FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Légyszi segítsetek már!! A hsp nb2es addonját mikor telepítem állandóan kidob 1 üzenetet, h a zdata61.big hibás ezért leáll a telepítõ. Aztán lefuttatom én a regenarate fat nad bh-t,de a játékban érdekes dolgok vannak.Pl. a nyíregyházi stadionnak nincs nézõtere, vagy a lokinál nem tudok pl. labdát választani a cmben. Mit csináljak? Légyszi segítsetek! Köszi!
II Rocky II
na ezek szerint egy helyen laktok?😄 (probáld meg mással és ha mással jo lessz akkor + ) mondom vanien.meg probáljátok meg ma is.,meg holnap is.😊Ö

24 - Exile -Nov.23

Még csak vele. De vele szeretnék, mert ö meg én se vagyok egy nagy játékos. Meg italba játszanánk, és ugy egy kicsit izgalmasabb. 😊
II Rocky II
nyugi.figy mással probáltad már???? vanolyan h pont vele nem egngedi.(lsd.dex-rocky esete 😄)

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
No campy,no.nem azért törlöm,mert madridista vagyok,hanem azért,mert offtopik hozzászólás

ReaL MaDRid x siempre

Mindent igy csináltunk, és természetesen nem mükõdik. azért köszönöm a segítséget.

HALA MADRID! 😊
hunbasser
nem 😊 az újnál mindig egy másik játékosnak a nevét és az ip-jét kell beírni,ami bekerül a listába.aztán a játékos - akinek az ip-jét és a nevét elõbb "regisztráltad" be - hostol,és te kapcsolódsz hozzá(egyidõben,kis késéssel,mert hiába kapcsolódsz még,ha nem hostol 😊)

ReaL MaDRid x siempre

Megprobáltam igy:
én --> új én hamachi ip --> host
haver --> connect
semmi

én --> éj én hamachi ip --> connect
haver --> host
semmi

ugyis hogy mindketten connect, mindketten host

kezdek kétségbe esni
<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
Tehát én csinálom rámegyek az új-ra beirom a saját hamachi-s ipmet, ö meg a host - ra? vagy ö is megy az új-ra?
hunbasser
direct ip-ben nem is kell látni 😊

csak rákattintasz az Új-ra,beírod a nevet,meg az ip-t(ha hamachival toljátok,akkor a hamachis ip-t kell beírni),a másik gyerek rámegy a Gazda,azaz a Host gombra,te meg a listán rákattintasz a nevére,és Kapcsolódás

ReaL MaDRid x siempre

hamachiba gondolod? igen. és amugy melyik a jobb a direct ip vagy a network game? mert direct ip - ben abszolut nem látja egymást a két gép, de networkbe megcsinálom a játékot, másiknál megjelenik, rákattint vár egy kicsit és utána kilép nála, utána nálam is

II Rocky II
jaaj nemszámit.msnen beszéltek és egyik irja go másik is irja go és kiléptek msnrõl és aztán be fifa egybõl nyomjátok .jonak kell lennie.(bár van ien hogy nem sikerül proba késõbb.(am mindketen bezöldültetek?)

24 - Exile -Nov.23

egyidöbe nyomjuk. legalábbis nem láttom amikor megnyomja,de 1-2 mp eltérés nem számithat
hát te gazdára nyomsz aki veled jáccik az meg kapcsolódás de egy idõben
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy szeretnénk hamachin keresztül játszani, el is juttunk odáig, hogy megcsinálom a hálozati játékot. A másik gépen meg is jelenik a listába, rákattint, egy kis ideig vár (Estabilishing connection...) utána kiirja hogy Connection failed
Tûzfal kikapcsolva, más játékok müködnek hamachi alatt (EA-s is)

Elöre is köszönöm a segítséget (Elolvastam a F.A.Q.-ot)
huu,megnyugodtam

hunbasser
volt neki egy soha ki nem mutatott szívelégtelensége,ez okozta a problémát.de szegény Puertáról tovább a Sevilla topikban csevegjetek már.köszönöm

ReaL MaDRid x siempre

szegény spanyol gyerek csak 22 éves volt! 😞 szegény Puerta! akire emlékszek a közelmúltban a Fehér Miklós halt meg hasonlóképpen! tudom hogy nincs "Puerta" topik de szerintetek van valami "dopping" dolog hogy így végezte?😞

báttyó02
hálisten

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hunbasser
#15591...

vissza is kéne olvasni 😛

ReaL MaDRid x siempre

jó' va'mmá na! 😄 én még mindig nem láttam ama ominózus video-t hey! úgyhogy linket rá, de rögtön!!!! 😄😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Breki33
De remélem mostmár azis elhiszi akinek nem elég ha Hajdú B mondja ki van melette...
hunbasser
már egyszer meg lett cáfolva 😊

lásd #15561

ReaL MaDRid x siempre

újabb hír srácok! iwiw-en informálódtam Mr Léderertõl!

