FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
persze ott durvajo a graf -.-
Ha érdekel fõ warezos vagyok... csak már vagyok itt annyi ideje, h tudjam mit szabad meg mit nem.
a játék az sztem nem lesz rossz..de azért.......na mindegy ezt már megszoktuk😄
de hátha 😄😄
GGMU
magyar meg majd jön és csak pár fájlt kell cserélni
Avanti Crociati!
Xbox 360 ra már van fenn...😄
sztem ma még lesz pc és is..mármint vmi normails verzió 😄
GGMU
PC-re ez a grafika nagyon lol már.
Next PC upgrade: 2022
Valaki nézze már meg a betöltõ képernyõn, hogy mikor zárták le az átigazolásokat.
Elõre is köszi!
Remélem ezt is majd fel lehet turbózni grafikailag mint a demót, mert full fifa 07 graf nem kell.
Itt a levegõben áll a labda?
Az FLT (Fairligt) egyébként egész reális lenne, mivel NHL08-at is azok adták ki, nekem megvan. 😊
és te csinálsz focistát, vagy egy sztárral vagy?
köszi elõre is 😊
Avanti Crociati!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az Uefa 2007 még jobb is volt az újítások terén az alap 07-hez képest. Csak nem lehetett végtelen szezont.
Én is kipróbálom hamarosan, még másfél g van hátra... a 128-as kb/seccal.
Szóval az egyetlen ami megmentheti a 08-at, az a játékmenet. Az esélyt megkapja.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
s pedig szerinted mire jo? hát passzolasra. -.-
Én azért voltam kénytelen abbahagyni, mert már a world class is nevetségesen könnyû volt, pedig nem Fifázom olyan sokat.
Ha ezt orvosolták, és még a manager is megújult (ha megújult), akkor én már megvenném szívesen, addig viszont nem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Jah és azt olvastam, h lehet közvetlenül egy játékost írányítani. ez igaz lenne?