FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
újítás van benne?mert magamtól nem jöttem rá...😄😄😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
ReaL MaDRid x siempre
GGMU
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
és azok lesznek most benne😄 régi fifába itt volt még magyar csapat is ha jól emlékszem 😄 de mára már eltûntek 😄
GGMU
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Brazil: Fortaleza
- Greece: AEK Athens
- Greece: PAOK
- Greece: Panathinaikos
- Greece: Olympiacos
24 - Exile -Nov.23
- Austria: Austrian Bundesliga
- Belgium: Belgian Jupiler League
- Brazil: Brazilian Campeonato Brasileiro
- Czech Republic: Czech Gambrinus Liga
- Denmark: Danish Superligaen
- Netherlands: Dutch Eredivisie
- England: English Premier League
- England: English Football League Championship
- England: English Football League One
- England: English Football League Two
- France: French Ligue 1
- France: French Ligue 2
- Germany: German Bundesliga 1
- Germany: German Bundesliga 2
- Ireland: FAI Premier Division
- Italy: Italian Serie A
- Italy: Italian Serie B
- South Korea: Korean K-League
- United States: Major League Soccer
- Mexico: Primera División de México
- Norway: Norwegian Tippeligaen
- Poland: Polish Orange Ekstraklasa
- Portugal: Portuguese BWINLIGA
- Scotland: Scottish Premier League
- Spain: Spanish Primera División
- Spain: Spanish Segunda División
- Sweden: Swedish Allsvenskan
- Switzerland: Swiss Axpo Super League
- Turkey: Turkcell Super League
Rest of World
FIFA 08 has 23 clubs in its "Rest of World" division. These teams are not
part of any league listed above, but are included in FIFA 08.
- Switzerland: Lausanne-Sport
- Switzerland: Lugano
- Switzerland: La Chaux-de-Fonds
- South Africa: Orlando Pirates
- South Africa: Kaizer Chiefs
- South Africa: Mamelodi Sundowns
- Poland: Arka Gdynia
- Poland: Gornik LEczna
- Poland: Pogon Szczecin
- Poland: Wisla Plock
- Poland: Polonia Warszawa
- Bulgaria: PFC Levski Sofia
- Argentina: Boca Juniors
- Argentina: River Plate
- Brazil: Esporte Clube Bahia
- Brazil: Atletico Mineiro
- Brazil: Ponte Preta
- Brazil: Santa Cruz
- Brazil: Sao Caeatano
- Brazil: Fortaleza
- Greece: AEK Athens
- Greece: PAOK
- Greece: Panathinaikos
- Greece: Olympiacos
GGMU
lehet több értelme van
Az a nyûgöm,hogy a játék vmiért meg-megröccen, holott a gépem azért ennyire nem satnya...Ha 640x480-ra állítom, akkor is érzek némi kis laggszerût, fõként a középpályán. Vki tapasztalt hasonlót, vagy égessem el a gépem?😛
Állítolag ebben a részben Fifa 08 megváltoztak a cselezés,a passz és a rugás gombjai.Lehet ezeket a gombokat átállítani vagy fixen vannak?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Másrészt a létrehozott karakter 60-as pontokkal rendelkezik, de van jó pár pont, melyet szabadon szétoszthat, szóval csucsszuper játékost nem lehet alkotni. Szintlépéskor plusz pontokat kapunk.
áhh pff, nemis érdemes kipróbálnom...
Avanti Crociati!
Ez a max rázoomolás.. ráadásul ebbe a nézetbe teljesen meghülyül az irányitás. Valahogy a felfele gombbal megyek elõre, de a jobbra vagy balra gombbal lövök elõre.. szóval furcsa. Marad a sima nézet, de ott többet kell nézni a radart, mint a pályát.
A BaP menedzser módjában választhatsz elvileg létezõ karaktert is, de a gép is azt ajánlja fel, hogy kreálj egyet. A kreálás egy az egyben a 07-bõl van megint csak. Tehetsz be több játékost is, akkor azok között legalább meccs közben válogathatsz, kevésbé lesz unalmas. Kiválasztod melyik csapatban, melyik poszton, és hogy mikor akarsz játszani. Ha meccs közben paszt vagy átivelést kérsz magadnak, akármilyen szar helyzetben vagy, a csapattársaidtól megkapod.
És ahogy figyeltem, a szinkrón is (mármint az angol) csak a BaP módban változott kicsikét, egyébbként ugyanaz mint a 07-ben.
A BaP manager módban nem tudtam megnézni a naptárat, a csapat helyezését, csak a saját és csapattársaim sztatisztikáját. Edzésterv nuku.. szóval nem is tudom.
Én nem is állítottam rajta.Puerta-val nyomtam egyet.R.I.P
De csinálhatsz magadnak játékost is.
Úgy vettem észre mikor passz gombot nyomtam passzoltak,ha ívelést akkor úgy.SHIFT gombbal elvileg lesre lehet állítani.De lehet nem,angol tudásom nem túl jó.Volt egy szép kényszerítõs gólom.Nekem tetszik,de lehet egy idõ után már unalmas.
Avanti Crociati!
én is szedem és majd leszedem a magyart is csak az kb 500 mb több lesz
A HSP 07 patch felrakásával van némi problémám és ebben kérném egy hozzáértõ segítségét!!!
A FAQ-t átnéztem,semmi erre utalót nem találtam.
Segítséget harmadszorra is várom!