FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja meg a rumble 2-es... billentyûre nagyon nem állt rá a kezem...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Töröltem mindent a géprõl, ami a Fifára utalt volna és flraktam, mert eszembe jutott, hogy kiírtam dvd-re.
Remélem így tudok majd átigazolni 😛.
FM 2007-ben a rákért se tudom ráhúzni a játékost a másikra se meccs közben, se szünet, tehát leállítás alatt.
Aki FM 2007-zik, mondjon má pls vmi ötletet a cserére.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
(az az apropója, hogy szobatársammal találtunk magunknak egy vizsga, ZH kabalát. Ez a fifa 07 volt. Tök mindegy, mennyit tanultál vagy mennyit nem, ha nem játszottál legalább 1 sikeres meccset a megmérettetés elött, akkor az nem sikerült túl jól. Ha viszont fifáztunk elötte? Minden simán, várakozást felül múló volt a siker. Igaz ez álltalában azt jelentette hogy mégsem buktunk meg 😄 De nagyon bejött.
Igy hát a következõ szemeszterünk, a következõ fifa kezében van 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Azért nem kell szégyenkeznem😄
Az MU-t 2-szer is megveretem. Elsõ meccs: 2:1 ide, második meccs: 1:4 ide...
Már biztosan tovább jutottam és várom az ellenfelemet.
A bajnokságba még mindig csak 2. vagyok, megint az Ajax van elõttem<#idiota>#idiota>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
FM 2007 témában viszont privi megy.
ReaL MaDRid x siempre
Amúgy meg vhol augusztus 25-28-t láttam megjelenést, de azt gondolom külföldi.
De mondom: lehet, hogy visszateszem a 07-t, de még nemtom, most a FM 2007-t veszem elõ és megpróbálom magam elnavigálni.
Egy meccset nyomtam eddig benne.
ReaL MaDRid x siempre
Ne haragudj, ha hülyeséget mondtam...
Na meek megproszálom reinstallal és mentés visszarakással milesz .. majd még re hátha elõbujik mégis vmi ötlet tõled/tõletek még .. köcce azé !!
Gaba323
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
D-16
E-24Giga szabad helyekkel rendelkezem 😄
Maga a játék pedig C-n van alapban ..
Gaba323
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gaba323
de lehet,h a ram lesz a hibás
ReaL MaDRid x siempre
De az idézet jó! XD
Gaba323
de nem biztos,h ez a baj,ez lehet,HDD,CPU,vagy RAM hiba is,vagy írási,vagy olvasási...
ReaL MaDRid x siempre
Ma megprobáltam az Nvidia legujabb driverét de semmi javulás :S
Vkinek vmi ötlet ?? <#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
Gaba323
nagyon merész...<#vigyor>#vigyor>
És baszottul idegesített,h semmi 10-es szintûvel se lol.
ReaL MaDRid x siempre
faszom tele má azzal, hogy nem tudok igazolni és amúgy se vinném most má végig a menedzser karriert, nem sikerülne, mert még 2013-ban jártam csak, az új menedzseremmel a Madridnál pedig 2007, vagy 2006.
De lehet, hogy visszateszem, nemtom, nem hiszem :S.
Vagy hasonló :S.
Abidal, Malouda, Bexxx... ja meg régrõl a Roby Baggio... õ volt nekem az isten!
Most úgy játszom, hogy újra valami alsó osztályba, és nem veszek játékost. Max ifi-t. Különben nincs kihivás. Meg újrarakás után probálkozom a lentebb belinkelt gameplay átalakító patchhel, hátha.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
lemongrass- Hereforddal az angol legalsóbb osztályból PL gyõztes csapatot csináltam 😛 és a BL-t is simán nyertük volna ha ottmaradok még 1 évet ^^
Ugyanis én Barca drukker vagyok!
amúgy nem managel-hetek olyan xarul szerintem 😄 ->