FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ADSL-em van, a másik gépen vezetéknélküli net.
ADSL-es unokatesómmal viszont gond nélkül tudok játszani.
EZ ITT FIFA TOPIK.
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ez is megért volna vagy 2-3-mat.
ReaL MaDRid x siempre
Lol, max az életben, ha meglátom és kiderül õ az.
Lány létére ilyen színvonalt produkálni pfff.... már, ha lány egyáltalán lol, mert az adatlap nem minden ugyebár.
De felõlem beszélhetünk más témáról is most már.
Ettõl függetlenül én azt mondom, hogyha valakinek baja van valakivel, akkor üssön, ne csak mondja 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Taranov lelkem mélyén örökké gyerek maradok1picit<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
by
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
pedig nem kellene,bár nem annyira warez,de legközelebb ezt oldjuk már meg priviben majd
ReaL MaDRid x siempre
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Perzse csak, akkor, ha a Fifája magyar 😛.
Enyém vmié befosott, mert crackeltem és dvd-rõl kell nyomatnom, oszt tegnap le is fagyott lol.
A grafban pedig tényleg csak a zöld fû, a színes közönség változik, no meg a zászlók, melyek eddig nem voltak ott 😄 Ja meg azt hiszem nagyfelbontású mezek lettek berakva, nálam úgyan úgy néz ki, mint a kicsik 😊 Az eget figyelted? Esti meccs volt?
ForzaInter (kreativ nick 😄DDD): hsp-re nem hiszem. Már a hsp megköveteli, hogy csak és kizárólag szûz fifára lehessen telepíteni, de egy próbát megér. Elméletileg nincs semmi a 3 patchben ami bezavarna egymásnak, de hát az elmélet nem ér semmit a gyakorlat nélkül. Próbáld ki! 😉
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ReaL MaDRid x siempre
Gaba323
Gaba,megpróbálkozhatnál egy windows reinstallal,akkor legalább tisztán látnánk.ha utána is gond lenne,akkor legalább tudnánk,h biztos hardverhiba van.
ReaL MaDRid x siempre
Gaba323
a next-gen patch nem vmi jó,max a fû meg a szurkolók,de lehet,h eddig nem voltak ott a lengõ angol zászlók sem,most felfigyeltem rá,h sok volt,és feltûnõen szépen lengtek.
esetleg vki benyohatna egy hasonló módon összekicsinyített képet a szurkolókról
a gameplay már jobb,de a mozgások,lövések maradtak ugyanolyanok(elsõ blikkre),inkább csak az ellenfél lett kreatívabb,egyszer kétszer lestem is.persze többet is hibáznak,de ezek már inkább realisztikusabb hibák(persze azért maradt még néhány eredeti fifás védõhiba is 😊)
a fû így világoszölden sokkal jobb sztem,én fenthagyom a patchet.
ReaL MaDRid x siempre
de sztem kipróbálom a gameplay patchet is.a mentéseket nem b@ssza el,ugye?mert természetesen manager modeban akarom tesztelni 😊
ReaL MaDRid x siempre
A graf patchet viszont mindenkinek ajánlom. Persze, lehet dobálozni a szavakkal, hogy én nem figyelek a fûre, meg a nézõkre játék közben. Hülyeség. Nagyot dobb a játékon, a színes, már majdnem embereknek kinézõ nézõközönség, a tömegben PES módjára lóbált zászlók, no meg a jobb fû, melyen játszanak a játékosok.
Azért megjegyezném, hogy a fû piszok élénk zöld lesz, kell egy kis idõ mire hozzászokik az embere szeme, valamint hogy az égboltot elrontja a patch. Azóta valahogy esti meccsem nem volt, de még kiprobálom, nappal pedig a Nap el lett kenve az egész égboltra, igy most az ragyog, gondolom igy tudták valósághûbbé tenni a fény-árnyékot a pályán és a játékosokon.
Viszont a Napot már tényleg senki nem fogja keresni játék közben 😊 Az esti meccseket meg majd még tesztelem, hogy tényleg nincs?, csak most nem vagyok otthon, meg nem is leszek holnapig.
Gaba323
ReaL MaDRid x siempre
bár, most, h mondod... ráfexek a témára! 😄 akkora legenda leszek, mint öcsi bácsi, vagy maradona, vagy a skorpiórúgásos Higuita!!!!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Reina: nem, mert rivális csapattal szóba se állnak
Lahm: Bayern nem akar játékost veszíteni
Alex: középen állt a mutató a befejezéskor
K. Richardson: eladva a B. Bournnek 11 milla piaci érték helyet 12 vhány milláért.
Bankszámla 74 milla a MU-nél és Rooney meghosszabbítva 3 évre.