FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

húhúú nekem a tárgyaló 3-as szintû annyira lesxartam mert Sztem fontosabb a stadion igazgató, vagy az orvosi személyzet! és akkor még nem is beszélve a Posztok fejlesztésérõl!

Remélem a 08-ban kicsit megváltozik ez a fizetés dolog! és beletennének 1-2 kiegészitést ami a Manager modnál van! tök jo lenne! PL IFIAKADÉMIA sokkal többre gondolok, sok ötletem lenne!

hunbasser
hát,mondjuk szerinte logikus,hogy a tágyaló tárgyal a te játékosaiddal is,akiknek a fizetését meg kell hosszabbítani,meg õ tárgyal a kiszemelt játékosokkal is,szóval minél jobb a tárgyalód,annál könnyebben megy a szerzõdéshosszabbítás(kis csapatnál 10-es tárgyalóval simán tudsz kevesebb fizuért is hosszabbítani) és a játékosvásárlás is.

ReaL MaDRid x siempre

Várd meg a megfelelõ pillanatot amikor ellõvi nyomd meg a lefele nyilat vagy az E-t! nekem bevált! ja és közben érezd az irányt vagyis a jobb és bal nyillal mozgasd a játékosokat!

na igen kössz erre nem gondoltam! a tárgyaló csak annyit irt segitenek jobb tehetségeket kevesebért szerzõdtetni! honnan kellett volna tudnom hogy ez kapcsolatos a fizetésekel? na mind1 kössz Hunbasser megint tanultam valamit<#eljen><#worship> majd megprobálok eladni 1-2 játékost most tul jokat vettem magas a fizetés kevés a hazai meccs lassan minuszban leszek ááá

Na igen DE volt hogy mindent maxra tettem mondom 15%-os izé is megvolt mégse fogadta el senki! nem az a gond tudom én is hogy a szezon végén is elfogadják csak nekem az lett volna a feladat a mult szezonban hogy hosszabitsd meg XY játékos szerzõdését 3 évvel! az a bizonyos játékos 2 évesnél tartott és ekkor semmikor se sikerült a megállapodás!

HAli,
sorfallal hogy lehet felugorni, ha szabadot lõnek nekem?
hunbasser
szia

a FIFA Manager 07 topikot itt találod.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
fejleszd fel a tárgyalót

ReaL MaDRid x siempre

Count Adyn
Adhatsz nekik +15% teljesitménybómuszt is alul. De ha lejár a szerzõdésük és szeretnek ott játszani akkor automatikusan megujitjak a szerzõdésüket, csak ott már annyi fizetést kérnek amennyit nem szégyellnek😄 Nekem a csapat 2/3 a 100.000 euro fölötti fizetést kap, így jövök ki kb egyenlõ kiadás/bevétel re szezon végén😊
Mondjuk a legjobb az volt, amikor eladtam egy játékosom 18 millióért aztán visszavásároltam 15 ért egy héttel késõbb😄D😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hunbasser
a patchek kiegészítések.vagy javítanak,vagy hozzátesznek valamit a játékhoz.elvileg meg minden patchet mûködõképesnek csinálnak meg,mert hát aki megcsinálta,az csak letesztelte,csak mindig valami ütközik.sok patch azért barmolja el a fifát,mert még van fent egy olyan patch,ami bekavar a másiknak,és így totál káosz lesz az egész.nem nagyon patchezgetek egyébként,meg patchet sem csináltam még,szóval nem nagyon tudom a dolgot behatóbban elmagyarázni 😊

vannak olyan patchek,amiket nyugodtan fel lehet rakni,de vannak,amiket nem,ki kell õket próbálgatni,azt ha valamelyik nem lesz jó,akkor azt eltávolítod(sajnos nem mindegyiket lehet...)

ReaL MaDRid x siempre

egyre jobban megy a Doncasterrel!!! 5.szintû az edzõm! csak egy dolog nem világos! az a gondom ha probálnék hosszabitani a játékosokkal akkor miért van az ha maxra is rakom a fizetésüket nem fogadják el az ajánlatot! AKI a FIZETÉSES BAROMSÁGOKHOZ ÉRT az PLZ HELP campynek!<#wave><#nyes><#hehe><#eplus2>

Count Adyn
k a tiedbe nemlesz!😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
nekem nemszól kommentátor szal midnegy de magyr maradjon má ki😄DDDDdddddddddd

Yo, Bitch!

