FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a demóba vannak zenék?és ha vannak akkor milyenek?
kas123

ez volt az elsõ valamirevaló helyzetem 😊, sajnos csak kapufára rúgta, de saha befejelte 1 szép csukafejesbõl 😄

próbálgattam a kapus-sal is a védekezést...hát kicsit megmosolyogtam, hogy nemvolt képes eltalálni a labdát becsúszáskor...ez még nem lenne baj, de mivel így a játékost buktatta (nem ért a labdához) tizenegyest kellett volna adni, amit persze nem fújt be a bíró 😊

Fyrex
oks, akkor értjük egymást, és szintúgy 😊

Avanti Crociati!

igen! meccs közben a Team Managent opció. (a legfelsõ). és ott beállítod.

John Cena
lehet kapust mezönybe tenni és ugyan ez fordítva??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Breki33
hm mirõl?

csak beállítottam a driverben a profile-t illetve felraktam a stadionpatchet
felraktam egy újabbat,de így se jó :S

állítsatok be mezõnyjátékost a kapuba! ugyanolyan jól véd. :S
beállítottam Riberyt azt jobb volt mint Kahn.

Fyrex
hallgatlak 😊

Avanti Crociati!

SiS :S

Breki33
Na így már jobban néz ki

Breki33
milyen? pontosítsuk
Hát igen régebbi,de mivel gépigény ugyanaz vidkarira is mint 07-nek,így menni kellene ennek is...

Breki33
a coccergaming-on van egy ezzel foglalkozó fórum nézz be hátha segít

nem régebbi videokártyád van?
báttyó02
nm,sok sikert

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ok,megpróbálom,kösz!

báttyó02
nemtom,de ez a feketeség tuti h codek gond
próbáld meg uninstall,és feltenni frisebbet ha van,vagy régebit

Az van felrakva,vagy van újabb verzió?

báttyó02
feketeség=codek gond

tedd fel a k-lite codeket,tuti h jó lesz

Te értel az ilyen dolgokhoz,na tehát nem tudod miért csak egy feketeség jön be mikor inditom a demot?:S

Breki33
a profile-t is érdemes beállítani ugyanúgy mint 2007-ben
sokkal szebb lesz

érdekes módon nekem a demo kevésbé akad ha vmi fut mint a 07 akadt
ez jó pont
Breki33
egyáltalán nem baromság sõt

szinte már kéri mindenki a saját kedvenc csapatát, hogy rakják bele

meg minek játszon szar grafikával a teljeseig
és itt tanuljuk meg miis akik kiegészítéseket készítünk mi hogy van melyik file -ban
Ez más miatt lehet. :S

Nem ugyanaz a gépigény mint a 07-nek?Mert nekem a 07 simán ment,08 demo meg ha elindítom bejön egy feketeség azt csá :S

ForzaInter
énis nyomtam tegnap pár meccset, és azért lövések nem ugyanolyanok másak, kicsit más a gémpléj is passzok is jobbak... gólokat nehzebb rugni, azér nem teljesen 07 ez... csak ki kell tapasztalni.

Yo, Bitch!

Fyrex
és végre tán megérjük a normális mélységi passzokat is...

érdemes kicsit jáccogatni ezzel a demoval 😊

Avanti Crociati!

John Cena
én nem tudtam róla de baromságnak tartom

báttyó02
ez mindig is igy volt

John Cena
EZT is megéltem már a demót is sz*rá pecselik de az eredeti játék csak hó végén jön😄 érdekes😄

