FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert nincs kedvem lekicsinyíteni, ha az sg úgyis megteszi, lol.
Ez meg nem szépségverseny topik, vagy mit tudom én, hanem sima Fifa topik, ahol eddig le se szarták a kép minõségét és most se fogják.
Tehát kép mindegy, hogy milyen, mert sg szabályozza.
Ezekután teljesen lényegtelen a téma, hogy legyen méretezve a kép, vagy sem.
Ezért lett kitalálva az sg kép szabályozó, vagy mi.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
látom nem értetted meg.ha képet szeretnél majd betenni,akkor kicsinyítsd le.nem tudom,hogy miért nem lehet felfogni.

ReaL MaDRid x siempre

Ez nem szépségverseny lol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
igaza van ForzaInternek.

fél percbe sem kerül lekicsinyíteni.a kép szélessége nem lehet több 750-nél,mert így meg automatikusan átméretezi az sg,és meg lehet nézni,hogy milyen ronda lesz.és meg lehet nézni Tomiért(ForzaInter),hogy milyen szép(mondjuk az eredmény nekem nem különösebben tetszik,de azért grat neki -.-)

ReaL MaDRid x siempre

....

ForzaInter
-

Yo, Bitch!

#15162: nem baj és hallgass Count Adynra lol.
#15163: így van

Prince23
Oké, kösz

Még valami: kb. mikorra várható a fifa 08 megjelenése? októberre meg lesz?

Count Adyn
Amugy a fórummotor lekcsinyit normál méretre mindent😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
akkor ne rakj be képet, mert már hunbasser is megmodnta hogy legyen lekicsinyítve, nemtom miebbe a nehéz...

Yo, Bitch!

Én nem, így is kicsi és ez Fifa topik. Meg leszarom 😛.

ForzaInter
ha vki berak képet kicsinyítse le, htx

Yo, Bitch!

ForzaInter
jöhet a lyon az elõdöntõben:_

Yo, Bitch!

Count Adyn
Nah átálltam legend fokozatra menedszer módba, elsõ meccsen megizzadtam rendesen mire sikerült bekaparni egy gólt, mindent fogott a kapusa, a második meg becsorgott valami fura módon egy szabadrugásból ami megpattant valakin😄 Kapusnak 1v1 ben nem birtam berugni vagy 6-7x😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ja és körlevélben látható, hogy panaszkodnak, mert nem akarnak itt játszani az esetleg ide igazoló játékosok.
De Rossi az ellen példa és pont utána kaptam a levelet, miután ide igazolt az Old Traffordra a MU-hez.
Szal lol.

<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

<#eljen><#hawaii>

Poén a válasz<#hehe>, legalább jól szórakoztak<#wink>.

Manchaster Unitednél vagyok, elkezdtem velük is egyet és közben a Pécsnél is. Szal két mentés.
Felváltva tolom majd, de most, hogy sikerült igazolni - és sztem HSP miatt lett könnyebb, hisz De Rossinál elsõ igazolási kísérletnél a zöld zóna kapujában ácsorgott a nyíl, majd másodjára csontnélkül összejött 4 évre 12 milla dolcsiért, ahogy láthatjátok a listán -, asszem a MU lesz elõrébb, tehát azt a karriert játszatom többet majd. Meg ugye MU rulz!<#eljen><#hawaii>

De Rossi 12 milláért (dollárban) 4 évre MU-é<#eljen><#hawaii>. Végre összejött az átigazolás<#eljen><#hawaii>.

South Park loál.

Honnan tudod? :S

Persze! sõt a magyar kommentár szókincse bõvült, nem is kevéssel...

Prince23
Hi!
Azt szeretném kérdezni tõletek, h a fifa 08 megkelenik e magyarul???

sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy fel akarom tenni a hsp07 vol2.-õt de valami miatt nem engedi pedig mindent ugy csináltam ahogy leirták!
Valami olyasmi hibát ir ki hogy egy data/audio/s702.sng file-al van valami baja!
Mit csináljak hogy fel tudjam tenni????
Mielõbbi válaszokat várnék!
Elõre is kösz!
hellosztok
Atti12
inkább gumilövedék vagy vízágyú <#idiota>

Count Adyn
Jah inditod a letöltést már repül is be a könnygázgránát az ablakon😄DD

"szoftver(rendõrség)" fõleg most ebben az országban <#idiota><#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Én megvettem a FIFA 2005-öt, 06-ot 3990 forintért. Jah, pénzbarát verzió, de a 07-ért már nem adok ki semmilyen pénzt (pláne hogy már megvan 😄).

