FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az szép! 2002 volt nekem az elsõ , elõtte gameltem kölcsönben a 2000-el😄 aztán 2005, 1 hétig a 06-al😄 és most az Isten játék a FIFA 07 lett amivel minden rekordot felülmultam! 2002,2005,2007 ezekkel rengeteget nyomtam! ja és a 2001 demojával😄

Nemtom, majd lehet.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

DE SEMMILYEN GAMEPAD SZAR MEG SEMMI JOYSTICK AMIT MELLESLEG RÜHELLEK NINCSEN!! BRRRRRR bocsi....

Count Adyn
Úgy néz ki én 10 évente kattanok rá a Fifa-ra, legutóbb a 97 el játszottam ennyit mint most a 07 el😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hunbasser
pfff 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
lusta vok leszedni inkább felrakom fifa 2001-et😄D

Yo, Bitch!

hunbasser
most így a FIFA 07 után elég érdekes,meg jó is.mindjárt rakok is majd be képeket,mert annyira jól meg van csinálva a közönség,görögtûz,pénztárgépszalagok,zászlók,nagyon jó 😊

a fû is szép,meg néhány játékosnak tökéletesre van megcsinálva a feje,pl Zidaneé nagyon jó.a szabadrúgások meg zseniálisak 😊

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
dekurva rég jácotam vele😄 lehet leszedem geci😄dddddd

Yo, Bitch!

hunbasser
igen,meg is van a film spanyolul,de majd megveszem magyarul is,mert nem drága,és ennyit nekem ez megér,még akkor is,ha nem egy Oscar-díjra jelölt film 😊

egyébként meg ez FIFA topik 😄 ha akarsz,nyiss neki topikot,ígérem,hogy beteszem a kedvencekbe.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
olyan 3-4 ezer körül már kapsz,de az igazán jók 6-tól kezdõdnek.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
régebben valaki linkelt egy gameplay és egy next gen grafika patchet együtt.1-2 oldalt ha visszalapozol,biztos megtalálod 😊

az nekem mûködik,de ha leszeded a CEP-et(rengeteg újítás van benne,magyar nb1 és nb2 mindkét csoport,és rengeteg új bajnokság és új torna),abban is van egy más gameplay.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Beattie - mint látod - ott is van,Crouch nincs ott,akkor még az Aston Villában volt,de ihletet adtál,lehet,hogy le is igazolom 😊

ebben annyira könnyû igazolni...csak el kell adni játékosokat,hogy legyen pénz,ha már nincs.de így is 15 millió angol fontom volt alapból,7-ért megvettem Van der Sart(akkor még a Fulhamben volt),mert Niemi igen csak rosszra lett megcsinálva ebben a FIFA részben...talán 77-es overallja volt.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szóval:aki még nem jött rá,ez a FIFA 2003 😊 elég jól el lehet vele szórakozni,csak a FIFA 07-hez képest elég nehéz(!) az irányítása.szóval bele kell rázódni,itt nem úgy van,hogy csak a labda közelébe megyek,és már oda is megy szinte magától,volt olyan is,hogy elhibáztam a labdaátvételt 😄DDddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
"aztán belépek egyszer csak a FIFÁBA és elkezdi magától szaggatottan választani a nyelvet!"

ilyet akkor szokott csinálni,ha gamepad vagy joystick,vagy bármi más controller(pl. kormány) van csatlakoztatva

ReaL MaDRid x siempre

vagy lehet hogy ujrakell telepiteni az XP-t?

már régen megakartam kérdezni mi lehet a baja a 06.nak?-> feltettem egyszer ment egy hétig, aztán belépek egyszer csak a FIFÁBA és elkezdi magától szaggatottan választani a nyelvet! aztán amikor ráhibázok az Englishre a menüben is uezt csinálja! mondanom se kell hogy emiatt a hiba miatt lehetetlen játszani! mi lehet a gond? netalán pacthel kijavitható?

