FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeus89
Egyet értek veled !!!

Amúgy gondoltam, hogy szolok nektek, hogy vasárnap felkerült a netre egy kiegészitõ ami 700 mb körül van. Ez a patch a FIFA 07 hez van és a Bajnokságok, Egyébb menüponthoz beleteszi az UEFA EURO 2008 -at, selejtezõkel, minden stadionnal, többek között a Puskás Ferenc Stadionnal. Persze a selejtezõk után irány Ausztiria - Svájc és persze a döntõ.

Tehát egy komolyabb kiegészítõ csomagról beszélek, próbáljátok ki, visszajátszásoknál pl. ott van az EUROSPORT jel, egyetlen hátránya, mikor játszol benne angol lesz a bemondó ... de szerintem ez csak pozítivum

Íme a link:

http://files.filefront.com/UEFA+EURO+2008+PATCHrar/;8465644;;/fileinfo.html

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Breki33
sajnos az is látsdzik, hogy a szép fûtextúrát úgymons széthúzza
Breki33
Hátha van valakinek jó ötlete egyenlõre úgy látszik ha fel méretben rakom a GRSD-be akkor pont jó helyen lesz
Breki33
tesztelõknek és hogy látszon, hogy kell elhelyezni

jugen
Neten vlhol el lehet olcasni?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Breki33
nemis fog nagyon

de meg kell hagyni a hitük
sokan komolyan elhiszik, hogy a EA most a PC-s fogja gõzerõvel fejleszteni.......

Amit eddig nem tettek, de most aztán
Aztán felrakják és azt fogják keresni miben lett jobb.

Én már akkor örülnék ha a 2007-es bugjait amiket ebben is bennehagytak kijavítanák. Álom.........
Breki33
milyen indítási lehetõség?

az L1+W írtó szar lett szerintem mindig tök elõre rúgja biztos van valami titka, de még nem jöttem rá

dotkom
en azer ebben nem hiszek hogy a teljes jatek teljesen kulonbozni fog a demotol. max csak egy icipicit.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Duby
Egyre többet próbálgatva a demót többekhez hasonlóan egyre nõ a türelmem. Persze közel sem akkora durranás lesz az új Fifa, mint vártam, tulajdonképpen egy pár peccsel megtoldott 07, amibe került pár új lehetõség (pl.: be a pro). Azonban a 07 az egy év alatt annyira egysíkúvá vált, hogy nagyon kell már a változás, és amennyit ez kínál, a semminél az is több.
Nagy átszokás nem kell az új gameplay-re, de azért máshogy célszerû vele játszani, mint az elõzõ verzióval. A legnyagyobb problémám a Q-val váltás megszokása, mert ezután nehéz becsúszni, ritkán találom még az A-t. Amit meg nem tudom miért kellett változtatni, de mind1: a Q-D, Y-D. De ezek olyan dolgok, amire át lehet szokni. Érdekes viszont az indítási lehetõség, tök jó labdákat lehet adni, az mindenképp plusz.
Lehet, hogy csak az elvonási tünet beszél belõlem, hogy végre egy új(abbb) játék, a megunt 07 helyett - mert megpróbáltam én a PES-t is, de ugyan tavaly még simán ment is, most mikor feltettem, az Istennek nem akart elindulni <#nemtudom> - de nagy valószínûséggel én megveszem majd.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Attila8805
Elvileg a héten vmikor.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

a gépem nagyon erõs a Videokártya is elvileg csak a Star Wars Kotor 1-2 nem megy miatta! (ATI hiba) viszont a régivel ment csak a régin olyan game nem ment ill. ment csak már semmi nem látszott a FIFA WC 06 fehér volt minden..xD ezzel a Videokártyával minden rendben csak lehet h hasznos lenne egy driver frissités!

Count Adyn
Ja jó😊 a stadionost én nem próbáltam

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

de ez a patch miatt volt! PUSKÁS stadion patch! és valami demo raptor!

