FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez meg nem szépségverseny topik, vagy mit tudom én, hanem sima Fifa topik, ahol eddig le se szarták a kép minõségét és most se fogják.
Tehát kép mindegy, hogy milyen, mert sg szabályozza.
Ezekután teljesen lényegtelen a téma, hogy legyen méretezve a kép, vagy sem.
Ezért lett kitalálva az sg kép szabályozó, vagy mi.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
fél percbe sem kerül lekicsinyíteni.a kép szélessége nem lehet több 750-nél,mert így meg automatikusan átméretezi az sg,és meg lehet nézni,hogy milyen ronda lesz.és meg lehet nézni Tomiért(ForzaInter),hogy milyen szép(mondjuk az eredmény nekem nem különösebben tetszik,de azért grat neki -.-)
ReaL MaDRid x siempre
#15163: így van
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Yo, Bitch!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De Rossi az ellen példa és pont utána kaptam a levelet, miután ide igazolt az Old Traffordra a MU-hez.
Szal lol.
<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Poén a válasz<#hehe>#hehe>, legalább jól szórakoztak<#wink>#wink>.
Manchaster Unitednél vagyok, elkezdtem velük is egyet és közben a Pécsnél is. Szal két mentés.
Felváltva tolom majd, de most, hogy sikerült igazolni - és sztem HSP miatt lett könnyebb, hisz De Rossinál elsõ igazolási kísérletnél a zöld zóna kapujában ácsorgott a nyíl, majd másodjára csontnélkül összejött 4 évre 12 milla dolcsiért, ahogy láthatjátok a listán -, asszem a MU lesz elõrébb, tehát azt a karriert játszatom többet majd. Meg ugye MU rulz!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Olyan kérdésem lenne hogy fel akarom tenni a hsp07 vol2.-õt de valami miatt nem engedi pedig mindent ugy csináltam ahogy leirták!
Valami olyasmi hibát ir ki hogy egy data/audio/s702.sng file-al van valami baja!
Mit csináljak hogy fel tudjam tenni????
Mielõbbi válaszokat várnék!
Elõre is kösz!
hellosztok
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
tudom ám,h átesnél a ló tulsó oldalára,azt nagyon sokat töltenél 😛 a szoftverrendõrség meg kiszúrna,azt kapnál 5 év börtönt thx -.-
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
mondjuk ha csak 5-be kerülne,lehet,h én is megvenném.sõt,még akkor is megvenném,ha nagyon el lennék eresztve.mondjuk ha nagyon el lennék eresztve lovettával,akkor szinte minden progit/játékot megvennék,nem szarakodnék én letöltéssel 😊
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
Én eddig nem nnagyon vettem eredetibe semmit.
De mostantól ez megváltozik, de csak fifa miatt!
Remélem magyar komment lesz és akkor 1000% hogy megveszem!
mondjuk 2-3 hét múlva már biztosan jön a FIFA 08 láz,fõleg,ha kijön majd a demo.addig meg nyitnak majd még 5 fifa 08 topikot -.-
ReaL MaDRid x siempre
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ez asszem a 3.szezon volt akkor késõbb a Blackburnél voltam azt befejeztem baszott uncsi volt! evvel a Doncasterrel csodákat csinálok és izgalmas a csapat is!