FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a számozást se cserélték le ugyanolyan ronda mint 2004 óta mindig

pedig milyeneket csináltak rajongók azóta, de még berakni se volt idejük úgy látszik

fûrõl inkább nem beszélek, lenne rajta mit javítani
mezeknél új template de minek?
Uhhh...Ez a Fifa demó kissé mellbevágott. Csalódtam az EA-ben meg nem is.Nem,mert éreztem én hogy nem lesz ez jó (mert már nagyon régóta nem jó).De csalódtam is,mert egy ekkora szutykot még tõlük se vártam.Hát ez valami félelmetes...
A grafika,a játékmenet,a minden...
Grafikába az tetszik hogy még a szineket se találják ahogy nézem.Mert a Bayern vörös csikos meze,hát köszönõ viszonyba sincs a valódival.Persze lehet nálam van valami marhára elállitva a tv-n...
Messzirõl meg olyan a vörös-fehér csikos rész mint amit kimostak már 200x,aztán teljessen megfakult,meg összemosodott.Tragikus...
Játékmenet meg no comment. Hogy ez lenne a valódihoz közeli,realisztikus sebesség?Hát ehhez képest a Pes 6 egy véres szimulácio.Ugy rohangásznak itt az emberek mint a mérgezett egér.
Jobban már bele se mélyedtem... Ezt igy kiadni 2007 végén... Na mindegy...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ForzaInter
tényleg?

Yo, Bitch!

zeus89
FIFA 08 Demo ----- FIFA 07 kb. ennyi tömören összefoglalva ..

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

1000 bocs nem direkt csináltam😞
?
?
a fizika se vátozott semmit (labdakezelés, játékos mozgás stb)
Breki33
Aki az exe-vel telepítette annak hova rakta a játékot?

mert én máshogy raktam fel és az expander nem találja
elég érdekes sõt számomra gyanús az hogy ilyen keveset változott,meglepõ hogy a 08 a demo alapján 07 új mezekkel keretekkel, és csapatokkal + 3 új bajnoksággal.

zeus89
Köszi az együttérzést !!!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

báttyó02
😄D!!!
és mennyire igaz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
Az azér nonszensz hogy még a fû elválasztó hibát is benne hagyták
amit már a 07-ben illet volna orvosolni
Breki33
ezt most komolyan gondolod?

mert elég nevetségesen hangzik

amúgy most olvastam, hogy kevesebb stadion lesz benne mint a 2007-ben
zeus89
Bocsi, de ez a FIFA már nem is érdemel FIFA 08 topicot, jól tettétek, hogy a Topic neve FIFA 😊 hiszen mindegyik egyforma, azt el kell mondjam, hogy soha nem PES eltem, de mostmár a FIFA rákényszerített

ForzaInter
még mindig nem pes topik

Yo, Bitch!

hunbasser
ez nem pes topik

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
húú,de hülye vagyok,holnap már szeptember van ^^

sry,ezt jól elszámoltam

ReaL MaDRid x siempre

ragobynara
Nah mindegy, okoskodni a demó alapján nem fogok - sokat vártam ettõl a játéktól, és eddig hatalmas csalódás... Azért remélem a teljes verzió jobb lesz, mert évek óta nem játszottam jó FIFÁval...

báttyó02
meg ugyis hamarabb kidobják
szvsz olyan szept 20körül már fenntlesz mindenhol az "ál fifa07" :\

hunbasser
eddig minden fifa demo másabb volt,mint a full 😛

mondjuk a fifa 07 demójának a gameplaye nekem talán még jobban tetszett,mint a teljesé ^^

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
szeptember végénjön, holnap meg szeptember😄

Yo, Bitch!

ragobynara
A teljes game már rég kész, mint ahogy a demó is már rég kész volt, hidd el nekem... A következõ 1-2 hétben maximum javítgatnak rajta, aztán a gyártás következik és az azzal kapcsolatos dolgok, ami nem 5 perc...

báttyó02
te hiszel az ea-ben,ha majd 1év alatt SEMMIT nem javitottak,majd 2hónap alatt fogják átformálni? 😄😄 ahogy lentebb is irta vki,ilyenkor már szinte a full gémet dobozolják😄

ForzaInter
inkább 1😄

Yo, Bitch!

hunbasser
miért,szerinted marad ilyen a gameplay?van még 2 hónapjuk alkotni,és szerintem fognak is(legalábbis remélem)

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
szerinted minek tépem a pofám a fifavs pes topikban? nézd már meg miket tettem be az uj menedzser modrol
licensz meg nem sokat fog változni,de ezt ugyebár eddig is egy fájllal orvosolni lehetett 😮)

ForzaInter
hátha azta szar master ligát rakják bele:SS
licence dologban egyébkétn fog vmi változni?

