FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Embert senki nem tud váltani vagy csak mi vagyunk ien lámák a spanokkal?😮
(automatán persze vált de így nem túl jó...)
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Source:www.onfifa.com
Down:http://www.onfifa.com/bbs/viewthread.php?tid=14151

ReaL MaDRid x siempre
korábban mindig széles csíkos volt megnézném azon milyen de mindig ezt az átlóst adja be
lehet, szép nekem egyenlõre nem tetszik kicsit természetellenesen zöld
de most nem fogom 82 file-ban az összes textúrát újra kicserélni és bepakolni. Mondjuk ahhoz képest, hogy nem tudtam tesztelni és úgy készítettem nem rossz :-)
Még a fûmintát cserélem a többit holnap megnézem
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Breki:széép!
ReaL MaDRid x siempre
a felsõ driverben a kinézetet beállítva készült
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
gondolom nem az összes,csak a legjobb cseleket tartalmazza a videó
ReaL MaDRid x siempre
Itt is lehet majd vágni biztos sok gólt wc szinten is, csak nem tilt le😊
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
van ilyesmi, hogy neverending game azt kell bekapcsolni
Próbáld ki nyugodtan, de egetrengetõ változásokra nem számíts.
En most jottem meg KAnadabol es nem nagyon kovettem a hireket es erdekelne, h milyen lett a jatek legalabbis a demo es mire lehet syamitani vagy van e valami teszt....
Kosyi Milan
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
elvileg beraktam a Fifa 07-es gyep patchem gyepeit az újba megnéztem az itteni gépen, elég ronda volt mondom mi történhetett maga a fifa is másodperces késéssel reagált a gomnyomásokra
viszont visszarakva az eredeti zdata-t az eredeti gyep is ugyanolyan ezen a gépen
olyanokat keresnék akik ki tudnák próbálni rendes gépen
egy zdata-t kéne bemásolni és a legújabb fatgui-t futtatni
elõre is kösz
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az olyan próbák, melyek azt akarják, hogy nyerjem meg xy bajnokságot, kupát, ilyesmit, azt menedzser módban is lehet?
A 11-es próba rúgás lol.... nyerj a csapatoddal egy mérkõzést büntetõ párbajokkal.
Vagy ilyesmi.
Vazzeg, alázom az ellent, el se jutottam hosszabbítási lol.
Ezt 16-oson kívül lefújta volna, mint állat.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
szabadrúgást kaptam, a sorfalon megpattant a labda az egyik csatárral odasprinteltem, de az egyik védõ hamarabb odaért, gíy a csatárral visszafelé futottam, de a védõ fogta és berúgta a saját kapujába az alapvonaltól közel a 16os vnalától...csak lestem :S