FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig milyeneket csináltak rajongók azóta, de még berakni se volt idejük úgy látszik
fûrõl inkább nem beszélek, lenne rajta mit javítani
mezeknél új template de minek?
A grafika,a játékmenet,a minden...
Grafikába az tetszik hogy még a szineket se találják ahogy nézem.Mert a Bayern vörös csikos meze,hát köszönõ viszonyba sincs a valódival.Persze lehet nálam van valami marhára elállitva a tv-n...
Messzirõl meg olyan a vörös-fehér csikos rész mint amit kimostak már 200x,aztán teljessen megfakult,meg összemosodott.Tragikus...
Játékmenet meg no comment. Hogy ez lenne a valódihoz közeli,realisztikus sebesség?Hát ehhez képest a Pes 6 egy véres szimulácio.Ugy rohangásznak itt az emberek mint a mérgezett egér.
Jobban már bele se mélyedtem... Ezt igy kiadni 2007 végén... Na mindegy...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
mert én máshogy raktam fel és az expander nem találja
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
amit már a 07-ben illet volna orvosolni
mert elég nevetségesen hangzik
amúgy most olvastam, hogy kevesebb stadion lesz benne mint a 2007-ben
szvsz olyan szept 20körül már fenntlesz mindenhol az "ál fifa07" :\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mondjuk a fifa 07 demójának a gameplaye nekem talán még jobban tetszett,mint a teljesé ^^
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
licensz meg nem sokat fog változni,de ezt ugyebár eddig is egy fájllal orvosolni lehetett 😮)
licence dologban egyébkétn fog vmi változni?
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
látom megoszlanak a vélemények,de sokan elfelejtik,hogy ez demo.és ha már egy demo egy TELJES fifa 07 szintjével egyenértékû,akkor azért a teljes játék gondolom nem lesz rossz
ReaL MaDRid x siempre
de még csak azt is nehezen tudnám mondani,h "javítgatott fifa07" mert még annyit se mtettek hozzá
pár kép errõl a "szépségrõl"

na kipróbáltam:hátõõõ,olyan mint eddig!a labdának még mindig nincs külön élete,a mozgásokon egy pöppet,icipicit finomítottak.és valahogy olyan érzésem volt,mintha a 2002-vel játszanék :S a védõk még mindig sikhülyék,mármint a játékosé:kinyílnak a csatárok elõtt,elöl sem sokkal rózsásabb a helyzet...
szóval megint kapunk egy (rossz és régi) adatbázisfrissítést. pl c. ronaldo mióta játszik a jobbon?
hirtelen ennyi,kéne egy gép az új PES-hez 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.