FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

juj ki lehet állítatni a kapust! juj kapussal lehet szögletet rúgni! juj lehet szabadot rugni a kapussal juj!
Tényleg a readme-ben is (ha jól emléxem) június 5 van dátumnak. De akkor kiadhatták volna akkor is. 😊 Igaz, annyira nem hülyék.

ez a demo 2 hónapja készült azé ilyen hiányos!!!!még 27 nap és jön a 08 game

Csabesz6
fék

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kmarha
szerintem fake, de probáld ki!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ez mi,holland oldalról szedtem le vinzix.es 2.9gb:Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.rar??
Kmarha
látom a nézõk is csak át lettek emelve a 07-bõl.. akárki akármit mond, ez igy nagyon gáz. Lófütty változások, melyeket valójában a 07-hez már patchként ki kellett volna adni? Ennyi a 08? Remélem a teljes játékban legalább a menedzser módban lesznek kellemes változások, ha máshol nem. Mondjuk sokkal több kommunikáció a rajongóktól, médiától, ifikeret és barátságos meccsek léte, stb.. Ha ott sem találok változást, bizony még egy Fifásból antiFifás lesz.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ezaz,mondjuk ez engem nem érint,mer tuti megveszem

miért?? megmutassam a képet? csak az a baj hogy nemtom belinkelni!
egyébként meg középpályán becsuztam khanal a bíró pirosat adott neki!
kloset tettem be helyére!!
hunbasser
😄DDDDDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
realitás azért megvan :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rúgott már valaki kapussal szabadból góóólt vagy szögletnél kispassz vissza a kapusnak azt ráküldi a kapura én khanal 2szer bevettem van der sar kapuját!!!!
király!!!
oli
hunbasser
hasznos

Djemba:még mindig nem PES topik,látom egyeseknek itt komoly bajuk van a felfogóképességgel...#16006

ReaL MaDRid x siempre

Driver frissités hasznos vagy felesleges? csak 1 szavas választ kérek!
ATI RADEON 9800 series van nekem nem tom hogy hasznos volt e feltenni ujra valami ATI-t ettõl jobb lesz a teljesitmény, úgymond kijavulnak a hibák?

Balyy
Sajnos vakon más ötlet nincs!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Hegeace
nem jött be sajnos :\

Heló szia remélem hogy vagy

nekem az egészbe a kapusok védése tetszik azt nagyon yól megcsinálták
gabi89
Igen eddig így volt csak,hogy a PES2008-ban lesz lan mód ezáltal lehet multizni is Hamacin keresztül szóval már ebben sem jobb a fifa itt a hír:
http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=2785

😛 😛

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Balyy
próbáld meg ezt: jobb egér az ikonra->kompatibilitás-> és ott állíts be más winfost! Nem biztos h jó de ismerõs a szituáció!

Hegeace
Hali mindenkinek! Keresõben nem találtam, faq ban nincs benne uh felteszem kérdésemet 😊. Nálam azt írja ki h nem win32 alkalmazás autoexec.nt fájl a helyén. vkinek vmi ötlet ???

Heló szia remélem hogy vagy

vmvr
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
az elmélet elvileg jó,csak hogy sajnos az EA-nek nem ez volt a célja.a demo mindig arra jó,hogy jól "bereklámozzák" vele a következõ FIFA sorozatot.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
SZERETNÉM,HA EZT MINDENKI ELOLVASNÁ:

"PES Vs. FIFA - Ez csak játék!
Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a legutolsú felhívásunk után, illetve ellenére, újabb komoly indulatok dúlnak a lapcsaládon. Remélem ettõl a felhívástól mindenkinek megjön az esze, s éljük nyugodt életünket.

