FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fifahungary-n már van valami de 0 mb ír és nincs semmi letöltés ez mér lehet? vagy csak nekem?
Most nem azért de a cikk keddi (haolnapi).
Az LOL, hogy fifahungary-on fenn van a demónak a hely, mérete 0mb és letöltötte: 811. XD

Attól is függ, hogy honnan szeded!
Ha most a fifahungary-ról akarod leszedni, akkor "gyorsan" lent lesz!
Viszont, ha torrentes oldalról akarod leszedni, akkor az húzósabb. Ott szinte mindenki rátapad és elég lassan fog jönni. Elõször én is torrentes oldalról akartam letölteni, de rájöttem, hogy onnan nagyon lassan fog jönni!

Count Adyn
Reméljük idén már zöld lesz a fû:😄DDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Atti12
nah akkor ma beindul az õrült demo keresés? <#gonosz1> Remélem ma már játszhatunk vele

Sziasztok!
Már én is nagyon várom a Fifa08 demoját, és valószínûleg a http://www.fifahungary.com-ról fogom leszedni.
Remélem, hogy nagyon ütõs játék lesz, bár a képek és videok alapján én nem fogok csalódni a játékban.
Ám elõször meg kell ismerni, utána kell véleményt mondani! 😊

Forza Italia
nem is nagyon szoktak írni róla csak hírtelen feldobják. De tény h még sehol sincs fent

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Még a saját oldalukon sincs egyáltalán szó a damorol, úgyhogy elmehetnek azok akik ezt a baromságot kitalálták

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hunbasser
hát most leszedtem ezt az EA Downloadert,de hát vagy én vagyok vak,vagy tényleg nics ott 😄

ReaL MaDRid x siempre

azta és télleg 😊
hunbasser
most elcsodálkoztam,elvileg már van demo 😊

klikk

pár órán belül a fifahungaryn is kint lesz szerintem.

ReaL MaDRid x siempre

és honnan lesz majd tölthetõ?
Aszonták... 😄
#15443. hsz.

Hello!Télleg ma jelenik meg a demo?FIFA 08
A NG-nél én nem ilyen Colin Dirt félére gondoltam, hanem olyanra, mint pl. a TombRaider Legendben a ki/be kapcsolható depth of field. Szal ha nem is XBOX360 graf, de azért egy-két ráhúzható extra effektet azért kaphatnánk. Mert így csak egy néhol toldozott-foldozott, frissített FIFA 07 lesz, attól félek. És ezt 12k-ért megint? Én nem vagyok nagy fociguru, a FIFA 07 is leginkább a magyar szinkron miatt kellett, szal ha nem sokat változik, akkor inkább kihagyom.

dehogyis az Udinese még szarabb öregebb talán a Barreto volt 82-es😄 az volt a legjobbjuk! mondom 2 távoli gól majd a buta ütött meg! gép direkt csinálta elõtte 6 meccsen nem kaptam gólt erre most meg igen na neee! és a 11-sek nevetségesek! ja és kössz a progit😊😊

hunbasser
részvétem.de gondolom,az Udinese nálad is nagyon jó lehet,akár csak nálam a Livorno.van egy 99-es játékosuk is.

és itt egy képnézegetõ,amivel lehet gyorsan és praktikusan képet kicsinyíteni - IrfanView

ingyenes,és a kép átméretezése is csak annyi,hogy ctrl+v,Image->Resize/Resample és itt a szélességnél beírod,hogy 750,a magasságot akkor már méretarányosan megváltoztatja,utána már csak elmented jpg-ben.

ReaL MaDRid x siempre

sajnos a 11-seket nem bírom! most ok volt de nagy csalás ez is! fölé rúgom az elsõt ha nem tettem volna megnyerem igy legalább! áááá

aki röhögni merészel annál Bannolást Követelek!😄 ki legyen tiltva innen! ez nem normális ez a játék! minden nagycsapattal elbírok, és egyszer- egyszer van 1-1 döntetlen kisebbek ellen de miért pont ilyenkor????? UDINESE pffff...

