FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja!!!! 😄 szigorúan World Class... többivel értelmetlen...
ja meg a rumble 2-es... billentyûre nagyon nem állt rá a kezem...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

én már régóta world classon nyomom, tehát wc-re van állítva...

II Rocky II
milyen beállításokkal?

24 - Exile -Nov.23

Visszaraktam a Fifát mégis 😛.
Töröltem mindent a géprõl, ami a Fifára utalt volna és flraktam, mert eszembe jutott, hogy kiírtam dvd-re.
Remélem így tudok majd átigazolni 😛.
FM 2007-ben a rákért se tudom ráhúzni a játékost a másikra se meccs közben, se szünet, tehát leállítás alatt.
Aki FM 2007-zik, mondjon má pls vmi ötletet a cserére.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kmarha
Egy a lényeg. 10.én beköltözés koleszba, kocsmatúra, 11.én meg egy másnapos fifa08 meccs. Vagy kettõ 😄 Felõlem lehet demo is 😊

(az az apropója, hogy szobatársammal találtunk magunknak egy vizsga, ZH kabalát. Ez a fifa 07 volt. Tök mindegy, mennyit tanultál vagy mennyit nem, ha nem játszottál legalább 1 sikeres meccset a megmérettetés elött, akkor az nem sikerült túl jól. Ha viszont fifáztunk elötte? Minden simán, várakozást felül múló volt a siker. Igaz ez álltalában azt jelentette hogy mégsem buktunk meg 😄 De nagyon bejött.

Igy hát a következõ szemeszterünk, a következõ fifa kezében van 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Azért nem kell szégyenkeznem😄
Az MU-t 2-szer is megveretem. Elsõ meccs: 2:1 ide, második meccs: 1:4 ide...
Már biztosan tovább jutottam és várom az ellenfelemet.
A bajnokságba még mindig csak 2. vagyok, megint az Ajax van elõttem<#idiota>

rooney8
Sztem te összekeverted a demo megjelenésével mert az elvileg Augusztus 27 (a PC-s)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Én meg Szeptember 28-át, de akármikor jelenik meg úgyis késni fog

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

vagy ajándékba adják a crysishoz novemberben<#idiota>

Ok, akkor valszeg rosszul emlékszem.
FM 2007 témában viszont privi megy.

hunbasser
én szeptember 15-ét tudok,de az EA-t ismerve ez lehet akár október 15 is...

ReaL MaDRid x siempre

Nem baj, én azzal is fogok játszani.
Amúgy meg vhol augusztus 25-28-t láttam megjelenést, de azt gondolom külföldi.
De mondom: lehet, hogy visszateszem a 07-t, de még nemtom, most a FM 2007-t veszem elõ és megpróbálom magam elnavigálni.
Egy meccset nyomtam eddig benne.

Gaba9
A helyzet változatlan <#sir><#ticking><#confused>

Gaba323

hunbasser
sztem ezzel vagy arra akart célozni,h jó sokat fog csúszni a játék,vagy pedig arra,h mégszarabb lesz a 08 mint a 07.

ReaL MaDRid x siempre

Miért is? 😛

Bocs, de rosszul értelmeztem a mondatot<#idiota>

hunbasser
pont ezt fogja csinálni...

ReaL MaDRid x siempre

Az nem lehetséges, hogy kimásolod a mentésed az asztalra, újrateszed a játékot és vissza beilleszted a mentést?
Ne haragudj, ha hülyeséget mondtam...

Gaba9
Háhh jahh 😄D😄 asdsddaasdsds
Na meek megproszálom reinstallal és mentés visszarakással milesz .. majd még re hátha elõbujik mégis vmi ötlet tõled/tõletek még .. köcce azé !!

Gaba323

Count Adyn
Akkor gond van<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Gaba9
C-13
D-16
E-24Giga szabad helyekkel rendelkezem 😄
Maga a játék pedig C-n van alapban ..

Gaba323

Count Adyn
Vagy esetleg ha nincs 2-3 giga szabad helyed, attól is lehet😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Gaba9
hmm .. játszottam pár másik játékkal is de nem éreztem gondot .. lehet h talán egy reinstall megtenné ?? vagy a mentéssel van a hiba ?? a gond az h olyan jo kis csapatom van gáz lenne elbaxni és elörõl kezdeni 😞

Gaba323

hunbasser
akkor jön a következõ kérdés:többi játéknál is ez a hiba?lehet az is baj,h a cpu cooler nem megy rendesen,és ha bemelegszik a cpu,a szaggatás egy tipikus utánajárója.

de lehet,h a ram lesz a hibás

ReaL MaDRid x siempre

ÁÁÁ Bocs. Ja igen mert elõször a tiedre akartam hivatkozni
De az idézet jó! XD

Gaba9
kb 1hónapja döglött meg a GT-m ventije most egy Zalman van rajta szal elméletileg azzal nem lehet gond .. a többi ötletedre esetleg vmi utánanézési módot is tudnál javasolni ?? Kössz

Gaba323

hunbasser
mostanában azt szoktam erre mondani,h lehet,h a vga karid ventije kezd bedögleni,és így túlmelegszik a vga 😄

de nem biztos,h ez a baj,ez lehet,HDD,CPU,vagy RAM hiba is,vagy írási,vagy olvasási...

