FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
123? P

Nincs mit, igazából a feltöltõé az érdem
ProGabe
link?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

most szedi vagy 150-el nekem igy is jo sokkal jobb mert igy 1 óra alatt lejön az meg még 6 óra pff...

Breki33
nagyon kössz Breki123!<#eljen><#eljen><#wave>

Breki33
mondjuk a torrent ezeknél is gyorsabb onnan 190-el jön
Breki33
Breki33
ezek simán javíthatóak
Breki33
na a torrent sokkal gyorsabban jön mint a sima link
ProGabe
csakhogy a PES már idén is next-gen lesz pc-n,tehát lépniük kell!és jövõre már tényleg olyan lesz az átlag pc,hogy elfusson rajta a játék

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Most láccik, hogy jól taktikázott a Microsoft meg a Sony. Szerintem nem kevés pénzt fizetnek az EA-nak, hogy ilyen szarok legyenek a játékok és bejön nekik! Itt a fórumon már jópáran eldöntötték, hogy konzolt vesznek. Ezért szar ha minden licensz csak egy cégnél van. A PES a kamu mezekkel meg logókkal nehezen rúg labdába de azért tudják, hogy nekik minõséget kell nyújtani, hogy a fifa monopóliumát megtörjék.
purma
hát jah,de nem halok bele abba se ha sima tv-n nyomom igy is komolyabbb mint a pc verzió

My sport is tranSPORT!!! :)

+Egy nextgen konzolhoz már HDTV dukál. Na az sem ingyé van.

purma
mi nem a gamepad-ról beszélünk hanem a játékról grafika,gameplay stb

fps-t lehet simán játszani konzolon(cod3),csak venni kell egy speckó xbox-hoz gyártott billentyûzetet,meg egeret:/(nem ócsó)

eZo
Sportjátékokat pl. focit semmivel nem másabb konzolon játszani, hiszen pc-n is gamepadot használsz erre a célra😛

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

purma
1 hûtõ csere és megvan oldva a probléma😊 ami kemény 4 ezer forintba kerül kb

Aha, értem.
Akkor nemtom :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

báttyó02
kb 1év és roszabb esetben kuka
sok baj van vele

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
persze,jövõre meg majd azt igérik h azután lesz nextgen,utána meg....eddig is igy volt:d

purma
hát nem tom nekem volt már szerencsém mind 2 tulajdonosa lenni és hát nincs olyan hatalmas külömbség a 2 közöt😉

Miért kaki? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

SLICK
Pedig szvsz konzolon játszani sz*r! (tapasztalat, vagy csak nekem volt túl szokatlan)
De nem értem egyáltalán, hogy lehet játszani konzolon modnjuk egy fps-el.. (midnegy ez megint más téma)
Kár, h ennyire tojnak a PC-s társadalomra... :\

Igen ,tudom. Szüleim jól keresnek, de mire én kikunyizom ezt tõlük pfff.... addigra eltellik sztem egy év is.
Nehezen akarnak nekem ilyesmire kiadni zsét, pedig már puhítottam õket azzal, hogy a gépre is mennyit költöttünk azóta, hogy meglett véve?
50 000-t kábé minimum?
Xbox 360-nál meg megvennénk azt 100 000-ért és onnantól nem kéne fejleszteni, de egyenlõre nem hallgatnak rám.

ProGabe
jövõre már ugyanaz lesz pc-re mint konzolra.és most nem a ps2-rõl beszélek 😊

báttyó02
meg box egy kaki 😊 ha nextgen konzol akkor szvsz csak ps3

purma
így van úgy láccik a pc-és játékok kezdenek (kiahalni) a konzol a jövõ ez tény pár éve😊

csak azért a boxnak is megvan az ára...

ez a jövõ(és nem csak az EA-nél😞

Én is konzolt fogok venni mosmá, hánemigaz grr....

Okés és thanks.

purma
tessék én is csináltam 1 torrentet:
http://www.sendspace.com/file/ak4kwx
sztem gyors

Breki33
báttyó02
haggyadmár
egyszerüen az íé beállt a sorba,és õk is a nextgen konzolok k**vái lettek :\
pc-t magasrol leszarják,konzolt meg szétreklámozzák,h mindenki azt vegyen 😞 az összes idei ea játékkal dettó ugyanez a helyzet,amik már kijöttek,semmi újitás
persze csak pc-n

ennyire az ea se hülye ahogy sokan mondani szokták nekik az a lényeg hogy minél többen meg vegyék a játékaikat
ezt hiszem el 99% hogy ez a 07 és csak valaki jól érzi magát amíg szép lassan csorog le neki a demó
A jó kva *****. Ez a FIFA07. Még a HUD is ugyanaz, legalább ezt átalakították volna. Remélem a játékmenet + szinkron tartogat meglepetést... Van pofájuk ezt kiadni ÚJRA 12k-ért. Így a warezolók járnak jobban sztem.

Egyébként belassult a letöltésem, 40 fölött jött, most meg 20 alatt. :S

Inkább lett volna expansion vagy patch. 😄

eZo
Azoknak üzenném aki a demó láttán reménykednének, hogy "áááá a fullos verzió nem ilyen lesz, kijavítanak mindent" csalódni fognak !
Hosszú évek óta ugyan ez a téma, most játszottam 3 félidõt, de nagyon gáz ! Minimális az eltérés a 07-es verzióhoz képest 😞

Ezek után kíváncsian várom a pc-re is next.gen Pes 2008-at !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

asszem inkább leállítom a letöltést..<#wilting>ez vmi hányinger..

úristen...

Atti12
ha nem vittem rá az egeret akkor a fifa 07 full-ban is szürke volt pl a menedzser mód. Egyébként ez az elsõ fifa demo amit kipróbálok 😊. Mindig egésszel toltam.

báttyó02
😄DD
micsoda meglepetés 😮)

Breki33
Képek itt

klik
Count Adyn
Letölteni megéri😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

purma
hát emberek sztem nem éri meg letölteni
fifa 08 = fifa 07 új menüvel és adat bázissal:S:S:S:S

Breki33
demoban sztem nem
Breki33
Képek

Imagens
images:

http://rapidshare.com/files/52458951/fifa_08_images1.zip.html

Úgy olvastam elég rosszul szerepel a csapata inkább erre írtam
báttyó02
szerinted miért van szürkén,és hány demóban lehetett eddig a kisk off/play now-on kívül kiprobálni bármit?😊

Atti12
ahogy elnézem nem sokat változott. 'Be a pro' modot kilehet próbálni?