FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy gondoltam, hogy szolok nektek, hogy vasárnap felkerült a netre egy kiegészitõ ami 700 mb körül van. Ez a patch a FIFA 07 hez van és a Bajnokságok, Egyébb menüponthoz beleteszi az UEFA EURO 2008 -at, selejtezõkel, minden stadionnal, többek között a Puskás Ferenc Stadionnal. Persze a selejtezõk után irány Ausztiria - Svájc és persze a döntõ.
Tehát egy komolyabb kiegészítõ csomagról beszélek, próbáljátok ki, visszajátszásoknál pl. ott van az EUROSPORT jel, egyetlen hátránya, mikor játszol benne angol lesz a bemondó ... de szerintem ez csak pozítivum
Íme a link:
http://files.filefront.com/UEFA+EURO+2008+PATCHrar/;8465644;;/fileinfo.html
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
de meg kell hagyni a hitük
sokan komolyan elhiszik, hogy a EA most a PC-s fogja gõzerõvel fejleszteni.......
Amit eddig nem tettek, de most aztán
Aztán felrakják és azt fogják keresni miben lett jobb.
Én már akkor örülnék ha a 2007-es bugjait amiket ebben is bennehagytak kijavítanák. Álom.........
az L1+W írtó szar lett szerintem mindig tök elõre rúgja biztos van valami titka, de még nem jöttem rá
http://atwwebmaker.tx.hu/
Nagy átszokás nem kell az új gameplay-re, de azért máshogy célszerû vele játszani, mint az elõzõ verzióval. A legnyagyobb problémám a Q-val váltás megszokása, mert ezután nehéz becsúszni, ritkán találom még az A-t. Amit meg nem tudom miért kellett változtatni, de mind1: a Q-D, Y-D. De ezek olyan dolgok, amire át lehet szokni. Érdekes viszont az indítási lehetõség, tök jó labdákat lehet adni, az mindenképp plusz.
Lehet, hogy csak az elvonási tünet beszél belõlem, hogy végre egy új(abbb) játék, a megunt 07 helyett - mert megpróbáltam én a PES-t is, de ugyan tavaly még simán ment is, most mikor feltettem, az Istennek nem akart elindulni <#nemtudom>#nemtudom> - de nagy valószínûséggel én megveszem majd.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mindenesetre sztem megint az lesz, h tolom addig a FIFA 08-at amíg meg nem jelenik az idei PES 😛 Aztán süllyesztõ... (bárcsak ne így lenne)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
hálisten gyülnek a megvilágosult emberek 😛
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Elõször leszögezem, hogy semmilyen véleményt nem olvastam a demóról, a fórumot sem olvastam végig, és nem vagyok HC Fifás, szóval fél éve játszottam a 07-tel is utoljára.És véleményemet írom le, eme csodás 08 demorol.
Felraktam, expanderrel 1024-re állítottam a felbontást, és meglepódve tapasztaltam , hogy a csapatfelállás állításánál szaggat.Fasza.Játékban is néha elõfordul durva beszaggatás, de nem túl sûrûn.Ez a grafika, és a gépem mellett elég vicces dolog szerintem.( A64 3800+ , 1,25gb ram, 7600Gs).Ezek még nem "akkora" gondok, igazán a gameplay-nél jön számomra a katasztrófa:
A játékosok buták, nem tudnak helyezkedni, indítást nagyon ritkán lehet használni, mert nemjófele futnak, néha csak úgy megállnak, képesek nagyon-nagy réseket hagyni a védelemben...Tesóm 4-2-2-2-es felállásban játszik , Eto'o-nak elöl van a helye, és mégis a védelem leghátuljába visszafut, és aztán nem lehet kontrázni, mert elöl nincs aki fogadja a labdát...Visszajátszás: Dícséretes , hogy mostmár szöglet után is vissza lehet nézni az elõtte levõ dolgokat, hip-hip hurrá.A játékos lába belelóg a labdába, ha bicikli cselt csinál, közelin meg lehet nézni...De a gombok hogy lehetnek pixelesek???!!!