Fyrex
hm ez azért tetszett 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
FIFA demo-t mindenki elküldte egybõl a búsba, viszonylag jogosan. DE! a játékmenet láthatóan változott, és biztos hogy még finomítani fognak rajta, és talán nem lehet majd WC szinten 7 gólt rúgni. nyílván mindenki nagyobb durranást és több látványos fejlesztést várt, mert tudjuk h a PES2008 most nagyot fog szólni az új grafikával fõleg. De azért a FIFA08 teljes is egy jó "árkád" foci lesz, ötletes játékmóddal ugye, tehát ne dobjuk ilyen hamar a szemétre, a grafikát feljebb lehet majd húzni mint itt, satöbbi satöbbi.
Jövõre majd észbekap az EA, hogy látványosabb elõrelépés kell, és majd lehet egybõl ámulni a játékon, holott nem biztos h játékmenetben akkora fejlõdés lesz. Mindenesetre a FIFA arra ismét jó lesz amire eddig, eljátszogatunk vele amíg kedvenc játékunk meg nem jelenik.

köszi ha végigolvastál 😊)

Avanti Crociati!

Breki33
miért köszi?

én csak kérdeztem, de ezek szerint jól gondoltam

én köszi, hogy megerõsítettél

az L1+W-s indítás is kicsit furának tûnik nekem
közelrõl ha alkalmazni akarom mindig hosszú lesz

Errõl van vkinek tapasztalata?
Breki33
Demo raptorral már jobban néz ki a játék

Tele cameranal a zoom 2 egységre visszavéve jónak tûnik
26 nap még<#wink><#beka2>

Zsolti9014
oh, köszi
elsiklottam a kérdésed felett 😄

Hajrá Magyarország!

vezérszuszu
Nah felraktam a demot!
Nyomattam vele 3 meccset és az a véleényem hogy egy picit más mint a 07 de sokban hasonló!
Asszem megint meg kell tanulni gólt lõni mert nem nagyon mentek a távoli lövések, meg engem az zavar hogy amikor a labdát felívelik és le akarom venni shiftel akkor elvált a játékosról, ez szar!
AMúgy szerintem jó lesz!
Megveszem eredetibe!

rooney8
Megnyomod a shift-et (természetesen ha az ellenfélnél van a labda) és voálá a kapussal vagy 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kas123
ez tetszik 😊

Na ez pl egy jó újítás lesz

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Breki33
hunbasser
stadion patch 😊

ReaL MaDRid x siempre

ez mi? 😊
Breki33

And here it is (hope it's working):

http://rapidshare.com/files/52724795...dium_Patch.rar

All you have to do is unrar the Archive to your Fifa Demo Folder and click YES when you have to overwrite Fifa.db

This Patch will add some Stadiums to your Fifa. Use it with a fresh copy, to ensure it works.

I have a two year old P4 3.4GHz with 1Gig Ram and a ATI X3000SE and FIfa runs fluid. So hope there aren't much problems

As soon as there will be a fatgui i will import the Files to zdata

So have fun!

Breki33
tulkép énis ezt kérdeztem :-)

a másikra azt mondanám, hogy elvileg gyengébb gépeken is elfut legfeljebb nem olyan lesz a grafika
Zsolti9014
én meg eddig toltam mindkettõt 😄D

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
jól vettem észre, hogy a tavalyi Y+D (finesse shot) és a Q+D (chip shot- átemelés) fel lett cserélve?

nem játszottam még sokat a demóval, de egyenlõre annyit tudok mondani, hogy a játékmenet valóban jobb egy picit, de összességében többet vártam. Igaz, ez a teljes verzióban a Be a Pro móddal ellensúlyozva lesz 😄D

Meg aztán a PES nem fog futni nálam, tehát bármelyiket is ítéli a NÉP jobbnak, én Fifázni fogok. 😄D

Hajrá Magyarország!

Breki33
csak elkészíteni nehéz

és nem a mi dolgunk lenne .......
http://www.fifahungary.com/letoltesek.php?letid=614

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

hunbasser
fifa-bot.de

de a fifahungaryn is fent van,csak egy kis utánanézést igényelt volna a dolog...

egyébként van már a demohoz magyarítás és van már demo raptor is,amivel átállíthatjuk a mezeket.hasonló,mint az expander,mert ebben is tudunk felbontást állítani,radart bekapcsolni stb.

FIFA 08 Demo Raptor

ReaL MaDRid x siempre