áááááá majdnem felrobbantam:S igazságtalan ez a játék!!!!!íme tessék

szarrá verem a Portót, a Lyont utána az Ajaxot csak 6-1re össz.ben és hihetetlen de igaz! 7. percben kapok egy távoli gólt, 9. percben egy szabadrúgás gólt:S van vagy 21 helyzetem a meccsen és csak 2-2-re tudom hozni! a 11-sek nálam fél vereség:S gyökér kapus mindent véd. Ha ez nem csalás akkor mi? pont a BL döntõt vesztem el! Doncasterrel megnyertem!! Feyenoordal 2-at vesztem el! a Milan ellen 0-2-re vezettem a döntõben és kikaptam a 90.percben 3-4 re! NEEEEM mind1-ik pattanós gól volt! azt hittem ezek után hogy szétszakadok! JA ÉS NEm TUDOK KÉPET KICSINYITENI NEM TUDOM HOL VAN FRAPS Program!!!!

Atti12
hát nem akarlak letörni de az a 7600GS nem áll túl közel a nextgenhez 😞 Nekem is ilyenem van. Amugy szerintem inkább a játékélmény legyen jó mint a grafika. a Next-gen töl DX8igot meg felejtsd el, EA nem csinál ilyet 😊

Na demó holnap? Fincsi...<#finom>
Kár hogy nem lesz nextgen benne. Pedig beletehették volna, láttam már játékot, amely az sm3-at támogatta, de dx8-ban is ment. Itt is ez kéne...
Ha már pár game miatt be kellett ruházni egy nextgen vga-ba, akkor már jó lenne, ha használná ez is. :S

Mindkettõ.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zeus89
bizonytalan vagy vagy mégse? <#whatever>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Majd jön, bár engem inkább a full érdekel.
Esetleg, akkor szedem le a demot, ha benne lesz már rögtön a magyar kommentár páros.
Egyébként meg kifogom hagyni, mert nem érdekel, majd a fullba megnézem mi, hogy van.
Ám ettõl függetlenül lehet, hogy leszedem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ragobynara
Oks. Mondjuk nem lenne rossz ha tényleg jönne..

Valszeg Fifahungary.

ragobynara
Holnapra?! Ezt hol olvastad?

zeus89
A BE A PRO érdekel nagyon, ahogy láttam 3-rd person view <#wow1>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Atti12
milyen chat? :/

hunbasser
a demó ELVILEG holnapra várható,a pc-s változatra pedig még ne várj next gen grafikát,mert nem lesz.

ReaL MaDRid x siempre

zeus89
Tudd valaki valamit a demó megjelenésérõl? Esetleg arról, hogy PC -n javul -e a grafika? Mondjuk NEXT GEN ?<#ravasz1>

Sziasztok!
kivel és milyen chat-n lehet multiplayerezni?

Köszi
vmvr
hagyd a francba, egy hónapot kibírsz angolul is ,nem? hamarosan jön a 08😊
inkább arra várj😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

sztem töltsd le újra a magyar verziójút.

New Holland
Nekem angol!És van hozzá magyarosításom ami mûködött is ano.

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

Atti12
fõleg hogy nem is kell magyarosítani :/ Magyarul adták ki a játékot

New Holland
Hi!Telepítettem a Fifa 07 et de nem tudom magyarosíttani mert nincs a fifa07 mappán belül data mappa mit csináljak?(Már töbször ujra raktam)

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

Randal
Jajjistenem de jó lenne ha sima Xboxra is kijönne.
De lehet addigra lesz saját X360-asom csak emiatt😛

hunbasser
nyugi,nem nevezte meg a másik két bajnokságot,lehet,hogy most bekerül a magyar bajnokság 😊

egyébként a múltkor vhol láttam,hogy lehet nyerni fifa 08-at,és úgy reklámozták,hogy "Hajdú B. István és Faragó Richárd szinkronjával"

tehát már biztos,hogy lesz megint magyar kommentár 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ejha

"Értesültünk róla, hogy a Manager mód is visszatér idén, számos új fejlesztéssel. Mesélne egy kicsit az idei Manager módbeli újításról?

