FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Többszemélyes játékmódban mi lehet a probléma, ha a csapatkiválasztásig eljutunk, a betöltésnél pedig megszakad a kapcsolat?
Nekem ADSL-em van, a másik gépen vezetéknélküli net.
ADSL-es unokatesómmal viszont gond nélkül tudok játszani.
hunbasser
tessék átfáradni az fm topikba,ha arról akartok csevegni...

EZ ITT FIFA TOPIK.

ReaL MaDRid x siempre

Szal akko a Chelseanél érdems nyomulni, vagy mi? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Taranov
Nekem is általában töltelékjátékosok jönnek olyan 50-es szint körül.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jugen
Ti milyen tehetségeket szoktatok felkutatni, mert nekem még mindig 30-asokat dobál...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jedimarsi
OFF:Még mindig jobb a Real mint pl a Barca<#buck><#buck><#buck><#buck>Mert velük megnéztem h mennyiért loehet igqazolni azt pfffffffffffffff: 3,5 milla magyarul NULLLLLA<#buck><#buck>Ez azlrt van mert a kölcsönszerõdéseket kell kifizetniük vagy mit ez általában ilyen 100 milla feletti összeg és nincs pénz az átigazolásokra! Chelsea-nál persze 74 milla van rá meg ott csak neves játékost ajánlatos venni akire írja a vezetõség h örülnek h egy ilyen híres játékost akarsz leigazolni ergo ha pl egy ismeretlent akarsz akkor azt írják h nem hiszik h ezzel növeled a klubb népszerûségét!!!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

kas123
közel sem ugyanaz a kettõ 😄 a kép a football-ból van ^^

Perzse aztán mégis meghiúsult, mert a madridnak nincs zséje 😛. 7 milla euró pff, kértem én többet, de nem adtak a fõnöki irodában.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Azta...!<#eljen><#hawaii> Ez szép, grat!<#eljen><#hawaii>

Count Adyn
Nah elszórakozgatok Angliában😊 Elég komoly keretet vásárolgattam össze az évek alatt, ez a srác meg az ifiakadémiáról jött, elég durva😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hunbasser
legközelebb mostmár nem törlöm ki a hsz-eket,és akkor mehetnek a pontok.

ez is megért volna vagy 2-3-mat.

ReaL MaDRid x siempre

Igen és fórumon keresztül, hogy üssek?
Lol, max az életben, ha meglátom és kiderül õ az.
Lány létére ilyen színvonalt produkálni pfff.... már, ha lány egyáltalán lol, mert az adatlap nem minden ugyebár.
De felõlem beszélhetünk más témáról is most már.

Taranov
Igen, látom az adatlapodon, hogy csak a lelked mélyén 😊
Ettõl függetlenül én azt mondom, hogyha valakinek baja van valakivel, akkor üssön, ne csak mondja 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tök egyszerû ja, már írtam a modiknak, hogy jöhet a pont mindkettõnknek...nekem azé, mert normálisabban is elintézhettem volna a dolgot, de, ha anyáznak, akkor hamar felmegy bennem a pump,a cula10-es meg az anyázásáért és azé, mert semmit se írt eddig ide nagyon, akko mi a rákért jön be állandóan?
Taranov lelkem mélyén örökké gyerek maradok1picit<#idiota><#hehe>.

Taranov
Mindketten gyerekek vagytok, ezt látatlanban is meg lehet mondani.

Kandurex
Tökegyszerû lesz, nem kaptok semmit, csak egy figyelmeztetést, fejezzétek be ezt a céltalan anyázást, aki nem érti repül.

by

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

<#buck>

Lol, vki lelkesen takarítgatott itt az elõbb<#idiota><#hehe><#eljen>.

