FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát jah😄 középkezdés bumm ja bocs középkezdés megin😄
A 90. percben való egyenlítés után is nyeltem nagyokat^^
A 90. percben való egyenlítés után is nyeltem nagyokat^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
HELLO ! Hol van frissités NB1-hez???:S PL. Aco Stojkov Lokiban meg ilyenek... ?
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
én régebben úgy olvastam... sztem nincs kizárva, bár bevallom azóta nem olvastam az infókat a gameval kapcsoaltban
08 is magyar szinkronos lesz télleg?
jut eszembe Paolo Maldini kb 38 éves alapból a játékban és még benne lesz a 08-ban is!😊
ááá inkább nem szeretnék Svcholes mocskos vörös pofájára hasonlitani!😄 Giggs az oké õ télleg jol nyomja!
pl õ, de van rá sok példa áltlában egyébkétn a 35-ön túl lécõ játékosok meg vagy 40 évies korukig jáccanak...
Yo, Bitch!
az nem rossz 😊 tényleg idegesítõ,amikor 34 évesen már visszavonulnak,pedig akkor még bõven lehet játszani 😊
ReaL MaDRid x siempre
Én felraktam valami PL es peccset, attól mindenki 42 évesen vonul vissza😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
akik Hortiról szeretnének tovább társalogni,azok itt tehetik meg
ReaL MaDRid x siempre
mármint a játékban 39 éves
gyökér Scholes már 39 éves és nem vonul vissza!:S és a Giggs se á pedig ezek gyökerek! FUCK MANCHESTER UTD! hálistennek kikaptak a Man. citytõl😄
Feyenoordal vagyok, van nálam még a csapatban 43 éves kapus!😄 ugyanakkor az egyik legjobb csatárom Van Hooijdonk 74-es és 40 éves elmúlt😄 alig bír menni és már lõttem vele 8 gólt😄 és 7 gólpasszt adtam vele😄 háháhá! ja és kihagytam a fõ kapusomat aki valami Mondragón(kolumbiai) aki 79-re esett vissza és szintén 40 éves! durva
te most a FIGO-ra gondoltál?😊 õt én is bírom! nálam Totti 33 évesen vonult vissza😄
igazad van... a következõ szinten én is így tapasztaltam ki, elég sok izzadtság árán :c
#15352: Jaja, hiába kínáltam érte még több fizetést, akkor is végsõ elhatározása h visszavonul...
#15352: Jaja, hiába kínáltam érte még több fizetést, akkor is végsõ elhatározása h visszavonul...
meg hogy ne vonuljanak olyan hamr a játékosok viszsa, idegsítõ mikor egy kedvecem 35 évesne vagy fiatlabbon visszavonul:SS
Yo, Bitch!
Nehogy azt hidd, én se vagyok valami nagy játékos, te is zerintem játszol 10 meccset world classon és utánna leversz bármien csapatot😊 Nem sokkal nehezebb, csak rá kell jönni, hogy lehet jól gólt rugni.
hát igen, ez nem vmi jó. Bár én nem vagyok olyan profi ebben a játékban h világklasszis szinten játszak, de azért annyira nem szar h amatõr legyek.. 😊
Amúgy 08-ban remélem hasonló lesz a menedzser mód, mint a 07-ben. Csak javítanák ki azt, hogy a játékosok ne legyenek ilyen drágák vagy az is jó ha külön lehetne kezelni a klub pénzt és az átigazolásokra szánt összeget. Tehát h kapsz X összeget átigazolásokra..
Amúgy 08-ban remélem hasonló lesz a menedzser mód, mint a 07-ben. Csak javítanák ki azt, hogy a játékosok ne legyenek ilyen drágák vagy az is jó ha külön lehetne kezelni a klub pénzt és az átigazolásokra szánt összeget. Tehát h kapsz X összeget átigazolásokra..
Horti
van még egy pár fönnt.
van még egy pár fönnt.
Õ szokta a sportklubbon tolni? Egy meccsét néztük haverral. Valami eszméletlen szöveget tolt. Nem gyengén fikázta a játékosokat.
Tényleg valami videómegosztón nincsenek fennt szövegei?
Tényleg valami videómegosztón nincsenek fennt szövegei?
