FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

examinee
Tavaly is ez volt... és akkor még nem is next geneztek. de mindegy.
Az az elgondolkodtató hogy ugye nincs demo de 1 hónap van kb a kiadásig... tuti elkezték már legyártani a cd-ket. ez nem 4 nap alatt zajlik a logisztikával együtt... szval.. gg

hunbasser
ha még ma kijön,akkor csak terelés,de ha nem jön ki a demo,akkor lehet,hogy tényleg next gen graffal adják ki >😉

ReaL MaDRid x siempre

Looool és looáál!<#rolleyes>
Ugyanaz, mint tavaly.
Nem értem miért kell etetni a népet, összezavarni... egyszerû lenne, ha azt mondanák, hogy hatodikán jön és nem kavarnak.
Mindegy.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kuci06
Lol, sztem elõbb fogunk Pesezni, mint Fifázni xD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

hunbasser
😄DDDDDDdddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
a nextgen-fejlesztés miatt késik a demo megjelenése,és így valószínûleg a teljes verzió is késõbb jön ki...A Tovább>>-ra kattintva elolvashatjátok a demo érkezésének dátumát!

A hivatalos EA-közlemény szerint a FIFA 08 demó változata a nextgen-fejlesztés miatt késik,és a csak 2007.Szeptember.6-án lehet majd letölteni,ezért valószínûleg a teljes verzió körülbelül Október 6-án kerülhez az áruházak polcaira.Szóbeszédek szerint az EA csak tereli a figyelmet,és nagy meglepetésre még ma este kijön az "elõzetes",de ezek nem hivatalos információk.

????😄DDDDDD
milyen nextgenröl magyaráznak ezek?😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Atti12
nagyon helyes

báttyó02
There is already one official confirmation. The Next-Gen demos will be released on 6th September 2007! This date was published by the administrator of the Spanish FIFA forums.

The PC demo of FIFA 08 will be probably released today, if this information is true, you will recieve the news immediately here over at 'FIFA 4 Fans'!

lol😄😄 beszélnek üssze vissza

báttyó02
ne is várd elõbb 6.nál

hello!
a fifahungaryn valaki azt írta hogy szeptember 6. jelenik meg a demo!
de hivatalos forrás nincs!
ForzaInter
najó páj, nemkell a flém...

Yo, Bitch!

hunbasser
forrás?

ReaL MaDRid x siempre

ea munkatárs: zárva volt az iroda... holnap mondanak kiadási dátumot. ez az igazság. kb hétmúlva lesz D-EMo

hunbasser
akkor szerinted mégis honnan idéztem? 😄

báttyó tette be,de gondolom,hogy hivatalos EA közlemény,õ sem rak be minden hülyeséget.

ReaL MaDRid x siempre

Istencsászár
360...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Tehát még 30as remények vannak😊, amugy a ps3as eddig is késõbb jött volna.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

báttyó02
ja de meddent pl. csak azért néztem meg h kell e csalódnom az EA-ben
nem kellett
fifával is ugyanez lesz,igen
viszont amit igazán várok,és tudom h jó lesz,az pc-n is ugyanaz lesz mint 360on 😉

ezt honnan veszed? mindenki csak találgat. tavaly ilyenkor az EA jelezte, hogy csúszik. de most nem szóltak. holnap jajnalban fent lesz.

Randal
Nem azért, de szerencséd van hogy HunBasser ennyire türelmes. Ilyen szövegelésért én minimum szájonvágtalak volna vagy warnoltalak volna.
Tudsz rendesen bazmegelés nélkül beszélni?

oksa...és thx a gyors választ

hunbasser
na látod,ez nagy hiba volt,hogy nem futottad át legalább ezt az oldalt...

most írta nemrég báttyó,hogy:

"Sorry but the demo will be out 10 days later.

6 Sep. With PS3 and PC versions."

tehát sajnálják,de a demo csak 10 nap múlva fog kijönni,azaz szeptember 6-án a pc-s verzió ps3-mas verzióval együtt.

ReaL MaDRid x siempre

hy all!most irom ide elsõ kommentemet...nem olvastam végig egyet sem szal sry ...de nemtudjátok mikor jon a fifa08 demo?elore is thx

hunbasser
nem,ez továbbra is marad FIFA topik,éppen azért,hogy ne kelljen minden évben minden résznek új topikot nyitni

mert ugye azok is mentek fél évig,után jó,ha naponta egyszer írtak bele.

bõven elég egy nagy fifa topik a fifa sorozatoknak,most azért a 8-10 ezer hsz-ért minek újat nyitni...

ReaL MaDRid x siempre

kibirom szeptember 28-ig

Istencsászár
MADDEN 08 360 => gyönyörû nextgen
MADDEN 08 Pc => trágyahalmaz

FIFA 08 360 => nextgen
FIFA 08 Pc => trágyahalmaz

😊

Csináld, akkor meg te.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ha át csinaálnánk a bannert fifa 08 ra........linkeket adni az infokrol,gépigény nem hinném,h van,azt kihaggyuk.....megjelenés dátuma,demo megjelenés dátuma,infot a demorol,h honnan lehetlesz elsõször letölteni....mien klubcsapatok leszenk benne,fifahungaryn,gondolom wan benne info..meg egyéb oldalakon

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

hunbasser
de figyelj már,még egy el nem készült játéknak hova készítsek új FAQ-t?semmi viszonyítási alapom nincs,még életemben nem játszottam a FIFA 08-al,és kb egy hónapig nem is fogok,mert a demoról nem fogok írni,addig meg ugye a FIFA 07 a jelenlegi és legújabb FIFA sorozat.

egyébként szívesen fogadok majd el segítséget,segítõk is jöhetnek majd,hogy egy minél jobb bannert tudjunk csinálni.