A baj az, hogy nem tudjátok elviselni, hogy a másiknak nem az a focis játék tetszik, mint neked. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik. Van akinek elég az, hogy a játék neve Fifa, van aki a rengeteg liszensz miatt szereti, van akinek egyszerûen jobban bejön a Fifa mindenben, mint a PES. Nincs is ezzel semmi gond. A baj ott kezdõdik, ha valaki megpróbálja a másikat rábeszélni, hogy a Fifa nem jó, a PES jobb illetve fordítva. Ezekkel a beszélgetésekkel sem lenne nagyobb baj, ha mindenki kész tényekkel érvelne, nem azzal, hogy a k**rva anyád. De nehéz normálisan érvelni, ha rengetegen nem próbálták ki a másik játékot, és úgy mondanak róla véleményt. 1-2 meccs alatt sokat nem lehet mondani egy játékról. Fõleg, ha még nem ismerjük, sem irányíthatóságban sem máshogy. Szerintem az világos, világosnak kell lennie mindenki elõtt, hogy mind a két játéknak vannak kiemelendõ értékei. Arról nem is beszélve, hogy mind a két játéknak hatalmas tábora van. Ezt valahogy el kellett érni, és egy szimpla játszhatatlan, a focira nem is emlékeztetõ játékkal ez nem érhetõ el!

Arra kérek mindenkit, hogy próbáljon meg kultúrált ember módjára kommunikálni. Ha meg akarod gyõzni a másikat, írd le neki, hogy téged mi fogott meg a játékban, illetve a másik miért nem tetszik. Aztán erre lehet normálisan reagálni, még akkor is, ha "hülyeséget" írtál, és az valóban nem teljesen úgy van."

forrás:fifahungary.hu

és milyen igaz!ti is tegyetek így,és erre a legalkalmasabb hely a FIFA vs.PES topik,ott nyugodtan elmondhatjátok egymásnak,hogy miért rossz szerintetek a FIFA vagy akár a PES,és hogy miért jobb a másik.

ReaL MaDRid x siempre

laca133
Sziasztok. Nekem van egyelméletem az EA direkt csinálta meg így a demót. Hogy aztán mindenki azt mondja hogy ez szar meg minden....
És amikor a teljes verziót meglátják az emberek az nagy durranás legyen.
Figyeljetek Teljesen ugyanaz mint a 07 csak feljavított textúrával meg egy kis adatbázis szerkesztéssel. És ezt könnyû õsszehozni fõleg az EA-nak. Nemhinném hogy ilyen FULL verziójú dolgot adna ki vagy ha tévedek már pedig ne legyen így akkor az EA SPORT-tol elfogok pártolni.
nyugi már nem lesz ez ilyen! télleg sok minden hiányzik belõle ehh😄 nyugodjatok le!

Ez katasztrofa!!!!Mármint a demóra értem!!!
levegõben repülnek általában a pókerarcú hullák😄😄 csak éppen õ grafikai egyed😄 DIDA személyében. kár hogy a gólt nem tudtam elmenteni abban amozgó képben azt nem tom hogyan kell!

Balyy
Olyan mint egy friss hulla! :s <#levele>

én csak jokat várhatok ettõl a gametõl én elégedett vok! ami pozitívum és senki nem vett észre, hogy a kapusokkal végre nagyon jol lehet védeni! (ezt mondjuk észrevettétek😄) de azt nem hogy szarok a hosszú passzok sztem és azt hogy remekül lehet szerelni jobb a védekezés talán túlzottan is tud szerelni az ellenfél ami hiányzott a FIFA 07-bõl! valóban sztem is csak valami ijesztgetés ez a demo úgymond! ettõl csak jobb lehet a játék! sztem ne ítéljetek máskor elhamarkodottan! Szeptember 28. és megtudjátok az igazat😄

vmvr
ezt szeretem a fifában, az érzelmek igazán kiülnek a játékosok arcára😄DDDDDDDDDDDd

Nézzétek a buzit hogy repül! 😄 kár hogy nem tudtam mozgo képet betenni! lõttem vagy 25 méterrõl egy óriási gólt! DIDA kidobta a labdát és 25-rõl Cana-val bebasztam! csak igy mentettem el!

Balyy
Ja csak ez nem lesz nextgen! Mondjuk én ps2 fogom nyomni és az se az! Egy üres dvd-t azért megér! 😄

Istencsászár
NextGent raklámozták, ezt a korcsot leszarják már.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Balyy
Látom nem baj h nem tudtam kipróbálni a demót!
Egyébként az elmúlt évekhez képest ennek a résznek nem volt valami nagy reklámja! Azért a régebbi részeknél folyamatosan jöttek a képek meg minden de most az se! Lehet nem merték beválalni annyira fos!

