FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Jó kérdés. Tárgyalgattuk itt már, de elég bénán van megoldva.
Pl. ha veszel egy 2. osztályú csapatot és nyersz vele össze-vissza mindenféle kupát meg anyámkínját, nem fog hozzáidomulni az elvárás meg a szponzori pénz se.
Vagy ha ezek a játékos értékektõl függenek akkor elég gáz a rendszer.

Taranov
Az mitõl függ, hogy egy csapat milyen szponzori ajánlatokat kap?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kmarha
nekem meg valami bulgár középpályás volt az évtized meglepetése. (azóta valamiért megtört, elsülyedt) Akármilyen szuper csatárt állítottam be, ez a középpályás rúgta szinte az összes gólt. Minden meccsen felhangzott a közvetitõk csodálkozása, hogy középpályás létére már a mesterhármasnál tart, mig a csatárok alig mozdultak valamit 😄

Hát nem tehettem róla, mindig berobbant a kapu és a labda elé, és bármilyen szögbõl meglõve, fejelve, pöccintve azt, gólt lett.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Gaba9
Hát jah .. van amikor a nagyok csak ottvannak a pályán és a kicsik nyerik meg a meccset.
Nálam volt h a 90es csatár mögött játszó 57es (a tartaléknak a taraléka) támadó rugdosta a gólokat 😮😄

Gaba323

Taranov
A csatároknál érdekes, hogy néha a harmadik-negyedik számú csatár többet tud mutatni, mint a legjobb. Persze ez nem egy egész idényen keresztül, csak egy-két meccsen így jön ki véletlenül.
Én a Realban Cassanot és Bojinovot játszattam, amiben nagy izgalom nem volt, most a Portonál sokkal jobb érzés, hogy mondjuk az ifiakadémiáról érkezett játékos az elsõ meccsén két gólt lõ.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kmarha
szegény fõcsatárom, a csapat húzóembere. Lesérült az idény elején pár hétre. Visszatért, a második meccsén lesérült 1 hónapra. Visszajöt, és az elsõ meccsén lesérült a következõ idény elejéig.

3 éve õ az abszulut aranylabdás 😊 most úgy néz ki berágott rá az ellenfél, ellenfelek. Hát majd bemutatom akkor a háttérbe szorult csatárzsenijeimet. Van egy 90-es sebességgel vagy mivel rendelkezõ 77 pontos csatárom, aki oly lazán lehagy maga mögött mindenkit, hogy tényleg öröm nézni. Egy igazi rakéta.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

szeptember végén úgy tudom

Firerock
csáttok
mikor jön a 08?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hm :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Taranov
Hát nem magától játszik a gép, ez csak õt dícséri. Nem veszi le a terhet a válladról.

Az szép, grat.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Randal
Én a Liverpoollal szedtem össze sok pénzt. Volt, hogy megvettem Fabregast, de el is adtam, mert 100e volt a fizuja.

Ja. Nemtom, mindegy, azé veretlen a Chelsea egyenlõre.
Hogy miért választottam, mikor MU és Real M. drukker vagyok?
A bankszámla miatt, hogy átigazolás nyugodtan menjen.
Aztán majd szezon végén vagy Columbus Crew, vagy LA Galaxy, vagy nemtom, mert a menedzseremet direkt amerikai nemeztiségûnek választottam.

hunbasser
irányítás kérdése az egész...

nekem is elõfordul elvétve,hogy nem akarnak az istenért sem arra menni,amerre én nyomom a nyilakat,de hangsúlyozom,csak ELVÉTVE,és az is csak akkor,mert útban van egy játékos,vagy mert épp nem jó pozícióban van a játékos.nálad elég sûrûn elõfordul az ilyesmi...

ReaL MaDRid x siempre

Amúgy sztem meg igen. Nekem sokszor vágódott arra, ahova én akartam és tudatosan mozdul az irány nyílak felé, amelyik irányba én akarom.
1-1 ellen is Cech egyik meccsen olyat fogott ki lol... és nekem köszönhetõen.