Count Adyn
Angolul még ennyit se mondanak sztem, csak azt nem jegyzi meg úgy az ember ugye😊

ForzaInter
😄DDDDddddddddd

hát elég gyengus akkoris😄

Yo, Bitch!

Kmarha
Na most menj a tudod hova? Kit érdekel, hogy szerinted gyengus e vagy nem. Ha úgy érzed, akkor játszál angolul, de ilyent kivánni, hogy hagyják ki a magyar kommentárt... lol, és kösz sok mindenki más nevében is.

Még jó hogy nem te vagy a szakmai tanácsadója az EA-nak!

(csak a kommentár miatt kezdtem neki, és nélküle még most sem játszanék.. olyan amilyen, a hangulatot álltalában nekem garantálja)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ForzaInter
remélem magyar kommentátor kihaggyák, me elég gyengus... vagy ha belerakájk bõvétsék a szótárt😄 meg értelmesebb mondatook legyenek...

Yo, Bitch!

Itt van, de ez nem FM topik 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mert anno elvoltak ragadtatva a Fifa 07 készítõi Hajdú B és Faragó R munkájától, ergo miért hagynák ki?
Meg a remény hal meg utoljára 😛.
campy: "Hallod Beckham arcú Hunbasser vagy ki vagy,😄 "
looooool<#idiota><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Szép napot mindenkinek!

Nem tudja vki, hogy a FIFA Manager 07-hez van-e magyarítás, vagy be lehet-e állítani magyar nyelvet? Válaszokat elõre is kösznöm!
Hallod Beckham arcú Hunbasser vagy ki vagy,😄 szted a patch az mire jo??? azt tom hogy jelentése "folt" befoltoz, de a játékoknál ez valamit javit vagy mit csinál? probálkoztam különbözõ patchekkel a fifahungaryról, volt hogy elment a hang meg kilépett game közben, mikor mondjuk letöltöttem különbözõ patcheket! azóta se tettem fel soha patchet!!! szted ez miért van?

báttyó02
miért a fullban honnan tudod ilyen biztosan h lesz magyar nyelv?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

A demo szar.
Se magyar nyelv, se full cucc, én majd megvárom a fullt.

Attila8805
Télleg lesz augusztusban demo?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Prince23
Kösz, már várom nagyon.

szeptember végén
de demó e hónap végén 😊

Prince23
No akkor mikor jelenik meg a F08?

shalalala
áhhh... elba**odott a DVD olvasóm... sürgõsen le szeretném tölteni a FIFA07-et tudtok adni vmi linket? ahol kevés partban van fennt? Amit találtam 31részes Rapid..:S😞 PLS HELP ME !!! <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

hunbasser
szép <#eljen>

nekem is van sok gólom elmentve,nagyrészét ide be is tettem a topikba,de még nincs meg az egész,félbehagytam,de mostmár ha lesz idõm valamikor,akkor megcsinálom,és felteszem õket valahová.

egyébként tervezek egy fifás oldalt kizárólag a topiknak,ott lenne egy sokkal jobb és áttekinthetõbb faq,illetve feltehetnék oda a góljainkat,és le lennének írva a topik szabályai.

ehhez majd a jelentkezõket szívesen várom,mert jó lenne azért,ha besegítene majd valaki 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
igen,tényleg ebben volt a legjobb a szabadrúgás,de még más is tetszik benne.talán ez az egyetlen fifa,ahol a lövések igen nagy százaléka lapos,és nem lehet benne olyan jujdenagy filókat lõni,de talán pont azért tetszik,mert egyedi 😊 az meg kifejezetten jó benne,hogy az indítás erõsségét is te állítod.

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
na megvan! 0:48nál
katt

báttyó02
csárlton ellen 92.percig 1:1volt,aztán a csodacsatárom megvillant egy amolyan bergkampos átvétellel és golt lött😄 kicsit örültem
gol

egyébként a bergkampos átvételröl jut eszembe,sikerült az már valakinek? de az a klasszikus amit a newcastle ellen csinált meg,hogy a csávókám körül átpörgette a labdát és ugy lõtte be
mert régebben láttam (talán még a fifa05nél) egy bemutato videoban,hogy ugyanazt megcsinálja a játékban :o

Akkor a veszett jó csaj topikot ne látogasd, mert lefagy a géped <#vigyor3>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

báttyó02
egyébként mindmáig ennek a szabadrúgás rendszere tetszik a legjobban,amikor a mutatót kell belõni,és úgy lövi el

báttyó02
2003 e :o)
ezzel eszméletlen sokat toltam(akkoriba még nem volt pes😄D)

😛.
Ja, ha rákattintunk, behozza úgy.

hunbasser
a legfelsõ is jó,csak a kiskép nem jön be,vmit elbaxtam,csak nem tudom mit 😊

de ha rákattintotok,akkor bejön a kép

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
most ezzel játszogatok 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
köszönöm szépen 😊

nos,hát nekem csak 1 mbit/sec a letöltési sebességem,és ha mondjuk csak pár kép van az oldalon,akkor nem gáz,gyorsan betölt,de azért ha már több kép van,akkor kicsit többet tölt.

