FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légyszi segítsetek már!! A hsp nb2es addonját mikor telepítem állandóan kidob 1 üzenetet, h a zdata61.big hibás ezért leáll a telepítõ. Aztán lefuttatom én a regenarate fat nad bh-t,de a játékban érdekes dolgok vannak.Pl. a nyíregyházi stadionnak nincs nézõtere, vagy a lokinál nem tudok pl. labdát választani a cmben. Mit csináljak? Légyszi segítsetek! Köszi!
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
HALA MADRID! 😊
ReaL MaDRid x siempre
én --> új én hamachi ip --> host
haver --> connect
semmi
én --> éj én hamachi ip --> connect
haver --> host
semmi
ugyis hogy mindketten connect, mindketten host
kezdek kétségbe esni
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
csak rákattintasz az Új-ra,beírod a nevet,meg az ip-t(ha hamachival toljátok,akkor a hamachis ip-t kell beírni),a másik gyerek rámegy a Gazda,azaz a Host gombra,te meg a listán rákattintasz a nevére,és Kapcsolódás
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
Olyan kérdésem lenne,hogy szeretnénk hamachin keresztül játszani, el is juttunk odáig, hogy megcsinálom a hálozati játékot. A másik gépen meg is jelenik a listába, rákattint, egy kis ideig vár (Estabilishing connection...) utána kiirja hogy Connection failed
Tûzfal kikapcsolva, más játékok müködnek hamachi alatt (EA-s is)
Elöre is köszönöm a segítséget (Elolvastam a F.A.Q.-ot)
ReaL MaDRid x siempre
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Üzenet küldõje: Léderer Ákos
Címzett(ek): nagy krisztián márk [*chryzl... ;
Téma: Re: FIFA 08
Feladás dátuma: augusztus 29., 16:49
Kösz, hogy szóltál, de nem tudok róla, hogy én lennék a szakértõ. Engem legalábbis nem kerestek.Valszeg rossz infója volt annak, aki ezt felrakta.
L.Á.
---------------------------------------------------------
hi!
lenne egy kérdésem! a wikipedia a FIFA 08-cal kapcs ezt
közli ->
In Hungary, the main commentator is going to be István B.
Hajdú (Steve B Hajdu), and the adept commentator is going
to be Ákos Léderer.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fifa_08
érdekelne, h ennek mennyi a valóságalapja!
üdv!
és kösz az info-t elõre is:
Krisztián
Amúgy meg csak vicc volt<#wink>#wink>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
24 - Exile -Nov.23
Nyugodj békében!
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
http://info.ea.com/products/title.php?id=723
The phone number to the EA Headquarters office is: 650-628-1500.
Take this info how you like, if you don't believe me, I suggest calling yourselves...
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=26409
Nyugodjék békében
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Thanks for your patience and sorry for the miscommunication. Lots of people are posting dates. Don't believe anything until you see it from myself or anyone else with a "EA" icon by their username.
A spanyol fórumok helytelen dátumokat adtak. Az következõ- informál demó éppen 1. pártjóváhagyásért kelt el (Microsoft és Sony), és körülbelül 2 hét alatt elérhetõnek kellene lennie.
Kösz a türelmedet és bocsánat a félrekommunikálásért. Sok ember dátumokat ad fel. Ne hisz el semmit, amíg a felhasználónevük által egy EA ikonnal látod azt magamtól vagy bárki másról.
Mindenki próbálja meg kiszûrni belõle a lényeget 😊 Sztem 2 héten belül fog megjelenni valamikor.
RIP Puerta 😞
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Thanks infot.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Elfelejtettem, sry.
Amúgy Puertát én is nem rég láttam hírekben.
R.I.P. Puerta<#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead>
Hihetetlen... miért?
Ez azt akarja jelenteni hogy még ezen a héten lesz demo?
majd, ha jön a Demo...azt tolom... meg, ha majd kijön a Léderer féle hungarian változat! 😄