Nekem aztán szarik labdát elvenni.
Akkora láma már a géjm, hogy az kész.
Chelseanél is Lampard, vagy Balalck mti csinál, mikor nyomom a dét? Elhátrál loál.

Kmarha
nem, ez igy müködik

zoltan93
letöltöttem a borsodi ligát de igy nem jok a menedzser mód mentéseim! ha leörlöm akkor jó de igy nem! lehet valamit csinálni vele?

ForzaInter
nso fórum nem játékra van...

Yo, Bitch!

Taranov
Még mindig az a véleményem, hogy nem. Magától is rávetõdik a labdára, teljesen fölösleges nyomni a D-t vagy az irányt. Ha a W-t nyomod, automatikusan a labda felé indul el.

II Rocky II
nos ha még nincs a térfelemen az ellenfél playere akkor nyomom a w-t ugye akkor a kapust hozom.nos ekkor ha rálö és nyomom a d vagy a t vagy mi meg az irányt ekkor a kapus vetõdik nem?vagy jön felém 1-1ben akkor is én védek mert amerre nyomom arra ugrik.erre egy igen válasz bõven elég.Vagyis fifaba lehet kapussalvédeni igazam van?(bpcs hjogy ennyi ideig elvok ezzel a kérdéssel....)

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
lámára arra értettem hogy 1 választ kapott meg ott a fifatopic hátt eléggé romban hever havi 1 hsz talán 😄

24 - Exile -Nov.23

Duby
Én is szoktam védeni, sõt haverom is. Ha messzirõl is lövik, nyomom a W-t, kicsit kilép a kapus, és a lövésnél, ütemre nyomom az irányt és a D-t asszem. Be szokott jönni. Ha meg egy-az-egyben hozza az ellenfél, W-vel kihozom, s ütemre, iránnyal, D-vel, el lehet dõlni vele. Nekem sokszor söprögetõ a kapusom, sokat kijövök vele.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Kupameccset,BL-t lehet-e játszani és ha igen, hogyan?
Kmarha
én is ezt mondom! 😊

Randal
Szerintem meg lehet védeni. Bár lehet hogy a gép csinálja, de ha kijövök és nyomom neki a gombot akkor rávetõdik a labdára. Vagy ha lõnek akkor nyomom az irányt és arra ugrik ált.

ForzaInter
Lokihoz leakartam Tóth Ivánt igazolni de már visszavonult😄S

Yo, Bitch!

ForzaInter
én nem naygoin jövök ki sose mert nem jutnak el addig😄DDDDDDddd
tiziket imádom azokat jól megtudom fogni😄

Yo, Bitch!

Kmarha
szerintem már az is védés hogy kijösz vele 😄 pl van helyzet, mikor elõl könnyebben fogja a szöget, mint hátulról. De persze, konkrétan csak õt mozgatni nem lehet (bár nálam mindig arra vetõdik, amerre nyomom a gombot, de biztos egy hullámhosszon müködünk én meg a gép 😄)

ForzaInter
"nos sziasztok.nekem erre a kérdésemre a válasz égetõen fontos.ami most jön kérdés azt nem én tettem fel hanem egy haverom a nso.n de ott nagyon lámák vannak

ezt az nso-ra is írd be...
kapussal sose lehetett védeni fifában kijönni tudsz vele csak, és tiziknél védeni ennyi.

Yo, Bitch!

Gaba9
tudtommal sem lehet meccs közben ha rádvezetik ..

Gaba323

Taranov
Hát várjunk meg egy szakértõt, de én az elmúlt 4-5 évben napi szinten játszottam, de nem tapasztaltam még, hogy tudnék vetõdni.

II Rocky II
"figyi mértvan az hogy kimegyek mikor még teszem fel a térfélnél vagy.akkor kijövök vagyis nyomom w-t .rálövöd vetõdök.nemlehetséges?"
válasza az illetõnek.nem.
sztem meg igen.akkor ha ellenfél rálövi akkor nemtok vetõdni én???hanem a gépcsak.?eerer is válasz pls.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
20méterröl rálövik akkor én tudok vetõdni vagy a gép magátol?

24 - Exile -Nov.23

Kmarha
azaz, akkor ezt a gombot nem állitottam át 😄 A többit át szoktam csoportosítani.