Majd a cracket vki.

hunbasser
mondjuk úgy,hogy szemet hunyok efelett...

pedig nem kellene,bár nem annyira warez,de legközelebb ezt oldjuk már meg priviben majd

ReaL MaDRid x siempre

Itt van egy: L9SA-NPCU-NVCH-BNV2-NRLD

FIFA 07 bocs
Bocs, de megtudná valaki mondani a FIFA 17 telepítõkódját, mert vírusos lett a gépem és letörölte.
hunbasser
igen

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
hsp-vel is mûködik nextgen peccs elég jó, tetszik, nemtom gameplay mûködne e vele.

Yo, Bitch!

DjCooll
Ezek azok a patchek amiket, lejjebb linkeltek be?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Kmarha
ok, kiprószálva, megvan az este is 😄DD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hunbasser
hát,esti meccsek nálam nincsenek 😊 eleve,bl meccsen kéne kipróbálni

ReaL MaDRid x siempre

Vki majd pls msn-n küldje át a crackjét. Thanks
Perzse csak, akkor, ha a Fifája magyar 😛.
Enyém vmié befosott, mert crackeltem és dvd-rõl kell nyomatnom, oszt tegnap le is fagyott lol.

Kmarha
ez nem ér 😄 akkor nekem miért rontja el a szinkront? 😄 Mindegy, ha nagy változás nincs a gameplayben, akkor kihagyhatom. 😊

A grafban pedig tényleg csak a zöld fû, a színes közönség változik, no meg a zászlók, melyek eddig nem voltak ott 😄 Ja meg azt hiszem nagyfelbontású mezek lettek berakva, nálam úgyan úgy néz ki, mint a kicsik 😊 Az eget figyelted? Esti meccs volt?

ForzaInter (kreativ nick 😄DDD): hsp-re nem hiszem. Már a hsp megköveteli, hogy csak és kizárólag szûz fifára lehessen telepíteni, de egy próbát megér. Elméletileg nincs semmi a 3 patchben ami bezavarna egymásnak, de hát az elmélet nem ér semmit a gyakorlat nélkül. Próbáld ki! 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Mi a véleményetek a FIFA 08-ról?Néztem róla képeket a www.fifa08.de oldalon,és nekem tetszenek a PC-sek!
Gaba9
hája .. kb 1óra szokott lenni .. 😊 nah köcce meek is csáó mki .. jó fifázást !! 😄

Gaba323

hunbasser
kimentegetéssel,formázással és telepítéssel együtt másfél óra alatt megvan,utána meg 1 évig megint nem kell hozzányúlni,ennyit igazán megér 😊

ReaL MaDRid x siempre

Gaba9
pfff sejtettem h ez lenne a köv lépés .. bár lehet h ráis férne a gépre de aaaanyira nincs kedvem 😄😄😄D😄D na majd megproszálom aztán írok h miva .. köce 😊 am felraktam mind2 patchet majd megnézem változik-e vmit 😄DD

Gaba323

hunbasser
apropó akadozás:a next-gen graf patch miatt kissé akadozik a kamera.annyira nem zavaró egyébként...

Gaba,megpróbálkozhatnál egy windows reinstallal,akkor legalább tisztán látnánk.ha utána is gond lenne,akkor legalább tudnánk,h biztos hardverhiba van.

ReaL MaDRid x siempre

Gaba9
öööö izéé vkinek a nemrég beírt akadozásra nem ugrott be vmi idea ?? mer még mindig csinálja <#confused> és már kezdek morcos lenni erre a tetü gépre <#boxer>

Gaba323

hunbasser
no,teszteltem egy meccsen a dolgokat.a kommentár nekem jó a 2 felrakott patch ellenére is.

a next-gen patch nem vmi jó,max a fû meg a szurkolók,de lehet,h eddig nem voltak ott a lengõ angol zászlók sem,most felfigyeltem rá,h sok volt,és feltûnõen szépen lengtek.

esetleg vki benyohatna egy hasonló módon összekicsinyített képet a szurkolókról

a gameplay már jobb,de a mozgások,lövések maradtak ugyanolyanok(elsõ blikkre),inkább csak az ellenfél lett kreatívabb,egyszer kétszer lestem is.persze többet is hibáznak,de ezek már inkább realisztikusabb hibák(persze azért maradt még néhány eredeti fifás védõhiba is 😊)

a fû így világoszölden sokkal jobb sztem,én fenthagyom a patchet.

