FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivan te már tolod honnan? 😄
Nyugodj békében Puerta!

R.I.P. Puerta
<#boxer> köcsög ííéé

Breki33
<#awink><#eljen>
épp a Chelsea-t verem a Barcelonával... laza 5 perc van hátra... + a hosszabbítás! nagyon jóó ez a FIFA 08! 😄😄

ugyan mi lenne...? egy kis elõzetes, hogy húzzák az agyunkat!

hírek innen

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

ezmiez

juuuuuuuuuj uram istenem én szívrohamot kapok ha nem lesz holnapig demo 😄
Breki33
És ha jól értem nem adnak ki hivatalosan demo megjelenési dátumot

That's what we are doing! Aside from the fact that we haven't gotten a date yet, once we have a confirmed date we will let you know as we don't want to be putting out dates that don't come to fruition, thus causing disappointment for you FIFA players.
Breki33
Breki33
A demoról pedig

FIFA 08 Demo Won’t Be Released This Week

--------------------------------------------------------------------------------

I’m afraid that I have to disappoint you all, but according to EA Sports there won’t be any demo of FIFA 08 for either Xbox360 or Playstation 3 this week. The same goes for the current generation version Playstation 2 and PC - No FIFA 08 Demo this week.So we have to wait one more week before we can see some football action.

And people please don’t go and bash EA Sports for this. They never officially announced any demo release date. They learned that last year, when the demo was delayed. That’s why they’ve kept their mouth shut this time. The dates you’ve been reading was never confirmed by EA Sports and that is why I updated the post about it.
Breki33
már kilinkeltem rég a Konami-s fórumon.......

De pl az indexen is kint van.
Kicsit utánna kéne olvasni.
nah, hol az a mágikus video? 😄😄

Breki33
Úgy be tudjátok venni ezeket szinte hihetetlen.

Talán érdemes lenne megnézni a filmet amikor készitik a szinront és Hajdú B nyilatkozik.
Faragó Richárdot, szal nagy "f", sry a hibáért.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jaaaa, vagy úgy.
Értem<#wink>.
Eddig is bírtam faragó Richárdot, de ezt a kis infot tõled hallva nagyott nõtt a szememben és örülök, hogy ilyen<#eljen><#wink>.
Ám örülnék, ha mégis õ lenne, vagy majd visszatérne a 09-ben, vagy a késöbbi vmelyik Fifában<#eljen>.
Léderert a hangja miatt?
Milyen hangja miatt? :S
A kevés pénz az oké.
Gondolom Hajdú B. Istvánt azért jobban megfizetik a munkája miatt a Fifánál, mint Léderert<#eljen><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
Faragó Ricsirõl úgy tudom,hogy nem nagyon szeret szerepelni,egy szolíd ember,aki nem nagyon szereti a nagy felhajtást,valószínüleg õ nem akarta elvállalni a FIFA 08-at.Léderert meg sztem csak a hangjáért választották(nomeg azért,mert õ olcsón elvállalta)

ReaL MaDRid x siempre

Looool!!!!
Nah ez meglepett!
Negatívan.
Hallottamm, hogy Léderert nem komálják sokan - ForzaInter reakciója is ezt táamsztja alá -, én magam a fószert alig hallottam közvetíteni szerencsére.
Nem értem miért õkelme.
Remélem nem bassza el a jáék élvezetét és jól összedolgozik Hajdú B. Istvánnal.
Az elõzõ páros pedig szerintem az elsõ magyar riporter kommentátor páros debütálásakor tökéletes volt úgy, ahogy van.
Hisz nem sikerülhet minden nagyszerûre, mert, hogy néhányotok szerint voltak bakijaik.
Lehet.
Én elégedett voltam.
A készítõk is.
Sajnálom hát, hogy most úgy néz ki, ha a hír igaz, hogy kimarad Faragó Richárd.
Tették volna már, akkor Léderer helyett Horti Gábort!!!!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>
Írni kéne nekik egy levelet, összeszedni, hogy hányan szavaznánk rá és a 09-ben már minimum 50% lenne rá az esély, hogy az egyik Horti Gábor lesz.
Szerintem.

hihh... háttööö...elég konkrét infonak tûnik a cikipédián! 😄 nem tom amúgy.... nem hiszem, h csak úgy vettek egy nevet vhonnan... és pont egy sportriporterét! 😄

tejóégmilesz.......DE EZ 100%???

SLICK
Léderer által csak jobban ellesz b@szva!