Üzenet küldõje: Léderer Ákos (1131)

Címzett(ek): nagy krisztián márk [*chryzl... ;

Téma: Re: FIFA 08
Feladás dátuma: augusztus 29., 16:49

Kösz, hogy szóltál, de nem tudok róla, hogy én lennék a szakértõ. Engem legalábbis nem kerestek.Valszeg rossz infója volt annak, aki ezt felrakta.
L.Á.

---------------------------------------------------------
hi!
lenne egy kérdésem! a wikipedia a FIFA 08-cal kapcs ezt
közli ->

In Hungary, the main commentator is going to be István B.
Hajdú (Steve B Hajdu), and the adept commentator is going
to be Ákos Léderer.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fifa_08

érdekelne, h ennek mennyi a valóságalapja!

üdv!
és kösz az info-t elõre is:
Krisztián

gallardo
kösz. meg van

gallardo
és hol?

hunbasser
de,lehet

ReaL MaDRid x siempre

gallardo
lehet hogy hülyeséget kérdezek de a saját csapat mezet nem lehet változtatni?

hunbasser
adjunk mostmár a színvonalra is,kérem...

ReaL MaDRid x siempre

Atti12
hozom a malomköveket! <#idiota>

<#eljen><#hehe>... kiküldjük a Honvédséget a szar cuccaival és megnézzük ki nyer<#hehe>.
Amúgy meg csak vicc volt<#wink>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

köszi szépen

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Jaa zendülést akarsz? Akkó megyünk mi magyar parasztok traktorral-vasvillával, kövelelni, hogy monnyon le! De elõbb adja ki a FIFA08-at. 😄

Tááámaaddjuuk meg Redwoodot, EA HQ-t!<#violent><#hehe> Kis CoD2 HQ<#violent><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Breki33
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111128097

vagy index FIFA sorozat topic (4197)
Atti12
mért zavar ez a pár komment? szerintem igazán kibirható.

R.I.P 😞

valaki belinkelné a szinkront<#help><#help><#help>

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

II Rocky II
de most nme értem mi köze hogy puerta meghallt a fifa topichoz?(szomoru hogy ez történt de fifahoz mi köze? azért meert benne van a gameben??? akor beszélhetnénl ennyi erõvel arról is hogy Lehmann nem játszik mert .. vagy akármi.:S

24 - Exile -Nov.23

Szegény Puerta!!!
Nyugodj békében!

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

Breki33
DEMO WILL BE OUT ON: September 7th in the afternoon (Los Angeles, CA time). That's what the EA office in Redwood City, California (EA Headquarters) was able to tell me. The admins werent helping so I decided to take it upon my self, I got in contact with Steve Frost, the publicist for Fifa07/08.

http://info.ea.com/products/title.php?id=723

The phone number to the EA Headquarters office is: 650-628-1500.

Take this info how you like, if you don't believe me, I suggest calling yourselves...
ismét összeesett egy focista:
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=26409

R.I.P Puerta<#shakehead>
Nyugodjék békében

ja igen 😄 és most a DEMO-ról volt szó 😄😄😄

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

EA Fórum: The spanish forums have given incorrect dates. The next- gen demo has just gone for 1st party approval (Microsoft and Sony), and should be available in about 2 weeks.

Thanks for your patience and sorry for the miscommunication. Lots of people are posting dates. Don't believe anything until you see it from myself or anyone else with a "EA" icon by their username.

A spanyol fórumok helytelen dátumokat adtak. Az következõ- informál demó éppen 1. pártjóváhagyásért kelt el (Microsoft és Sony), és körülbelül 2 hét alatt elérhetõnek kellene lennie.

Kösz a türelmedet és bocsánat a félrekommunikálásért. Sok ember dátumokat ad fel. Ne hisz el semmit, amíg a felhasználónevük által egy EA ikonnal látod azt magamtól vagy bárki másról.

Mindenki próbálja meg kiszûrni belõle a lényeget 😊 Sztem 2 héten belül fog megjelenni valamikor.

RIP Puerta 😞

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

Hja, igen<#shakehead>.
Thanks infot.

kuci06
Fehér Miklós 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Puerta, Puerta<#shakehead>... ki is volt az a magyar focista, aki hasonlóan hunyt el? :S
Elfelejtettem, sry.
Amúgy Puertát én is nem rég láttam hírekben.
R.I.P. Puerta<#rinya><#shakehead>
Hihetetlen... miért?

"Won't Be" = nem lesz.

FIFA 08 Demo Won’t Be Released This Week

Ez azt akarja jelenteni hogy még ezen a héten lesz demo?
álmaimban! 😄 há'de -> ezmiez /15568/ kérdésre mi jobbat tudnék írni? 😄
majd, ha jön a Demo...azt tolom... meg, ha majd kijön a Léderer féle hungarian változat! 😄