Yo, Bitch!

báttyó02
akkor kezdheted kidobálni a fifáidat 😮)

ForzaInter
ha PES-be is beleraknának ennyi ligát, meg egy ilyen manager módot, akkor igen csak azzal fogok jácani...azjó hogy gémpléj, de én ezket hiánylom PES-bõl és ezek kurva élvezhetõvé teszik játékot sztem...

Yo, Bitch!

ragobynara
Ha nincs változás szinte a játékmenetben, szerinted számít az, hogy hány mód/csapat/stadion van a teljes változatban?

vmvr
énis így vagyok vele😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ForzaInter
én egy játékért se adnék ki pénzt😄

Yo, Bitch!

báttyó02
hát ha te csak a menedzser mód miatt kifizetnél a 07után 12ezret,akkor csak gratulálni tudok

ForzaInter
engem a fifában már csak a manger mód vonz, azt szeretem meg licencek miatt jó a fifa... graf-al nemnagyonn foglalkozok, gémpléjen javítanák majd a 09-ben😄DDDDDdd

Yo, Bitch!

hunbasser
na,hazajövök,erre látom,hogy 180 új hozzászólás,már egybõl tudtam akkor,hogy kijött a demo 😊

látom megoszlanak a vélemények,de sokan elfelejtik,hogy ez demo.és ha már egy demo egy TELJES fifa 07 szintjével egyenértékû,akkor azért a teljes játék gondolom nem lesz rossz

ReaL MaDRid x siempre

ragobynara
Egyre inkább az jár a fejemben, hogy ez vagy vmi fake cucc (hivatalos szerverre került fel ugyan, de ki tudja, lehet feltörték õket?) vagy pedig szégyen... Még a kezelõfelületet és a kijelzõket se tudták átszabni? SZÉGYEN.

és jo lenne ha töb kihívást csinálnának! pl megcsinálnának olyat amit a WC 06-ban és az UEFÁBAN hogy pl egy BL döntõt lejátszhatsz hátrányból ill. tudjátok mire gondolok!

vmvr
igen

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

a francba sztem Alvaro Recobát át kell rakni a Torinóba! ugye Klose és Ribery a Bayernben van remélem! ja és Toni is?

nagyon hasonlit a FIFA 07-re de sztem biztos van valami változtatás! nem is érdekel a grafika semmi csak a manager mód legyen élvezhetõbb!

ForzaInter
márjó😊 köszi

Yo, Bitch!

ragobynara
Átcímkézett Fifa07 adatbázis frissítéssel? Hát menjen az EA a ...

Breki33
komoly?

báttyó02
hát....:\ egyetértek az elõttem írókkal,ez kurvára csak egy fifa07
de még csak azt is nehezen tudnám mondani,h "javítgatott fifa07" mert még annyit se mtettek hozzá

pár kép errõl a "szépségrõl"

Breki33
ForzaInter
torrent max 20-al szedi:SS

Yo, Bitch!

Breki33
ProGabe
télleg,lol!

na kipróbáltam:hátõõõ,olyan mint eddig!a labdának még mindig nincs külön élete,a mozgásokon egy pöppet,icipicit finomítottak.és valahogy olyan érzésem volt,mintha a 2002-vel játszanék :S a védõk még mindig sikhülyék,mármint a játékosé:kinyílnak a csatárok elõtt,elöl sem sokkal rózsásabb a helyzet...

szóval megint kapunk egy (rossz és régi) adatbázisfrissítést. pl c. ronaldo mióta játszik a jobbon?

hirtelen ennyi,kéne egy gép az új PES-hez 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
ott van rajta a képen P