meg 85-ös lesz jövõre, egyedül védelembe kell még 1 ember, meg kp-ra egy osz csá😄

Yo, Bitch!

Lol, én is ezt mondom ,nekem is volt a Stoke ellen asszem ilyen kétszer, 18-ostól alig egy-két centire megadja, lap az semmi, pedig hátulról tette, de 16-oson belûl áá, uuuggyan mé is adná meg?
Fákk.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

na a f...om tele van... számítógép csal persze megint! Ezt figy: 1 meccsen 10x rugtak fel az ellenfél 16osán belül és 1szer SEM adta meg a bíró a szabadrugást. Ha én meg éppen hogy hozzáérek a drágalátos géphez osztja a piroslapokat. na meg félpályáról szabadrugás há' persze h berugja a gép , de ugy hogy a kapusom másfele ugrik... na asszem elég volt a Fifából mára :@

Atti12
Nos kezdtem egy új Menedzsert a Nott. Forest-al. Angol 1. osztály 😊. egész jó kis csapat, csak nincs pénzük :S. 800 000 fontjuk volt kezdésnek.
Mindenesetre eddig egész jól megy.

"Csdodálatos a nézõk hozzáállása a mérkõzésen. De mi történt a játékosokkal?" kérdi meccs közben Hajdú B.
"Megmondom én mi történt velük Pisti. Barna a nadrág. Ha érted." Faragó R.
<#idiota><#hehe>.
Nagyot röhögtem ezen a kis párbeszéden<#wink>. Amúgy ezt épp most mondták, mikor vezetek 1-0-ra a Stoke ellen a Manchaster Cityvel és a Stoke van hazai pályán.
Jól nyomják, remélem benne lesznek a 08-ban.
"Hát ez a fiú se lesz már többé az állat védõk kedvence. Kipörkölte a pókot a felsõ sarokból." Faragó R. egy jobb felsõbe rúgott gól után.
Hírtelen akartam írni mégegyet, de nem tudom, asszem elfelejtettem, vagy pedig ezt akartam írni :S:
"Hát ez a felûlre ment. A stadion felsõ sarkára." Hajdú B. egy fölé lõtt lövés utá. Bár ez nem pontosan így van, de valahogy így.
Jahh és lol, van egy F-1-es mondatuk is<#hehe>.
Esõs meccsen valami olyasmit szól Hajdú B., hogy ideje elõvenni a nemtom milyen kereket. Erre már fullra nem emlékszem :S.

hunbasser
hmm,lehet,h a Grimsbynél is ezt kéne csinálnom 😊

csak az a baj,h akkor fél évig meg megszorító intézkedéseket kell bevezetni :S meg vagy 10 játékost el kell adnom,h tudjam fizetni majd a fizetését a szerencsétlennek.báár,most így belegondoltam,h mennyi hasznom szokott lenni hazai meccseken,lehet,h most gyûjtök vmi jó pléyára,aztán fél év múlva meg túladok rajta.ha szerencsém van,akkor milliós lesz az árrés 😛

ReaL MaDRid x siempre

Hja.....arra én meg má nem emlékszem, lol. Gondolom, amikor warezra felekrült a géjm 😛.

Kössz, hogy szóltál.
Bár szerintem többen tisztességesen akarnak pénzhez jutni megdolgozni azért.

Count Adyn
Ha igazán könnyen akartok pénzt szerezni, akkor meg a menedzser mód inditása elõtt rakjátok tele a csapatot amivel lenni akartok pár sztárral, aztán egybõl eladva azokat lesz pénz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

John Cena
oks nem árt szólni😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

jedimarsi
Szerintem ezt mindneki tudja de azért kössz az ötletet. Nekem egyszer a Real-nal Kalou-t rakták ki szabadúszóba a Chelsea-tõl amikor a legjobb és legtöbbet ér felvettem és eladtam és bekaszíroztam 78 millát amibõl vettem kb 5-6 fiatal tehetséget!! szóval tényleg megéri!!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

John Cena
ha meg nem megy az eladás akkor adjátok kölcsönbe és késöbb adod el megéri!

John Cena
HA könnyen akartok pénzt szerezni akkor a Szabad úszókat vegyétek meg és adjátok el nekem manchesterrel 8-10 millát így összeszedtem!

II Rocky II
nah midnegy.amugy azt kérdeztem hogy mikor kezdted,nem pedig hogy hol jársz.érted?miikkor kezdted el a menedzser módot.én.2007.06-23 😊

24 - Exile -Nov.23