Hát ez a demo egy nagy szar. Ha kijön a végleges verzió akkor mondok bõvebb véleményt.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Na ne már.Ha ott lenne egy csodaszép,zseniális,látványos,újitásoakal teli demo napokra,de akár 1-2 hétre attól hogy kész legyen,akkor majd az EA lejáratja magát ezzel...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mert ha nem töltöm le,akkor honnan tudom hogy nem tetszik?
Pont hogy sokan adnak neki évrõl évre egy esélyt a demo letöltésével,mert emlékeznek még azokra a régi idõkre mikor a Fifa megjelenése még hatalmas hir volt,mert mindenki izgatott volt milyen újitásal lepnak meg,és mindig voltak is nagy dolgok.

szerintem a demo egy átszerkeztett fifa 07 amelyet a rajongók nyomására adott ki az ea!

na szóval a demoból hiányzik a kézfogás az öltözõbõl kijövet hiányzik a napfény a stadion árnyéka a fû sem az ami a videókon láttunk STB de lehet hogy az next gen verzió volt !
Persze,majd az egész játékot újrairják a kiadott demó után...
A demo pont arra van hogy bemutassa,ezt csináltuk,ilyen,ha tetszik vedd meg.

jedimarsi
Nektek mondják a kapusok nevét?? Mert én a jó öreg Oli Kahn már kitömtem párszor meg védett is angyokat de semmi Dida-nal ugyan ez!!!???

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

218 új üzenet <#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

akiknek nem tetszik a játék az minek tölti le és játszik vele? azt kit érdekel hogy ilyen sza. olyan fo. mennyé máriozni vagy masztizá bagy barbizzá!
akik eddig fifáztak azok továbbra is a fifával játszanak majd akik a pessel azok meg azzal akik a simsel azok továbbra is azt nyomják!

mégvalami a fifa ha nem tévedek minden évben megjelen ha a létezõ összes grafikai újitást beletennék amit el lehet képzelni szurkolói hangok bõbeszédû kommentár akkor milyen fejlesztés maradna a fifa 09 re vagy a 10 re? és persze 1 dvdre nem férne rá! most is egy interjúban azt monták azért nem lett jobban fejlesztve a kommentár szókincse mert a dvd-k nem bírják nem fér rá több adat!HM
hunbasser
én elhiszem,hogy meg kell vele tanulni játszani,sõt,meg is fogok tanulni,de azért még sokan vannak olyanok,akik 12 óra munka után hazamennek,és csak játszani akarnak,nem pedig játékot tanulni...

nekik a fifa tökéletesen megfelel.

a másik pedig ami miatt a fifa még jóval elõnyösebb,mint a pes:sokan nem tudják megvenni a fifát eredetiben,de legalább õk is tudnak tört verzióval multizni,és ez hatalmas fegyvertény

ReaL MaDRid x siempre

eZo
Ezt délután írtam:

ma 15:47 #15838
Azoknak üzenném aki a demó láttán reménykednének, hogy "áááá a fullos verzió nem ilyen lesz, kijavítanak mindent" csalódni fognak !
Hosszú évek óta ugyan ez a téma, most játszottam 3 félidõt, de nagyon gáz ! Minimális az eltérés a 07-es verzióhoz képest 😞

Erre:
ma 17:39 #15900
miért,szerinted marad ilyen a gameplay?van még 2 hónapjuk alkotni,és szerintem fognak is(legalábbis remélem)

Álom világba éltek gyerekek, egyedül a magyar kommentátor miatt lesz hangulata a játéknak, de a tavalyi után félek az is rókabõr lesz 😊
Nem akarok senkit megbántani, de az aki 1-2 hónap tanulást, gyakorlást áldoz a PES szériára az többet nem fog a fifán keseregni !!!
PES-t meg kell tanulni játszani, de még hónapok után is tud újat mutatni, szóval megéri !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

vmvr
így: #15824

demoba hol állítom be a grafikát?

rooney8
Már rég röhögtem ilyen jót<#hehe><#nyes><#vigyor>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

az a baj az emberekben hogy mindenki a másik hibáját keresi! miért nem törõdik mindenki a saját hibáival? ne a játékot fikázzátok! mondom majd sztem még fogjátok dicsérni a FIFA 08-at😄

Atti12
hát megnéztem, nem sok változást látok, talán annyit hogy nehezebb góltrugni. Mind1, azért várom a teljest hátha csinálnak még rajta valamit. Legalább a HUD-ot kicserélhették volna, mert ez így elég lehangoló 😞.