Firerock
emberek
mennyiért kapok lególcsóbban gamepadot???analóg karral

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
LOL😊

Ez a 2003<#smile>

Kmarha
03-as lehet azt hiszem.. valahol akörüli.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Firerock
ez már a 08?

shalalala
Hunbasser ihletet adtál..😄 énis tolom régebbi fifával😄 Az mejik ameikkel te nyomod?? Pá

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

Priskint mindenképp igazold le! a 4. szezonban már 73-ra fejlõdik😊 és akkor ott van talán védõnek Fehér Csaba. Szabics még talán de õ már lehet hogy 30 év körül van,

Randal
Esetleg még Újfalusi, bár az nem Mo.-i, viszont jó nagyon.

jugen
Na már csak három kupameccs és megérkeztem az angol elsõosztályba a Darlingtonnal. A bajnokságnak már vége és két csatárom is 70 felett lõtt gólokat😊 Efa döntõben a Fiorentina kapott tõlem egy hetest😄

Arra gondoltam, hogy elkezdem magyarosítani a csapatot. Rudolf Gergõt már féléve leigazoltam a Nancytól. Tudnátok segíteni, hogy kik vannak magyarok még, akik nekem erõsítést jelentenének, tehát olyan 60 felettiek?
Még nem néztem meg, de tudom van:
Gera, Buzsáky (mindig röhögök, hogy Gerának kommentálják😊), Dárdai, Fülöp, Király, na itt kellene kiegészíteni...😊 köszi elõre is a segítséget

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Baggio73
Ja és a FIFA07-rõl van szó ezt kifelejtettem

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Baggio73
Sziasztok

Segítséget kérnék, mert felraktam a GAMEPLAY V4-et, de ez nem jó a Magyar verzióhoz, legalábbis nálam, mert eltûnik már az elején a választható myelvek közül.
Tehát aki felrakta ezt a mod-ot a Magyar verzióhoz és továbbra is mûködik Magyarul a játék, elárulhatná melyik Gameplay verziót tette fel. (esetleg egy linknek örülnék)
A FMHungary oldalán keresgettem, de ott nem találtam.

elõre is köszönöm a válaszokat

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Hunbasser hallottál már arról, hogy Real Madrid - a film?

"Mi kötheti össze Tokió modern városát Caracas híres utcáival? Mi lehet közös egy New York-i diák és egy fiatal szenegáli fiú életében? Milyen szál fûzheti össze egy intellektuális spanyol tanárt és egy japán tinédzsert, aki rajong a manga képregényekért?

A válasz egyszerû: A világ leghíresebb futballcsapata, a Real Madrid. Öt különbözõ szereplõ, öt különbözõ országból, akik egyaránt rajonganak a Real Madridért.

A film egy krónika, amely a fikciót és a valóságot ötvözve mutatja be a szereplõk érzéseit és rávilágít, hogy milyen hatással van életükre és talán az egész világ életére egy olyan futballcsapat, mint a Real. Ez az elsõ olyan hivatalos film, amely különleges ablakon keresztül mutatja be a világ egyik leghíresebb csapatát. "

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Egyetértek, jó a kommentátor.

John Cena
Boksic->Visszavonult az nem Manchester kaopusa volt?:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

gondoltam az meg a Palmeirasban van!

ForzaInter
aznemaza Juninho, az Juninho Paulista...

Yo, Bitch!

Beattie->Everton
Crouch->Liverpool
A. Svensson->Elfsborg
Bridge->Chelsea
Niemi->Fulham asszem

Southgate->Boro edzõje már
Quedrue->Fulham vagy már Birmingham
Juninho?->Lyon?
Geremi->Chelsea
Maccarone->Siena
Boksic->Visszavonult

a többivel nem tom mi van😄 valaki maradt vki nem😄

ForzaInter
fifa 2003? cserék?

Yo, Bitch!

ez meg milyen FIFA? Soton-Boro ? Beattie és Crouch hol van a Sotonból?😄 akkor ott volt!

bazze az 17 éves bocsánat elírtam!<#zavart2><#nyes><#hehe><#hehe><#mf1>

ForzaInter
azér southampton se volt akkor gyenge

Yo, Bitch!