Különben nem írtál akkora baromságot, mivel ami nextgen = SM3, szal már az sincs mindenkinek. Fõleg az ATI-sok szopnak ez ügyben (X1300+).
De nem lesz ilyen itt sztem. AZ EA nem olyan hülye, hogy játékosok tízezreit/százezreit veszítse el egy jóval magasabbra helyezett léccel.

Hungary, the main commentator is going to be István B. Hajdú (Steve B Hajdu), and the adept commentator is going to be Ákos Léderer.

ha ez így van remélem jobban sikerül mint az elõzõ páros

látom kicsit feldobtam a topic-ot! 😄😄 LOL! én spec K.Jenõnek örülnék! 😞

ForzaInter
mikamumár

Yo, Bitch!

Miért versz Uram minket Lédererrel?Miért!!Mit vétkeztünk ellened?
John Cena
Léderer uram miért!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

hunbasser
óóóó,te jóóó ééég...

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
ezt a baromságot honnan veszed? 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

na, most akkor lesz Demo, vagy nem? 😄
amúgy lehet, h én nem kísértem figyelemmel eme topic-ot, de azt tudtátok, h nem Faragó Ricsi lesz a 'másik' kommentátor?

For current generation consoles, the English language commentators will be Clive Tyldesley and Andy Gray. The next generation versions could possibly feature Martin Tyler and Andy Gray.<2> In Hungary, the main commentator is going to be István B. Hajdú (Steve B Hajdu), and the adept commentator is going to be Ákos Léderer.

...csak egy hír a cikipédiáról! 😄

ForzaInter
jókus

Yo, Bitch!

ForzaInter
akkojóvan.

Yo, Bitch!

De kurva nagy ...minimum Intel P4: 3 ghz or AMD Athlon 3200+ (or equivalent)
Geforce 6 series Ati X series
1024 gb ram
DirectX 9 compatible sound and video cards
akkor mien az ajánlott ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

igén,én már csak tudom,peshungaryn olvastam<#boxer><#boxer>

báttyó02
ha kicsit is foglalkoznak vele,márpedig foglalkoznak,mert a pc-set is külön fejlesztik,akkor gyengébb gépeken is simán fog menni
erre mindig a vt3at tudom felhozni,pc-n is gyönyörü nextgen graf,és nagyon alacsony gépigény

ForzaInter
hamár nekszgen lesz pes remélem nem vmi kurva nagy gépigány lesz

Yo, Bitch!

báttyó02
jah meg is mondták h fifába nem lesz nextgen,ezért nem vágom mire fel húzzák...
pes08-ba ott LESZ nextgen,ugyanazt kapjuk mint ikszbokszon-.-

ForzaInter
te már csak tudod-

Yo, Bitch!

Istencsászár
Pécén azlesz konzolon nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nextgen fejlesztés miatt???😄DDD
uyganaz lesz a graf mint tavaly....ezért kiadni 12 rongyot...

http://fifahungary.com/cikkek.php?cikkid=2800

Bocs az offért
akkor most mivan a demoval vagy most mit kevernek?
Breki33
Egy video

http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B270085A#ball

(the video shown at the Mexican presentation of FIFA 08.
But quality is better)
Breki33
nem tudom egyesek honnan vesznek ilyen dolgokat

hivatalos EA személy ennyit írt utoljára:

"EAUK_Baker011
EA Admin

Posted: 28 Aug 2007 08:13 Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

So far, all I can confirm is that it wont be this week. Still waiting for a more specific date though."
examinee
Valahol azt irták hogy pc-re nem jön next generáció.
Ne legyen igazuk, de a Maddenböl kiindulva sztem a fifa se lesz pc-n next genes.
Ui: mielõtt valaki azt kérdezné hogy na de akkor mi ez a next genes dolog hogy amiatt tolták el: hát gondolom consolos next generáció miatt.
De ne legyen igazam és a hirnek se.
Amugy sztem ez csak szöveg. Tavaly is z volt és kaptunk egy okádék, fos fifát. Rég megvan az a demo amit irtam is #15524-be, csak huzzák egyesek idegeit.

examinee
Kiadás alatt a full gémet értettem.

jugen
hol láttad?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Na Bocs a tegnapi fikázásért.....Engem is idege amugy h késik a demo,vagyis eltolták,no de mi ez a next-gen dolog ???? Reméljük igaz és ok lesz,bár nem látok rá sok esélyt....amugy szerintetek majd tegyem fel a G-force Se 6150 -s kártyával,vagy vrjam meg a néhány napon,heten belül érkezõ 7600 Gs karit...? gondolom ezen fullon is kéne vele menni .

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

hunbasser
október 6 az szvsz nem 1 hónap,de mind1 ^^

ReaL MaDRid x siempre