FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És köszönet mindenkinek aki írt!!
Én azt csináltam, hogy havertól kértem el a Fifaját és föltettem. Nekem úgy sikerült.
Azt hozzáteszem, hogy már a saját DVD-mel indítom el a játékot, ami egykor a telepítésnél csõdöt mondott!<#nevetes1>#nevetes1>
Próbálj meg szerezni egy directx eltávolítót és próbálkozz utánna.
Nekem sajna nem volt, így csak a gép újratelepítésével oldódott meg a probléma.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.lehet,hogy nem a legújabb dirext x van fenn(9.0c)
2. Ez esetben a csinálj egy parancsikont az autorun.exe-nek,és állítsd be a kompatibilitását(jobb klikk,Tulajdonságok,Kompatibilitás,Futtatás a következõ kompatibilitási üzemmódban->pipa,Windows 2000) win 2000-re,és úgy telepítsd a játékot.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Szóval olyan problémám van hogy fel akartam rakni a fifa 07-et ismét mert ki akartam próbálni az új patcheket meg cuccokat!Csakhogy ebbe az üzenetbe botlok :
Sp2 winwows-om van és ment is rajta a játék már párszor!most pedig ez van!leszedtem neki a legfrisebb júniusi directx-t,de persze õt ez nem izgatja😊Szóval mi lehet a gond?mit tehetek hogy újra élvezhessem a fifa-t?Éget a fifa láz megint😊))
Ami a F.A.Q.-ban próbáltam!
Elõre is köszi
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nincs arra v.mi trükk hogyha az embereim elfáradtak akkor ha visszatöltöm a játékot maxra ugrik a "kitartásuk"??
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
ReaL MaDRid x siempre
Ha a tehetségkutatód legalább 4-es akkor küld ki keresgélni. Jobb esetben a játékoskat meg tudod venni oylan 200e euro körül és kb. a duplájáért eladni.
Én most így min 3 misit szedtem össze plusz még pár játékost meg is tartottam.
Yo, Bitch!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Csillagokat meg akkor úgy kapok hogy minél jobb játékosaim vannak? Egyéb követelmény nincs?
A menedzserszint a választható csapatokon kívül befolyásol valamit? Pl. jobb fizetési szerzõdés, jobb csapatmorál stb. stb.
és sztem az ea fejlesztõi is alapból úgy csinálták meg,h ne akárhová lehessen menni
ReaL MaDRid x siempre
most nálad hanyas overallja van?
amúgy elég bugos lehet az én fifám,én már az elején el tudtam menni bárhová,Real Madriddal is kezdtem,és bármikor el is tudnék menni oda megint
ReaL MaDRid x siempre
Menedszer mód:
-Elmentem a herefordtól miután megynertem velük majdnem mindent (kivétel a Bl-t...mer ott még nem indulhattunk =()
-A juventushoz szerzõdtem le...mivel a Real Madrid még nem ajánlotta fel h menjek oda (6os szintû menedzser lettem még csak a Herefordnál).
-A Herefordtól leigazoltam Fleetwood-ot 😊, a Man Utd.tól ingyen átjött C.Roni, a védelembe is igazoltam 1 játéksot + a középpályára még 1õt (anonímus játékosok de jók 😊)
-Elsõ meccsemen rögtön 0-0át jáccottam 😄, de azóta szárnyal a csapat...minden meccset simán nyerünk (Legenden jáccok).
a bajnokság állása
A célom, hogy minden kupát megyerjünk amit lehet és jövõre elmehessek a Real Madridhoz ^^.(oda is vinni fogom magammal Fleetwood-ot😄)
Videokártyát nem cseréltél? Ha nem, akkor javasolnám ugyanazon driver visszarakását, amivel már jól mûködött, vagy tán a legújabbal is menni fog. Meg a fifához szükséges directx se árt, bár ha jól tévedek azt telepítésnél úgyis feltetted, ugye? Videokodekeknek szerintem semmi közük a fifa mûködéséhez.
Yo, Bitch!
Fákk.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mindenesetre eddig egész jól megy.

"Megmondom én mi történt velük Pisti. Barna a nadrág. Ha érted." Faragó R.
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Nagyot röhögtem ezen a kis párbeszéden<#wink>#wink>. Amúgy ezt épp most mondták, mikor vezetek 1-0-ra a Stoke ellen a Manchaster Cityvel és a Stoke van hazai pályán.
Jól nyomják, remélem benne lesznek a 08-ban.
"Hát ez a fiú se lesz már többé az állat védõk kedvence. Kipörkölte a pókot a felsõ sarokból." Faragó R. egy jobb felsõbe rúgott gól után.
Hírtelen akartam írni mégegyet, de nem tudom, asszem elfelejtettem, vagy pedig ezt akartam írni :S:
"Hát ez a felûlre ment. A stadion felsõ sarkára." Hajdú B. egy fölé lõtt lövés utá. Bár ez nem pontosan így van, de valahogy így.
Jahh és lol, van egy F-1-es mondatuk is<#hehe>#hehe>.
Esõs meccsen valami olyasmit szól Hajdú B., hogy ideje elõvenni a nemtom milyen kereket. Erre már fullra nem emlékszem :S.
csak az a baj,h akkor fél évig meg megszorító intézkedéseket kell bevezetni :S meg vagy 10 játékost el kell adnom,h tudjam fizetni majd a fizetését a szerencsétlennek.báár,most így belegondoltam,h mennyi hasznom szokott lenni hazai meccseken,lehet,h most gyûjtök vmi jó pléyára,aztán fél év múlva meg túladok rajta.ha szerencsém van,akkor milliós lesz az árrés 😛
ReaL MaDRid x siempre
Bár szerintem többen tisztességesen akarnak pénzhez jutni megdolgozni azért.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul