FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az LOL, hogy fifahungary-on fenn van a demónak a hely, mérete 0mb és letöltötte: 811. XD
Ha most a fifahungary-ról akarod leszedni, akkor "gyorsan" lent lesz!
Viszont, ha torrentes oldalról akarod leszedni, akkor az húzósabb. Ott szinte mindenki rátapad és elég lassan fog jönni. Elõször én is torrentes oldalról akartam letölteni, de rájöttem, hogy onnan nagyon lassan fog jönni!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Már én is nagyon várom a Fifa08 demoját, és valószínûleg a http://www.fifahungary.com-ról fogom leszedni.
Remélem, hogy nagyon ütõs játék lesz, bár a képek és videok alapján én nem fogok csalódni a játékban.
Ám elõször meg kell ismerni, utána kell véleményt mondani! 😊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ReaL MaDRid x siempre
klikk
pár órán belül a fifahungaryn is kint lesz szerintem.
ReaL MaDRid x siempre
#15443. hsz.
és itt egy képnézegetõ,amivel lehet gyorsan és praktikusan képet kicsinyíteni - IrfanView
ingyenes,és a kép átméretezése is csak annyi,hogy ctrl+v,Image->Resize/Resample és itt a szélességnél beírod,hogy 750,a magasságot akkor már méretarányosan megváltoztatja,utána már csak elmented jpg-ben.
ReaL MaDRid x siempre
szarrá verem a Portót, a Lyont utána az Ajaxot csak 6-1re össz.ben és hihetetlen de igaz! 7. percben kapok egy távoli gólt, 9. percben egy szabadrúgás gólt:S van vagy 21 helyzetem a meccsen és csak 2-2-re tudom hozni! a 11-sek nálam fél vereség:S gyökér kapus mindent véd. Ha ez nem csalás akkor mi? pont a BL döntõt vesztem el! Doncasterrel megnyertem!! Feyenoordal 2-at vesztem el! a Milan ellen 0-2-re vezettem a döntõben és kikaptam a 90.percben 3-4 re! NEEEEM mind1-ik pattanós gól volt! azt hittem ezek után hogy szétszakadok! JA ÉS NEm TUDOK KÉPET KICSINYITENI NEM TUDOM HOL VAN FRAPS Program!!!!
Kár hogy nem lesz nextgen benne. Pedig beletehették volna, láttam már játékot, amely az sm3-at támogatta, de dx8-ban is ment. Itt is ez kéne...
Ha már pár game miatt be kellett ruházni egy nextgen vga-ba, akkor már jó lenne, ha használná ez is. :S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Esetleg, akkor szedem le a demot, ha benne lesz már rögtön a magyar kommentár páros.
Egyébként meg kifogom hagyni, mert nem érdekel, majd a fullba megnézem mi, hogy van.
Ám ettõl függetlenül lehet, hogy leszedem.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
ReaL MaDRid x siempre
kivel és milyen chat-n lehet multiplayerezni?
Köszi
inkább arra várj😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
De lehet addigra lesz saját X360-asom csak emiatt😛
egyébként a múltkor vhol láttam,hogy lehet nyerni fifa 08-at,és úgy reklámozták,hogy "Hajdú B. István és Faragó Richárd szinkronjával"
tehát már biztos,hogy lesz megint magyar kommentár 😊
ReaL MaDRid x siempre
"Értesültünk róla, hogy a Manager mód is visszatér idén, számos új fejlesztéssel. Mesélne egy kicsit az idei Manager módbeli újításról?
Hossack: Beraktunk szezon-elõtti barátságos meccseket, hogy a játékosoknak több ideje legyen megismerni a csapatokat és a játékospiacot, mielõtt elindul a bajnokság. Az edzés-szimuláció lehetõvé teszi, hogy különféle gyakorlatokat írhassunk elõ a klubnak (pl. kapusedzés, erõnléti edzés). Minden edzéstípusnak megvan a kockázat-hozadék faktora: javíthatunk a formán meccs elõtt, de fennáll a sérülések, és a kimerültség kockázata is. A "várakozások" dinamikusan frissülnek a szezon felénél, hogy tükrözzék, mennyire kezeljük jól klubunkat."
"Mennyire szólhatunk bele a játékban a felállásokba? Teljesen átszabhatjuk a csapat taktikáját, a rivális gyengéit látva?
Hossack: A FIFA 08-ba beépítettünk egyéni formációkat. Immár bármelyik formációt megváltoztathatjuk, és kedvünkre csiszolgathatjuk. Elhelyezhetjük az összes játékost, és egyedi támadó és védekezõ feladatokat rendelhetünk hozzájuk. Meglephetjük barátainkat saját tökéletes taktikánkkal."
"Hossack: A Fifa 08-ban, ha felíveljük a labdát, ahelyett, hogy pár méterrel az elé a játékos elé érkezne akire mutatunk, pontosan a bal analóg kar által meghatározott irányába fog menni. Továbbá a passz erõsségét a gombnyomás hossza határozza meg. Elsõre bonyolultnak tûnhet felívelésekkel játszani, de ez a valóságban is így van. Sokkal nehezebb egy ilyen lövést jól helyezni, mint egy sima passzt. Gyorsan rájön azonban az ember, hogy az új rendszer akkora szabadságot biztosít, amivel korábban még nem találkozhattunk. Pontosan oda helyezhetjük passzainkat, ahova szeretnénk. Szenvedélyünkké válhat a tökéletes felíveléssel próbálkozni, nagyszerû érzés, hogy meg tudjuk játszani azt a labdát, amit egy éve még nem. Ez a szabadság. Ugyanez igaz a keresztlabdákra is. A bal analóg kar határozza meg az irányt, míg a gombnyomás hossza az erõt. Egy kis gyakorlással oda helyezhetjük a labdát, ahová akarjuk, a rövidre, a hosszúra, a tizenhatos sarkára. Az utolsó manuális lehetõség melyet beépítettünk a jobb karral való játékosváltás. Ennek segítségével bárrmelyik játékost, bármilyen helyzetben irányíthatjuk. Ha a hagyományos, gombnyomásra történõ váltással nem a kívánt játékosra ugrana a játék, egyszerûen válasszuk ki a megfelelõ játékost a jobb kar megfelelõ irányba mozdításával. Ez egy egyszerû, de nagyszerû kiegészítés a gombos váltogatás mellé."
elég jónak ígérkezik 😊
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May