ReaL MaDRid x siempre

1. Nem mindenki rendelkezik szupergyors nettel.

2. Attól, hogy a fórummotor lekicsinyíti még mindenkinek le kell töltenie az egész képet.

3. Egy fórumon meg nem illik csak a saját érdekeidet szem elõtt tartania, szóval ha többször szépen megkértünk, akkor nem tudom miért nem tudod megtenni.

4. A házigazdát meg megkérném, hogy a banner alá tegye be, mint szabályt és akkor a nem megfelelõ képek törölhetõek lennének. Csak egy javaslat.

UI: Személy szerint engem nem zavar, mert a 8 megás netnek nem probléma, de meg tudom érteni, ha más panaszkodik miatta és szeretné élvezni is ezt a fórumot.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Õ hablatyolt itt vmi fasságról, de tököm ki van az egésszel és lófaszt se fogom lekicsinyíteni.
Részemrõl téma lezárva.

báttyó02
neked kell lekicsinyiteni a képet,milyen feltöltõ oldalrol beszélsz LOL? 😄

báttyó02
jajj közbe aszem rájöttem a gondra
egy newcastle fészt rosszul tettem be,és azért fagyott ki mindig menedzser modban ellenük:d mostmár zsirkira

Adjá linket az olyan feltöltõ oldalhoz egyébként pedig.... inkább nem mondok semmit lol.
Nekem nem tölt egy percig, csak 1-2 mp-ig, szal legyen gyors netetek, de ehhez nem is kell gyors net.

hunbasser
szia

a next gen grafika patch és a gameplay patch nekem is fent van,és még itt több embernek is,eddig negatív visszajelzés nem érkezett róla,tehát nem hiszem,hogy ezekkel a patchekkel lenne baj,egy másik patch lesz ott a hibás.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szóval,aki még mindig nem értette meg:

ezentúl a képek mérete ne legyen nagyobb 750x563-nál.a másik megoldás az,hogy szövegben,vagy képen linkelitek az ennél nagyobb képeket.

megértésetek köszönöm.

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
csumi

feltettem a next generation grafika peccset,meg egy két nagyobb másikat is
most elég faszányosan néz ki a játék,meg persze rádobtam egy gameplay javitást is,igy türhetõ a játékmenet is a számomra

viszont ha cserélek,vagy a gép cserél,kifagy a gém:\ ez amiatt lehet h több peccset tettem fel rá,vagy valamelyik hibás?

hunbasser
innentõl kezdve nem vitázom.megszavaztak engem házigazdának,ami azt jelenti,hogy megbíztak azzal,hogy a topikot irányítsam,és ezentúl megpróbálom a lehetõ legjobban csinálni ezt.lesz új banner,lesz a topiknak designeja is(lesz háttérkép,textareaben is lesz háttérkép,stb)

ha megfigyelitek,minden normális topikban összekicsinyítik a képeket,hogy ne nézzenek már ki olyan gusztustalanul,mert néha ilyenkor még rá is kell kattintani a képre,hogy lássuk teljes nagyságban,mert pl az sg által összekicsinyített képen nem lehet elolvasni a szöveget(legjobb példa erre az fm topik)

ha nincs kedvetek képet átméretezni,akkor meg tegyétek be a képet thumbnail formájában,pl suploaddal.oda feltöltitek a képet,és az generál egy kis képet,ami egy link is,mert ha rákattintasz,akkor a kép megjelenik nagyban.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
1.néha hányni lehet az ilyen összekicsinyített képektõl,mert az sg ha kicsinyíti,akkor az a minõség romlására megy.

2.ha kisebb képeket raksz be,akkor talán nem fogja a topikot egy percig tölteni...(mert attól még,hogy az sg lekicsinyíti,a kép mérete nem fog megváltozni,mivel ez ugyanaz a kép,de ha értesz a html-hez,akkor te is tudod nagyon jól ezeket)

ReaL MaDRid x siempre