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
hsp-re fel lehet rakni?😄

Yo, Bitch!

hunbasser
akkor ezt a graf patchet felnyomom,és én is mondok róla véleményt 😊

de sztem kipróbálom a gameplay patchet is.a mentéseket nem b@ssza el,ugye?mert természetesen manager modeban akarom tesztelni 😊

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
a gameplay patchet csak futolag probáltam ki. Én semmi változást nem vettem észre benne, igaz 3 meccsnél többet tényleg nem játszottam vele. Az a baj, hogy elrontja a magyarosságát a játéknak, és ezen a FAQ-ban leirtakkal sem lehet segiteni utólag. Illetve a szövegeket vissza lehet magyarosítani, de a kommentár az elveszik, és nekem az adja meg az igazi hangulatát a játéknak.

A graf patchet viszont mindenkinek ajánlom. Persze, lehet dobálozni a szavakkal, hogy én nem figyelek a fûre, meg a nézõkre játék közben. Hülyeség. Nagyot dobb a játékon, a színes, már majdnem embereknek kinézõ nézõközönség, a tömegben PES módjára lóbált zászlók, no meg a jobb fû, melyen játszanak a játékosok.

Azért megjegyezném, hogy a fû piszok élénk zöld lesz, kell egy kis idõ mire hozzászokik az embere szeme, valamint hogy az égboltot elrontja a patch. Azóta valahogy esti meccsem nem volt, de még kiprobálom, nappal pedig a Nap el lett kenve az egész égboltra, igy most az ragyog, gondolom igy tudták valósághûbbé tenni a fény-árnyékot a pályán és a játékosokon.

Viszont a Napot már tényleg senki nem fogja keresni játék közben 😊 Az esti meccseket meg majd még tesztelem, hogy tényleg nincs?, csak most nem vagyok otthon, meg nem is leszek holnapig.

Gaba9
Két régiót megcsinálsz a próbáknál és már mehet is a legend .. van azért változás a wc-hez képest <#finom><#nyes>

Gaba323

hunbasser
errõl a nextgen graf patchrõl és az új gameplay patchrõl tudnál nekünk mondani vmi jót? 😊 szted jobb lesz tõle a játék?

ReaL MaDRid x siempre

jahh... na ez az, amit nem fogok megtudni soha... /meg elérni!/
bár, most, h mondod... ráfexek a témára! 😄 akkora legenda leszek, mint öcsi bácsi, vagy maradona, vagy a skorpiórúgásos Higuita!!!!!!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Kmarha
vagy ha felrakod az unlockot, és minden próbát kipipál. Tudom hogy elvesz sok jó lehetõséget a játékból, de legalább add egy olyan szintet, amivel szvsz élvezetesebb lesz a játék.

Legend szint persze, hogy van. Ha teljesíted a próbákat - ha jól tudom -, akkor elérhetõvé válik.

Milyen? Lol.

olyan is van? 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Sry, a szerzõdéshosszabbítást beleszámítva 70 milla a bankszámla most.

Elsõ átigazolási idõszakom eredménye augusztus környékén:
Reina: nem, mert rivális csapattal szóba se állnak
Lahm: Bayern nem akar játékost veszíteni
Alex: középen állt a mutató a befejezéskor
K. Richardson: eladva a B. Bournnek 11 milla piaci érték helyet 12 vhány milláért.
Bankszámla 74 milla a MU-nél és Rooney meghosszabbítva 3 évre.

Gaba9
és mivan a legend szinttel ?? <#hehe>

Gaba323