ForzaInter
vminek a süllyesztõbe is mennie kel😄DD

Yo, Bitch!

ragobynara
A demóról nekem is hasonlóan negatív a véleményem, de az olvasottak alapján a full másmilyen lesz (jobb vagy rosszabb ki tudja, 1 biztos: több 😛 (gondolok itt a játékmódokra))

Mindenesetre sztem megint az lesz, h tolom addig a FIFA 08-at amíg meg nem jelenik az idei PES 😛 Aztán süllyesztõ... (bárcsak ne így lenne)

ragobynara
Nekem 8800 GTS-el szaggat a formáció-állításnál 😄 Sztem vmi bug lehet, gondolom majd a driverfrissítés megoldja... Esetleg még a Vista miatt lehet. De a lényeg, hogy a játék maga tökéletesen fut.

Count Adyn
Hát pedig nekem 3ghz es p4, 1 giga ram és egy õsrégi 9600 radeonnal tökéltesen fut -.-

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

báttyó02
<#eljen>
hálisten gyülnek a megvilágosult emberek 😛

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nyugi ez csak demo😊 hányszor mondjuk el hogy 100% hogy nem ez lesz!

zolo
Hali
Elõször leszögezem, hogy semmilyen véleményt nem olvastam a demóról, a fórumot sem olvastam végig, és nem vagyok HC Fifás, szóval fél éve játszottam a 07-tel is utoljára.És véleményemet írom le, eme csodás 08 demorol.
Felraktam, expanderrel 1024-re állítottam a felbontást, és meglepódve tapasztaltam , hogy a csapatfelállás állításánál szaggat.Fasza.Játékban is néha elõfordul durva beszaggatás, de nem túl sûrûn.Ez a grafika, és a gépem mellett elég vicces dolog szerintem.( A64 3800+ , 1,25gb ram, 7600Gs).Ezek még nem "akkora" gondok, igazán a gameplay-nél jön számomra a katasztrófa:
A játékosok buták, nem tudnak helyezkedni, indítást nagyon ritkán lehet használni, mert nemjófele futnak, néha csak úgy megállnak, képesek nagyon-nagy réseket hagyni a védelemben...Tesóm 4-2-2-2-es felállásban játszik , Eto'o-nak elöl van a helye, és mégis a védelem leghátuljába visszafut, és aztán nem lehet kontrázni, mert elöl nincs aki fogadja a labdát...Visszajátszás: Dícséretes , hogy mostmár szöglet után is vissza lehet nézni az elõtte levõ dolgokat, hip-hip hurrá.A játékos lába belelóg a labdába, ha bicikli cselt csinál, közelin meg lehet nézni...De a gombok hogy lehetnek pixelesek???!!!
Arról nem is beszélek már, hogy eddig az S-sel simán lehetet játékost is váltani , de ezt a PES-hez hasonlóan másik gombra tették most, és ez nayon furcsa.Pedig PES 6-ban megszoktam, de itt valahogy nem áll kézre egyelõre...
EA az idén jól beetett az új grafikai motorral minket, és ez nagyon fáj...
Ha egy hónap alatt nem tudják rendbehozni ezt a játékot, akkor elképzelhetõ , hogy idén csak a PES-sel játszok...A 6-tal játszottam legelõször, és annak ellenére , hogy a Fifa 07 jól sikerült, valahogy mégis jobbnak éreztem a PES-t akkor...
Eddig számomra (a demo alapján) ez az utóbbi idõk legrosszabb Fifája...Az EA a folyamatos öngólokkal csak a saját helyzetét rontja....

http://flickr.com/photos/zolika90/

ForzaInter
mire van a net😮

Yo, Bitch!

nem mondod! mit ajánlasz ha ennyire okos vagy? melyik a legjobb és legolcsóbb?😄

ForzaInter
vmikor kurva jóvolt😄DDDDDDd

Yo, Bitch!

