FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
egyébként meg középpályán becsuztam khanal a bíró pirosat adott neki!
kloset tettem be helyére!!
király!!!
oli
Djemba:még mindig nem PES topik,látom egyeseknek itt komoly bajuk van a felfogóképességgel...#16006
ReaL MaDRid x siempre
ATI RADEON 9800 series van nekem nem tom hogy hasznos volt e feltenni ujra valami ATI-t ettõl jobb lesz a teljesitmény, úgymond kijavulnak a hibák?
http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=2785
😛 😛
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Heló szia remélem hogy vagy
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ReaL MaDRid x siempre
"PES Vs. FIFA - Ez csak játék!
Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a legutolsú felhívásunk után, illetve ellenére, újabb komoly indulatok dúlnak a lapcsaládon. Remélem ettõl a felhívástól mindenkinek megjön az esze, s éljük nyugodt életünket.
A baj az, hogy nem tudjátok elviselni, hogy a másiknak nem az a focis játék tetszik, mint neked. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik. Van akinek elég az, hogy a játék neve Fifa, van aki a rengeteg liszensz miatt szereti, van akinek egyszerûen jobban bejön a Fifa mindenben, mint a PES. Nincs is ezzel semmi gond. A baj ott kezdõdik, ha valaki megpróbálja a másikat rábeszélni, hogy a Fifa nem jó, a PES jobb illetve fordítva. Ezekkel a beszélgetésekkel sem lenne nagyobb baj, ha mindenki kész tényekkel érvelne, nem azzal, hogy a k**rva anyád. De nehéz normálisan érvelni, ha rengetegen nem próbálták ki a másik játékot, és úgy mondanak róla véleményt. 1-2 meccs alatt sokat nem lehet mondani egy játékról. Fõleg, ha még nem ismerjük, sem irányíthatóságban sem máshogy. Szerintem az világos, világosnak kell lennie mindenki elõtt, hogy mind a két játéknak vannak kiemelendõ értékei. Arról nem is beszélve, hogy mind a két játéknak hatalmas tábora van. Ezt valahogy el kellett érni, és egy szimpla játszhatatlan, a focira nem is emlékeztetõ játékkal ez nem érhetõ el!
Arra kérek mindenkit, hogy próbáljon meg kultúrált ember módjára kommunikálni. Ha meg akarod gyõzni a másikat, írd le neki, hogy téged mi fogott meg a játékban, illetve a másik miért nem tetszik. Aztán erre lehet normálisan reagálni, még akkor is, ha "hülyeséget" írtál, és az valóban nem teljesen úgy van."
forrás:fifahungary.hu
és milyen igaz!ti is tegyetek így,és erre a legalkalmasabb hely a FIFA vs.PES topik,ott nyugodtan elmondhatjátok egymásnak,hogy miért rossz szerintetek a FIFA vagy akár a PES,és hogy miért jobb a másik.
ReaL MaDRid x siempre
És amikor a teljes verziót meglátják az emberek az nagy durranás legyen.
Figyeljetek Teljesen ugyanaz mint a 07 csak feljavított textúrával meg egy kis adatbázis szerkesztéssel. És ezt könnyû õsszehozni fõleg az EA-nak. Nemhinném hogy ilyen FULL verziójú dolgot adna ki vagy ha tévedek már pedig ne legyen így akkor az EA SPORT-tol elfogok pártolni.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként az elmúlt évekhez képest ennek a résznek nem volt valami nagy reklámja! Azért a régebbi részeknél folyamatosan jöttek a képek meg minden de most az se! Lehet nem merték beválalni annyira fos!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Pont hogy sokan adnak neki évrõl évre egy esélyt a demo letöltésével,mert emlékeznek még azokra a régi idõkre mikor a Fifa megjelenése még hatalmas hir volt,mert mindenki izgatott volt milyen újitásal lepnak meg,és mindig voltak is nagy dolgok.
na szóval a demoból hiányzik a kézfogás az öltözõbõl kijövet hiányzik a napfény a stadion árnyéka a fû sem az ami a videókon láttunk STB de lehet hogy az next gen verzió volt !
A demo pont arra van hogy bemutassa,ezt csináltuk,ilyen,ha tetszik vedd meg.
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
akik eddig fifáztak azok továbbra is a fifával játszanak majd akik a pessel azok meg azzal akik a simsel azok továbbra is azt nyomják!
mégvalami a fifa ha nem tévedek minden évben megjelen ha a létezõ összes grafikai újitást beletennék amit el lehet képzelni szurkolói hangok bõbeszédû kommentár akkor milyen fejlesztés maradna a fifa 09 re vagy a 10 re? és persze 1 dvdre nem férne rá! most is egy interjúban azt monták azért nem lett jobban fejlesztve a kommentár szókincse mert a dvd-k nem bírják nem fér rá több adat!HM
nekik a fifa tökéletesen megfelel.
a másik pedig ami miatt a fifa még jóval elõnyösebb,mint a pes:sokan nem tudják megvenni a fifát eredetiben,de legalább õk is tudnak tört verzióval multizni,és ez hatalmas fegyvertény
ReaL MaDRid x siempre
ma 15:47 #15838
Azoknak üzenném aki a demó láttán reménykednének, hogy "áááá a fullos verzió nem ilyen lesz, kijavítanak mindent" csalódni fognak !
Hosszú évek óta ugyan ez a téma, most játszottam 3 félidõt, de nagyon gáz ! Minimális az eltérés a 07-es verzióhoz képest 😞
Erre:
ma 17:39 #15900
miért,szerinted marad ilyen a gameplay?van még 2 hónapjuk alkotni,és szerintem fognak is(legalábbis remélem)
Álom világba éltek gyerekek, egyedül a magyar kommentátor miatt lesz hangulata a játéknak, de a tavalyi után félek az is rókabõr lesz 😊
Nem akarok senkit megbántani, de az aki 1-2 hónap tanulást, gyakorlást áldoz a PES szériára az többet nem fog a fifán keseregni !!!
PES-t meg kell tanulni játszani, de még hónapok után is tud újat mutatni, szóval megéri !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.