ForzaInter
pénzel azis megoldható😄ddd

Yo, Bitch!

hunbasser
ya,gyorsabban lejön,mint ahogy elmennél a boltba érte,mi? -.-

tudom ám,h átesnél a ló tulsó oldalára,azt nagyon sokat töltenél 😛 a szoftverrendõrség meg kiszúrna,azt kapnál 5 év börtönt thx -.-

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
hátha sok pénzem lenn akkorse venném emg játékot, mert olya netem lenne amivel kb 2 percel allat lenntvan😄DDDDDDDDddddddddddd

Yo, Bitch!

hunbasser
de legalább tiszta a lelkiismereted 😄DD

mondjuk ha csak 5-be kerülne,lehet,h én is megvenném.sõt,még akkor is megvenném,ha nagyon el lennék eresztve.mondjuk ha nagyon el lennék eresztve lovettával,akkor szinte minden progit/játékot megvennék,nem szarakodnék én letöltéssel 😊

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
meghát a fia enyhén szólva se ér 12-õt:S

Yo, Bitch!

ForzaInter
pf szerzek én kódot ha nagyon akarok😄D

Yo, Bitch!

hunbasser
12.és tudsz online játszani,azt meg nem nagyon tudod megunni,sosem tudod,h kivel kerülsz össze.ha meg multizni akarsz vkivel,akkor fél órákat kell könyörögni embereknek 😄 ráadásul hajnal 3-kor ki van fent neked msnen,aki még multizna is veled?na,fifában még akkor is tudsz online játszani 😊

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
minek a gecinek vegyem meg eredetiben? azért hogy kidobjak 15 ezret egy játékért ugyanmár neviccelj, eltöltöd az ingyen van és ugyanarra jó mint eredeti...

Yo, Bitch!

vezérszuszu
KI veszi meg eredetibe?
Én eddig nem nnagyon vettem eredetibe semmit.
De mostantól ez megváltozik, de csak fifa miatt!
Remélem magyar komment lesz és akkor 1000% hogy megveszem!

ForzaInter
ááá geci télleg már várom fifa 08 topikokat mennyi lesz tejóég:ASD

Yo, Bitch!

hunbasser
igazuk van teljesen.ha akarsz,ide még fifa 97-es képeket is nyomhatsz be,ez egy ideje már általános FIFA topik lett,csak hát a topik olvasóinak kb. 96%-a a FIFA 07-el játszik,és ez az aktuális FIFA rész.

mondjuk 2-3 hét múlva már biztosan jön a FIFA 08 láz,fõleg,ha kijön majd a demo.addig meg nyitnak majd még 5 fifa 08 topikot -.-

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
már bocs, de teljesen igazunk van 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gabi89
Jó tényleg valamilyen szinten igazatok van.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ez már csak FIFA Topik lásd a bannerban(szóval az összes fifa de inkább az újabbaké).

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ForzaInter

bl negyedöntõ, kicsit nehezebb a legend😄DDDdddd

Yo, Bitch!

Kmarha
khm.. védelmébe kellek, a topic cime már rég átváltott sima Fifa-ra, szóval a kérdés jogos volt, ha nem játszott vele, akkor nem tudhatja, hogy ez a 07 vagy még mindig a 06-al nyomjuk.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Taranov
Mostanság kezd megszivatni a Fifa, már a második idénymet töltöm a Portonál, és a kupából sajnos már megint kiestem. Ez a 15. idény, szóval többet nem lehet próbálkozni, így ebben a karrierben már nem lesz legend szint 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

de hamarosan 08 <#smile>

gabi89
Szerinted a fifa07 témába vajon melyik játék ??

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

NO COMMENT!!!!

bocsi de ez melyik játék a Fifa 07?
kiváncsiságból nézzétek meg az Alap játékba bekerült Doncastert honnan tornáztam fel a csapatot! pénzügyileg is! a 2006-2007es keretben nem volt 68 nál nagyobb és a 3.és negyed 4. év után igy állok <-...! HOPPÁ😄

És íme a keretem ami nem fért akik eléggé jo vételek voltak Marcelo Mattos 71 védõként akár 83-as lehet! Paul Heffarnan 66, Lewis Guy 61 ezek csatárok, Andres Vasques 69, ezek cserepadosak!

volt egy ezelõtti karrier szezonom még a 3-4 évben voltam a Nürnberg edzõje! ez asszem a 3.szezon volt akkor késõbb a Blackburnél voltam azt befejeztem baszott uncsi volt! evvel a Doncasterrel csodákat csinálok és izgalmas a csapat is!