FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
ja, és ha tudsz, akkor megdobhatsz egy linkel😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
nos,én is örülök,hogy tegnap megvertük az olaszokat(sõt,finoman fogalmazta m azzal,hogy örülök),de ez FIFA topik,és aki még szeretne egy kicsit cseverészni a magyar válogatott tegnapi teljesítményérõl,az legyen szíves átfáradni ide.
köszönöm.
ReaL MaDRid x siempre
Sidibe többször is játszott már hátvédet régebben is.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
de geci vagy <#nevetes1>#nevetes1>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Igaz voltak rosszul passzolt labdák, meg levételek, de nagyon jól tolták. élvezet volt nézni😊
Fejben most nagyon ott votlak a gyerekek. Az olaszok meg széthullotak.
Bár nem hinném hogy túl motiváltak lettek volna, de ettõl függetlenül is jó meccs volt.
1-0 jött csak össze (bénáztam). No de a valóságban a meccs?! Hatalmas! 3-1! Inkább vettem volna rá jegyet a fenébe is! 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Yo, Bitch!
szóval,attól még,hogy Sidibé csatár,attól még lehet,hogy jól védekezik(sõt,biztos,mert még védõ is ült bõven a kispadon,és még cseréje is volt a lokinak),és állítólag minden támadást megfogott.
ugyanez gyakran elõfordul szélsõkkel,gyakran õk is tudnak csatárokat megszégyenítõ szólókat bemutatni sikeres befejezéssel
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
a másik meg az,hogy persze,tudsz velük gólt lõni,meg minden(irl egy védõ is simán eltalálja a kaput,nem errõl van szó),csak a játékban is úgy van megoldva,hogy a csatár jobban tud furakodni,gyorsabb,jobban lõ,és ez érezhetõ is.
ReaL MaDRid x siempre
A védõid általában gyorsak és jól tudnak labdát lopni, így meglóghatsz vele. A csatáraid meg szintén gyorsak, szóval a védekezés ilyen téren megoldva. Persze elég durva, de ugye gép ellen játszol.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
PATCH FIXES
==========================================================
1. A kapusok nyesett passzai és átlövései pontatlanabbak.
2. Frissített csapat adatbázis:
- 257 új játékos
- 13 játékos szerkesztve
- kb. 2500 felállás, mezszám, poszt frissítve
- Csapatkapitányok, rúgók és alakzat információ frissítve 51 csapatnál.
3. EASO Klub címer feltöltésénél elõforduló fagyási hiba javítva.
4. Iram vezérléssel kapufának hátráló kapus okozta fagyási hiba javítva.
Na ez van benne.
felmegy a hungarian patch is rá (persze ehhez kell az újabb verziójú törés is)
Végülis ennek az a lényege hogy tökmindegy hogy kit milyen pozícióba teszel ugyanúgy tudsz vele szerelni/gólt lõni, csak próbáljátok ki.
Nézegetem az Fifa 07 Hungarian iMMXPc verziót. Szerintetek az jó?
Régebben meg volt, de most újra focizhatnékom van, és nem fogok várni novemberig.
Ui: azt olvastam, h valamelyik verzió mindig lefagyott meccs közben, pont mint a nfscarbon hungarian verziója.
ReaL MaDRid x siempre
Hozzászólásodat töröltem,mielõtt még páran kiröhögnek és lefikáznak.
A FIFA 08 még nem jelent meg,de ezt te is könnyedén megtudhatnád,például ha rákeresel mondjuk a google-n a 'FIFA 08' címszóra,akkor láthatod,hogy még nem adták ki,sõt,mindenhol a várható kiadás dátumát írják.
Továbbá ez nem warez topik,sõt,a fórum sem foglalatoskodik ilyesfajta illegális dolgokkal,szóval,ha kijött a FIFA 08,ne ide járj majd letöltési linkeket kérni,mivel itt nem fognak adni,és valószínüleg a többi legális dolgokkal foglalkozó fórumon sem fognak neked segíteni.
Várhatóan szeptember-október környéke felé jön ki a játék,a játékportálok teli lesznek a FIFA 08 hírével,ha már látod,hogy kijött,meg lehet majd vásárolni a boltokban kb. 12-13 ezer forintos áron.
ReaL MaDRid x siempre
Másrészt néha nevetséges az ifiakadémia. Az okés, hogy a 60-70-es overállú játékosok jók, de hogy a nagyobb csapatoknál a 15 év alatt egyszer se jöjjön be egy tehetség. És akkor még úgy hangoztatják, hogy neveld ki a saját tehetségedet aki a csillag lehet. LOL.
de azért majd legközelebb kicsinyítsük már le a képet 750x563-ra,köszönöm.
ReaL MaDRid x siempre
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"