II Rocky II
nos ugy jártam hogy nem ment 5 személyel néztem.mikor csatiznánk akkor kiicsit megáll majd hirtelen kidobja hogy sikertelen.szal érzem hogy kapcsolodna és nem.:S tûzfalat kikapcsoltam.és azért is kérdem mert nem-e vhol van vmi amit bekell ppipálni hogy tudjak csatizni.(am hamival is lestem ugyse jó.ellenfelem mnda látta vagyus hallota hogy zene megáll majd sikertelen kapcs) szal.nemtom.....nekelljen már megint ujratennem az xp-t tegnap is ma is ...emg holnap is?😊

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
játékoskeret alapján ez igencsak jó Boro volt 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ha a másiknak van routere,akkor vagy portforwardol egyet,vagy hamachit benyomjátok,és úgy lanban,vagy ha úgy sem megy,akkor a hamachis ip-t felhasználva nyomultok direct ip-n,vagy aki hostol egyszerûen leköti a routerrõl a gépet,és visszaállítja a vezérlõpult/hálózatokban az ip-t,maszkot,átjárót,dns-t.

esetleg patch is lehet,de az inkább a meccs kezdeténél kavar be.egyébként a routernek is van tûzfala(a legtöbbnek van),lehet,hogy az blokkol.

"tûzfal kikapcsolva"

ha sp2-es windowst raktál fel,vagy raktál fel utána sp2-t,a windowsos tûzfalat is kikapcsoltad?mert amikor kapcsolódni akarsz,akkor megkérdezi,hogy engedélyezed-e,és hát ha a játékban vagy,akkor nem látod...egyébként senkivel sem megy a multi?próbáld ki még 2-3 olyan emberrel,akivel régebben is ment,ha egyikkel sem jön össze,akkor nálad van a hiba,és akkor valami más lesz a hiba,majd valamit kitalálunk 😊

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
jah elõtte jo volt minden netem fasza hozzá.vki tipp ???? honnan szedjek vagy rakjak be egy pipát?(hunbasser esetleg?😄)

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
errõl a 7 éves csatárral tegyél már be egy képet 😄DDDDdddddd

most nem azért,mert nem hinném el,csak ilyet még nem látta XD

ReaL MaDRid x siempre

LOOOOOOOOOOOOL

Van routered és a ellenfélnek? mert általában azokkal nem lehet játszani! ill. kapcsolodni tudnál! lehet hogy a neted nem jo hozzá mégse nekem is vagy jo agy nem jo ill jonak mindig jo csak maximum szaggat picit! vagy eléggé szaggat mint a lassitott felvétel!

II Rocky II
nah neszoljatok le.gondom van nem is kicsi.szal xp ujra egész rendeszer. inditom fifa->nem csatlakozok másra nemtok sehogy.mi a gond? tûzfal kikapcsolva virusvédelem nincs :$ (még)..szal mi lehet a gond.azelõtt is tettem ujra és jo volt.hol lehet vmit rosszul bepipálni? kérnék szépen hozzá értõktõl/nem annyira értõktõl kicsiny akármilyen javaslatokat / ötleteket. teknsz elõre is.

24 - Exile -Nov.23

Count Adyn
Hú 2018 van most, én Petersborought- vagy mit a másdik ligából felvittem a PL-be 4 év alatt, aztán megis nyertem, de láttam hogy a szponzorok nem nagyon fizetnek hiába minden, ezért átigazoltam az arsenalhoz és ott jól megvagyok😊 Juve-val meg befejeztem a menedzser módot. Legend szinten még leköt a játék valamennyira, a rangadókat meg kupadöntõket szoktam lejátszani , a többihez már nincs erõm, meg nincs is sok értelme kitömni a kissebbeket sok góllal😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hanyadik szezonban jársz? ne úgy vedd én a Doncasternél vagyok! nekem 50-es volt a legjobb csatárom aki 57-re fejlõdött a 3.szezonra! most jött fel valami Falcounbridge 46-os 7 éves csatár! ez van😄😄 Doncastert 2 csillagról felvittem 3*-ra

John Cena
😄😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Count Adyn
Jó ez az ifiakadémia amugy, nekem a második 99 es csatárom nevelõdik már ki onnan😄 Lehet átállok 4-3-3 ra ha már egyszer van 3 db 99 es csatárom😄

ForzaInter
arra ottvannak manager játékok, fifa az fifa...

Yo, Bitch!