ReaL MaDRid x siempre

Tuti nem lesz sok ujdonság,esetleg 1-2 uj csel,ami 100 bol 10 szer jön össze billentyün.szar játékmenet,millio bug,ez a fifa....A FAQ rol meg anyit,h majdnem minden készülõ játékhoz csinalnak jo faqot,nézz el a pro street topicba,törõdnek veled baszdki itt meg...ja és szivesen segitenék

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

báttyó02
amugy
NE legyen igazam,de nagyon erõs a gyanum h sok ujdonság nem lesz😞
kiprobáltam a madden08,at tiger woods08-at,és szinte ugyanaz mindkettõ mint a tavalyi
ezek után nem lepõdök meg ha fifátol se esnénk hanyatt😞

báttyó02
nagyon könnyen
direkt húzzák az idegeinket

vmvr
hát ez már pofátlanság, de tényleg.

ezt hogy engedhetik meg maguknak?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

báttyó02
jah ezvan mindig
azér mondom h várható volt😊 ea mindig ezt csinálja(nem csak a fifánál)

hunbasser
no comment...a demoval ugyanezt eljátszották tavaly is,de aztán a teljes játék meg a vártnál hamarabb jött.

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
"Sorry but the demo will be out 10 days later.

6 Sep. With PS3 and PC versions."

várható vót<#bohoc>

hunbasser
majd ha kijött a 08,és le is lett tesztelve,akkor majd meg lesz csinálva a FAQ,addig meg nem kell lázongani,fõleg úgy,hogy nem tettél hozzá semmit sem a FAQ-hoz.

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
semmi info még 08-ról miafaszt írna oda dávid, istenem... mégegy kurva képet se mutattak róla...

Yo, Bitch!

azt a kurva faqot jo wolna átirni,már a kutyát nem érdekli a 07 ,itt a 08 infokat kéne belebaszni nem ??? levagyunk maradva vagy mi ? legalább a topicba nyomjuk le a pes-t,ha már a next gent nem tudták megcsinálni msot évre

Szerintetek mikorra várható a demo ?

rooney8
Ne engem kérdezz hanem a szerkeztõket. Ezt csak azért írtam mert mindenki csodálkozott hogy az fh-n már fönnvan meg hogy mennyien letöltötteék.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

examinee
Tiszta ügy.
CSak ha már a letöltések száma után van irva valmi akkor nemértem mértnem az van odairva hogy "hányan olvasták el a cikket"...
Természetesen gondoltuk hogy ez az a szám csakhát... khm..

rooney8
Ne haragudjon meg senki, de ennyi lámát 😊

Ami nem jelenik meg a fõoldalon, az nem hivatalos.
A dátumot be lehet bármikorra állítani. Azért van, mert ha valamelyikünk elutazik, elõre meg tudja írni a híreket, és letöltéseket. És az akkor jelenik meg, amikorra a dátumot beállítottad. Értelem szerûen, késõbbi idõpontot kell megadni, hogy a semmi ne jelenjen meg a fõoldalon. Az hogy mi másodperc pontossággal tudjuk, hogy mikor jelenik meg, az hülyeség. Ez az egész azért van, hogy a hivatalos megjelenés után ne kelljen sokáig várnotok, amíg feltöltjük. Csak a linket kell beszúrni. A letölés szám pedig az oldal megnyitásauinak száma, szóval nem tölötték le 1000-en, csak annyiszor kattintottatok oda.
Ezek után ha ma megjelenik a demo, akkor a dátumot átírjuk mára. Ha ma nem jelenik meg, akkor a dátumot átírjuk a szerdaira, és ez így megy tovább.
A másik nevetséges dolog, hogy azt hiszitek, hogy direkt nem rakjuk fel, pedig már megjelent. Nézzetek szét másik fifás oldalakon is. Akkor ezek szerint mindenki (németek, lengyelek) ugyanazt csinálják? Mert hogy sehol sincs FIFA08 demo!
És amin csak röhögni tudok, hogy egyesek azt hiszik, hogy mi csináljuk a Demot! Néha az agyam eldobom! 😊
2007-08-27 12:43:25 | Serman

Az a letöltés pedig az, hogy azt a letöltõlapot hányan nyitották meg, nem az hogy ténylegesen hányan töltötték, mert az NULLA.
2007-08-27 12:30:34 | 555shoe

Letöltések ablak =Letöltések menü. Félre írtam.
2007-08-27 12:28:55 | 555shoe

Nem. Félre értesz. Azért írtam holnapra a dátumot, mert ha azt írom oda, hogy 2007. 08.27 9:10 akkor megjelenne a LEgfrissebb letöltséek között. Viszont így nem jelenik meg, ergo, csak az találja meg, aki bemegy a Letöltések ablakba. Addig amíg nincs meg a demo, addig nem lesz kirakva fõoldalra. Azért csináltam meg ma reggel, hogy amikor megjelenik ne kelljen arra várnotok, hogy megírjuk a cikket, meg a letöltést is megcsináljuk. Ennyi. Dunsztom sincs, hogy mikor jelenik meg.
2007-08-27 12:28:09 | 555shoe

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

examinee
Jah, és érdekes hogy fh-n egyre többen töltik le...

vmvr
átlag az fh-t nézni-.-

Mér csak a fh-t kell nézni? Fogadok az amcsik már tolják. XD

vmvr
ezt fontos volt beírni, ne izgulj, akit érdekel a demo, az negyed óránként nézi a Fifahungary-t😊
nem kell helyzetjelentést adni percenként-.-

Még mindig semmi!!! 0 Mb!!!!
Aki mégis letölti valahonnan, az számoljon már be róla, hogy mégis milyen.<#wave>

bocs nem frissítettem idõbe akkor a kérdésem tárgytalan