FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
a fû is szép,meg néhány játékosnak tökéletesre van megcsinálva a feje,pl Zidaneé nagyon jó.a szabadrúgások meg zseniálisak 😊
ReaL MaDRid x siempre
egyébként meg ez FIFA topik 😄 ha akarsz,nyiss neki topikot,ígérem,hogy beteszem a kedvencekbe.
ReaL MaDRid x siempre
az nekem mûködik,de ha leszeded a CEP-et(rengeteg újítás van benne,magyar nb1 és nb2 mindkét csoport,és rengeteg új bajnokság és új torna),abban is van egy más gameplay.
ReaL MaDRid x siempre
ebben annyira könnyû igazolni...csak el kell adni játékosokat,hogy legyen pénz,ha már nincs.de így is 15 millió angol fontom volt alapból,7-ért megvettem Van der Sart(akkor még a Fulhamben volt),mert Niemi igen csak rosszra lett megcsinálva ebben a FIFA részben...talán 77-es overallja volt.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ilyet akkor szokott csinálni,ha gamepad vagy joystick,vagy bármi más controller(pl. kormány) van csatlakoztatva
ReaL MaDRid x siempre
mennyiért kapok lególcsóbban gamepadot???analóg karral
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
Arra gondoltam, hogy elkezdem magyarosítani a csapatot. Rudolf Gergõt már féléve leigazoltam a Nancytól. Tudnátok segíteni, hogy kik vannak magyarok még, akik nekem erõsítést jelentenének, tehát olyan 60 felettiek?
Még nem néztem meg, de tudom van:
Gera, Buzsáky (mindig röhögök, hogy Gerának kommentálják😊), Dárdai, Fülöp, Király, na itt kellene kiegészíteni...😊 köszi elõre is a segítséget
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
Segítséget kérnék, mert felraktam a GAMEPLAY V4-et, de ez nem jó a Magyar verzióhoz, legalábbis nálam, mert eltûnik már az elején a választható myelvek közül.
Tehát aki felrakta ezt a mod-ot a Magyar verzióhoz és továbbra is mûködik Magyarul a játék, elárulhatná melyik Gameplay verziót tette fel. (esetleg egy linknek örülnék)
A FMHungary oldalán keresgettem, de ott nem találtam.
elõre is köszönöm a válaszokat
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
"Mi kötheti össze Tokió modern városát Caracas híres utcáival? Mi lehet közös egy New York-i diák és egy fiatal szenegáli fiú életében? Milyen szál fûzheti össze egy intellektuális spanyol tanárt és egy japán tinédzsert, aki rajong a manga képregényekért?
A válasz egyszerû: A világ leghíresebb futballcsapata, a Real Madrid. Öt különbözõ szereplõ, öt különbözõ országból, akik egyaránt rajonganak a Real Madridért.
A film egy krónika, amely a fikciót és a valóságot ötvözve mutatja be a szereplõk érzéseit és rávilágít, hogy milyen hatással van életükre és talán az egész világ életére egy olyan futballcsapat, mint a Real. Ez az elsõ olyan hivatalos film, amely különleges ablakon keresztül mutatja be a világ egyik leghíresebb csapatát. "
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Crouch->Liverpool
A. Svensson->Elfsborg
Bridge->Chelsea
Niemi->Fulham asszem
Southgate->Boro edzõje már
Quedrue->Fulham vagy már Birmingham
Juninho?->Lyon?
Geremi->Chelsea
Maccarone->Siena
Boksic->Visszavonult
a többivel nem tom mi van😄 valaki maradt vki nem😄
24 - Exile -Nov.23
esetleg patch is lehet,de az inkább a meccs kezdeténél kavar be.egyébként a routernek is van tûzfala(a legtöbbnek van),lehet,hogy az blokkol.
"tûzfal kikapcsolva"
ha sp2-es windowst raktál fel,vagy raktál fel utána sp2-t,a windowsos tûzfalat is kikapcsoltad?mert amikor kapcsolódni akarsz,akkor megkérdezi,hogy engedélyezed-e,és hát ha a játékban vagy,akkor nem látod...egyébként senkivel sem megy a multi?próbáld ki még 2-3 olyan emberrel,akivel régebben is ment,ha egyikkel sem jön össze,akkor nálad van a hiba,és akkor valami más lesz a hiba,majd valamit kitalálunk 😊
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
most nem azért,mert nem hinném el,csak ilyet még nem látta XD
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"