ATI-RADEON 9800 ( 128 M😎 ez kurva jo videokártya sztem!
sõt a gyorsító kártyám: ALL-IN-WONDER 9800 series! ez nem lehet! bár az ATI miatt nem indul el a kedvenc gamem a Star Wars KOTOR 1-2 sem a köcsög ATI miatt! driver frissités nem jo!

Nálam ilyen a videokártya elavultsága miatt szokott lenni.

hát igen régfebben probáltam mindenféle patchet föltenni mindig ilyesmi eredménnyel! remek a Puskás stadion nemde?😄 nem tudom nálam van valami hiba mert semmilyen patch nem jo az én gépemen! volt hogy egyszer a FIFA 07 hangja ment el! vagy egyszerûen a hibajelentést irt ki! szoval patch nem marad meg a gépemen! ki tudja mi lehet a hiba?

Én a tdu val tegnap 5555 nél voltam.😄 csak 2 hónapig nem voltam gépközelbe😄

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Hát nemkevés témában vagy ott

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Szép munka<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
az igen! 😊 így jár az,aki nem olvassa a fifa topikot 😊

én a test drive-al voltam így

ReaL MaDRid x siempre

Mike
10000 új üzenet!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ragobynara
De a PES2008 nem is néz ki olyan jól, mint a nextgenes FIFA, azt azért tegyük hozzá.

Az igaz, hogy nem a MO-i eladásokból élnek meg, de azért közép - és kelet európában is adnak el szép számban belõle. Én csak igyekszem pozitívan hozzáállni...

hunbasser
na igen.ha Mo-n még nincs is mindenkinek olyan gépe,ami vinné a NG grafot,Európa nagyobb országaiban azért már a kis szaros gyerekeknek is olyan gépük van,hogy csak ámulnánk 😊

ReaL MaDRid x siempre

examinee
xbox360-ra demo mikor jön? tud valki infot?
vagy ha van ilyen oldal ahol tájékozodhatok megköszönném!

báttyó02
"különösen Magyarországon... "

mert õk pont magyarországot nem szarják le,ahol 10bõl 1ember ha meveszi a játékukat 😄

Breki33
oké mindjárt megy egy privi a címmel
báttyó02
lol😊
nézd már meg a pes2008 gépigényét,ami NEXTGEN,érdekes meg tudták oldani hogy sm2-es vidkarin is menjen....akkor az ea miért nem tudta? ja mert csak a lóvéra mennek..értem én 😛
akkor ottvan a virtua tennis3,az is nextgen,mégis közel sincs olyan nagy gépigénye,mint ahogy a kedves íés producer mondaná
ez az MI-s szöveg annyira gáz.D

Breki33
Az a gond, hogy õkis leszarják

Elég csak ha ma is említett bugot mondani.

Simán megcsinálhatnák #16175-ra pl a gyepet rendesre a mezeket javíthatnák a grafikai hibákat.

Erre nem kell nextgen

ragobynara
Hát, ha valóban szépet akarnának kihozni belõle, akkor ahhoz minimum dualcore-os proci kéne, nameg sm 3.0-at támogató VGA, és ez még azért nincs sok embernek, különösen Magyarországon... (ugye sokat lehetett olvasni a steames felmérésekbõl is pl) Én is nagyon örülnék neki, ha szebb lenne a játék, de mit sem ér, ha hamar monoton lesz. Ez volt a 07-el is. Eleinte tetszett, kifejezetten élveztem, de 1-2 évad után a karrier módban is unalmassá vált, hogy folyton ugyanazokkal a bugokkal találkoztam, meg könnyen nyertem a legmagasabb szinten is. PES 6-al azóta elvagyok, még mindig nem unom.

hunbasser
NG grafhoz azért tényleg jó gép kell...

csak a kedves producer arra nem gondolt,hogy talán új vásárlókat is szerezhet ezáltal,nem pedig csak veszíthet,szóval szar duma tényleg ^^

de ha már elénk dobnak egy elfogadható gameplayt és egy jó manager mode-ot,akkor azt hiszem,hogy akik a fifa 07-el játszottak,azok ezzel is tolni fogják.az más kérdés,hogy mennyien fogják a játékot megvenni

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
már most elérték a demoban,tényleg nehezebb lett a játék.a com ellen csak professional nehézségi szinten játszottam még,de hihetetlenül jól teszik a bogyót,és pillanatok alatt a kapu elõtt vannak.