Taranov
Alapból a w-vel lehet ezt megjátszani. Azt viszont nem tudtam, hogy vetõdik is.

Kmarha
van a labdaszöktetés gomb, azzal lehet a kapust irányitani. Alapból nem tudom melyik billentyü, de lenyomva a kapus kirohan a közeledõ labdára. A gombot és az irányokat nyomva pedig vetõdik is.

II Rocky II
vki vmi profi vmi nagyon nagyon jó választ szeretnék pl.hogy igazam van hogy lehet védeni....mégegyszer hangsulyozóm nagyon fontos lenne a válasz.azért köszönöm ezt is.ha lehet minnéltöbben.😊

24 - Exile -Nov.23

Taranov
Szerintem nem lehet irányítani a kapust.

Hát mikor én játszok nem szoktam nyomni semmit, de mégis véd a kapus...

II Rocky II
kövi kérdésem.:
rendes meccsen lehet vetõdni a kapussal?szabadot lehet védeni? vagy azt a gépcsinálja mindig?szal én ugy gondolom hogy ha jön felém az ellenfél játékosa akkor 1-1 ben akor én tudok a kapussal védeni vagy a gép véd.)(sztem én védem ki)(

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
nos sziasztok.nekem erre a kérdésemre a válasz égetõen fontos.ami most jön kérdés azt nem én tettem fel hanem egy haverom a nso.n de ott nagyon lámák vannak igy inkább gondoltam egyet és itt kérdem meg.😄 "tud valaki segíteni nekem??

hogy lehet védetni a kapusokat?? mert hiába használom a nyilakat, a labda mindig kipattan roluk, és abból rendre gólt lõ a gép. nem a 11-eseknél értem a védést, mert azt tudom, hanem sima helyzeteknél.
van valami gomb amivel megfogja a labdát???

segítsetek pls. thx"

24 - Exile -Nov.23

Duby
Megaztán olyan furcsaság is van, hogy adott két pont között az Istennek se akar mûködni, az okait nem tudni. Pl egy gépterembe lanoztunk (ahol 1ébként kiderült számunkra, hogy csak ketten-ketten játszahtunk, és miért van ez így, kocsog-ság volt kivenni a többjátékos lehetõséget), itt két bizonyos gép között egyszerûen nem lehetett fifázni, pedig a gépek is, fifák is tökéletesen megegyeztek. A többieknél minden oké volt. Rejtély.
De a többiek minden alapvetõt elmondtak. Semmi más netforgalom ne menjen, se tûzfal (vagy engedélyezve), se vírusírtó, se skype, se semmi. Vagy próbáljátok hamachin is esetleg.
Nekünk az uefa cl 06-07 nem mûködött se direktip-n se hálón.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

DjCooll
tûzfalnak vírusírtónak töltésnek nem szabad hogy menejen mert az is okozhatja a megszakadást. Tûzfalat kapcsoljátok ki mind a 2-en.

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Viszont van egy érdekes dolog.
Ha a másik gépet fix IP-jét "pingelem" nem jön válasz, tehát tûzfallal is kapcsolatos lehet a probléma? A másik gép az én gépemet nem látja ha "pingeli" az én dinamikus IP-met. A másik gép vezetéknélküli netes, az enyém ADSL-es.
A csapatkiválasztásig eljutunk, és a betöltési csík kb. harmadánál nekem megszakad a kapcsolat, a másik gépen betölt teljesen és aztán szakad meg.
Értem, és azt honnan lehetne megállapítani van-e patch valamelyikünknek, mert ugyanaz a FIFA van feltéve és szerintem egyikünk se tett fel patchet.
DjCooll
hunbasser arra gondol, hogy lehet, hogy neked, vagy akivel játszani akarsz, van fent egy patch ami a másiknak nincs fent. Ez okozhatja a megszakadást.

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

jugen
Nálam aki 50-es az már sztár játékosnak számít...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=178&nev=FIFA_07_Hivatalos_Patch
Például erre gondolsz?
hunbasser
patch?

ReaL MaDRid x siempre