FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képet pedig kicsinyíts az IrfanView nevû programmal,ne tökölj a paintben,az csak a kép minõségén ront 😊 az IrfanViewba csak bemásolod a lekapott képet,és a méretnék a szélességhez beírod a 750-et,a magasságot már magától be is állítja méretarányosra,és elmented.
ReaL MaDRid x siempre
meg lehet azt csinálni hogy carrier módban akármennyi pénzed legyen?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Király - * , Bodnár, Juhász, * - Huszti, Hajnal, Buzsáky, * - Priskin, Rudolf
Eddig menetel a csapat a Premier Ligában is😊
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Hunbasser: nem én vok a Fener😄 ez csak egy hiba! 2. mivel kicsinyitsek? a paintben kell vmit csinálnom? nem konyitok a painthez annyira
Erre gondolok.
Szemét Fener...
Mondjuk még az durva, hogy Hollandia nincs benne a nemzeti válogatottban...
Dex:"Én is, a szinteket fejleszteni kéne, hogy ne ilyen könnyû legyen."
akkor miért nem váltasz világklasszisra? -.- meg még ott van a legend is,amit úgy lehet megszerezni,ha két zónát megcsinálsz a próbákból.
ReaL MaDRid x siempre
Cena vászápp?
Fifa és wrestling rulz?
õvan: Újpest FC
Manchester
Barcelona
Lazio
😊
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Nagyon érdekes hibákat találtam a játékban! a BL-ben ahol voltam az 5. és a 6. csoportban is volt Fenerbahce😄 LOOOL! nem tudom milyen hiba lehet minden patch le van törölve elvileg, aki tudja hogy miért van 2 ua-z. a csapat 2 csoportban az valami Isten😄
Én a lehetõ legvédekezõbb taktikát szoktam beállítani minden meccsre: zónavédelem, s szélen vezetett kontratámadások. Így hátul azért mindig vannak. Nemkem akkor szokott jól menni, ha az alapállapot a védekezés s onnan egy-egy gyors akcióval kitámadok, s lehetõség szerint gólt rúgok. Ha az elenfél támad, akkor mindenkivel sprintelek vissza a 16-os elé. Ha mégis lefordulnak, akkor még w-vel ki lehet jönni a kapussal, azis 60-70%, hogy kivédi.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Támad az ellenfél (fõleg ellentámadásnál vettem észre).
Amelyik játékost irányítom, azzal elfoglalok egy védekezõ pozíciót a támadó és a kapum között, tehát azzal amit irányítok természetesen tudok rendesen védekezni.
Viszont.
A néhány játékosom eközben (akár több is egyszerre), - amiket a gép irányít -, a támadó labdát birtokló játékos túloldalán (az ellenfél kapuja és a ellenfél támadó között) helyezkedik el (ficánkol), és véletlenül se helyezkedne jönne át a támadó túl oldalára, hogy védekezni is tudna.
Szóval ezen lehet e változtatni, hogy normálisan védekezzenek...
Remélem így érthetõbb😊

azt hiszem találtam egy új fajta gólörömöt ilyet még nem láttam hogy elkezdenek táncolni a gólnál! ezt úgy értem valszeg hogy mesterhármast rúgtam evvel a Lewis Guyyal aki a 3. csatárom a csapatban 61-es! érdemes meg próbálni!
http://paklo.uw.hu/uploaded/1187207285.jpg
ez pedig a ligakupagyõzelmem végre megnyertem mindent Angliában amit kell!! kivéve az Angol liga 2-öt😄,
elsõ szezon!
1. LDV Vans Trophy
2. Angol FA kupa
3. Angol liga 1. (harmadosztály)
második szezon!
4. Community Shield
5. Futball liga bajnokság (másodosztály)
harmadik szezon!
6. Angol FA kupa
7. FA Premier liga*
negyedik szezon!
8. Community Shield
9. Liga kupa*
kupák amik gyõzelmi tervben vannak!
10. Angol FA kupa (5.forduló)
11. FA Premier liga (meglesz) 14 pont elõnyöm van!
12. UEFA Bajnokok ligája (2.forduló)
No meg az eddigiek alapján lehet hogy a legközelebbi majd csak a 17-es lesz. (arra talán tesz is valamit az EA hogy játszon az ember a rókabõrével)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Csakhát olyanokat csinál, hogy futok a középsõ védõvel, szerelhetném és levállt egy másik über messzire lévõre és naná, hogy helyzetbe kerül.
Pfff.
Ezt több esetben is észrevettem a gép irányította játékosaimnál...
Vagy ez is egy hiba?