Arról nem is beszélek már, hogy eddig az S-sel simán lehetet játékost is váltani , de ezt a PES-hez hasonlóan másik gombra tették most, és ez nayon furcsa.Pedig PES 6-ban megszoktam, de itt valahogy nem áll kézre egyelõre...
EA az idén jól beetett az új grafikai motorral minket, és ez nagyon fáj...
Ha egy hónap alatt nem tudják rendbehozni ezt a játékot, akkor elképzelhetõ , hogy idén csak a PES-sel játszok...A 6-tal játszottam legelõször, és annak ellenére , hogy a Fifa 07 jól sikerült, valahogy mégis jobbnak éreztem a PES-t akkor...
Eddig számomra (a demo alapján) ez az utóbbi idõk legrosszabb Fifája...Az EA a folyamatos öngólokkal csak a saját helyzetét rontja....
http://flickr.com/photos/zolika90/
sõt a gyorsító kártyám: ALL-IN-WONDER 9800 series! ez nem lehet! bár az ATI miatt nem indul el a kedvenc gamem a Star Wars KOTOR 1-2 sem a köcsög ATI miatt! driver frissités nem jo!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
én a test drive-al voltam így
ReaL MaDRid x siempre
Az igaz, hogy nem a MO-i eladásokból élnek meg, de azért közép - és kelet európában is adnak el szép számban belõle. Én csak igyekszem pozitívan hozzáállni...
ReaL MaDRid x siempre
vagy ha van ilyen oldal ahol tájékozodhatok megköszönném!
mert õk pont magyarországot nem szarják le,ahol 10bõl 1ember ha meveszi a játékukat 😄
nézd már meg a pes2008 gépigényét,ami NEXTGEN,érdekes meg tudták oldani hogy sm2-es vidkarin is menjen....akkor az ea miért nem tudta? ja mert csak a lóvéra mennek..értem én 😛
akkor ottvan a virtua tennis3,az is nextgen,mégis közel sincs olyan nagy gépigénye,mint ahogy a kedves íés producer mondaná
ez az MI-s szöveg annyira gáz.D
Elég csak ha ma is említett bugot mondani.
Simán megcsinálhatnák #16175-ra pl a gyepet rendesre a mezeket javíthatnák a grafikai hibákat.
Erre nem kell nextgen
csak a kedves producer arra nem gondolt,hogy talán új vásárlókat is szerezhet ezáltal,nem pedig csak veszíthet,szóval szar duma tényleg ^^
de ha már elénk dobnak egy elfogadható gameplayt és egy jó manager mode-ot,akkor azt hiszem,hogy akik a fifa 07-el játszottak,azok ezzel is tolni fogják.az más kérdés,hogy mennyien fogják a játékot megvenni
ReaL MaDRid x siempre
Breki:az egyik teszter készen áll!
ReaL MaDRid x siempre
Ez a szöveg h azért nem nextgen... mintha akkora nagy grafikai igénye lenne a fifának😄. 1 pálya 12+pár ember... ajjaj, 2007ben ez bonyolul a ma gépeknek😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bocsi a zavarásért. Azt szeretném kérdezni, h szerintetek milyen grafikákat tegyek bele a fifa 07be(pl. gyep)?Leszedtem a faq-ban lévõ turf importert,de nem igazán tom használni. Ja és fenn van a hsp.Lécci segítsetek!!
Köszi!
javítottam a szineken 12 helyre beraknám ezt a középkezdõkörös verziót
még 12 helyre a sima verzót (javított színekkel magán a szinezésen is kicsit elmosott fûtextúrával)
A többiben hagynám a tegnapit.
Azt kéne megnézni megjelenik-e vmelyik új változat és ha igen milyen.
Lehet kilóg lehet rossz helyen lesz lehet a minta nem lesz jó.
Aki vállalja kap egy zdata linket azt bemásolja aztán az új fatbbuildert futtatja és visszajelez.
ERedeti visszaállítása a mentett eredeti zdata visszamásolása fatbbuilder futtatása, vagy simán az egész mentett data könyvtár visszamásolása.
Eddig egy tesztelõnk van