Breki:az egyik teszter készen áll!

ReaL MaDRid x siempre

Istencsászár
😊 az a baj hogy a x360as verzió is szar lesz mert a ps3 verzióban lesz a cell álltal megtámogatott MESTERSÉGES INTELIGENCIA a játékosoknak😄DDD

Ez a szöveg h azért nem nextgen... mintha akkora nagy grafikai igénye lenne a fifának😄. 1 pálya 12+pár ember... ajjaj, 2007ben ez bonyolul a ma gépeknek😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ragobynara
Nah emberek, elolvastam a Pc Guru tesztjét a FIFA 2008-ról. A teljes változat úgy néz ki, sokkal jobb lesz, mint a demo. De a grafika ott se lesz csúcs... A játék producerét kérdezték meg, aki elmondta, hogy ahhoz a nextgen grafikához, illetve az MI megvalósításához, ami xbox360-on van, nagyon erõs gép kellene, és ilyen erõs gépekkel jelenleg csak pár százaléka rendelkezik a felhasználóknak (vevõkörüknek). Végülis érthetõ, hogy nem akarnak annyi vásárlótól elesni... A játékmenet-beli újítások állítólag jók, gólt nehezebb rúgni és a Be a pro mód is jól sikerült. Egye fene, lesz*rom a grafikát, adok neki a demó után még egy esélyt, kíváncsian várom a teljes változatot. Ha csak azt elérik, hogy tényleg nehezebb legyen gólt lõni, és ne unjam meg hamar a játékot, akkor a régi/új játékmódokkal biztosan elleszek.

sammy
Nálam a 2007 csinált ilyet egy csomószor. Sztem bug, amit azóta sem javítottak ki.

Breki33
Ajánlom magamat

Ha rám hallgatsz ezt rakod fel

Itt találsz linkeket
Sziasztok!
Bocsi a zavarásért. Azt szeretném kérdezni, h szerintetek milyen grafikákat tegyek bele a fifa 07be(pl. gyep)?Leszedtem a faq-ban lévõ turf importert,de nem igazán tom használni. Ja és fenn van a hsp.Lécci segítsetek!!
Köszi!
Breki33
Most viszont tényleg keresnék tesztelõket hogy ilyen lehessen a középkezdõkörben

javítottam a szineken 12 helyre beraknám ezt a középkezdõkörös verziót
még 12 helyre a sima verzót (javított színekkel magán a szinezésen is kicsit elmosott fûtextúrával)

A többiben hagynám a tegnapit.

Azt kéne megnézni megjelenik-e vmelyik új változat és ha igen milyen.
Lehet kilóg lehet rossz helyen lesz lehet a minta nem lesz jó.

Aki vállalja kap egy zdata linket azt bemásolja aztán az új fatbbuildert futtatja és visszajelez.

ERedeti visszaállítása a mentett eredeti zdata visszamásolása fatbbuilder futtatása, vagy simán az egész mentett data könyvtár visszamásolása.

Eddig egy tesztelõnk van
Breki33
Light Demo

http://fifasoccer.ru/files/info/10258

198 mb
Breki33
egyébként a fifademo nálam megbolondult mikor golt lövök ismétlésnél a kapusomat mutogatja
Breki33
nincs miért itt eladtam közelrõl jó távolrol látszik az ismétlõdés