FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
My sport is tranSPORT!!! :)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Akkor nemtom :S.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
sok baj van vele
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
De nem értem egyáltalán, hogy lehet játszani konzolon modnjuk egy fps-el.. (midnegy ez megint más téma)
Kár, h ennyire tojnak a PC-s társadalomra... :\
Nehezen akarnak nekem ilyesmire kiadni zsét, pedig már puhítottam õket azzal, hogy a gépre is mennyit költöttünk azóta, hogy meglett véve?
50 000-t kábé minimum?
Xbox 360-nál meg megvennénk azt 100 000-ért és onnantól nem kéne fejleszteni, de egyenlõre nem hallgatnak rám.
http://www.sendspace.com/file/ak4kwx
sztem gyors
egyszerüen az íé beállt a sorba,és õk is a nextgen konzolok k**vái lettek :\
pc-t magasrol leszarják,konzolt meg szétreklámozzák,h mindenki azt vegyen 😞 az összes idei ea játékkal dettó ugyanez a helyzet,amik már kijöttek,semmi újitás
persze csak pc-n
Egyébként belassult a letöltésem, 40 fölött jött, most meg 20 alatt. :S
Inkább lett volna expansion vagy patch. 😄
Hosszú évek óta ugyan ez a téma, most játszottam 3 félidõt, de nagyon gáz ! Minimális az eltérés a 07-es verzióhoz képest 😞
Ezek után kíváncsian várom a pc-re is next.gen Pes 2008-at !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
fifa 08 = fifa 07 új menüvel és adat bázissal:S:S:S:S
Imagens
images:
http://rapidshare.com/files/52458951/fifa_08_images1.zip.html
Úgy olvastam elég rosszul szerepel a csapata inkább erre írtam