FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"New gameplay"
Szerintem ezeket érdemes lenne kipróbálni amíg nem jön az új fifa, nekem bejönnek😊
Yo, Bitch!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
24 - Exile -Nov.23
A legend szintnek mindenképp benne kéne lennie alapból, és afölé még berakni egy megszerezhetõt, vagy valami ilyesmi.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem is tudom ki ellen játszottam, de egy közép csapat ellen és 5:0-ra vezettem, aztán a 90. percbe rúgtak egy gólt! Nah és? 5:1 - ez nekem még mindig jó, mert nem az a lényeg, hogy hány gólt kapsz (mondjuk az is), hanem, hogy nyerd meg a meccset és gyûjtsd a pontokat...😄
csak jobban oda kell figyelni a végén.egyébként meg simán lehet vágni a meccs folyamán 5-6 gólokat,ha már annyira pro-k vagytok,és olyankor már úgysem tud a gép fordítani.ezekbõl a kisebb hibábkól és megszokott mozdulatokból sok labdalopást lehet véghezvinni,onnantól meg már könnyû.sõt,30-as overallú játékossal is lehet távolról gólt lõni.
ReaL MaDRid x siempre
Szóval azt kell csinálni, amit hunbasser is írt, hogy ki kell ismerni az ellenfél hibáit is, és élni vele.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
hunbasser: Lehet hogy a végén jobban hajt, sõt biztos is, de akkor az én csapatom miért nem?😄
Elõfordul, hogy egy meccsen nekem 15 kapuralövésem van, neki 5, de nyer egy góllal. Egyébként a labdabirtoklásom, a pontos lövések aránya egyaránt nálam jobb.
Ez nem kifejezetten irreaális, de azért furcsa. Lehet, hogy nekem kéne inkább egy labdatartásos játékot játszanom kevés lövéssel és ziccerekkel, de az élõ ellenfeleket meg így lehet jobban megverni. Várom már a legend mode-ot, addig még fél évet kell lenyomnom portugáliában, egyet a spanyol és egyet az olasz másodosztályban.
Dex:mondom,ne az átigazolási árat,hanem a fizetést nyomd feljebb...
ReaL MaDRid x siempre
Hurray, következõ kupameccs Manchester City ellen. Remélem ott már nem csal.
A Heerenveennel nyomom már csak 6 forduló van hátra. Most játszottam egy kupameccset az Ajax ellen és nagyon ideges lettem magamra! 2:2 lett 120. perc alatt, aztán 11-esekkel 7:8-ra kikaptam, de nagyon láma voltam, mert 2 11-est (120. perc alatt) kihagytam, és 2-szer vezettem.
Bezzeg most visszavágtam nekik, mert pont ezután a meccs után egy bajnoki meccs jött, amit megint csak az Ajax ellen játszottam és itt 1:0-ra nyertem...<#idiota>#idiota>
2. vagyok a tabbellán, 4 ponttal vagyok lemaradva az Ajaxxal szemben!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nem, te vagy a béna, meg a Fingfa (Fifa)<#hehe>#hehe>.
Kijátszani valahogy csak sikerül általában, csakhogy a rohadt kapuson nem tudom átjuttatni a labdát, mert mindent kifog szinte, tökmindegy, hogy honnan lövöm😞
Yo, Bitch!
Dexantreal: 1 évre ajánlj neki, 1 évre.
Amúgy rohadt szemét csaló ez a gép.
Bury-Tottenham mérkõzés, a szemét 1-0-ra vezet, nagy nehezen kiegyenlítek, amjd a hosszabítás vége felé befejeli a labdát, de olyan istentelen módon, ahogy csak a gép tudja odapasszintani a labdát.
Eszméletlen mennyiségû helyzetem volt, 11-esen belülrõl lõdöztem a labdákat és még úgyis kifogja. Az az egyetlen gólom is 11-esbõl adódott.
Szemét csaló. Okés, hogy rosszak a játékosaim, de ha odaviszem a kapuhoz, akkor csak el tudja lõni a kapus mellett, mégha 10-bõl 1 sikerülne neki...
Yo, Bitch!
Megváltás lesz a 08 én ezt mondom. Majd ott minden simán megy végre 😛 és a Fifa se lesz reményeim szerint olyan béna, tehát, hogy lesznek javítások végre.
sztojkovbát vitte volan liverpool
na 3 évem lokinál maradtam mivel ygenge ajnáltoka vótak íme a kezdõm, 70-rõl lement 59-re csapatösszhang:S uj játékosok miatt gondolom most is találtam 2-3 jó szabaduszót Ross gyerek 75-ös lesz, Steva gyerek 85-ös:|
egyébként van 37 millio euróm😄 megvettem szbaudszóként bojinovot és eladtam 50 milliótért bayernek😄
Yo, Bitch!
Ez nagyon izgatja a fantáziámat. Csak egy játékost lehet majd irányítani és azzal kell megmutatni, és így leigazolnak nagyobb klubbok?
---Landreu---
Clichy-S.Ramos-Kompany-Taiwo
Fabregas-Sneijder
Kaká-----------------Nasri
Walcott--Tevez
cserék: Almunia,A.Cole,Toure,Vonlanthen,Stuarridge,De Guzman,Pirlo,Ljunberg,G.Milito
ez a felállás a legjobb ha kontrára játszol😊
#acm
Salzburg: Vonlanthen (ST)
Marseille: Nasri (CAM) de szélsõként is szuperál,Taiwo(LWD)
õket tudom ajánlani😊 övék a jövõ😛
#acm
szóval,gyúrj rá a stadionigazgatóra,ha a hazai meccsekbõl szeretnél jó sok hasznot.
ReaL MaDRid x siempre