FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
sorfallal hogy lehet felugorni, ha szabadot lõnek nekem?
ReaL MaDRid x siempre
Mondjuk a legjobb az volt, amikor eladtam egy játékosom 18 millióért aztán visszavásároltam 15 ért egy héttel késõbb😄D😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
vannak olyan patchek,amiket nyugodtan fel lehet rakni,de vannak,amiket nem,ki kell õket próbálgatni,azt ha valamelyik nem lesz jó,akkor azt eltávolítod(sajnos nem mindegyiket lehet...)
ReaL MaDRid x siempre
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Még jó hogy nem te vagy a szakmai tanácsadója az EA-nak!
(csak a kommentár miatt kezdtem neki, és nélküle még most sem játszanék.. olyan amilyen, a hangulatot álltalában nekem garantálja)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Yo, Bitch!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Meg a remény hal meg utoljára 😛.
campy: "Hallod Beckham arcú Hunbasser vagy ki vagy,😄 "
looooool<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nem tudja vki, hogy a FIFA Manager 07-hez van-e magyarítás, vagy be lehet-e állítani magyar nyelvet? Válaszokat elõre is kösznöm!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Se magyar nyelv, se full cucc, én majd megvárom a fullt.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
de demó e hónap végén 😊
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
nekem is van sok gólom elmentve,nagyrészét ide be is tettem a topikba,de még nincs meg az egész,félbehagytam,de mostmár ha lesz idõm valamikor,akkor megcsinálom,és felteszem õket valahová.
egyébként tervezek egy fifás oldalt kizárólag a topiknak,ott lenne egy sokkal jobb és áttekinthetõbb faq,illetve feltehetnék oda a góljainkat,és le lennének írva a topik szabályai.
ehhez majd a jelentkezõket szívesen várom,mert jó lenne azért,ha besegítene majd valaki 😊
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
katt
gol
egyébként a bergkampos átvételröl jut eszembe,sikerült az már valakinek? de az a klasszikus amit a newcastle ellen csinált meg,hogy a csávókám körül átpörgette a labdát és ugy lõtte be
mert régebben láttam (talán még a fifa05nél) egy bemutato videoban,hogy ugyanazt megcsinálja a játékban :o
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ezzel eszméletlen sokat toltam(akkoriba még nem volt pes😄D)
Ja, ha rákattintunk, behozza úgy.
de ha rákattintotok,akkor bejön a kép
ReaL MaDRid x siempre
nos,hát nekem csak 1 mbit/sec a letöltési sebességem,és ha mondjuk csak pár kép van az oldalon,akkor nem gáz,gyorsan betölt,de azért ha már több kép van,akkor kicsit többet tölt.
ReaL MaDRid x siempre
2. Attól, hogy a fórummotor lekicsinyíti még mindenkinek le kell töltenie az egész képet.
3. Egy fórumon meg nem illik csak a saját érdekeidet szem elõtt tartania, szóval ha többször szépen megkértünk, akkor nem tudom miért nem tudod megtenni.
4. A házigazdát meg megkérném, hogy a banner alá tegye be, mint szabályt és akkor a nem megfelelõ képek törölhetõek lennének. Csak egy javaslat.
UI: Személy szerint engem nem zavar, mert a 8 megás netnek nem probléma, de meg tudom érteni, ha más panaszkodik miatta és szeretné élvezni is ezt a fórumot.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Részemrõl téma lezárva.
egy newcastle fészt rosszul tettem be,és azért fagyott ki mindig menedzser modban ellenük:d mostmár zsirkira
Nekem nem tölt egy percig, csak 1-2 mp-ig, szal legyen gyors netetek, de ehhez nem is kell gyors net.
a next gen grafika patch és a gameplay patch nekem is fent van,és még itt több embernek is,eddig negatív visszajelzés nem érkezett róla,tehát nem hiszem,hogy ezekkel a patchekkel lenne baj,egy másik patch lesz ott a hibás.
ReaL MaDRid x siempre
ezentúl a képek mérete ne legyen nagyobb 750x563-nál.a másik megoldás az,hogy szövegben,vagy képen linkelitek az ennél nagyobb képeket.
megértésetek köszönöm.
ReaL MaDRid x siempre
feltettem a next generation grafika peccset,meg egy két nagyobb másikat is
most elég faszányosan néz ki a játék,meg persze rádobtam egy gameplay javitást is,igy türhetõ a játékmenet is a számomra
viszont ha cserélek,vagy a gép cserél,kifagy a gém:\ ez amiatt lehet h több peccset tettem fel rá,vagy valamelyik hibás?
ha megfigyelitek,minden normális topikban összekicsinyítik a képeket,hogy ne nézzenek már ki olyan gusztustalanul,mert néha ilyenkor még rá is kell kattintani a képre,hogy lássuk teljes nagyságban,mert pl az sg által összekicsinyített képen nem lehet elolvasni a szöveget(legjobb példa erre az fm topik)
ha nincs kedvetek képet átméretezni,akkor meg tegyétek be a képet thumbnail formájában,pl suploaddal.oda feltöltitek a képet,és az generál egy kis képet,ami egy link is,mert ha rákattintasz,akkor a kép megjelenik nagyban.
ReaL MaDRid x siempre
2.ha kisebb képeket raksz be,akkor talán nem fogja a topikot egy percig tölteni...(mert attól még,hogy az sg lekicsinyíti,a kép mérete nem fog megváltozni,mivel ez ugyanaz a kép,de ha értesz a html-hez,akkor te is tudod nagyon jól ezeket)
ReaL MaDRid x siempre