Hossack: Beraktunk szezon-elõtti barátságos meccseket, hogy a játékosoknak több ideje legyen megismerni a csapatokat és a játékospiacot, mielõtt elindul a bajnokság. Az edzés-szimuláció lehetõvé teszi, hogy különféle gyakorlatokat írhassunk elõ a klubnak (pl. kapusedzés, erõnléti edzés). Minden edzéstípusnak megvan a kockázat-hozadék faktora: javíthatunk a formán meccs elõtt, de fennáll a sérülések, és a kimerültség kockázata is. A "várakozások" dinamikusan frissülnek a szezon felénél, hogy tükrözzék, mennyire kezeljük jól klubunkat."

"Mennyire szólhatunk bele a játékban a felállásokba? Teljesen átszabhatjuk a csapat taktikáját, a rivális gyengéit látva?

Hossack: A FIFA 08-ba beépítettünk egyéni formációkat. Immár bármelyik formációt megváltoztathatjuk, és kedvünkre csiszolgathatjuk. Elhelyezhetjük az összes játékost, és egyedi támadó és védekezõ feladatokat rendelhetünk hozzájuk. Meglephetjük barátainkat saját tökéletes taktikánkkal."

"Hossack: A Fifa 08-ban, ha felíveljük a labdát, ahelyett, hogy pár méterrel az elé a játékos elé érkezne akire mutatunk, pontosan a bal analóg kar által meghatározott irányába fog menni. Továbbá a passz erõsségét a gombnyomás hossza határozza meg. Elsõre bonyolultnak tûnhet felívelésekkel játszani, de ez a valóságban is így van. Sokkal nehezebb egy ilyen lövést jól helyezni, mint egy sima passzt. Gyorsan rájön azonban az ember, hogy az új rendszer akkora szabadságot biztosít, amivel korábban még nem találkozhattunk. Pontosan oda helyezhetjük passzainkat, ahova szeretnénk. Szenvedélyünkké válhat a tökéletes felíveléssel próbálkozni, nagyszerû érzés, hogy meg tudjuk játszani azt a labdát, amit egy éve még nem. Ez a szabadság. Ugyanez igaz a keresztlabdákra is. A bal analóg kar határozza meg az irányt, míg a gombnyomás hossza az erõt. Egy kis gyakorlással oda helyezhetjük a labdát, ahová akarjuk, a rövidre, a hosszúra, a tizenhatos sarkára. Az utolsó manuális lehetõség melyet beépítettünk a jobb karral való játékosváltás. Ennek segítségével bárrmelyik játékost, bármilyen helyzetben irányíthatjuk. Ha a hagyományos, gombnyomásra történõ váltással nem a kívánt játékosra ugrana a játék, egyszerûen válasszuk ki a megfelelõ játékost a jobb kar megfelelõ irányba mozdításával. Ez egy egyszerû, de nagyszerû kiegészítés a gombos váltogatás mellé."

elég jónak ígérkezik 😊

ReaL MaDRid x siempre

miért az ír liga került be? inkább akkor az ukrán vagy a cseh liga kellene! nem is beszélve a görög ligáról! sõt sztem még a Orosz bajnokság is ismertebb mint az ír bajnokság! ír Eircom pff.:S

vmvr
örülnék neki, ha nem csak 1-2órába tartana kitapasztalni😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Atti12
bazz ha ez mind igaz, ujra kell tanulni fifázni :|😊

tuti nem jön ki a 27-én demo

na most már remélem jó lesz😛 egyébként ps2-es az interjúitt
látom a linket nem adja be nem tom mi a baj na mindegy
fifa 08 interjúnem tom hogy ti láttátok e már én még nem de szerintem jó kis interjú lett
mike0013
amikor pc-re is, valószínûleg szeptember végén

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

John Cena
pontosan FIFA 08 mikor jön ki PS2re???

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul