FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. ha veszel egy 2. osztályú csapatot és nyersz vele össze-vissza mindenféle kupát meg anyámkínját, nem fog hozzáidomulni az elvárás meg a szponzori pénz se.
Vagy ha ezek a játékos értékektõl függenek akkor elég gáz a rendszer.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hát nem tehettem róla, mindig berobbant a kapu és a labda elé, és bármilyen szögbõl meglõve, fejelve, pöccintve azt, gólt lett.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nálam volt h a 90es csatár mögött játszó 57es (a tartaléknak a taraléka) támadó rugdosta a gólokat 😮😄
Gaba323
Én a Realban Cassanot és Bojinovot játszattam, amiben nagy izgalom nem volt, most a Portonál sokkal jobb érzés, hogy mondjuk az ifiakadémiáról érkezett játékos az elsõ meccsén két gólt lõ.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
3 éve õ az abszulut aranylabdás 😊 most úgy néz ki berágott rá az ellenfél, ellenfelek. Hát majd bemutatom akkor a háttérbe szorult csatárzsenijeimet. Van egy 90-es sebességgel vagy mivel rendelkezõ 77 pontos csatárom, aki oly lazán lehagy maga mögött mindenkit, hogy tényleg öröm nézni. Egy igazi rakéta.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Hogy miért választottam, mikor MU és Real M. drukker vagyok?
A bankszámla miatt, hogy átigazolás nyugodtan menjen.
Aztán majd szezon végén vagy Columbus Crew, vagy LA Galaxy, vagy nemtom, mert a menedzseremet direkt amerikai nemeztiségûnek választottam.
nekem is elõfordul elvétve,hogy nem akarnak az istenért sem arra menni,amerre én nyomom a nyilakat,de hangsúlyozom,csak ELVÉTVE,és az is csak akkor,mert útban van egy játékos,vagy mert épp nem jó pozícióban van a játékos.nálad elég sûrûn elõfordul az ilyesmi...
ReaL MaDRid x siempre
1-1 ellen is Cech egyik meccsen olyat fogott ki lol... és nekem köszönhetõen.
Akkora láma már a géjm, hogy az kész.
Chelseanél is Lampard, vagy Balalck mti csinál, mikor nyomom a dét? Elhátrál loál.
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
tiziket imádom azokat jól megtudom fogni😄
Yo, Bitch!
ezt az nso-ra is írd be...
kapussal sose lehetett védeni fifában kijönni tudsz vele csak, és tiziknél védeni ennyi.
Yo, Bitch!
válasza az illetõnek.nem.
sztem meg igen.akkor ha ellenfél rálövi akkor nemtok vetõdni én???hanem a gépcsak.?eerer is válasz pls.
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
rendes meccsen lehet vetõdni a kapussal?szabadot lehet védeni? vagy azt a gépcsinálja mindig?szal én ugy gondolom hogy ha jön felém az ellenfél játékosa akkor 1-1 ben akor én tudok a kapussal védeni vagy a gép véd.)(sztem én védem ki)(
24 - Exile -Nov.23
hogy lehet védetni a kapusokat?? mert hiába használom a nyilakat, a labda mindig kipattan roluk, és abból rendre gólt lõ a gép. nem a 11-eseknél értem a védést, mert azt tudom, hanem sima helyzeteknél.
van valami gomb amivel megfogja a labdát???
segítsetek pls. thx"
24 - Exile -Nov.23
De a többiek minden alapvetõt elmondtak. Semmi más netforgalom ne menjen, se tûzfal (vagy engedélyezve), se vírusírtó, se skype, se semmi. Vagy próbáljátok hamachin is esetleg.
Nekünk az uefa cl 06-07 nem mûködött se direktip-n se hálón.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Ha a másik gépet fix IP-jét "pingelem" nem jön válasz, tehát tûzfallal is kapcsolatos lehet a probléma? A másik gép az én gépemet nem látja ha "pingeli" az én dinamikus IP-met. A másik gép vezetéknélküli netes, az enyém ADSL-es.
A csapatkiválasztásig eljutunk, és a betöltési csík kb. harmadánál nekem megszakad a kapcsolat, a másik gépen betölt teljesen és aztán szakad meg.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Például erre gondolsz?