" Jönnek majd a vöröskeresztes lovagok" 😄😄😄 azon szakadtam!
ha Horti nyomná,én megvenném a játékot -.-
el tudom képzelni,ahogy mondja: "PAAAJJJJNNNGGG!" vagy "rápörkölte rendesen a kis csíra"😊
el tudom képzelni,ahogy mondja: "PAAAJJJJNNNGGG!" vagy "rápörkölte rendesen a kis csíra"😊
ReaL MaDRid x siempre
az biztos...
ok akkor jó köszi
a Horti nagyon birom az lenne a legjobb (annak van szókincse)
a Horti nagyon birom az lenne a legjobb (annak van szókincse)
vagymeg Horti Gábor. rázúzta a kiscsákó! stb.
neem Hajdú B+Faragó lesz és még több lesz a szókincsük.
neem Hajdú B+Faragó lesz és még több lesz a szókincsük.
komoly vagy csak nagyképûségbõl😄DD
Nem majd Léderer+Verebes mester😄DD
nem lehet tudni kik lesznek a 08 magyar kommentátorai?
megint a Faragóék?
megint a Faragóék?
afifa 07 mappában a config.DAT filet hogyan tudnám szerkezteni?
mert telle van mindenféle karakterrel ha jegyzettöbel vagy wordpaddal nyítom meg wordel még nem próbáltam mert nincs fent!
azért kéne mert betettem egy másik configot az a magyarr fifám angol lett emiatt a bejelentkezésnél csak 3 zászló közûl tudok választani , meg a kommentár is angol. A f.a.q. magyar kommentár letõltésnél pedig nem mûködik a link!
mert telle van mindenféle karakterrel ha jegyzettöbel vagy wordpaddal nyítom meg wordel még nem próbáltam mert nincs fent!
azért kéne mert betettem egy másik configot az a magyarr fifám angol lett emiatt a bejelentkezésnél csak 3 zászló közûl tudok választani , meg a kommentár is angol. A f.a.q. magyar kommentár letõltésnél pedig nem mûködik a link!
offtopik hozzászólásokat mellõzzük már...a topikomban beszélgethetünk tovább.
ReaL MaDRid x siempre
bocs nem ugy értettem neked jo életed lehet! én meg itt rohadok a Csepeli panelban! és FIFÁZGATOK😄
micsoda furcsa ember lehetsz, ha jol emlékszem a topikodban azt láttam hogy dolgozol, pedig az adatlapodon 14-18 életkor ig van! egyszerre több dolgot csinálsz! FIFÁZOL, sportolsz, dolgozol + suli is gondolom meg buli is lehet... és Hatvani vagy!
jol van nyugi csak ennyit akartam! kössz azért! nem baj...😊
ha valamire nem válaszolok,az vagy azért van,mert elkerülte a figyelmem,vagy pedig azért,mert nem tudom a választ.
az elsõ eset ki van zárva,ugyanis már harmadszor hívod fel rá a figyelmem,tehát marad a második eset...ezt a patchet egyszer próbáltam feltenni,nem ment,hát hagytam is,sokan mondogatták,hogy csak jogtiszta fifára megy fel.
ha valaki tudja rá a választ,akkor úgyis fog rá válaszolni.
az elsõ eset ki van zárva,ugyanis már harmadszor hívod fel rá a figyelmem,tehát marad a második eset...ezt a patchet egyszer próbáltam feltenni,nem ment,hát hagytam is,sokan mondogatták,hogy csak jogtiszta fifára megy fel.
ha valaki tudja rá a választ,akkor úgyis fog rá válaszolni.
ReaL MaDRid x siempre
grrr ez hihetetlen mindenre figyelsz csak arra nem amit irtam-> itt
#15320 nem lehet igaz! csak mond meg szted mi a hiba? angol szöveget értem de hogy mit csináljak vele nem ugyhogy csak válaszolj légyszi😄😄 szépen kérem😊 Madridista
#15320 nem lehet igaz! csak mond meg szted mi a hiba? angol szöveget értem de hogy mit csináljak vele nem ugyhogy csak válaszolj légyszi😄😄 szépen kérem😊 Madridista
hát,az EA-nél nem nagyon lehet tudni,hogy mikor jön a demo,állítólag 1-2 hét múlva már jöhet,én is várom már.
egyébként szerintem azért nem jönnek,mert mindenki fifa 08 topikot keres,és nem pedig sima fifa topikot.
egyébként szerintem azért nem jönnek,mert mindenki fifa 08 topikot keres,és nem pedig sima fifa topikot.
ReaL MaDRid x siempre
kellett ez campy?
(aki nem érti:írt egy eléggé nem ideillõ hsz-t,de kitöröltem)
(aki nem érti:írt egy eléggé nem ideillõ hsz-t,de kitöröltem)
ReaL MaDRid x siempre
#15320 légyszi ez fontos!
leigazoltam a Feyenoordhoz!
kb.384000 Euro jegybevétel
kb.256000 Euro szponzori pénz
kb.314000 fizetések
majd 1-2 játékost elküldök aztán mégjobb lesz! De Guzman 88-as, Vlaar 90-es! Rafael 86-os, Drenthe 79 és sokan jok még nem semmi csapat!
kb.384000 Euro jegybevétel
kb.256000 Euro szponzori pénz
kb.314000 fizetések
majd 1-2 játékost elküldök aztán mégjobb lesz! De Guzman 88-as, Vlaar 90-es! Rafael 86-os, Drenthe 79 és sokan jok még nem semmi csapat!