ReaL MaDRid x siempre

Gaba9
Szewasztok .. tud vki megoldást arra a jelenségre h egyik naprõl a másikra szaggatóssá válik a játék ?? nmigazán tudtam eddig mit csinálni .. egy dolog volt amit mostanában telepítettem a gépre (egy game) de le is szedtem hátha az volt az,de nem :S
Ma megprobáltam az Nvidia legujabb driverét de semmi javulás :S
Vkinek vmi ötlet ?? <#rinya><#nemtudom>

Gaba323

hunbasser
elcímezted a hsz-t -.-

ReaL MaDRid x siempre

"Letöröltem a 07-t. Jöjjé 08 ezerrel."

nagyon merész...<#vigyor>

Nem kihívás, mint mondtam, de szeretek átigazolni, ahogy írtam.
És baszottul idegesített,h semmi 10-es szintûvel se lol.

hunbasser
egyébként mi abban a kihívás,h jobbnál jobb játékosokat igazolsz már egy amúgy is erõs keretbe?

ReaL MaDRid x siempre

Nem baj.
faszom tele má azzal, hogy nem tudok igazolni és amúgy se vinném most má végig a menedzser karriert, nem sikerülne, mert még 2013-ban jártam csak, az új menedzseremmel a Madridnál pedig 2007, vagy 2006.
De lehet, hogy visszateszem, nemtom, nem hiszem :S.

hunbasser
még több,mint másfél hónap lesz addig.

ReaL MaDRid x siempre

Van olyan párbeszédük is, mikro elkezd szakadni az esõ, hogy felemlegetik a Forma-1-t, mint száraz, vagy intermedieate gumik és, akkor kábé ilyesmi: na a játékosok most talán már lecserélik a rendes gumikat esõsre. Á, igen, már fel is került az új stopli, jó látni ezt a szervezetséget.
Vagy hasonló :S.

Letöröltem a 07-t. Jöjjé 08 ezerrel.

gábor12070 hihh! hát, én nem vagyok ilyen elvakult REAL drukker...mármint, h a barca-sokat utáljam... inkább játékosokat bírok, mint klubcsapatot...

Abidal, Malouda, Bexxx... ja meg régrõl a Roby Baggio... õ volt nekem az isten!

kas123
én a juventussal voltam...csak újrar raktam a windows-t és így nincs fifám =(

Kmarha
már Hereforddal is meguntam.

Most úgy játszom, hogy újra valami alsó osztályba, és nem veszek játékost. Max ifi-t. Különben nincs kihivás. Meg újrarakás után probálkozom a lentebb belinkelt gameplay átalakító patchhel, hátha.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Count Adyn
Én most csináltam meg a sereghajtó próbát, 1 csilaggos csapattal megverni egy 4.5 öst, hát vért izzadtam, de összejött a hereforddal😄

kas123
HAla Madrid 😛😄

lemongrass- Hereforddal az angol legalsóbb osztályból PL gyõztes csapatot csináltam 😛 és a BL-t is simán nyertük volna ha ottmaradok még 1 évet ^^

Akkor velem biztos, hogy nem! 😄
Ugyanis én Barca drukker vagyok!

na, feladom! 😄 akkor is én vok a legjobb manager! 😄 faragó is megmondta LOL!!! 😄😄😄 ahogy látom itt javarészt REAL-os emberek vannak! jóban leszünk mi! 😄

kas123
itt is ^^bibííí 😄

😄 ja én is azt látom, h bibíí! 😄

Manager Mode /Real Madrid/

hunbasser
mi ezt látjuk:

Bibi!

A kép nem található,vagy nincs hozzá jogod!

ReaL MaDRid x siempre

na... akkor majd máskor! 😄

csak a BL döntõben... de már többször felfigyeltem erre! akkor full-ra teszek mindent!

amúgy nem managel-hetek olyan xarul szerintem 😄 ->

Kmarha
no, ez én még sosem hallottam. Szarul menedzselhetsz, ha ennyi az érdeklödõ a meccseiden 😄DD