FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyan mi lenne...? egy kis elõzetes, hogy húzzák az agyunkat!
hírek innen
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
That's what we are doing! Aside from the fact that we haven't gotten a date yet, once we have a confirmed date we will let you know as we don't want to be putting out dates that don't come to fruition, thus causing disappointment for you FIFA players.
FIFA 08 Demo Won’t Be Released This Week
--------------------------------------------------------------------------------
I’m afraid that I have to disappoint you all, but according to EA Sports there won’t be any demo of FIFA 08 for either Xbox360 or Playstation 3 this week. The same goes for the current generation version Playstation 2 and PC - No FIFA 08 Demo this week.So we have to wait one more week before we can see some football action.
And people please don’t go and bash EA Sports for this. They never officially announced any demo release date. They learned that last year, when the demo was delayed. That’s why they’ve kept their mouth shut this time. The dates you’ve been reading was never confirmed by EA Sports and that is why I updated the post about it.
De pl az indexen is kint van.
Kicsit utánna kéne olvasni.
Talán érdemes lenne megnézni a filmet amikor készitik a szinront és Hajdú B nyilatkozik.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Értem<#wink>#wink>.
Eddig is bírtam faragó Richárdot, de ezt a kis infot tõled hallva nagyott nõtt a szememben és örülök, hogy ilyen<#eljen>#eljen><#wink>#wink>.
Ám örülnék, ha mégis õ lenne, vagy majd visszatérne a 09-ben, vagy a késöbbi vmelyik Fifában<#eljen>#eljen>.
Léderert a hangja miatt?
Milyen hangja miatt? :S
A kevés pénz az oké.
Gondolom Hajdú B. Istvánt azért jobban megfizetik a munkája miatt a Fifánál, mint Léderert<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ReaL MaDRid x siempre
Nah ez meglepett!
Negatívan.
Hallottamm, hogy Léderert nem komálják sokan - ForzaInter reakciója is ezt táamsztja alá -, én magam a fószert alig hallottam közvetíteni szerencsére.
Nem értem miért õkelme.
Remélem nem bassza el a jáék élvezetét és jól összedolgozik Hajdú B. Istvánnal.
Az elõzõ páros pedig szerintem az elsõ magyar riporter kommentátor páros debütálásakor tökéletes volt úgy, ahogy van.
Hisz nem sikerülhet minden nagyszerûre, mert, hogy néhányotok szerint voltak bakijaik.
Lehet.
Én elégedett voltam.
A készítõk is.
Sajnálom hát, hogy most úgy néz ki, ha a hír igaz, hogy kimarad Faragó Richárd.
Tették volna már, akkor Léderer helyett Horti Gábort!!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Írni kéne nekik egy levelet, összeszedni, hogy hányan szavaznánk rá és a 09-ben már minimum 50% lenne rá az esély, hogy az egyik Horti Gábor lesz.
Szerintem.
De nem lesz ilyen itt sztem. AZ EA nem olyan hülye, hogy játékosok tízezreit/százezreit veszítse el egy jóval magasabbra helyezett léccel.
ha ez így van remélem jobban sikerül mint az elõzõ páros
amúgy lehet, h én nem kísértem figyelemmel eme topic-ot, de azt tudtátok, h nem Faragó Ricsi lesz a 'másik' kommentátor?
For current generation consoles, the English language commentators will be Clive Tyldesley and Andy Gray. The next generation versions could possibly feature Martin Tyler and Andy Gray.<2>2> In Hungary, the main commentator is going to be István B. Hajdú (Steve B Hajdu), and the adept commentator is going to be Ákos Léderer.
...csak egy hír a cikipédiáról! 😄
Geforce 6 series Ati X series
1024 gb ram
DirectX 9 compatible sound and video cards
akkor mien az ajánlott ?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
erre mindig a vt3at tudom felhozni,pc-n is gyönyörü nextgen graf,és nagyon alacsony gépigény
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
pes08-ba ott LESZ nextgen,ugyanazt kapjuk mint ikszbokszon-.-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
uyganaz lesz a graf mint tavaly....ezért kiadni 12 rongyot...
Bocs az offért
http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B270085A#ball
(the video shown at the Mexican presentation of FIFA 08.
But quality is better)
hivatalos EA személy ennyit írt utoljára:
"EAUK_Baker011
EA Admin
Posted: 28 Aug 2007 08:13 Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
So far, all I can confirm is that it wont be this week. Still waiting for a more specific date though."
Ne legyen igazuk, de a Maddenböl kiindulva sztem a fifa se lesz pc-n next genes.
Ui: mielõtt valaki azt kérdezné hogy na de akkor mi ez a next genes dolog hogy amiatt tolták el: hát gondolom consolos next generáció miatt.
De ne legyen igazam és a hirnek se.
Amugy sztem ez csak szöveg. Tavaly is z volt és kaptunk egy okádék, fos fifát. Rég megvan az a demo amit irtam is #15524-be, csak huzzák egyesek idegeit.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit