FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jobban oda figyelek nagyon megszórtam volna õket, de ha nem lõnek kapura nem lehet izgalmas a meccs😄
Yo, Bitch!
ReaL MaDRid x siempre
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ReaL MaDRid x siempre
Ilyen a Total Club Manager 05-ben volt, de bizonyára az FM-ben is van.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mármint átigazolási idõszakra.
Robbent csábítom hiába, mert 23 milla az alap és adok neki 26-t 5évre és csak halad az átigazolás, közel van ugyan az aláírthoz, de áhh... és Lehmann volt a szurkolók álma, hát nemtom mit akartak a 37évével, minnyá visszavonul lol. AZért próbálgattam és a kis görény ment az Arsenalhoz 5 milláért 😛, pedig nála is alá volt má írva majdnem.
Most még C. Ronaldot próbálom, meg Mertesackert vagy kit, bár nemtom.
Ez bug itt má lol.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
megnyertem mindent lokival váltani kéne, bár csinálni kéne egy nagy csapatot belõlük, még 2 meccs van bajnokságból 28/28😄 gondolkozok hogy maradok-e vagynem...
Yo, Bitch!
meg még rengeteg dolgot sorolhatnék,mert néha-néha bevillannak ilyen ötletek nekem,csak most hirtelen semmi komolyabb nem jut eszembe
ReaL MaDRid x siempre
Bizonyos kifejezéseket nagyon nagyon sokszor ismételgetnek, meg az egész közvetítés nélkülöz minden folytonosságot, egymáshoz nem kapcsolódó mondatokat mondanak a kommentátorok, gyakran ellent is mondanak egymásnak, de aztán nem érvelnek a saját kijelentésük mellett. Szóval teljesen életszerûtlen.
ReaL MaDRid x siempre
ami a karakteres dolgot illeti:vasárnapi focista vagyok,szóval hobbiból kijárunk a helyi sportpályára haverral/haverokkal passzolgatni,ívelgetni,beadásokat és befejezéseket gyakorolgatni,indítgatjuk egymást,szabadokat lövöldözünk,távolról lövünk,ha többen vagyunk meccsezünk.és ha megnézek a játékban egy 50-es játékost,ahhoz tudok viszonyítani.tudom,h mennyit bírok a pályán,milyen gyorsan futok,milyen jól lövök,és ezek alapján állítom be magam.amiben úgy érzem,h rosszabb vagyok(pl állóképesség és gyorsaság),azt egész alacsonyra állítom(20 alá,pl 15-re),amiben meg jó vagyok,azt meg kicsit magasabbra állítom,de 70 fölé sehol nem mentem,60-as értékbõl is csak 1-2 van,amibõl tudom,h tényleg jó vagyok.
próbálom majd magamat megcsinálni elfogultság és ego nélkül 😊
ReaL MaDRid x siempre
Kommentár Faragó R.-tõl:
"Vélhetõen a tizenegyes a téma a szurkolók körében a büféknél. Mindjárt leosonok meghallgatni."
Vagy ilyesmi, hát én még nem hallottam ezt a változatot tõle.
Ergo, akkor 07-ben is van Hunbasser karakter csinálás? Nem baj, majd a 08-ban a magyar zseni beköszön a foci világában!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii><#hehe>#hehe>
Taranov: lusta vagyok hozzá, már Hunbasser is gyõzködött, de majd megpróbálom egyszer valamikor :S.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nekem is pont ez a bajom, most át is mentem a Portohoz, ahol már egy kicsit nehezebb a téma menedzserben, legalábbis a BL-ben. Na de ott van a végeláthatatlanul sok bajnoki, amik borzasztó unalmasak. Próbálok majd egy bajnokságban egy kisebb csapathoz szerzõdni, talán akkor több lesz az izgalom.
most néztem meg,létrehoztam magamat a Bury csapatába,Buryvel elkezdtem egy manager modeot,és bizony ott volt a karakterem a csapatban 😊
ReaL MaDRid x siempre
Ennek úgy kéne mûködnie szerintem, hogy befektetést igényeljen a feljutás, ami késõbb be is térül.
Ami meg végképp bosszantó, hogy a lejáró szerzõdésû játékosokkal az idény végén minden további tárgyalás nélkül lehet hosszabbítani, nem kell értük megküzdeni.
Hunbasser: lehet majd saját karit benyomni a csapatokba és azt elfogadja a menedzser mód is? A 07-ben ez még nincs? :S
Nincs nagy kihívás ja, de legalább gördülékeny minden.
Én nemtom mihez kezdek a 08-ban, valszg MU-del startolok.
egyébként nem jó nagycsapattal lenni sokáig,nincs benne nagy kihívás...
FIFA 08-ban én azt fogom csinálni,hogy megkeresem a lehetõ leggyengébb csapatot,és oda belekreálom magamat - persze próbálok reális értékeket beírni,és így elég gyenge lesz a karakterem,de az a lényeg,ezzel a csapattal fogok indulni a manager modeban.szóval,ez valószínüleg egy angol 4.osztályú(Angol 2.) csapat lesz,és addig nem megyek onnan,míg fel nem jutottam a PL-be és meg nem nyertem azt 😊 utána váltok,és a karakteremet természetesen minden csapatomhoz meg fogom venni 😊
ReaL MaDRid x siempre
Személy szerint nekem az a taktikám egy új karriernél, hogy elõször a stadionigazgató fejlesztésére fordítom a pénzt, majd a tárgyalóra. Az átigazolások csak ezek után, hisz az eredeti keret még jópár évig megmarad. Ha meg addigra world classon is meg tudod nyerni a bajnokságot, akkor úgyis fölöslegesek az átigazolások.
Holott ugye más scapatnál ilyenkor már gondjaim voltak.
Dögös ám a csaj<#eljen>#eljen><#finom>#finom><#hawaii>#hawaii>.
Lényeg a lényeg, hogy december 10, hamarosan jön január és átigazolási idõszak.
Drukkoljatok pls ,hogy itt végre vkit átigazolhassak, mert, ha a Real Madridhoz se megy senki, akko kész lol.
Elején volt három fiatal tehetséges játékos szezon rajtkor az ifjiakadémián és mind nemet mondott ehh lol 😛.
Meg azt is lehetne h 1-2 híres kapus mikor kivédi a lövést h "XY mekkorát védett" vagy h hibázik pl.: "xy mekkorát hibázott" .....stb...!!! Jah amugy valahol olvastam h Ronaldinho meg Klose segitségével csinálják a mozdulatokat a játékba és volt egy video is és Klose fejelt az ha ugyanolyan mozdulattal lenne a 08-ban akkor jó lenne...<#kacsint>#kacsint>
De egy csomóan kérdezik mien a gépigény? Szal nincs vmi?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Gaba323
Fejlesztett magyar kommentátor?
A fifa 08 gépigényérõl lehet már vmit tudni?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Dzsudzsák nem gyenge,jól megcsinálták ezek szerint.
ReaL MaDRid x siempre
sztojokovbááá se lesz gyenge:
dzsudzsibááról meg neisbesziljünk:}

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu