FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Torrenteken kívül már van vhol Fifa08 demo?
(gyk:töröltem a hsz-ét...)
ReaL MaDRid x siempre
mondom,a peses dolgokat lehet tovább folytatni a fifa vs pes topikban vagy a pes topikban.
ReaL MaDRid x siempre
Forza.
Ez tök logikus és csak magad fosztod meg egy élménytõl szval nekem tök mindegy.
a kedvenc fifáim a wc2002(volt) és a 07 a kommentár miatt, de mivel graf fejlesztés be volt igérve (rendes FÛ az álmom ebben a k*rva sorozatban...) gondoltam kap egy esélyt emiatt a 08 is ... magátol 800x600 lowban indul a játék, töredékét sem használja a gépemnek (kétmagos a64, 7600gt), mégis LOW ... ok... topikolvasás, tweakelés, 1280x1024, high, stb ... hm. ez igy sem lett szebb 😞 a játékmenet számomra nem más, mint a 07, csak nem annyira szép ... fifa07et PC-n kezdtem játszani, de lett egy xboxom és inkább azon toltam 😊 Ott van szép FÛ!
majd lett x360am, de az a fifa07 se nem magyar se nem olyan jo mint a sima xboxos, szerencsére megy a 360on a sima xboxos, magyarkommentáros 07 ... igy ezzel játszok/játszunk. lehet jövöre is azzal fogok/fogunk 😊
amit nem értek, h mindenki odákat zeng a 08as x360as fifárol... mi alapján? nincs demo, akkor mégis miért irja bárki, h a pc el van hanyagolva? lehet h igy van ... csak az érveket nem látom (fifával kapcs).
Forza.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
"Értsük már meg, hogy a PES-be a licenszek berakása kb 5 perc de mondjuk akkor elmentünk közben wc-ra
egy file-t kell bemásolni és kész
hetente jönnek ki a legújabb igazolásokat tartalmazó rosterek és akár saját magad is változtathatod.
Ezek, hogy ilyen a neve olyan a neve olyan hülye indokok
másodpercek alatt orvosolhatóak a Fifások mégis mindig ezzel jönnek. "
Szval marad a csili vili ami inkább cukormáz.........
aki fifát vagy pest akar szarozni,az menjen a FIFA vs PES topikba,ezért hoztam létre,ott lehet nyomni a "melyik jobb?" vitát.
ReaL MaDRid x siempre
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nekem már csak a gt miatt is ps kell
anno ps2-t is amiatt vettem
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
én azt nem értem Fifa World Cup 2002-be képesek voltak tökéletes gyepet belerakni akkor most miért nem képesek????
Szó sem volt még akkor NG-rõl
Amúgy nekem nagyon furának tûnt a PES. Játszottam vele igaz nem sokat. De vhogy nekem másnak tûnt mint amilyennek mondták. Na mindegy majd kipróálom az újat, hátha megfog végre 😄
bár elvileg ezt már át lehet állitani a menüben ha jol láttam(az alatt a 2-3félidõ alatt.\)
majd egy ps3ba jövõ nyáron lehet beujitok,360as szoba se jöhet
ja meg az is hogy a kapussal is lehet szögletet/szabadot lõni...vhonnan már ismerõs 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
áruld már el végigcsináltad akármelyik Konami-s játékban a tréninget elsajátitottad az irányítását és azután nem jött be?
volt itt pár kb két éve egy ugyanilyen srác, õ csak fifa mert az jó
a másik nem jön be
aztán megismerte a pes-t azóta inkább ott látom P
Ez még oké is lenne ha olyanokat írna le amik igazak (most nem részletezném miket mivel már elég off viszont akiket ismerek és ismerik a játékot le szokták írni a fórumban ha vmi nem tetszik, szval nem rózsaszínû ködben élünk)
És ha erre tényeket írok ami alapján kiderül, hogy az illetõnek fogalma sincs a játékról, de még nekem szól be baromságokat.
Azokkal énse értek egyet akik azért mennek fifa fórumban hogy a másikat szidják, vagy ócsárólják a játékát.
De ha õ szidja a PES-t úgy, hogy fogalma sincs róla csak mert nem volt pl képes belõni egy irányítást, ne az én válaszom töröljék már ki.
Szval megértem azokat a PES-eseket aki azon kiakad ha így értelem nélkül szidják a játékát.....
És hogy miért megy aki PES-el játszik Fifa topicba és miért tölti le a demo-t? Azért mert kiváncsi rá és nem szaroz le egy játékot anélkül, hogy megismerné és kipróbálná milyen.
Ugyanis a PES-esek többsége régebben fifázott és szinte mindenki szeretne egy jó fifá-t, de mikor kiderül milyen nem beszéli be magának, hogy két hét múlva más lesz. Elhiszem, hogy nehéz, de ez csak önámítás.....
ez a BUG nálam is volt már egyszer.